Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la BIHfan » 06 avg 2009, 09:22

miralem444 je napisao/la:
Jeste imate na Thoru (pozicija 1W) - Digi TV paket (kljuceve mozete naci na internetu). Ali kako najavljuju da ce se za mjesec - dva Digi TV seliti na Nagra3 (kodiranje nije provaljeno) ovo je samo privremeno rjesenje.[/quote]

kod mene ovako pise....thor2_3 0.8W eurosport2 CE...i ima srabski audio.
jel to OK....[/quote]

To je to.. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 06 avg 2009, 09:30

Kod mene piše THOR 1_0 W, i ima Eurosport2 CE, da li ću tu moći gledati bundesku.
Hvala unaprijed.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 avg 2009, 15:55

Evo sada sam zvao ELOB (za sve korisnike koji imaju ovog kablovskog operatera) kazu da neznaju hoce li prenositi Eurosport 2, i kad saznaju informaciju da ce je obajviti putem njihovog kanala. Izgelda da nam u prvom kolu preostaje samo internet dok se ovo ne rijesi, meni djeluju zbunjeno kao dam ih pitao da mi naprave raketu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 avg 2009, 19:02

amerosm je napisao/la:Evo sada sam zvao ELOB (za sve korisnike koji imaju ovog kablovskog operatera) kazu da neznaju hoce li prenositi Eurosport 2, i kad saznaju informaciju da ce je obajviti putem njihovog kanala. Izgelda da nam u prvom kolu preostaje samo internet dok se ovo ne rijesi, meni djeluju zbunjeno kao dam ih pitao da mi naprave raketu.
al ima covjece digi sport...ko ima resiver...oni 100% prenose...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 19:19

edin dzeko potpisao za eurosport da odrzava satelite

ako postigne vecu pokrivenst veca mu je cijena

pa dvije stranice o frenkvencijama resiverima fazonima a tema dzeko
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 06 avg 2009, 19:41

amerosm je napisao/la:Evo sada sam zvao ELOB (za sve korisnike koji imaju ovog kablovskog operatera) kazu da neznaju hoce li prenositi Eurosport 2, i kad saznaju informaciju da ce je obajviti putem njihovog kanala. Izgelda da nam u prvom kolu preostaje samo internet dok se ovo ne rijesi, meni djeluju zbunjeno kao dam ih pitao da mi naprave raketu.
a lave vec sam pisao ranije ako ti eurosport 2 na srpskom :D jeziku onda ce ti biti i bundes lige

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2009, 20:19

respo je napisao/la:edin dzeko potpisao za eurosport da odrzava satelite

ako postigne vecu pokrivenst veca mu je cijena

pa dvije stranice o frenkvencijama resiverima fazonima a tema dzeko
Hehe :D
Ali ocigledno da im nije dosta :arrow: evo opet nastavljaju :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 06:38

Nadam se da će Džeko noćas ako Bog da dati gol, inšAllah :mrgreen:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 avg 2009, 08:57

Rz88 je napisao/la:Nadam se da će Džeko noćas ako Bog da dati gol, inšAllah :mrgreen:
ma dzeko veceras daj 3 komada...

sena
Kontakt:

Post Postao/la sena » 07 avg 2009, 09:29

hej ljudi meni su dosla neka dva pregleda programa za eurosport2-srpski, posto sam se prijavio da mi to dolazi na mail.Na prvom nema njemaca a na drugom ima, pa sad ..... Nadat se da ce bit.A i juce na eurosport2-srpski se pojavljivao znak onaj bundeslige, ko nesto nagovještavaju.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 07 avg 2009, 09:48

sena je napisao/la:hej ljudi meni su dosla neka dva pregleda programa za eurosport2-srpski, posto sam se prijavio da mi to dolazi na mail.Na prvom nema njemaca a na drugom ima, pa sad ..... Nadat se da ce bit.A i juce na eurosport2-srpski se pojavljivao znak onaj bundeslige, ko nesto nagovještavaju.

ja imam eurosport 2 ne znam kakav je nekada bude srpskih komentara vecinom je na engleskom isporucuej mi ga bh kabl net pa ako neko zana hocel biti tu bundes lige za mustuluka je bar virtualnog mustuluka?

ali kada sam ja gledao neki dan na pregledu programa za iduce dane nije bilo evo sada odo ponovo da vidim!!!
U ime Gospodara...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 avg 2009, 10:23

Za sve koji imaju ARD, veceras od 20.15 Dzeko, Miske i kompanija u epizodi: "Razvaljivanje Trutgarta"
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 10:44

LeBronJamesKing je napisao/la:
sena je napisao/la:hej ljudi meni su dosla neka dva pregleda programa za eurosport2-srpski, posto sam se prijavio da mi to dolazi na mail.Na prvom nema njemaca a na drugom ima, pa sad ..... Nadat se da ce bit.A i juce na eurosport2-srpski se pojavljivao znak onaj bundeslige, ko nesto nagovještavaju.

ja imam eurosport 2 ne znam kakav je nekada bude srpskih komentara vecinom je na engleskom isporucuej mi ga bh kabl net pa ako neko zana hocel biti tu bundes lige za mustuluka je bar virtualnog mustuluka?

ali kada sam ja gledao neki dan na pregledu programa za iduce dane nije bilo evo sada odo ponovo da vidim!!!
Eh imamo istog kablovskog operatera.Eurosport je na srpskom a eurosport 2 na engleskom.Na ttx ne pise nista o bundesligi,niti su na eurosportu 2 bile ikakave najave :cry: nije feeeeeeeeer :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 avg 2009, 10:46

secer je napisao/la:Za sve koji imaju ARD, veceras od 20.15 Dzeko, Miske i kompanija u epizodi: "Razvaljivanje Trutgarta"

Imam i ARD a i Eurosport 2 CE gdje cu gledat na slatkim mukama sam... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 avg 2009, 10:51

emiles je napisao/la:l,,,hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gazi gazi hasana
moderatori, admini, kaznene ekspedicije ima li ko ovo da sankcionise?
Cuva Bog Zelju svog!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 07 avg 2009, 11:02

e ljudiii ako vam je eurosport 2 engleskom onda nema nazalost bundes lige,kontaktirajte vase operatere da pokusaju nesto uradit jer i u zenici je bio na engleskom do neki dan kad su pokrenili ovaj na kojem ce bit bundes liga

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 avg 2009, 11:29

haris10 je napisao/la:e ljudiii ako vam je eurosport 2 engleskom onda nema nazalost bundes lige,kontaktirajte vase operatere da pokusaju nesto uradit jer i u zenici je bio na engleskom do neki dan kad su pokrenili ovaj na kojem ce bit bundes liga

ima na srbskom audio...na resiveru.ja sam napravio...

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 11:32

haris10 je napisao/la:e ljudiii ako vam je eurosport 2 engleskom onda nema nazalost bundes lige,kontaktirajte vase operatere da pokusaju nesto uradit jer i u zenici je bio na engleskom do neki dan kad su pokrenili ovaj na kojem ce bit bundes liga

samo audio?

jeli to fazon gledas onaj snijeg i slusas utakmicu :D
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 11:34

ma kako to?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 avg 2009, 11:41

Pa na kojem EUROSPORTU ce biti prenos utakmice? http://mojtv.hr/kanal/tv-program/51/eurosport-2.aspx
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza i 34 gosta.