FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 25 sep 2011, 02:27

Da i to cujem
i nema se tu sta pricat ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona.
pa care de ti meni reci jesil ti dobar???
Stern des Südens

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 25 sep 2011, 09:14

svasta se ovdje moze procitati :)

Dok Bayern nije zaredao ove pobjede, slabo ko je "sa strane" dolazio i pisao komentare po "nasem" forumu. A sada za jednu "noc" bude 2-3 stranice komentara, sto dovoljno govori koliku paznju trenutno uziva ekipa Bayerna.

Vidim nekima smeta sto na forumu Bayerna, navijaci Bayerna iskazuju svoje zadovoljstvo i sto dizu svoj klub. Stvarno mi je to poprilicno nelogicno. Naravno da ce navijaci slaviti dobre igre tima za koji navijaju, jer za to prevashodno i sluze navijaci :)

Moram priznati da mi je drago da pojedini govore da ni City nije mjerilo Bayernu, jer to je dokaz koliko je Bayern pokazao ove sezone. Veliki broj forumasa je govorio da ce Villareal biti prvi pravi test za Bayern, pa et to se lagano odradilo, a da ne trazim sad po forumu sta se pricalo za City, a et sad ni City nije pravo mjerilo, jer stvarno eto jos uvijek nisu u formi.

Sa velikim iscekivanjem ocekujem utakmicu u LP protiv City-ja i iskreno se nadam da ce Bayern i tu demonstrirati svoju snagu.

Medjutim, cak i ako ne bude rezultat kakav ocekuju svi navijaci Bayern-a, smatram da mi ipak mozemo biti prezadovoljno pocetkom sezone, a smatram da cemo biti jos zadovoljniji kada sezona zavrsi. :)

Mia San Mia!

LP.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 sep 2011, 09:29

Nije me bilo jedan period ovdje na forumu :D, iako sam Bayu pratio (kriv je, zna se, fax :D). Uglavnom, nevjerovatno samopouzdano, cvrsto i lijepo Bayo igra :D, nismo odavno ovako hladnokrvno razbijali protivnike, kojih mi ponekad bude malo i zao :mrgreen: . Nadam se da ce momci ovaj svoj superdominatni niz nastaviti i protiv Citiya, sto ce ujedno da bude i najteza utakmica, do ovog trenutka, u sezoni.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 sep 2011, 11:30

@Šole (Pro FCB),

Vidim ja ti sretan sinoć izlaziš iz okolnih kafana. :mrgreen: Mog'o sam pretpostaviti da je zbog Bayine predstave kontra apotekara. :mrgreen: Nema, ovaj Bayo je sigurica za odigrati PS 2 na kladionici (jedan ili nijedan tim ne daje gol). :mrgreen: Odbrana k'o u Leedsa prije 10-ak godina. :mrgreen:

@Klare,

Schweinsteiger ne zaslužuje 10 miliona Eura. Al', kako bi ti to mog'o realno ocijeniti, kada govoriš da je Gomez bolji od Torresa u svakom segmentu igre. :mrgreen: Schweini je dobar igrač, al' daleko da je najbolji veznjak. Daleko, daleko, daleko.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 12:20

Monolog je napisao/la:
Schweinsteiger ne zaslužuje 10 miliona Eura. Al', kako bi ti to mog'o realno ocijeniti, kada govoriš da je Gomez bolji od Torresa u svakom segmentu igre. :mrgreen: Schweini je dobar igrač, al' daleko da je najbolji veznjak. Daleko, daleko, daleko.
Zaslužio bi kada bi igrao stalno kao u zadnje 2-3 utakmice pogotovo, u dosta mi se utakmica ove sezone dopao, nekako i on dosta sada liči na sebe iz one sezone 2007/08 kada je bio fantastičan na poziciji defanzivnog veznog zajedno s van Bommelom, a malo naprijed je Ribery pravio svoju fudbalsku čaroliju.
Kod Schweinija su česte oscilacije, on odigra dobar mundijal, pa onda potone, al et kad mu obično dobro sezona krene onda mu bude sva dobra, tako da su u ovoj sezoni zaista mnogi predznaci dobri za Bayern.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 25 sep 2011, 12:26

JetSet_Hantraga Medjutim, ako neko napise ovo i ocekuje da se s njim vodi normalna diskusija, onda...

