FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaLL/ihovic » 25 sep 2011, 10:58

Martex je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:SAMO JEDNO ZNAM NIKADA NECES BITI ZABORAVLJEN ZA TOO SMO SE DANAS POBRINULI SVI KOJI SMO TE VOLJELI A PONAJVISE NAJBOLJI MOMCI U GRADU FUKARE TUZLA JEDINO STO JE OSTALO OD OVOG SELJACKOG I JADNOG GRADA IZ SVEG SRCAAA SALE VILENJAK 1 JE SALE VILENJAK I VECERAS CE SE PJEVATIIII DUBOKOO U NOC OD NAS SVIH I U BUDUCEEE CE SE UVJEK PJEVATIII SVI SMO MI SASAAAA VOLIM TE
Status od Giggsa 075 na Facebooku? :)
sta cu kad je prejak status morao sam ga kopirat :D ...ja sam se najezio kad sam ovo procito :(
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 25 sep 2011, 13:13

srce mi je ko kuca bilo kad sam procitao sta pise na zidu Muharena Civica ...stavio njegov razgovor sa sportsport . ba i napisao vjera u tb nikad ne prestaje ;)) svaka cast za ovo momcino kapa do poda...to ti je rec Tuzlansko dijete a ne one balerine po terenu ;)
SLOBODA do groba .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2011, 14:15

Martex je napisao/la:
Zapalio mu Mario kosu bakljom juce :)...ne znam jeste li se prikljucili grupi koja pruza podrsku Gigsu da se ugura u kuvu velikog brata :)... dobar je Gile
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 25 sep 2011, 15:47

Kadeti : Fk Sloboda 3 - 0 Zeljeznicar, Juniori : Fk Sloboda 1 - 0 Zeljeznicar. svaka cast momcima....nek nije sve crno ima malo i crvenog :D
SLOBODA do groba .

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 sep 2011, 15:52

SaltCityAttack je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Zapalio mu Mario kosu bakljom juce :)...ne znam jeste li se prikljucili grupi koja pruza podrsku Gigsu da se ugura u kuvu velikog brata :)... dobar je Gile
Grupa na FB-u ??
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2011, 15:59

Najaci lik koji je sjedio ispod svecane loze,i kad Sloboda primi dva komada okrenu se gore prema lozi i ja mislim da se obracao Zahirovicu rijecima sve cemo ti lexaurine popit :D najjaci ..

Al me iznervirao lik sa kacketom sto prodaje novine po gradu,koji je stojao do ulaza na C tribini,non stop se derao i psovao :evil: zgadilo mi se otici na utakmicu zbog njega.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 sep 2011, 16:07

harry_90 je napisao/la:Najaci lik koji je sjedio ispod svecane loze,i kad Sloboda primi dva komada okrenu se gore prema lozi i ja mislim da se obracao Zahirovicu rijecima sve cemo ti lexaurine popit :D najjaci ..

Al me iznervirao lik sa kacketom sto prodaje novine po gradu,koji je stojao do ulaza na C tribini,non stop se derao i psovao :evil: zgadilo mi se otici na utakmicu zbog njega.
@Harry hvala ti na tome sto si rekao za tog likaa, jer vidim ljudi se okretali prema njemu pa nisam znao o cemu se radi, a sto se tice tog covjeka sto prodaje novine dole kod kipova J.ebo ba njeg ne dolazis na utakmicu zbog njega nego zbog Slobode!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 sep 2011, 16:10

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Najaci lik koji je sjedio ispod svecane loze,i kad Sloboda primi dva komada okrenu se gore prema lozi i ja mislim da se obracao Zahirovicu rijecima sve cemo ti lexaurine popit :D najjaci ..

@Harry hvala ti na tome sto si rekao za tog likaa, jer vidim ljudi se okretali prema njemu pa nisam znao o cemu se radi, a sto se tice tog covjeka sto prodaje novine dole kod kipova J.ebo ba njeg ne dolazis na utakmicu zbog njega nego zbog Slobode!
Ma pijanci ba, mi pjevamo za Saleta kad par njih sa strane sevdalinku neku pjevaju. :?

