Mago , ne mislim da će obojicu gurati, a da se mene pita Ricky bi morao igrati.Cou me opet malo razočarao sinoć, znam da je mlad i da mu fali igara, ali ona slaba kondicija i uvijek konstantno gubljenje lopte kada treba da finišira ili slab udarac , me frustrira kod njega.Mislim da je i razlog što ga je Ranieri zamijenio upravo slaba kondicija, moraće ojačati ako misli da uspije u Interu, Obi jede malu djecu i neke svoje tehničke nedostatke nadoknađuje snagom i trkom.Yuto je napisao/la:
Sad nek Ranieri isforsira Coua i Rickya dok se Wes ne vrati
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nisam mislio obojicu skupa,vec da obojici daje sansu.
A sinoc nisam gledo prvih pola sata i nisam vidio Coutinha na djelu,al vidim da je dobio solidne ocjene.Treba njega dobro uhranit i nabildat,pogotovo gornji dio tijela.
Izgleda ko dijete,al kad primi loptu vidi se da je stvarno veliki talenat i majstor.
Sto se tice Rickya ne razumijem zasto ne dobiva priliku,do sada kad god je igro bio je solidan (da ne kazem dobar) al nadam se da ce se to promijenit.Za Moskvu ne mozemo racunat na Wesa,Muntaria,Dekija (mozda) tako da ce Obi i Coutinho/Alvarez igrat i tu utakmicu sto mi se itekako svidja...
Obi,nadam se,polako ali sigurno postaje titolare inamovibile
A sinoc nisam gledo prvih pola sata i nisam vidio Coutinha na djelu,al vidim da je dobio solidne ocjene.Treba njega dobro uhranit i nabildat,pogotovo gornji dio tijela.

Sto se tice Rickya ne razumijem zasto ne dobiva priliku,do sada kad god je igro bio je solidan (da ne kazem dobar) al nadam se da ce se to promijenit.Za Moskvu ne mozemo racunat na Wesa,Muntaria,Dekija (mozda) tako da ce Obi i Coutinho/Alvarez igrat i tu utakmicu sto mi se itekako svidja...
Obi,nadam se,polako ali sigurno postaje titolare inamovibile

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nije Cou bio slab, daleko od toga, ali očekujem od njega da grize, on je sinoć uz Forlana bio i jedini tehničar u ekipi, očekujem od njega filovanje loptama Pazze , jbt niko da Pazzi nabaci loptu na glavu, dok je bio Maicon to je i bilo sada nema šanse , niko ne zna da centrira a imamo onakog kilera pred golom.Doduše malo ga je i Ranieri sinoć bacao više desno da igra..
Cou mora da ojača, inače ništa od njega u ovoj ligi ( misleći na njegov talenat )..
Glede Wesa i njegovih povreda, definitivno je trebalo prodati njega a ne Leonea, kada je već MM odlućio da jedan ide.
Cou mora da ojača, inače ništa od njega u ovoj ligi ( misleći na njegov talenat )..
Glede Wesa i njegovih povreda, definitivno je trebalo prodati njega a ne Leonea, kada je već MM odlućio da jedan ide.
ajde odmah otpisite Coutinha i onda se cudimo zasto ne mogu mladi uspjeti kod nas...tako je bilo i sa Santonom, ali neka imamo fenomenalne Chivua i Nagatoma koji ne mogu ukupno dva centarsuta za citavu utakmicu napravit...ali bitno je da se Santon kritikovao nakon sto odigra svaku petu tekmu...
evo sada ste krenuli i sa Coutinhom, pa dajte momku sansu...do sada nije bio na na klupi vec na tribinama i odmah ocekujete da nosi nasu igre, pa ne moze to tako, valjda i on ima pravo na prilagodbu...od kada je dosao nije pet tekmi uzastopno odigrao i to vecinom igrao tamo gdje je najslabiji...Cutinha se mora pustit kakve god greske radio on mora igrati dok Wes ne dodje i onda da mu bude prva zamjena, pa sto ne i ispred Wesa ako se pokaze...a Ricky moze igrati i povucenije tako da jedan na drugog ne uticu...
zalosno je da je Obi dobio ovako losu ocjenu, a momak je cuda radio, jest da je vise defanzivi posvecen bio, ali greske vece nije napravio...da hoce samo staviti Cambiassa, Rickya i Obia u vezu, a Zanettia umjesto konjine Chivua i to bi bila perfekcija...
evo sada ste krenuli i sa Coutinhom, pa dajte momku sansu...do sada nije bio na na klupi vec na tribinama i odmah ocekujete da nosi nasu igre, pa ne moze to tako, valjda i on ima pravo na prilagodbu...od kada je dosao nije pet tekmi uzastopno odigrao i to vecinom igrao tamo gdje je najslabiji...Cutinha se mora pustit kakve god greske radio on mora igrati dok Wes ne dodje i onda da mu bude prva zamjena, pa sto ne i ispred Wesa ako se pokaze...a Ricky moze igrati i povucenije tako da jedan na drugog ne uticu...
zalosno je da je Obi dobio ovako losu ocjenu, a momak je cuda radio, jest da je vise defanzivi posvecen bio, ali greske vece nije napravio...da hoce samo staviti Cambiassa, Rickya i Obia u vezu, a Zanettia umjesto konjine Chivua i to bi bila perfekcija...
Zaista ne mogu shvatiti ljude koje kritikuju Nagatoma,covjek gine na terenu 