Damir_BvB je napisao/la:
ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona

JetSet_Hantraga
Izadji malo na zrak i jos jednom razmisli o onome sto si napisao. Ne ocekujem nikakve argumente i pokusaje da se odbrani ovakva tvrdnja, jer je to prosto nemoguce.
proFCB :
Da i to cujem

Damir_BvB :
i nema se tu sta pricat ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona.
proFCB :
pa care de ti meni reci jesil ti dobar???
Postu su neki mene prozvali budalom sto sam rekao da je Bayern na nivou Lyona u Ligi prvaka evo sad crno na bijelo. Dakle Lyon se smatra jednom prosjecnom ekipom u ligi prvaka, a vas FC Bayern u poslijednjih 9 god nije nista vise napravio od tog Lyona, cak ste i Cup Uefa igrali i tu vas jedan Zenit naprasio i izprasio napominjem Zenit ! Tako da nemoj te zivjet u nekoj zabludi otvorite oci kad je upitanju Champions League tu ni jedan protivnik ne strahuje od Bayerna tu ste prosjek ponavljam prosjek kao LYON. Ko ne vjeruje evo neka pogleda ....

2002/2003 Olympique Lyon - Grupna Faza (Inter, ajax, Rosenborg) vs. Fc Bayern Grupna Faza ( Milan, Lens, Deportivo)
2003/2004 Olympique Lyon - Cetvrtfinale ( Porto ) vs. Fc Bayern - Osminafinala ( Real M. )
2004/2005 Olympique Lyon - Cetvrtfinale ( PSV ) vs. Fc Bayern - Cetvrtfinale ( Chelsea )
2005/2006 Olympique Lyon - Cetvrtfinale ( AC. Milan) vs. Fc Bayenr - Osminafinala (AC. Milan )
2006/2007 Olympique Lyon - Osminafinala ( Roma) vs. Fc Bayern - Cetvrtfinale ( AC. Milan )
2007/2008 Olympique Lyon - Osminafinala ( Man Utd ) vs. Fc Bayern - CUP UEFA
2008/2009 Olympique Lyon - Osminafinala ( Barcelona ) vs. Fc Bayern - Cetvrtfinale ( Barcelona )
2009/2010 Olympique Lyon - Polufinale ( Fc. Bayern ) vs. Fc Bayern - Finale ( Inter, MILLITO )
2010/2011 Olympique Lyon - Osminafinala ( Real M.) vs. Fc Bayern - Osminafinala ( Inter, Pandev )

Olympique Lyon 6:6 Fc Bayern
effe_sa

Što se tiče te usporedbe sa Cityjem vjeruj mi da ni na papiru nisu jači. Znači ako usporediš kadar mi smo tu negdje , to je ono realno.
Ukupna vrijednost Manchester City-a je 433.500 eura a Fc Bayerna je 334.850.000 eura ... Dakle decko moj ni na papiru jaci niste ... :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 sep 2011, 12:38

Decko moj, kad shvatis da su jedini klubovi u Engleskoj koji se mogu ravnat veličinom sa Bayom su Liverpool i donekle Mud,prestat ces da pises gluposti.Nedostatak komunikacije sa djecom u ranom stadiju njihovog razvoja donese probleme kasnije koji najcesce kulminiraju u ranoj fazi puberteta u kojoj se ti sad nalazis.A dok ne shvatis to iskoristi taj tvoj papir od 300-400 miliona i obrisi njime taj tvoj, obraz. ;)

