Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ka se oporavlja Lamela, zna li ko od Romanista? Fali im neko ko moze progulit po strani.
- tyler durden
- Kontakt:
harishp je napisao/la: Cini ono sto mu trener prije tekme kaze,da to ne radi sad bi k'o i Bojan vec sjedio na klupi.
Mohikanci se nisu slusali pa ih protjerali i istrebili.Eh vidim nisi u toku.mohikanci su indijansko pleme na prostoru sadasnje sjeverne Amerike bla,bla.Nemaju srodnosti sa sosonima.
Vjerujem ja da on cini,sta mu trener kaze,ali ti nisi razumio sta sam ja rekao.Nisam mislio da napusta poziciju i ulogu koju igra,nego da je igra agresivnije,da u njemu ima nekog zara.Naveo sam na primjeru Jose Angela koji cini ono sto mu trener kaze,ali je puno borbeniji.
Pjana napokon pomalo nalazi svoju površinu ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne znam zasto nekad ne da neku loptu u prostor; neki lucidan pas isl. Previse je sputan i samo dodaje Tottiju, tj do sebe.
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi link molim. Ovaj sa prosle stranice ne funkcionise vise.
Edit: Sad ponovo ide.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tyler durden
- Kontakt:
http://atdhenet.tv/39749/watch-parma-vs-as-romaPrincipatus je napisao/la:Ljudi link molim. Ovaj sa prosle stranice ne funkcionise vise.
Ma razumijem ja sta ti hoces da kazes.Hoces prodor Pjanketa,dvojicu minimalno da ostavi iza sebe i da ga razvali u raslje.Sto je znao i uciniti u par navrata.Medjutim ocito da Luis misli kao i Puki iz liona.Jose Angel je bek i kad nebi bio borben tek bi onda otisli u onu stvar.tyler durden je napisao/la:harishp je napisao/la: Cini ono sto mu trener prije tekme kaze,da to ne radi sad bi k'o i Bojan vec sjedio na klupi.
Mohikanci se nisu slusali pa ih protjerali i istrebili.Eh vidim nisi u toku.mohikanci su indijansko pleme na prostoru sadasnje sjeverne Amerike bla,bla.Nemaju srodnosti sa sosonima.
Vjerujem ja da on cini,sta mu trener kaze,ali ti nisi razumio sta sam ja rekao.Nisam mislio da napusta poziciju i ulogu koju igra,nego da je igra agresivnije,da u njemu ima nekog zara.Naveo sam na primjeru Jose Angela koji cini ono sto mu trener kaze,ali je puno borbeniji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam Romu od 56. minuta. Mnogo bolje stoje na terenu od Parme, mora se priznati. Parma je imala jednu priliku preko Biabiany-ja, kada je pokaz'o kako izgleda sebičan igrač.
Pjanić je bio dobar do trenutka kada je zamijenjen. Ponavljam, nisam gled'o 1. poluvrijeme i ne mogu suditi o istom. Imao je nekoliko dobrih pasova, brzo se rješava lopte, a vidi se koliko se razumije sa Tottijem (par puta su razmijenili po 3-4 pasa). Siguran sam da će iz utakmice u utakmicu ovo izgledati sve bolje i bolje. Nego, jedna stvar mi samo nije bila jasna. Što Pjana nije šutir'o kada je mog'o? Imam osjećaj da bi je u Lyonu iz sve snage opuc'o po golu, dok je sada ček'o Totti-ja da mu dođe s leđa i s njim pokuš'o odigrati jednu akciju. Bilo kako bilo, to je jedina zamjerka što se tiče drugog poluvremena današnje utakmice. Roma svakako izgleda bolje i to je još jedan + za trenera koji vjeruje u ove mlade nade na čelu sa našim Pjanketom.
Pjanić je bio dobar do trenutka kada je zamijenjen. Ponavljam, nisam gled'o 1. poluvrijeme i ne mogu suditi o istom. Imao je nekoliko dobrih pasova, brzo se rješava lopte, a vidi se koliko se razumije sa Tottijem (par puta su razmijenili po 3-4 pasa). Siguran sam da će iz utakmice u utakmicu ovo izgledati sve bolje i bolje. Nego, jedna stvar mi samo nije bila jasna. Što Pjana nije šutir'o kada je mog'o? Imam osjećaj da bi je u Lyonu iz sve snage opuc'o po golu, dok je sada ček'o Totti-ja da mu dođe s leđa i s njim pokuš'o odigrati jednu akciju. Bilo kako bilo, to je jedina zamjerka što se tiče drugog poluvremena današnje utakmice. Roma svakako izgleda bolje i to je još jedan + za trenera koji vjeruje u ove mlade nade na čelu sa našim Pjanketom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobar Pjana što je najbitnije igra , čini mi se ada je izašao samo radi grčeva.
Bit će ovo fina ekipa , vidi se po pojedinim sekvencama kada počinju da drže loptu. Isto tako lijepo vidjeti kako ovako jedan trener vodi ekipu sa savjetima i tktičkim zamislima.