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Kao sto vec neko reche treba malo i centarsuteva na onu pazzovu glavu
... To je Maicon dobro radio, jer covjeche lik ima taj UDAR glavom
, plus odraz fenomenalan
... Pa Obi, Cou i Alverez mogu igrati i zajedno sto da ne . I Cambiasa pustit s njima protiv CSKA ... Obi mozhe igrati defanzivne zadatke takodjer a bgm i Alvarez ha ya . Al nam treba i sva moguca kreativnost Alvareze, Cou i Obija, da napitamo onu nasu zvijer od Pazza 

bgt sa kojeg sajta ovo skidas ?Mister No je napisao/la:
Drago mi je da je JC sinoć bio dobar i to daje nadu da će vratiti svoju staru formu..

ma bolje i to nego 352P.S. lijep mi broj postova 222

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
opet mi dirate Nagatoma,,nedaaaaam!!!
pa lik je uvijek medju najboljim,ja ne znam kako ne vidite
pa Zanetti je u par utakmica najgori a niko ne govori,samo ja izgleda,,
Couti i Ricky moraju igrati stalno ako hoce Inter da ima nesto od njih,,pa jbte onaj Carrick i Fletcher se dvije godine brukali pa svejedno igrali non stop kod Fergussona,,eno ih sad bas solidno igraju ljudi,,a u Italiji mogu zamislit da su stigla pojacanja Carick,Fletcher,Smalling i ostala djecurlija Uniteda,, 

pa lik je uvijek medju najboljim,ja ne znam kako ne vidite

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
sto bi se reklo puno zuji, a malo meda dajeadointer je napisao/la:opet mi dirate Nagatoma,,nedaaaaam!!!![]()
![]()
pa lik je uvijek medju najboljim,ja ne znam kako ne vidite![]()

bit ce u utorak veselo, jer vjerovatno cemo gledati Coutinha i Rickya u prvih 11, Obi, Deki, Motta povrijedjeni, a Muntari nije pozvan, pa bi mogao Ricky sa Capitanom i Cambiassom u vezu, a ispred Coutinho..
nema veze,bitno je da se on zna probit,a cross ce pocet stizat(a da zna,vidi assist Azijskog Kupa u finalu),,Maicon u 24oj godini bio pusji smouk
nego Zanetti mene brine,vidi se da je pred kraj,grijesi previse i zna zakocit kontru ko niko,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ma Huska je konj,sta on zna o fudbalu ?
Cuj Nagatomo ne valja,e svasta ces procitat od konja
Nego konju ovako bih ja volio protiv rusa da odigramo :
____________J.Cesar
_Zanetti_Samuel_Lucio_Nagatomo
____Alvarez_Cambiasso_Obi
___________Coutinho
________Pazzini_Zarate
Moze i Milito uz Pazza,al cini mi se da bi Zarate vise godio zbog kontri...