J.ebem im mater, sad se ova starija ekipa vratila pa nek zapjevaju ako smiju !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 sep 2011, 16:14

fukara87 je napisao/la:

Taj lik sto se okretao,prejak majkemi,ismijao sam se jos kad rece igracima necete vi vise fudbala igrati,prodavat cete vi meni zeljezo :lol:

Ma znam da ne dolazim zbog njega,ali ono je grozno slusati,opsujem i ja al brate sto je previse,previse je ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 sep 2011, 17:38

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:

Taj lik sto se okretao,prejak majkemi,ismijao sam se jos kad rece igracima necete vi vise fudbala igrati,prodavat cete vi meni zeljezo :lol:

Ma znam da ne dolazim zbog njega,ali ono je grozno slusati,opsujem i ja al brate sto je previse,previse je ..
I vi ko da ste prvi put na utakmici, pa Lepina je redovan na tekmama sa svojium vokabularom, dobar je on kakvih ima :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2011, 17:52

Lepina psovao?... cuj lik koji prodaje novine :).. pa nemojte nam ljudi Lepinu dirat ...nije to ljudi neki covjek ipak mnogo je on prosao sa navijacima i Slobodom...inace on psuje to je tacno, ali oprostite njemu u godinama je :)...ipak on je nekad bio redovan i uvjek je bio tu i ako nikad nije imao nekog udjela u grupi, ali ipak je tu bio uz Ciru , Romea i ostale te starije generacije Fukara.

Mislim herry care ipak vi ste mladja genrracija fukara i puno manje trpite ova desavanja oko kluba, lazi o izgradnji stadiona i td...Lepina je tu stari i citav svoj zivot to trpi, a tako i mnogi drugi navijaci koji su uz Slobodu dugi niz godina...takvim ljudima je vise dopizdilo gledati i trpiti ovo sve....ako se ovako nastavi rad u nasem klubu, bice jos vise nezadovoljnih, a sot je najgore bice sve vise i vise onih mladjih koji ce postupiti tako kao Lepina... mislim ja nisam bio ni vidjeo o kome se redi, ali vidim da covjek spomenu Lepinu, pa eto da samo kazem da to nije nista novo od njega naviklo se na to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 sep 2011, 18:16

Danas sam dosao ispred opstine i nikoga nisam zatekao , izgleda jaki ovi nasi samo za tastaturom . 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2011, 18:22

TaRgEt_ je napisao/la:Danas sam dosao ispred opstine i nikoga nisam zatekao , izgleda jaki ovi nasi samo za tastaturom . 8-)
pa to uopste niko nije organizovao...ja vam kaem izbrisite se iz onih grupa na FB... imaju dvije nase grupe to su Fukare Tuzla 1987 i Fukare dan club ostalo ba ne treba posjecivati, jer ti tu sto organizuju to je neozbiljno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 sep 2011, 18:28

Ma nije bitna vise ni organizacija , jer izgleda lijepo nam cvijetaju ruze , ali eto narode trazili ste gledajte .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 sep 2011, 18:43

Slobodi stvarno lose ide i vrijeme je da se nesto iz temelja mijenja.Ako opstina nece da brine o sportu sto se jednostavno ne rijesi Slobode i prepusti je onima koji je vole i ljudima sa idejom.Od udruzenja gradana preregistruje klub u dionicko drustvo raspise dionice.Pa tako dionice mogu kupiti organizovano navijaci neki dio da bi imali parvo glasa za biranje direktora i svvog covjeka u nadzornom odboru.Ostalo nek uzmu privatnici koji bi tako mogli na razne nacine pomoci i sebi sa poslovnog gledista a i svoj bi ugled popravili kad bi Sloboda imala dobre rezultate.Marketing je u svijetu veoma cijenjena stvar tu bi Slobodu mogli dosta dobro iskoristiti ako se ozbiljno radi.Uloziti pare privatnici mogu u stadion a zauzvrat zaradit na poslovnim prostorima koje bi dobili izgradnjom stadiona.Pa kasnije kad bi dosli rezultati otvorit fan sopove itd.Ima mnogo nacina kako od kluba napravit profitnu organizaciju

