La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Zabac
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Zabac » 24 sep 2011, 00:18

Cuj neobjektivno kad mu ja kazem da je Rami najbolji mladi stoper svijeta.Jel to nije ????????
Covjek je stub odbrane Francuske,Lillov glavni igrac u odbrani.On sigurno u Engleskoj ne bi uspio ??????

Arda Turan je najbolji igrac Turske lige vecpar godina.Momak je fantstican.Inteligentan,brz,tehnicki podkovan i prije svega igra za tim.
Dolazi iz Turske pa je kloc ????Zato je Gervinho igracina za njega,vanserijski igrc nema sta,a da ne pricam o Adamu i Downingu.

Caroll je obican kloc i malj.On nije pokazao da vrijedi ni 5 miliona a kamoli 40.
Talenat je i sta ?Imas takvih i 10 puta vecih od njega pa su propali.Prije svega momak je alkoholicar,nespretan.Tehnike nema.Pa ljudi moji Ibrahimovic ne vrijedi 40 miliona a da taj panj vrijedi te pare.
Sta je trebala Barcelona Dos Santsa i Krkica prodat za 200 miliona jer su obecavali vise od Messija.
Iskreno u tom momku ne vidim nikakav talenat niti znanje.Da se daje za Neeymara 40 miliona to je sasvim ok.Momak je vjest i vrsni dribler i tehnicar.Umije sa loptom i previse.Medjutim taj Caroll nema nikakvu vjestinu da te zadivi ili bilo sta.

Sto se tice Atletica i njegove velicine , pa svaki covjek na svijetu zna da je to jedan od najvecih klubova svijeta.Kakvi su samo igraci prosli kroz taj klub,koliko je uspjeha imao u svm tamicenjima itd...
Njihov najveci problem su predstavljali barca i Real i uvjek ce predstavljati.Pored te 2 institucije ne bi se trofeja nagledao ni Milan ni United godinama i godinama.

Arsenal je jedan od vecih klubova u Engleskoj i to nikada nisam osporio niti cu.Govorim za trenutno stanje u klubu da je ravno 0.barem sto se tice igre,politiku i nacin igre ne komentarisem.To sto oni zdravo posluju njihova stvar meni je to najmanje vazno.

Liverpool je decenijama u **** i bit ce u **** jos x godina.Nije to Liverpool iz vremena nasih oceva i djedova.Nije klub koji zari i pali.Kad ne osvojis sopstenu ligu preko 20 godina nemas sta vise dodati.Jeebes i LP kad ti u domacem sampionatu ne mozes stati na 1 mjesto.
Liverpool i nema kvalitet za to niti ce ga imati naredni period.Godine ce morati proci da se to promjeni kao i da Arsenal dobije onu reputaciju kakvu je imao recimo 2005-2006.

Ja ne umanjujem velicinu niti jednog kluba ali mnogi umanjuju velicinu jednog Atletica i Valencije.
Veliki su to klubovi ali njima je najteze.Igrati pored Reala i Barcelone nije nimalo lahko.Toliko mocni u svim segmentima , najmocniji u Svijetu.
Medjutim sve se da promjeniti, Atletico misli ozbiljno kao i Valencija stati u kraj tome.Atletico se naoruzao i za pare koje su dobili prodajom Forlana,De Gea i Kuna ulozili su na fantasticne igrace.Doveli par WC igraca a ne kao prijasnjih godina dovodili za 5 miliona neke x igrace iz nizerazrednih klubova.

Zasigurno ce biti Primera mnogo zanimljivija ove godine nego li je bila prosle sezone.Ne kazem da ce se desiti senzacija da ce neko iznenaditi i uzeti titulu sem 2 giganta.Medjutim moze mnogo toga zakomplikovati.

Niko ne ocekuje ni u Engleskoj da United ne uzme titulu.Svi prizeljkuju ali mala je vjerovatnoca da je opet nece uzeti.1 klub se samo namece kao ozbiljan konkurent a to je Chelsea.City je tu da proba sta pomrsiti.Arsenal , Liverpool i Tottenham da se bore za LP.

Neozbiljno je misliti da Ctiy ,Arsenal ,Liverpool ili tottenham mogu se boriti za nesto vise od LP.
Jos je to jalovo i stihijski da bi se svrgnuo Fergie sa vrha.Prosle godine je bila sansa ,nisu je znali iskoristiti.Sa ovim poacanim Unitedom jos ce manje sanse ostatak lige imati.