Edit:
Rudi Völler(sportski direktor Bayer Leverkusena) "Ono je nivo Barcelone, i Real Madrida. Bayern igra u Bundesligi posebnu ulogu, naš nivo su Bremen, Dortmund, Wolfsburg s njima se moramo mjeriti.
Pametnom dosta 8-)
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 25 sep 2011, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 25 sep 2011, 12:42

Centre forward je napisao/la:Decko moj, kad shvatis da su jedini klubovi u Engleskoj koji se mogu ravnat veličinom sa Bayom su Liverpool i donekle Mud,prestat ces da pises gluposti.Nedostatak komunikacije sa djecom u ranom stadiju njihovog razvoja donese probleme kasnije koji najcesce kulminiraju u ranoj fazi puberteta u kojoj se ti sad nalazis.A dok ne shvatis to iskoristi taj tvoj papir od 300-400 miliona i obrisi njime taj tvoj, obraz. ;)
:lol: 8-) :arrow: ... :lol: :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 sep 2011, 12:44

Ti ako pises ovo za Bayern ,gdje onda svrstavas svoju Borusiju ? Jel smatras da su oni u rangu sa Plzenom ,Bateom ,Oteulom ? Ohladi decko malo ,vidim da tesko podnosis pobjede Bayerna tako da ti predlazem da se smiris malo jer ce ovo biti duga sezona sa puno pobjeda .Nastavi pratit Dortmund i nadaj se da ce proci dalje grupnu fazu zbog dobrobiti njemackog fudbala ,a za Bayern ne brini.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 sep 2011, 12:46

Damir_BvB je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Decko moj, kad shvatis da su jedini klubovi u Engleskoj koji se mogu ravnat veličinom sa Bayom su Liverpool i donekle Mud,prestat ces da pises gluposti.Nedostatak komunikacije sa djecom u ranom stadiju njihovog razvoja donese probleme kasnije koji najcesce kulminiraju u ranoj fazi puberteta u kojoj se ti sad nalazis.A dok ne shvatis to iskoristi taj tvoj papir od 300-400 miliona i obrisi njime taj tvoj, obraz. ;)
A ni pisat naucio nisi, samo se smajlicima sluzis.Eto sta bude kad babo 9-o godisnjaku za njegovu skromnu 4 iz 1 razreda devetogodisnje skole kupi komp i nabaci ADSL.Strasno 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 25 sep 2011, 12:52

Centre forward je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
A ni pisat naucio nisi, samo se smajlicima sluzis.Eto sta bude kad babo 9-o godisnjaku za njegovu skromnu 4 iz 1 razreda devetogodisnje skole kupi komp i nabaci ADSL.Strasno 8-)

To ti iz iskustva licnog pricas izgleda :D
Sa ovakvima kao sto si ti necu raspravljat zelenbac si jos .. ali ima nade bit ce bolje za tebe vrijedi ovo BB - bit ce bolje ! :lol: napredovat ces lijepi moj devetogodisnjak :lol: ... A sad opcija Cool mahanje ignore block kako zelis :arrow: :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 sep 2011, 12:56

Tebi je opet nesto smijesno.Prvom prilikom ljekaru opste prakse, on ce znat gdje ce s tobom dalje, ne sunjam.Nek su Nebesa tebi na pomoci, kao i tvojoj Borusiji, trebace vam to u narednom periodu ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2011, 13:05

@Damir_BVB: Ja njemu fino argumente obrazloženo on meni uzeo stavljat vrijednost timova. Gubiš se žestoko. A znam ja kad si ti mene ubjeđivao još kako su večina dortmundovih igrača na višem nivou od Bayerna, ja sam ti fino rekao ti igrači se mogu mjerit s Bayernovim kad odigraju pristojno jednu sezonu Lige prvaka. Usporedba s Lyonom ti je presmiješna, ev ti samo jedno jednostavno pitanje: Kada je Lyon bio u finalu Lige prvaka? Druga stvar znamo da je par godina, pa čak do unazad 2-3 godine Lyon ubrajan u potajne favorite za osvajanje Lige prvaka, ali ne možeš ti to znat kad površno gledaš fudbal i fataš se prve statistike da bi opovrgnuo nekog. Jednostavno Bayern je za tebe jedan veliki kompleks. Mnogi klubovi u Njemačkoj imaju tradiciju, i ja ih sviju cijenim i svi su mi ti klubovi draži od ostalih u Evropi, al je jasno da je Bayern tu iznad i to nije nikakva sramota nego je i ponos Bundeslige jer taj klub je među 5 najuspješniji u Evropi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2011, 14:03