Bit će ovo fina ekipa , vidi se po pojedinim sekvencama kada počinju da drže loptu. Isto tako lijepo vidjeti kako ovako jedan trener vodi ekipu sa savjetima i tktičkim zamislima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Znam da je Miretova stranica,ali Toti iz tekme u tekmu dokazuje da je za penzije,pa on na svaki mogući način uništava i razgrađuje Rominu igru,spor je ,nema više ni šut kakav je imao,takođe gubi skoro svaki duel,itd...ali najgore od svega je što niko ne može i ne smije od njega da dođe do izražaja.kao kapiten bi trebao da ohrabri ove mlađe da krenu,da pokušaju,da smiju i da pogriješe ay da ne budu poprijeko pogledani.I J E B O G aA više i slobodnjak pe de jednu nek bilo ko drugi ako neda Pjani..
- tyler durden
- Kontakt:
evo,izasao je iz igre.harishp je napisao/la:Ma razumijem ja sta ti hoces da kazes.Hoces prodor Pjanketa,dvojicu minimalno da ostavi iza sebe i da ga razvali u raslje.Sto je znao i uciniti u par navrata.Medjutim ocito da Luis misli kao i Puki iz liona.Jose Angel je bek i kad nebi bio borben tek bi onda otisli u onu stvar.tyler durden je napisao/la:harishp je napisao/la: Cini ono sto mu trener prije tekme kaze,da to ne radi sad bi k'o i Bojan vec sjedio na klupi.
Pa htio bi to kada bi on igrao takvu poziciju,ali ne igra kod LE!
vise bi htio da je pokretniji i borbeniji u tom svom malom prostoru,jer mu LE koci kreativnost ovom pozicijom.Al' on ko da je zadovoljan,ovako rutinski odradi utakmicu,nabije 10 km u noge,malo pasova gore,malo vise dole,2-3 suta maximalno i to je to od njega,gotov svaku utakmicu sto sam uspio upratit,tako je igrao.Ako ga igrac prode on stane,ne trci za njim.Znam da je Jose Angelova pozicija prirodno borbenija,ali on sam po sebi je borben sto se i vidi u utakmici.
Pjanić nije ni treći izbor u Romi kada su u pitanju slobodnjaci. Polako, doći će i to na red...aqarius je napisao/la:.I J E B O G aA više i slobodnjak pe de jednu nek bilo ko drugi ako neda Pjani..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E to je ono,pozicija je ta koja neda Pjanicu da se otvori ili kako rekoste pokaze borbenost.Jednostavno nemoze doci u tu situaciju posto mu je zadatak da lopte salje dalje isti moment.Nema tu sta borbenost ili ne.
Jedino da skace ko Spahicev jaran jucer
Jedino da skace ko Spahicev jaran jucer
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dal mi moze neko reci kako je Pjanic odigro?
Nije loše,borben,dobra dodavanja,izašao oko 80 minute,malo možda trema ,ali dobro se ukolpio ,navijači ga super primili bio je jedan mali isječak na Tv-u talijanskom o njemu 5 minuta reportaža.Dobar ,drži formu. 
Pjana ce se dokazati u Romi tek kad neko Tottiju nogu slomi, a ko to smije da uradi? Haj sto mu Totti ne da da puca slobodnjake, vec mu ne da ni kornere da izvodi. Jbg, nista mu ne preostaje nego da sljedeci put malo bolje nacilja i pogodi kad dodje u priliku da opuca iz igre... 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa Pjanic trenutno najbolje sa Tottiem saradjuje. A to za slobodne nije toliko vazno, bitno je da popravlja igru. Ova zadnja utakmica mu je bila najbolja dosad.Harrison je napisao/la:Pjana ce se dokazati u Romi tek kad neko Tottiju nogu slomi, a ko to smije da uradi? Haj sto mu Totti ne da da puca slobodnjake, vec mu ne da ni kornere da izvodi. Jbg, nista mu ne preostaje nego da sljedeci put malo bolje nacilja i pogodi kad dodje u priliku da opuca iz igre...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajmo Mire, Atalantu morate dobiti
1 Lobont
87 Rosi 29Burdisso 5 Heinze 3 Jose Angel
30 Simplicio 16 De Rossi 15 Pjanic
14 Bojan 10 Totti 9 Osvaldo
1 Lobont
87 Rosi 29Burdisso 5 Heinze 3 Jose Angel
30 Simplicio 16 De Rossi 15 Pjanic
14 Bojan 10 Totti 9 Osvaldo

AS ROMA vs. ATLANTA
Starting Lineup:
01. Bogdan Lobont (G)
05. Gabriel Ivan Heinze
87. Aleandro Rosi
03. Valdes Diaz Jose
29. Nicolas Andres
16. Daniele De Rossi
07. David Marcelo Pizarro
15. Miralem Pjanic
09. Pablo Daniel Osvaldo
10. Francesco Totti
14. Krkic Perez Bojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.