bojan-vultures je napisao/la:Sve je ovo žalosno što nam se dešava. Bilo je tužno sinoć biti istinski ljubitelj fudbala i gledati sve ono. Nažalost, i mnogi ovde pucaju u pogrešnom smjeru. Odmah se ide na priču "Srbi, Hrvati, Bošnjaci" umjesto da se ide na priču "huligani i normalni navijači". Ovi što su sinoć utrčali na teren bi trebali doživotno dobiti zabranu ulaska na stadion, isto kao i u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Širokom Brijegu... gde se god desi neki incident, odmah treba reagovati, snimiti te huligane i pucati zatvorske kazne. Kad mi malac poraste želim ga voditi na utakmice, ali se zapitam jel to sigurno, sada sigurno nije.
E buraz nemoze vise tako. Sve je to OK ali ovo sinoc je bio vrh nacionalizma koju Zeljo nije pokazao kada je Borac korektno pobjedio na Grbavici Zelju. Slazem se da treba idijote otjeragt s tribina i boli me briga odakle su i ko su, ali nemozes poredit Zenicu i Sarajevo sa ovim sinoc. Znas i sam u cemu je problem. Ovdje je mrznja na vjerskoj osnovi, a ono penjanje na glavu igraca Zelje od strane robijasa j enesto potpuno drugo. Mi u Zenici zelimo da se ovo ne desi kod nas i nece se desit aBogda ali dosta je tog plana. Ubij, razbij, udarim te ciglom pa se izvinem i nista nije bilo. Bogami ce te morat da se potrudite da to zaustavite i sacuvate obraz i naseg Borca i nase BL. Klub i grad to nisu zasluzili......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."