Koliko ce ko pokazati ove sezone ne znam.
Proslle godine u UEFINIM takicenjima vise su pokazali Spanski klubovi...
Obican igrac koji je mogao biti "kvalitetan" prije 15 godina.Totalno nekompletan.Danas takvi igraci ne prolaze.Sve se igra na brzinu i pokretljivost a on tu ne moze opepeliti.Da je majstor nije,da moze uraditi caroliju ne moze.
Od takvog tipa igraca samo jedan ima u svijetu a to je Zlatan.

Da su u momentu kada su kupili Carolla dali 30 miliona za Frlana do sad bi im se isplatio.On i Suarez bi cuda na terenu pravili !Vidili smo sta rade sa Urugvajem.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2011, 00:21

Ja se samo pitam kako vama ne dosadi. :roll:
Koliko vi uopste imate godina,pa i dalje vodite takve rasprave,a znate da to nicemu ne vodi,osim jednom dugometraznom smehu nas koji to posmatramo sa strane. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 sep 2011, 01:03

Zabac je napisao/la:Cuj neobjektivno kad mu ja kazem da je Rami najbolji mladi stoper svijeta.Jel to nije ????????
Covjek je stub odbrane Francuske,Lillov glavni igrac u odbrani.On sigurno u Engleskoj ne bi uspio ??????

Arda Turan je najbolji igrac Turske lige vecpar godina.Momak je fantstican.Inteligentan,brz,tehnicki podkovan i prije svega igra za tim.
Dolazi iz Turske pa je kloc ????Zato je Gervinho igracina za njega,vanserijski igrc nema sta,a da ne pricam o Adamu i Downingu.

Caroll je obican kloc i malj.On nije pokazao da vrijedi ni 5 miliona a kamoli 40.
Talenat je i sta ?Imas takvih i 10 puta vecih od njega pa su propali.Prije svega momak je alkoholicar,nespretan.Tehnike nema.Pa ljudi moji Ibrahimovic ne vrijedi 40 miliona a da taj panj vrijedi te pare.
Sta je trebala Barcelona Dos Santsa i Krkica prodat za 200 miliona jer su obecavali vise od Messija.
Iskreno u tom momku ne vidim nikakav talenat niti znanje.Da se daje za Neeymara 40 miliona to je sasvim ok.Momak je vjest i vrsni dribler i tehnicar.Umije sa loptom i previse.Medjutim taj Caroll nema nikakvu vjestinu da te zadivi ili bilo sta.
Rami nije najbolji mladi stoper, jer trenutno u svijetu ih ima puno boljih i mladjih...
navescu samo jednog koji me ocaro, to je Phil Jones iz Manchester Uniteda...
piso sam vise puta da je momak strasan, brz, dobar u skoku, odlican u postavljanju, a jos pri tome tehnicki jak, cak bi se rekolo da je i solidan dribler, a odlican je kad se pogledaju ostali stoperi...
momak pretenduje da bude najveci svih vremena, a Rami, ne znam, nisam bas siguran da bi mogo biti broj jedan na svojoj poziciji u nekom od najvecih klubova...

Arda je klasa, tu se slazem, al isto tako Gervinho je dobar igrac, i tu je glupo raspravljati..

a Caroll je drvo, to je pokazo, al to niukom slucaju ne znaci da je los igrac,
trenutno je njegova forma losa, al on ima potencijala, a potencijal nije samo driblanje...
mozda su u Liverpoolu pogrijesili sto su dali toliko love za njega, jer kad se pogleda mi za Cesca, jednog od najboljih igraca na svojoj poziciji dali 30, a oni za jos neizgradjenog i nekompletnog igraca 40...greska definitvno, al momak ima potencijala,
da se razumijemo nikad nece raditi bravure na terenu, driblati 5-oricu ili nesto slicno, ali ce biti vrlo koristan ekipi...

Saurman je napisao/la:@Žabac smanji doživljaj i učini nam uslugu skrati post jer ovo liči na roman a ne post na forumu.
reci nekome da skari post, odnosno svoje misljenje je bzveze...ako ti sene cita, samo preskoci, i procitas krace postove...
bez uvrede..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 sep 2011, 01:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Cuj neobjektivno kad mu ja kazem da je Rami najbolji mladi stoper svijeta.Jel to nije ????????

Rami nije najbolji mladi stoper, jer trenutno u svijetu ih ima puno boljih i mladjih...
piso sam vise puta da je momak strasan, brz, dobar u skoku, odlican u postavljanju, a jos pri tome tehnicki jak, cak bi se rekolo da je i solidan dribler, a odlican je kad se pogledaju ostali stoperi...
momak pretenduje da bude najveci svih vremena, a Rami, ne znam, nisam bas siguran da bi mogo biti broj jedan na svojoj poziciji u nekom od najvecih klubova...

