FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Respekt I postovanje Manijacima, iako nisam Zeljin simpatizer zao bi mi bilo da je koji od momaka sinoc bio pogoden kamenom il necim odo onoga sto su bacali navijaci borca.Najdraze mi je bilo kad se sve smiri a Manijaci zapjevase jedna si jedina,suze mi krenuse na oci ponosio sam se sto sam Bosnjo a Manijake sam ko bracu osjeco skupise se i zapjevase bez ijedne nacionalne uvrede.Svaka cast
O cemu pises,sta laprdas?! Nekih 10 ak momaka krenula ka tribini, manijaci brze bolje poskidali trans i nagulili ka izlazu...poslije dotrcalo jos 20 ak momaka u vrh glave. Al sve je to glupost da se razumijemo.mumin je napisao/la:e ovo je istina i svaka cast ovim na indexu
U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
p.s. nije mi jasno zasto navijaci to "na internetu ubice na ulici curice"?! Jesmo se nekad sreli,pa nismo smjeli stati? Jesmo nekad bjezali od vas itd. ?! Daj mi primjer,neki dokaz pa onda pisi. Ovako ispada kontradiktorno!
p.s. "kazu mi da novog frajera imas"

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
ma isfuravamo ih redovno...prvo mi u Lukavici onu STENAD ,sada Manijaci ovu TELAD..TRUST je napisao/la:Respekt I postovanje Manijacima, iako nisam Zeljin simpatizer zao bi mi bilo da je koji od momaka sinoc bio pogoden kamenom il necim odo onoga sto su bacali navijaci borca.Najdraze mi je bilo kad se sve smiri a Manijaci zapjevase jedna si jedina,suze mi krenuse na oci ponosio sam se sto sam Bosnjo a Manijake sam ko bracu osjeco skupise se i zapjevase bez ijedne nacionalne uvrede.Svaka cast

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A sta po tebi treba uraditi stajati na mjestu da ti neko ciglom glavu razbije, jes ti dobar svega ti? Uostalom na snimcima se vidi da policija udara navijace Zelje koji su krenuli prema vama...tako da ne kakis...niti je istina da je krenulo 10 navijaca zvezde i partizana a ako ste htjeli ispasti mangupi moglo je pismenije zakazati negdje i eto...Uostalom zar mislis da je hrabrost dotrcati do tribine i baciti kamen i pobjeci nazad?radebl je napisao/la:O cemu pises,sta laprdas?! Nekih 10 ak momaka krenula ka tribini, manijaci brze bolje poskidali trans i nagulili ka izlazu...poslije dotrcalo jos 20 ak momaka u vrh glave. Al sve je to glupost da se razumijemo.mumin je napisao/la:e ovo je istina i svaka cast ovim na indexu
U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
p.s. nije mi jasno zasto navijaci to "na internetu ubice na ulici curice"?! Jesmo se nekad sreli,pa nismo smjeli stati? Jesmo nekad bjezali od vas itd. ?! Daj mi primjer,neki dokaz pa onda pisi. Ovako ispada kontradiktorno!
p.s. "kazu mi da novog frajera imas"
Pustite bar nas kojima se gleda fudbal da gledamo vama ako je do kurcenja uradite to van terena....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sve je trebalo da bude kopija ovoga, ali su se malo preracunali!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Sada vi njh docekajte kako i dolikuje
osim ako nisu igrali s Zeljom, ako jesu, onda ce doci Sarajevu, Olimpiku 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
3:0 za Zelju,svaka prica je bespotrebna.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nema nasem fudbalu spasa dok klubovi ne pocnu kaznjavati sopstvene huligane dozivotnim zabranama!
Pa nismo mi maloumni kao oni.Necemo mi napraviti na stadionu nikakav belaj.Medjutim ako i dalje budu raspolozini da glume mangupe,vec nekako ce se naci prilika.Ja se sjecam kako smo mi godinama imali probleme u Zenici i sa Zenicacima.Sjecam se par puta kako su docekani nasi navijaci,gadjali nas kamenjem i flasama ,ma jedva raja zivu glavu izvukla.Nalozili se manijaci da ih biju kad dodju ovi u Sarajevo.Zavrsila se utakmica,njih policija izvela i odvela ih ispred zgrade Lorisa.Njih je doslo 50 tak,drhte ljudi usrali se.Vjeruj mi meni ih bilo zao,ono sto sam vidio na njihovim licima,je bilo bolje nego da sam ja ili bilo kod ostalih bilo sta uradio ,napao ih gadjao,dovoljno je bilo to.Mangup nisi kad uradis ovo sto su uradili ovi levati iz Banja Luke,mangup si kad vidis da si jaci i da mozes nekoga poniziti,a to ne uradis.E to je mangupluk.Ovi danjasnji balavci usljed nedostatka mozga,ne mogu ni shvatiti sta sam htio reci.Ima to jako dobro objasnjeno u vjerskim knjigama.Sta znaci hrabrost.Kaze da su najveci junaci oni koji ne iskoriste svoju snagu kada su najjaci i ne nanesu nekom zlo ,a vrlo lako su to mogli uraditi.Prevedeno na jezik asfalta,uvijek se po Sarajevo pricalo,da su nekadasnji pravi Sarajevski mangupi,bili ti koji nikada nisu dirali obicnu raju i slabije od sebe.Pogledaj te sada kako se postaje mangup,maltretiraj slabije i zadaji strah i stvaraj sliku laznog mangupa.meskalin je napisao/la:Sada vi njh docekajte kako i dolikujeosim ako nisu igrali s Zeljom, ako jesu, onda ce doci Sarajevu, Olimpiku
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- KB-TM87
- Kontakt:
Al što ih boli poraz to nije humano. Uvijek smo bili gospoda za vas ! Seljak može otići iz sela, ali ne i selo iz njega 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Hordas sam, ali svaka vam cast na onom jucer, i vama na onakvom navijanju, pjevanju JEDNE NAM JEDINE i vasem strucnom stabu i igracima. Ovome seljakluku se mora stati u kraj, ovo im nije prvi put daa ulijecu. Sarajevski timovi su trn svakom klubu i navijacu iz ostalih gradova. Protiv ovakvih debila se trebaa drzati zajedno, jer ipak smo mi gradska raja. Jos jednom svaka cast sto ste ih izlevatili pred cijelom drzavom 

