02.10. 2011 u 17.00 h ZRINJSKI - VELEŽAlemC85 je napisao/la:koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Zrinjski će biti 3. put u prijenosu,zašto onda nisu mogli prenositi Sarajevo 3. put?mmmirza je napisao/la:02.10. 2011 u 17.00 h ZRINJSKI - VELEŽAlemC85 je napisao/la:koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Neka danas fino Kozara - Leotar...
Ako ovaj supak nedobije ban za ovo,onda trebamo svi poceti vrijedjati jedni drugeŠB.TRN je napisao/la:Danijel stvarno ima odličnih tekstova.Sve sto je napisao je istina.Cuj boje se neredaKevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?![]()
![]()
pa zamisli da Škripari dođu,sta bi tek onda bilo!!!???Horde zla nisu navijačka skupina,to je vise od toga,al u negativnom smislu.Stranacka skupina kojoj je sve dozvoljeno,pa i rusiti institucije ove drzave u koju se toliko kunu!!!

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
danas prenose zeljo borachamlet je napisao/la:Neka danas fino Kozara - Leotar...

Ma čitam gore na ovom linku što je ovaj postavio... Kaže zašto Kozara - Leotar kad ima Sarajevo - Široki Brijeg?mrzim_ulizice je napisao/la:danas prenose zeljo borachamlet je napisao/la:Neka danas fino Kozara - Leotar...

tek sutra ces uzivat u tom spektakluhamlet je napisao/la:Neka danas fino Kozara - Leotar...

Eto nam velikog derbija. bas smo uzivali u fudbalu hahah bolje da sam gledao Sloboda - Olimpic nego ovo!!!
Da su prenosli derbi sa Koševa uživali li biAvalanche je napisao/la:Eto nam velikog derbija. bas smo uzivali u fudbalu hahah bolje da sam gledao Sloboda - Olimpic nego ovo!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- vidovitadjemila
Reko smo da vas podsjetim.Koliko ste pricali sta ce nam prenos Travnik GOSK,a na toj tekmi smo vidjeli vise sansi nego u svim tekmama od pocetka...Jest da je GOSK bio bolji ali nema veze...
A sto se veceras nagledasmo nogometa.Pa praznik za oci pravi.Nasi velikani ,samo njih treba prenositi,ma gdje da daju prenos sa Pirote...
A sto se veceras nagledasmo nogometa.Pa praznik za oci pravi.Nasi velikani ,samo njih treba prenositi,ma gdje da daju prenos sa Pirote...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Konacno dodje i nas el klasiko ustvari kod nas je "el slomij mu nogu" kozara-leotar valjda daju go do dnevnika 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ja tu vidim samo neke gurmane XD ...mrzim_ulizice je napisao/la:danas prenose zeljo borachamlet je napisao/la:Neka danas fino Kozara - Leotar...

1946
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ja tu vidim samo neke gurmane XD ...mrzim_ulizice je napisao/la:danas prenose zeljo borachamlet je napisao/la:Neka danas fino Kozara - Leotar...
![]()
![]()

Možel neko da mi napiše sve utakmice koje će BHT prenositi?
Čelik Zenica 1945
- Sarajlijc@
- Kontakt:
2 pravo jaka derbija danas i juce 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo i ja baš pišem, ali na pogrešnoj temi izgleda... Citiraću se...Sarajlijc@ je napisao/la:2 pravo jaka derbija danas i juce
Ne znam ko je gluplji, ja koji gledam ovu utakmicu Kozara - Leotar ili oni koji su istu postavili za derbi kola?
Čelik Zenica 1945
9. kolo zrinjski - velezNimla_RZ je napisao/la:Možel neko da mi napiše sve utakmice koje će BHT prenositi?
10 kolo sloboda - zvijezda
11. kolo siroki - celik
12. kolo gosk - borac
13. kolo zeljo - sarajevo
14.kolo siroki - zrinjski
15. kolo borac - sarajevo
Nama sve dozvoljeno, pa jesu li Horde ubile navijaca, kada j koja skupina napadnuta na Kosevu, cuj nama sve dopusteno hahaha kako si smjesanŠB.TRN je napisao/la:Danijel stvarno ima odličnih tekstova.Sve sto je napisao je istina.Cuj boje se neredaKevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?![]()
![]()
pa zamisli da Škripari dođu,sta bi tek onda bilo!!!???Horde zla nisu navijačka skupina,to je vise od toga,al u negativnom smislu.Stranacka skupina kojoj je sve dozvoljeno,pa i rusiti institucije ove drzave u koju se toliko kunu!!!
jesi ovo ti izmisljao raspored ili?mmmirza je napisao/la:9. kolo zrinjski - velezNimla_RZ je napisao/la:Možel neko da mi napiše sve utakmice koje će BHT prenositi?
10 kolo sloboda - zvijezda
11. kolo siroki - celik
12. kolo gosk - borac
13. kolo zeljo - sarajevo
14.kolo siroki - zrinjski
15. kolo borac - sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ultrazonfa i 19 gostiju.