Arda je klasa, tu se slazem, al isto tako Gervinho je dobar igrac, i tu je glupo raspravljati..

trenutno je njegova forma losa, al on ima potencijala, a potencijal nije samo driblanje...
mozda su u Liverpoolu pogrijesili sto su dali toliko love za njega, jer kad se pogleda mi za Cesca, jednog od najboljih igraca na svojoj poziciji dali 30, a oni za jos neizgradjenog i nekompletnog igraca 40...greska definitvno, al momak ima potencijala,
da se razumijemo nikad nece raditi bravure na terenu, driblati 5-oricu ili nesto slicno, ali ce biti vrlo koristan ekipi...

Saurman je napisao/la:@Žabac smanji doživljaj i učini nam uslugu skrati post jer ovo liči na roman a ne post na forumu.
reci nekome da skari post, odnosno svoje misljenje je bzveze...ako ti sene cita, samo preskoci, i procitas krace postove...
bez uvrede..
Ok slozimo se da Rami nije kalibar za velike klubove.Znamo da je vase misljenje da su ti veliki Arsenal,Liverpool i Chelsea kojima je Valencia "ispred nosa ukrala" Ramija.
Pa me samo zanima koji ce đavo njima igrac koji ne bi imao mjesta kod njih?
On ima klauzulu od 25.miliona eura,a vec Valencia dobija ponude iz Engleske za njega pa ce morati mu dati novi ugovor sa vecom klauzulom.
Tako da je malo neozbiljno reci da ne bi imao mjesta u nekom vecem timu u Europi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 sep 2011, 01:39

Adi_Zepce je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:

bez uvrede..
Ok slozimo se da Rami nije kalibar za velike klubove.Znamo da je vase misljenje da su ti veliki Arsenal,Liverpool i Chelsea kojima je Valencia "ispred nosa ukrala" Ramija.
Pa me samo zanima koji ce đavo njima igrac koji ne bi imao mjesta kod njih?
On ima klauzulu od 25.miliona eura,a vec Valencia dobija ponude iz Engleske za njega pa ce morati mu dati novi ugovor sa vecom klauzulom.
Tako da je malo neozbiljno reci da ne bi imao mjesta u nekom vecem timu u Europi.
ma ne kazem da je los igrac ili bilo sta tako, gledo sam ga u zadnje vrijeme dosta, i dok je igro u Lilu i za repku Francuske, cini mi se dosta OK, al definitivno nikad nece biti igrac poput Ria Ferdinanda,Carelsa Puyola, al vec sad mi mali Jones izgleda bolje od njega, pa cak i od vecine drugih stopera koji su kao najbolji na svijetu, i usudio bih se reci da je sigurno u TOP 5 na svijetu sad, a tek mu je 19 godina...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 sep 2011, 01:42

Ok to za Jonsa stoji,ali nogomet je nepredvidljiv.On sada jeste sjajan,a za 2-3 sezone moze postati totalna nula.Mislim da grijesis za Ramija,on moze jos dosta da napreduje pa cak i da pređe nivo Ria Ferdinanda ima sve preduslove za takvo sto.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 24 sep 2011, 01:45

Rami je zvijer od stopera :!: ... takav igrac bi imao svoje mjesto i u Barci, a ne samo u Valensiji.
Frajer ima visinu, ima i skok, pravo jak u duelu, nije ni spor uopšte...pa neku noc protiv Barce je najbolje pokazao o kakvom se igracu radi...3-4 pravo opasna napada je presjekao i još nekoliko opasnih lopti koje su Xavi i Messi pokušali proturiti iza leđa odbrane Valensije je presjekao...ne znam šta treba više :? :?: valja cuvati Messia 90 minuta, a to niko nece da primjeti...to nisu mogli ni Ferdinand, ni Vidić, ni Realovi stoperi, ni mnogo poznatiji i skuplji igraci

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 sep 2011, 01:52

spizz je napisao/la:Rami je zvijer od stopera :!: ... takav igrac bi imao svoje mjesto i u Barci, a ne samo u Valensiji.
Frajer ima visinu, ima i skok, pravo jak u duelu, nije ni spor uopšte...pa neku noc protiv Barce je najbolje pokazao o kakvom se igracu radi...3-4 pravo opasna napada je presjekao i još nekoliko opasnih lopti koje su Xavi i Messi pokušali proturiti iza leđa odbrane Valensije je presjekao...ne znam šta treba više :? :?: valja cuvati Messia 90 minuta, a to niko nece da primjeti...to nisu mogli ni Ferdinand, ni Vidić, ni Realovi stoperi, ni mnogo poznatiji i skuplji igraci
Definitivno je sve na mjestu sto si kazao u ovom postu ;)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 24 sep 2011, 09:38