najgore je što oni uopšte nisu banjalučani, jer su banjalučani manjina u Banja LuciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ljudi smo, nismo banjalucani

DRUG NEBI TI PUNCA
Je.bo borac, Olimpik je bitan.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/va ... -srijedu-0" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd u srijedu nastavit tradicija
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/va ... -srijedu-0" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd u srijedu nastavit tradicija
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 25 sep 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
- KB-TM87
- Kontakt:
Ovim sranjima će doći kraj samo ako mjere protiv toga budu jake. Nije ovo upad pojedinca na teren pa da se kaže kako je to neka manja budalaština. Ovdje je 50-ak ljudi ušlo kroz kapiju, a policije ni na mapi da ih pokuša spriječiti sve dok već uveliko nisu počeli bacati cigle i baklje na naše navijače. Ovome se mora stati u kraj, a to će se postići strahom navijača za svoj tim. Jednom kada bude postojala svijest da će klub ozbiljno najebati, dva puta će se razmisliti prije nego neko odluči upasti u teren. Pa ako neko i tada uđe, neka ga njegovi polome jer ih je uvalio u belaj. Sve dok kazne budu simbolične, niko se neće ni počešati zbog ovog problema. Jedino će mediji nekoliko dana pričati o tome i na tome će se završiti.
Istina, naša ekipa se kasnije mogla vratiti na teren i odigrati utakmicu do kraja. Bilo bi to sportski. Međutim, ovo nije Engleska i svi mi dobro znamo da sve ovo u sebi ima previše vansportskih elemenata. Nastavak utakmice u ovim okolnostima bi bio poput guranja problema pod tepih. Uostalom, nekom našem navijaču je moglo bilo nešto, to niko od naših u klubu tada nije znao.
- KB-TM87
- Kontakt:

-
- Kontakt:
2pride3 je napisao/la:ma mi smo budale i mi i hz,umjesto da se mi ujedinimo,pa da zajedno idemo na tekme,pa kad hoce belaj nek i dobiju.onda bi vidjel kako sarajlije biju
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Sta tebe boli briga za zeljo-slavijajubitubi je napisao/la:Eto,to ti je njemu opravdanje."Nismo tudje,nego svoje tukli".Sole je napisao/la: Ali mi nismo napadali tudje igrace ni navijace nego svoje, i to se jednom desilo. Belaj u Trebinju nismo ni izazvali, a ti se sjeti vasih ispada
2002. protiv Zelje okacen trans nzs
2004. protiv Sarajeva ulijetanje vaseg navijaca i udaranje igraca Sarajeva
nez koje godine ulijetanje protiv slavije i napad na sudij
Priznaj da imate kompleks nize vrijednosti od nas SARAJLIJA![]()
![]()
![]()
Za taj trans,uzas,uzas,uzas,ne mogu opisati koliko mi se to gadi.Toga me je sramota.
Ovo drugo,incidenti pojedinaca,kao sto je bilo i na Zeljeznicar-Slavija,kada je golman napadnut.
Nemam ja kompleks,za druge ne znam.

Kako ste vi docekani bili na Grbavici kad ste osvajali ligu i kup ?
Al mi smo gradjani pa i znamo fino ugostiti, sto se ne bi moglo reci za vas
Maloprije sam ja gledao snimak,bas sam obracao paznju,nekako je premalo za pistolj,osim ako nije onaj mali 6,25 ,mada moze biti da je i mobitel,jer se ne vidi jasno.KB-TM87 je napisao/la:
VOLIM TE ZELJO
http://www.facebook.com/pages/Vijesti-u ... 4307585763" onclick="window.open(this.href);return false;
Amar Osim za Hayat. Ne mogu da skinem klip zato je link prema FB.
Amar Osim za Hayat. Ne mogu da skinem klip zato je link prema FB.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.