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 sep 2011, 18:47

TRUST je napisao/la:Slobodi stvarno lose ide i vrijeme je da se nesto iz temelja mijenja.Ako opstina nece da brine o sportu sto se jednostavno ne rijesi Slobode i prepusti je onima koji je vole i ljudima sa idejom.Od udruzenja gradana preregistruje klub u dionicko drustvo raspise dionice.Pa tako dionice mogu kupiti organizovano navijaci neki dio da bi imali parvo glasa za biranje direktora i svvog covjeka u nadzornom odboru.Ostalo nek uzmu privatnici koji bi tako mogli na razne nacine pomoci i sebi sa poslovnog gledista a i svoj bi ugled popravili kad bi Sloboda imala dobre rezultate.Marketing je u svijetu veoma cijenjena stvar tu bi Slobodu mogli dosta dobro iskoristiti ako se ozbiljno radi.Uloziti pare privatnici mogu u stadion a zauzvrat zaradit na poslovnim prostorima koje bi dobili izgradnjom stadiona.Pa kasnije kad bi dosli rezultati otvorit fan sopove itd.Ima mnogo nacina kako od kluba napravit profitnu organizaciju

Bravo majstore na postu svaka ti cast
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2011, 18:57

slusajte ensto iz pouzdanih izvora se zna da je opstina izdvojila lovu za Slobodu, ali gdje su te pare otisle niko ne zna...zbog toga Fukare i ne izlaze na to sto se tice FK Slobode, dok Sloboda Dita to je nesto drugo...ipak opstina je i dala lovu za onu tribinu, dok je kanton 0 bodova...ako igdje treba da se ide onda je to pred kanton...na kraju krajeva opstina je juce dopustila navijacima da onih 30+ opdu na sjever i zapale baklje , a mogli su komotno reci drotovima da ih ne pustaju..nisu iz slobode bezveze izasli u javnost, jer znaju da bi lagali i neko je uzeo pare one sto klubu pripadjau od opstine...vjerujem da to nije nesto mnogo, ali koliko toliko mogli su se izmiriti obaveze prema igracima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 sep 2011, 19:08

Prema mojim informacijama opstina za klub izdvaja oko 5000 Km mjesecno i plus daje plate za one sto rade oko stadiona.Direktoru stadiona i jos par njih dobija te plate. Sloboda sa 5000 od opstine nemoze nista da uradi,ako je Tuzla ko grad spala na to da se hvali sa ovim sto daju onda je to stvarno smijesno.Mislim ako Tuzla bude cekala da joj se stadion izgradi preko drzavnih institucija nikad taj stadion nece se izgradit.Mislim da kompletna javnost i drustvo treba da mijenja svoju filozofiju razmisljanja pa proslo je to vrijeme davno kad je drzava nesto gradila sad je potpuno drugacij sistem i ako hocemo da budemo uspjesni moramo da se mijenjamo.Pa i mnogo razvijenije drzave negrade same stadione nego se oni rade preko raznih profitnih projekata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2011, 19:19

pa 5000 mjesecno eto mogu dati mjesecne plate igracima ...s obzirom da klub ive ne placa ostale troskove na stadionu dovoljno da dandu od toga plate igracima, a ostalo od zarade ulaznica... s obzirom da je nas auprav akriva sto narod vise ne dolazi na utkamice i sto nema volje ko je tome kriv?....... nije opstina za to kriva, a mogli su imati lovu, jer nekad je bilo 4000 svaku tekmu, a danas 300 ljudi ebiga...znaci nasa uprava je kriva za to sto klubu ne dolaze pare od prodaje ulaznica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 sep 2011, 19:27

Ma moze to za plate ovih igraca koje sad Sloboda ima pola juniora i par iskusnih.Al ako hoces pune tribine trebaju ti igraci,malo bolji igrac hoce minimalno 1000 mjesecno.Eh sad dodaj troskove prevoza,pa i smjestaja kad se ide na dalje gostovanje,troskovi raznih ruckova uprave na ime kluba.Plate trenera svih selekcija i ostalih uposlenih i kad se svi ti troskovi saberu Slobnoda je u minusu na mjesecnom nivou i plus dodaje dugove i ostala potrazivanja.Dobijes ovu danasnju Slobodu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.