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd dobro te je @Juznjak kroz svoja tri accounta svaki put velicas At.Mad. kao da je neki svjetski klub a nigdje ih nema, pa cak ti je najbolje krilo isto jedan igrac koji ni u Arsenalu nije uspio, a sjecas se kad si poredio titule pa rekao da ih At. Madrid ima vise, smijesan si, i jos malo pa cu docekati da kazes da je Elche bolji od Arsenala ili Liverpoola... Cuj Rami, dobar igrac, ne kazem ja nista ali oni je i za povrijedjenog Vermaelena mala maca, uostalom prica kako nije odigrao 10 utakmica ne pije vodu, prvu je citavu sezonu odigrao, i sad je odigrao par utakmica.. Valjda si ti vidio kako su Kos-Djuro odigrali prosle godine protiv najboljeg svjetskog kluba, ali opet ne mozes reci na osnovu jedne utakmice da neko valja..
halo momak...on je, kad spojis vermaelena, koscielnyja, djourua, mertesackera i squillacija, bolji od svih njih skupa...on je za njih INSTITUCIJA!!!! i naravno da ima mjesta u svakoj jakoj ekipi, i to u prvom sastavu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2011, 10:01

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=1300
Ovdje poredite Premiership i Primeru. Tema je otvorena da se ne bi ostale zachatavale na ovaj način.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 sep 2011, 14:02

ajde ako netko moze naci ocjene igraca na ovoj utakmici izmedju Mallorce i Real Sociedada, a ako je netko gledao da kaze par rijeci o Marigi kakav je bio... :D

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 25 sep 2011, 19:15

Evo Levante i danas pobijedi :lol: ,ako se ovako nastavi mogli bi se Barca i Real boriti za 4. mjesto :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 sep 2011, 20:04

jocker92 je napisao/la:Evo Levante i danas pobijedi :lol: ,ako se ovako nastavi mogli bi se Barca i Real boriti za 4. mjesto :mrgreen:
Levante i Betis ce ocigledno odlucivati za prvaka, dok ce se za trece mjesto boriti Barca i Real :D
Huska je napisao/la:ajde ako netko moze naci ocjene igraca na ovoj utakmici izmedju Mallorce i Real Sociedada, a ako je netko gledao da kaze par rijeci o Marigi kakav je bio... :D
Zamjenjen je bio u 66 min . Inace Sociedad je u ovoj tekmi tri puta pogodio okvir gola :lol: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 sep 2011, 22:55

Dobra tekma na La Romaredii . Izjednacena tekma sa par sansi na obje strane ,mislim da je greska sto Rondon grije klupu vremesnim Rudu i Baptisti ...od kojih je sasvim sigurno bolji igrac . Kod Zaragoze cudi me neigranje Micaela i Lafite .

Edit: Steta sto nije bilo golova,ovako podjelom bodova cini se zadovoljna oba tima.

Sutra ce Betis pokazati kako se igra nogomet.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 sep 2011, 15:33

slika
slika
Masala :mrgreen: 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 sep 2011, 16:39

juznjak> je napisao/la:slika
slika
Masala :mrgreen: 8-)
Ovo nema ni u Italiji :lol:

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 27 sep 2011, 23:13

Rijec je o Walteru Pandianiu :lol:
VIDEO: Ovakvo znojenje još niste vidjeli!
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 sep 2011, 10:27

Zasto sada tv1 ne prenosi Sevillu? igraju derby sa Atleticom :evil: fkt nisu normalni ,opet Malaga i Getafe :? pa na te jazavce u ponedeljak sam potrosio 90 minuta zivota i nikad vise.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 sep 2011, 11:48

a sta prenosi TV1 ovaj vikend, u nedjelju igraju i Barca i Real, nadam se da je jedan od ta dva kluba biti na rasporedu, po mogucnosti Barca...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 sep 2011, 14:19

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a sta prenosi TV1 ovaj vikend, u nedjelju igraju i Barca i Real, nadam se da je jedan od ta dva kluba biti na rasporedu, po mogucnosti Barca...
Prenose ovaj vikend
Malaga-Getafe
Espanyol-Real M.
Sto kaze @juznjak nejasni su fkt,sto ne prenose opet Sevilu jer je ta tekma najzanimljivija ovo kolo.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.