Ja cu samo reci Nuri Sahin, jer je to najslabija tacka naseg druga Damira. :P
Sa porukom, odlazim, odlazim, ne osvrcem se za vama. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 sep 2011, 14:40

Sve normalne analize se rade tako da zaokruzuju jedan period od recimo 10, 20 ili 50 godina, a ja ovdje vidim nekakvu analizu uspjeha u zadnjih 9 godina. Cuj 9. :lol: Da je barem 8 pa da nekog pronosamo. :lol:
#divovi

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 14:46

Jake li lige, evo sva mudrost :D
Nemci su jasan narod. Bajern osvaja titulu posle sezone u kojoj je ne osvoji. Obezbediće je 15 kola pre kraja dok će Dortmund možda izboriti kup Uefa, ali diskutabilno. Drugi i treći završavaju nekakvi Štutgarti i Verderi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 sep 2011, 14:58

BVB u Evropi od godine kad su igrali finale Cupa Uefa:

2010/2011 - ispali u grupi Eurolige
2009/2010 - nisu nastupali
2008/2009 - Ispali u kvalifikacijama Cupe Uefa od Udinesea
2007/2008 - nisu nastupali
2006/2007 - nisu nastupali
2005/2006 - nisu nastupali
2004/2005 - nisu nastupali
2003/2004 - Ispali od Bruggea u kvalifikacijama , a onda i od Sochauxa.
2002/2003 - Ispali u drugom dijelu LP-a

Iako je BVB brukao Bundesligu zadnjih 10 godina dotični se našao kompetenta da priča o Bayernu.Pa ako je Bayern u rangu Lyona onda je BVB u rangu timova iz zemalja Trećeg svijeta.Čistio bi pred Bayernovim vratima, a u svoja ne može ni ući od smeća kojeg se skupilo zadnjih 10 godina.BVb nije prosječan klub u Evropi on je prosječan klub u Bundesligi zadnjih 10 godina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 sep 2011, 15:24

Spartak je napisao/la:Jake li lige, evo sva mudrost :D
Nemci su jasan narod. Bajern osvaja titulu posle sezone u kojoj je ne osvoji. Obezbediće je 15 kola pre kraja dok će Dortmund možda izboriti kup Uefa, ali diskutabilno. Drugi i treći završavaju nekakvi Štutgarti i Verderi
Šta onda reći za Špansku ligu , gdje dva kluba vedre i oblače , Schalke koji završi na 14 mjestu bez problema izbaci trećeplasirani tim Primere Valenciu , Hannover izdominira Sevillu koja je trenutno na 3 mjestu.A sinoć smo vidjeli kako završi kandidat za titulu Patetiko :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 25 sep 2011, 16:50

Saurman je napisao/la:
Spartak je napisao/la:Jake li lige, evo sva mudrost :D
Šta onda reći za Špansku ligu , gdje dva kluba vedre i oblače , Schalke koji završi na 14 mjestu bez problema izbaci trećeplasirani tim Primere Valenciu , Hannover izdominira Sevillu koja je trenutno na 3 mjestu.A sinoć smo vidjeli kako završi kandidat za titulu Patetiko :lol:
Istina, samo i dalje ostaje ovaj moj post iznad tacan 8-)

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 25 sep 2011, 17:02

slika

Evo šta se desi kad' ti žena opere hlače u kojima su karte z atekmu Bayern City.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.