Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 20 sep 2011, 23:35

Da vidimo kakav je glas javnosti po ovome pitanju. :D ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 21 sep 2011, 15:58

Mislim da ova anketa nece dati odgovor ni na jedno konkretno pitanje i samim tim je i nepotrebna.

Tole,Pizon,menadzeri,sve je to povezano tako da nema razloga za izdvajenjem nekoga ko bi bio okarakterisan kao glavni problem ili stetocina.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 sep 2011, 16:49

Filip Đorđević ponovo pogodio za Nant1
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 sep 2011, 19:25

Frantisek Planicka je napisao/la:Mislim da ova anketa nece dati odgovor ni na jedno konkretno pitanje i samim tim je i nepotrebna.

Tole,Pizon,menadzeri,sve je to povezano tako da nema razloga za izdvajenjem nekoga ko bi bio okarakterisan kao glavni problem ili stetocina.
Glavni problem je Tole. Zbog Toleta tu je i Pizon. Menadzeri su takodje problem, ali oni su problem kod svih a ne samo u Srbiji.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 22 sep 2011, 12:12

braoolyo je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:Mislim da ova anketa nece dati odgovor ni na jedno konkretno pitanje i samim tim je i nepotrebna.

Glavni problem je Tole. Zbog Toleta tu je i Pizon. Menadzeri su takodje problem, ali oni su problem kod svih a ne samo u Srbiji.
Problem je sistem koji vlada dvadeset godina.

Tole je samo deo sistema...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 sep 2011, 12:54

Frantisek Planicka je napisao/la: Problem je sistem koji vlada dvadeset godina.

Pa smjenom Toleta se mijenja sistem. Naravno osim ako ga ne zamijeni neko poput Curkovica, Djorica, Djordjevica i ostalih koji odrzavaju takav sistem i koji su vec godinama i godinama njegov dio.
Trebalo bi se desiti nesto kao u KSS, odlazak Kapicica i dolazak Djilasa, Bodiroge, Tomasevica i ostalih, napredak je odmah postao ocigledan.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 sep 2011, 11:25

braoolyo je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la: Problem je sistem koji vlada dvadeset godina.

Pa smjenom Toleta se mijenja sistem. Naravno osim ako ga ne zamijeni neko poput Curkovica, Djorica, Djordjevica i ostalih koji odrzavaju takav sistem i koji su vec godinama i godinama njegov dio.
Trebalo bi se desiti nesto kao u KSS, odlazak Kapicica i dolazak Djilasa, Bodiroge, Tomasevica i ostalih, napredak je odmah postao ocigledan.
Mnogo si naivan...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 sep 2011, 20:25

Antara oderao savez za 2 mil evra... :D Kako mi je drago! Jadan Tole, odose mu 2 milionceta namijenjena za infrastrukturu... :mrgreen:

http://www.****/s218614/Sport/Fudba ... _sudu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 sep 2011, 22:14

Drago mi ko da sam ih ja dobio. :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 sep 2011, 00:32

Da je izbio Toletu iz dzepa pa da vas i razumem,ali ovako je samo izbio pare nama poreskim obaveznicima koji sva ta sranja finansiramo ;)
I Tole je smrad,a i Antara koji nije preuzeo krivicu na sebe za neuspeh na SP.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 sep 2011, 01:13

sasagmp je napisao/la:Da je izbio Toletu iz dzepa pa da vas i razumem,ali ovako je samo izbio pare nama poreskim obaveznicima koji sva ta sranja finansiramo ;)
Iz mog dzepa nece sigurno. :P

Ma to mi u nadi da ce mozda neko jednom i odgovarati za svoje postupke...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 sep 2011, 01:21

E moj druze necemo to docekati nikad....Balkan je ovo,velike glave ne stradaju tako lako.Obicno se kicma slomi nekom nebitnom liku da bi se zataskalo sve.Tako je u bilo kojoj sferi zivota ovde....naruceni tekstovi,namesteni konkursi,radna mesta,izbori....da ne idem dalje.Da se razumemo apolitican sam,da ne bude da pljujem sadasnje stanje samo...otkako znam za sebe milion primera imam da tako funkcionise na brdovitom Balkanu.Tole ce otici,docice neki drugi Tole,posle njega opet neki Tole i tako u krug...sto pre covek to shvati bolje po njega,vise ce zivaca sacuvati...jer se i ovako i onako ne moze boriti protiv vetrenjaca.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 sep 2011, 19:19