Nego konju ovako bih ja volio protiv rusa da odigramo :
____________J.Cesar
_Zanetti_Samuel_Lucio_Nagatomo
____Alvarez_Cambiasso_Obi
___________Coutinho
________Pazzini_Zarate
Moze i Milito uz Pazza,al cini mi se da bi Zarate vise godio zbog kontri...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
jel i oni igraju na sintetickom ko Novara? 

Maicon u 24 bio to sto jest, a Santona si otpisao u 20-oj, koliko se sjecam ti si uvijek govorio protiv njega...a to za azijski kup, pa isto da ja kazem vidi kako je Santon stavio CR-a u dzep...adointer je napisao/la:nema veze,bitno je da se on zna probit,a cross ce pocet stizat(a da zna,vidi assist Azijskog Kupa u finalu),,Maicon u 24oj godini bio pusji smouknego Zanetti mene brine,vidi se da je pred kraj,grijesi previse i zna zakocit kontru ko niko,,
@a ti papcino iz tz...tesko ce Obi biti spreman za utakmicu, jer je se valjda povrijedio, a i ja bi rado tu formaciju, sa tim igracima...
i da nisam ja rekao da Nagatomo ne valja, ali nije ni ono za sto ga vi predstavljate...ali bitno je da smo se Bambina rijesili da bi gledali vrhunske bekove i super talentovane popun Johnatana, Nagatoma i starog lisca Chivua...
et gledaj Newcastle pa da vidimo kako igra
Miacon je dosao u Inter i imao je 24-25 god i sjecam se tad su govorili da nije za Intera,,prvu godinu je solidno igrao al nije bio ni blizu onog sto ce posle toga da postane,,a treba istaci da je Nagatomo tek prvu godinu,nije ni sezone jos odigrao,,a Santon je imao milion prilika i nista od njega,ti pamtis tu utakmicu sa Manchesterom,al treba se sjetiti i ostalih 20 sto je igrao,,igrao je pola sezone u usr*noj Ceseni i nije se nista pokazao,,evo otisao u Newcastle i cijelo vrijeme povrijedjen(a bio je u i u Interu povrijedjen 20x),,jbi ti to,,

