http://www.livefootballol.com/streaming ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;Edo_77 je napisao/la:imali iko link za parma - roma
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
#samoRudar #zauvijek
Parma (4-4-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco, Floccari. All. Colomba.
A disp.: Pavarini, Rubin, Feltscher, Morrone, Pereira, Jadid, Crespo.
Roma (4-3-3): Lobont; Rosi, Heinze, Kjaer, Josè Angel; Perrotta, De Rossi, Pjanic; Borini, Totti, Osvaldo. All. Luis Enrique.
A disp.: Curci, Burdisso, Cassetti, Taddei, Simplicio, Bojan, Borriello.
Pjanic od prve minute
A disp.: Pavarini, Rubin, Feltscher, Morrone, Pereira, Jadid, Crespo.
Roma (4-3-3): Lobont; Rosi, Heinze, Kjaer, Josè Angel; Perrotta, De Rossi, Pjanic; Borini, Totti, Osvaldo. All. Luis Enrique.
A disp.: Curci, Burdisso, Cassetti, Taddei, Simplicio, Bojan, Borriello.
Pjanic od prve minute
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- nero.piroman
- Kontakt:
imal gdje na satelitu tekma zna li neko?
evo nasao sam
evo nasao sam
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
evo link sa arane,samo pitanje do kad ce raditi 
pa podjeli ga sa nama dobri covjecejocker92 je napisao/la:evo link sa arane,samo pitanje do kad ce raditi
Thomas Müller - Fußballgott
Mire opet lose krenuo. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- skyisthelimit
odlican ti je link, ali ovaj moj je bolji jer ce raditi do kasno u nocjocker92 je napisao/la:evo link sa arane,samo pitanje do kad ce raditi
15.10 - 15.06 ...
Bila idealna pozicija, slobodnjak s nekih 30 m....Ali, jbg, Totti je gazda.
http://livetv.ru/en/eventinfo/88330_parma_roma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Slaba slika. Imal ista bolje.L' Imperator je napisao/la:http://www.livefootballol.com/streaming ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;Edo_77 je napisao/la:imali iko link za parma - roma
Channel - 79509
- tyler durden
- Kontakt:
pjanicu treba samo neko objasnit,da bude agresivniji i ambiciozniji 
U ovakvoj igri Rome ni Mesi se ne bi vidio...
Naglabam...
haha,vidi nije se zalijepiodon_burza je napisao/la:pa podjeli ga sa nama dobri covjecejocker92 je napisao/la:evo link sa arane,samo pitanje do kad ce raditi
Da izigrava posljednjeg mohikanca.tyler durden je napisao/la:pjanicu treba samo neko objasnit,da bude agresivniji i ambiciozniji
Fudbal je kolektivna igra u kojoj na jednoj strani 11 igraca igra protiv drugih jedanaest igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Toti ko general. Najvise rijesi i gusi igru, gubi lopte pa umalo gol na drugoj starni... Enrigue ga ne smije staviti na klupu.
- tyler durden
- Kontakt:
da i ? kakav posljednji mohikanac,evo jose angel gubi 5 lopti za redom,pa opet pokusava,da predribla i da ubaci loptu.harishp je napisao/la:Da izigrava posljednjeg mohikanca.tyler durden je napisao/la:pjanicu treba samo neko objasnit,da bude agresivniji i ambiciozniji
Fudbal je kolektivna igra u kojoj na jednoj strani 11 igraca igra protiv drugih jedanaest igraca.
Pjanic samo trckara naokolo i vraca loptu nazad,imao je dvije lopte ,cini mi se naprijed.
Cini ono sto mu trener prije tekme kaze,da to ne radi sad bi k'o i Bojan vec sjedio na klupi.tyler durden je napisao/la:da i ? kakav posljednji mohikanac,evo jose angel gubi 5 lopti za redom,pa opet pokusava,da predribla i da ubaci loptu.harishp je napisao/la:Da izigrava posljednjeg mohikanca.tyler durden je napisao/la:pjanicu treba samo neko objasnit,da bude agresivniji i ambiciozniji
Pjanic samo trckara naokolo i vraca loptu nazad,imao je dvije lopte ,cini mi se naprijed.
Mohikanci se nisu slusali pa ih protjerali i istrebili.Eh vidim nisi u toku.mohikanci su indijansko pleme na prostoru sadasnje sjeverne Amerike bla,bla.Nemaju srodnosti sa sosonima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar gol. Imali su veliki posjed lopte i u prvom poluvremenu, sanse moraju oci.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Bordo10, General505 i 28 gostiju.