Krasić pogodio za juve, tadić za groningen, sulejmani za ajax.

mislim da je krajnje vrijeme da se tadić i filip đorđević zovnu u A tim, a da sulejmani počne dobijati značajniju minutažu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 sep 2011, 19:33

Pored mladjenih Despotovica i Damjanovica ?! :shock: Tesko... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 sep 2011, 20:20

Nemaju ni oni neku minutažu u repci. Ajde za Despotovića i nekako, imao je odličnu prošlu sezonu u Đironi kad je zabio čini mi se 18 golova. Ne pratim sad toliko kakva mu je forma otkako je otišao u Japan.
Damjanović... ne znam šta je pižon vidio u njemu, ali kako je zvao dotičnog, onda prosto MORA zovnuti i Đorđevića iz milion razloga. Kud i kamo je bolji od damjanovića, u odličnoj je formi, mlad je, a što je najvažnije Srbija trenutno nema nekog velikog izbora u fazi napada pa bi i Đorđević i Tadić i Sulejmani bili velika pojačanja za repku. Doduše Sulejmani je tu, ali dobija šansu na kapaljku.

btw. kad smo kod napadača, prije određenog vremena sam čuo (čini mi se na rtrs-u) da postoji mogućnost da se pobunjenici iz Zenita vrate u repku. Navodno su uspostavljeni kontakti, a sad hoće li biti šta od toga Bog zna. Za Lukovića manje-više, imamo dosta kvalitetnih rješenja u odbrani, ali Lazović bi nam legao ko budali šamar.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 sep 2011, 20:55

Trojac Sulejmani (Jovanovic) - Lazovic - Krasic u napadu ne bi uopste izgledao lose... ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 sep 2011, 21:04

Lazovica (i Lukoica) ja licno nikada ne bih zvao. Koliko god ti igrao ili ne igrao, tebi treba biti cast biti na svakom okupljanju reprezentacije (kakva god da je). Pogotovo sto su dali razlog "da se posvete klupskim obavezama".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 21:22

Smor mi pa evo da bacim ja neki svoj sastav koji bi bio po mome ukusu za naredne cikluse.Znaci do 25 igraca za okupljanje+ buducnost

Golmani:
B.Jorgacevic
Z.Brkic
B.Isailovic
(u konkurenciji jos Kahriman,Bajkovic,Saranov ,te za buducnost Aleksic,Dmitrovic,Kirovski,Danilovic)

Odbrana
N.Vidic
B.Ivanovic
M.Bisevac
S.Rajkovic
A.Kolarov
N.Subotic
N.Tomovic
(U konkurenciji jos Ninkov,Tosic,Lukovic(kada dodje novi selektor),Stepanov,Basta,Obradovic,Lomic,Volkov,Lekovic,buducnost Aksentijevic,Stojkovic,Cosic,Nastasic,Mladenovic,Milanovic,Rodic,V.Savic)

Vezni red:
Z.Kuzmanovic
Z.Tosic
M.Ninkovic
A.Ljajic
M.Krasic
G.Kacar
R.Petrovic
D.Tadic
F.Djuricic
N.Milijas
(U konkurenciji jos Fejsa,Tomic,Lazovic(Darko),Jankovic,Medojevic+buducnost Ignjovski,Knezevic,Gudelj,F.Jankovic,Causic,Ninkovic,Milivojevic)

Napad:
D.Lazovic
Dj.Despotovic
M.Sulejmani
N.Zigic

(U konkrenciji Mrdja,S.Scepovic,Kojic,Milic,Katai,+buducnost Ozegovic,Markovic)

Verovatno sam nekoga zaboravio od ovih na klupi,od jacih namerno sam izostavio Stankovica jer je najavio kraj rep.karijere,te Jovanovica koji takodje nije vise za reprezentaciju,mozda kao neki back-up ali za ozbiljnije nije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 sep 2011, 22:45

Devil je napisao/la:Napad:
D.Lazovic
Dj.Despotovic
M.Sulejmani
N.Zigic

(U konkrenciji Mrdja,S.Scepovic,Kojic,Milic,Katai,+buducnost Ozegovic,Markovic)

Zašto ti među ovim napadačima nema Đorđevića? Ili si ga zaboravio, ili ga ne smatraš dovoljno dobrim?
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 sep 2011, 22:55

Ne znam sta vidis u Kojicu i Scepovicu, oni su po meni uzas zivi.
Kojic mi je kao neka (ne puno) mladja verzija Kaludjerovica. :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.