Miacon je dosao u Inter i imao je 24-25 god i sjecam se tad su govorili da nije za Intera,,prvu godinu je solidno igrao al nije bio ni blizu onog sto ce posle toga da postane,,a treba istaci da je Nagatomo tek prvu godinu,nije ni sezone jos odigrao,,a Santon je imao milion prilika i nista od njega,ti pamtis tu utakmicu sa Manchesterom,al treba se sjetiti i ostalih 20 sto je igrao,,igrao je pola sezone u usr*noj Ceseni i nije se nista pokazao,,evo otisao u Newcastle i cijelo vrijeme povrijedjen(a bio je u i u Interu povrijedjen 20x),,jbi ti to,,
sjecam je sa svih utakmica Santona, ali onih kada je igrao u kontinuitetu, jer on poslije povrede nije sastavio tri utakmice i tu mi govoris kako je dobio milion prilika, ne mozes otjerati igraca koje je pokazao da zna i znas da zna, a ne pustiti mu da to pokaze i dovesti "talente" koji nisu nista bolji od njega cak sta vise i slabiji su...
zasto se mogu forsirat igraci od 25 godina i smatrati ih za neke talente, a ne mogu momci od 20,21 godine...sjecam se one price, tvoja je ja mislim kao koliko Santon ima godina do sada bi trebao biti vec afirmisan igrac i slicno, a kada je Nagatomo sa svojih 25 u pitanju, onda ajmo ga cekat...
pricas za Maicona kako je bio slab prvu sezonu i kako je kasnije postao igracina i to u svojoj 25, a Santon sa svojih 20-ak godina kao ne moze...
zasto se mogu forsirat igraci od 25 godina i smatrati ih za neke talente, a ne mogu momci od 20,21 godine...sjecam se one price, tvoja je ja mislim kao koliko Santon ima godina do sada bi trebao biti vec afirmisan igrac i slicno, a kada je Nagatomo sa svojih 25 u pitanju, onda ajmo ga cekat...
pricas za Maicona kako je bio slab prvu sezonu i kako je kasnije postao igracina i to u svojoj 25, a Santon sa svojih 20-ak godina kao ne moze...
Drago mi je sto nas ima jos koji necemo lahko prezaliti odlazak Bambina
nije mu pruzena prava prilika s obzirom na talenat koji posjeduje, nije se trebao slati u Cesenu, tad se trebao forsirati
nije mu pruzena prava prilika s obzirom na talenat koji posjeduje, nije se trebao slati u Cesenu, tad se trebao forsirati
Call the coroner!
Santon ako moze pokazace,ja mislim da ne moze,,Santon je imao i slabiju ekipu a nije se uspio izdvojit,,ja ne znam kako ga ti gledas,al kako ja gledam,Nagatomo je 3x bolji od njega,,kako ti gledas trebali smo drzat i Quaresmu i pustat ga da igra do 30te dok ne pukne jednom
Yuto je dosao u januaru i igrao svaku utakmicu odlicno-solidno i uz to zabio 2 gola,,prolazi non stop po lijevoj strani a Santon cijelo ljeto na pripremnim je silio jedan na jedan i svaki izgubio,,stavise,bolje se pokazao Faraoni ovo ljeto nego on i opet ne igra,sto bi Santon igrao,,i Biraghi je onu jednu utakmicu zaustavio Teveza protiv Cityja pa nista,,Bessa,Longo odigrali isto 2-3 dobre utakmice pa ih nema,,
edit:sto se trebao forsirati?poslat je i Biabiany pa se pokazao,poslan Obinna u Chievo pa se pokazao,poslan Caldirola pa se pokazao,poslan J.Cesar pa se pokazao,Ranocchia bio dobar u Genoi-dobar u Interu,,ako je neko dobar-dobar je,,a vi pogledajte ocjene Nagatoma svaku utakmicu,pa cete se uvjerit da dobije skoro svaku utakmicu pozitivne ocjene,,

edit:sto se trebao forsirati?poslat je i Biabiany pa se pokazao,poslan Obinna u Chievo pa se pokazao,poslan Caldirola pa se pokazao,poslan J.Cesar pa se pokazao,Ranocchia bio dobar u Genoi-dobar u Interu,,ako je neko dobar-dobar je,,a vi pogledajte ocjene Nagatoma svaku utakmicu,pa cete se uvjerit da dobije skoro svaku utakmicu pozitivne ocjene,,
- The DocTOR!!
- Kontakt:
21 koje je Ranieri pozvao za utakmicu protiv CSKA:
Golmani: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Odbrana: 6 Lucio, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centar: 4 Javier Zanetti, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig, 94 Andrea Romanò;
Napadaci: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Maicon,Caldirola,Poli,Motta,Stankovic,Sneijder su povrijedjeni,,trebali bi se vratiti po redoslijedu:Stankovic,Motta,Maicon,Poli,Sneijder,Caldirola.
Odbrana: 6 Lucio, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centar: 4 Javier Zanetti, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig, 94 Andrea Romanò;
Maicon,Caldirola,Poli,Motta,Stankovic,Sneijder su povrijedjeni,,trebali bi se vratiti po redoslijedu:Stankovic,Motta,Maicon,Poli,Sneijder,Caldirola.
znaci ,mogo bi i crisetig da udeadointer je napisao/la:21 koje je Ranieri pozvao za utakmicu protiv CSKA:

obi je poluozlijeden tako da sumnjam da ce on da zaigra .. Alvarez i Cou od prve ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.