znao sam da je nesto jace od dimne bilobistrikboy je napisao/la:Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ma neko izdušio, pa nanio vjetar..fanatic1991 je napisao/la:znao sam da je nesto jace od dimne bilobistrikboy je napisao/la:Nije to bila dimna bomba vec antrax koji smo ranije nabavili iz teroristickih kampova u Afganistankoj pokrajini Tora-Bora!![]()
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pozdrav komšije, čestitke za himnu i sve urađeno u Banjaluci, a što se tiče njihovih laži sami će sebe lažima uništiti samo polahko.
Pa jarane to je ta ista televizija koja je u ratu prosipala lazi i propagandu jos kad znamo ko je direktor te tv okorijeli cetnik sa grbavice nema se dalje sta pricatiBaja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa brate sta ocekivat od medija i ljudi u tom dijelu BiH koji i dan danas tvrde da smo sami sebi bacili granatu na Markale i tome slicno... mislim, zar se treba cuditi ovom izvjestaju? ja se ne cudim nimalo, jer se zna ko upravlja tim medijem i sta se tamo sve pusta u eter...Baja_Zvjerka je napisao/la:http://rtrs.tv/av/player.php?id=3875&x=0
Pa stvarno sramota majku im.... Pogledajte izvjestaj.. Pa da li su ovo normalne osobe ?? Cuj dimna bomba...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Hajmo se okrenut unaprijed, u koliko igramo sa OlimpiCom u srijedu ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Mi smo krivi sto smo go zabili', realnoBianconeri1988 je napisao/la:Ali fazon je da je incident počeo NAKON što su navijači Željezničara došli na stadion, eto sad ćemo i mi biti krivi, jer su se naši momci gore pojavili![]()
![]()
Nakon današnjeg kiksa Zrinjskog, sa ova tri boda i boljom gol razlikom od Veleža bit ćemo 4. Sljedeće kolo i sarajevo i Borac gostuju, za očekivati je i njihove kikseve i aBd pobjedom nad Slobodom sljedeće sedmice skočit ćemo na drugo mjesto...
Normalno Slobodu treba nabušiti što je više mogue, treba se osvetiti za dva prošlosezonska poraza, iako će biti umora nakon utakmice protiv Olimpica...
FKŽ !
Ma brko je kralj.AMAR,AMAR,OSIM,OSIM.H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
I mi i olimpičić smo usli u formu neku, pa nam nece biti nimalo lako.
Guso nek nastavi niz bez gola
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
kakvo ba ispadanje iz kupa? od koga, ekipe koja nam nije dala gol otkad se vratila u premijer ligu?
majmuni nek' crknu, nije im uspjelo ništa osim da navale svom malom klubu 0-3, nekoliko utakmica kazne i povelik novčani iznos. momci su sačuvali transparente iako su bili gađani komadima građevinskog materijala koji NISU mogli biti unijeti bez policije i redara i u isto vrijeme tučeni i od murije.
i igračima svaka čast, ovih pola sata što se igralo bili smo dosta bolji od njih usred banja luke. ovo će biti prekretnica i za nas i za ex-yu drugoligaša koji je umislio veličinu.
majmuni nek' crknu, nije im uspjelo ništa osim da navale svom malom klubu 0-3, nekoliko utakmica kazne i povelik novčani iznos. momci su sačuvali transparente iako su bili gađani komadima građevinskog materijala koji NISU mogli biti unijeti bez policije i redara i u isto vrijeme tučeni i od murije.
i igračima svaka čast, ovih pola sata što se igralo bili smo dosta bolji od njih usred banja luke. ovo će biti prekretnica i za nas i za ex-yu drugoligaša koji je umislio veličinu.
-
zeljosampion
- Kontakt:
Ako se ne daju bodovi Zelji ,siguran sam da bi nam u odbranu stali svi bosanski klubovi(sarajevo ,velez ,sloboda,celik) i trebali bi istupiti svi iz PL zbog ovakvih bezobrazluka.U BL imaju namjeru da ubijaju ljude ,a u Travniku Borcu data 3 boda zato sto je neko naruzio sudiju !
Sramota
Sramota
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
i poslijeratnog drugoligasa.ChWilla je napisao/la:kakvo ba ispadanje iz kupa? od koga, ekipe koja nam nije dala gol otkad se vratila u premijer ligu?![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gledam sad FTV Dnevnik i ovaj izvještaj o sinoć...
Trči onaj naš za njima što radi na stadionu, i brine se za obezbjeđenje, ja mislim da se zove Dino, ganja onu dvojicu Leševa i psuje im mater u pi*ku, a oni bježe...

Trči onaj naš za njima što radi na stadionu, i brine se za obezbjeđenje, ja mislim da se zove Dino, ganja onu dvojicu Leševa i psuje im mater u pi*ku, a oni bježe...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma oni betonski blokovi su bili na atletskoj (tartanChWilla je napisao/la:kakvo ba ispadanje iz kupa? od koga, ekipe koja nam nije dala gol otkad se vratila u premijer ligu?![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Guso nam je srecu donioSeyo_TM je napisao/la:I mi i olimpičić smo usli u formu neku, pa nam nece biti nimalo lako.
Sinoc ponovo seljakluk, krkalnuk i fasizam kosmopolitske Banja Luke na djelu
i što šef kaže, na snimku se lijepo vidi da je kapija bila OTVORENA, da nije ni preskočena ni oborena ni slomljena. što je MORAO neko iz njihovog kluba srediti, iako se prave toše. pa uži je kod nas normalni ulaz na tribinu. to su te srpske-ultra-acab grupe - u saradnji sa upravom i policijom, isto je i kad se sokolovi šetaju po terenu protiv pitara i protiv nas prije dvije godine, a policija reaguje tako da počinje lešiti naše 
Krenulo je,krenule su prognoze,racunice,kiksevi protivnika,"plavo proljece" se ceka.Vi dobili utakmicu za zelenim stolom,i odmah se digli...Polako ljudi,dobili ste poklon,mi smo ispali budale radi pojedinaca,ali sezona je duga,a vi jos kaskate za vodecom trojkom.