Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 sep 2011, 18:55

Otprilike sam tako shvatio.

Mišljenja su različita, slažemo se u nečemu, u nečemu ne, ali je glupo govoriti nekome da se ne razumije
ako ne misli kao ti. :)
Danas veoma važna pobjeda, hajde valjda će Stoke uspjeti bar bod izvući, pa da smo i dalje u blizni vrha tabele.
Lijepo je maštati, hajde Begoviću, nadam se da si raspoložen i da ćeš uspjeti odbraniti svoj gol zajedno sa odbranom. :D

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 24 sep 2011, 19:18

Zanimljivo da nakon zavrsene utakmice(pobjedom) na temi pisu samo Liverpoolovci :D
Provokatori imal vas gdje :?:

Igru brisi bodove pisi.
Prvo poluvrjeme nista specijalno(osim nasa 2 gola :D ) cak bi rekao da je igra bila bezidejna iako smo imali kakvu takvu igru za razliku od nastavka.
Drugo poluvrjeme ponovo pad u igri i primljen gol i vraca se neizvjesnost(pogotovo meni radi tiketa).
Nakon primljenog gola nastavilo se lose(Jarvis je pravio dosta problema) sve do one izmjene kada je usao Kuyt(koji je pomagao Kellyu u defanzivi) tad smo ih malo smirili i dobro zatvorili.Imali smo i mi nekih dobrih prilika koje nismo iskoristili.
Povratak Gerrarda od povrede i na Anfield,moram priznati da sam osto razocaran navijacima,morali i mogli su bolje,atmosfera je bila skoro pa nikakva al siguran sam da ce se to popravit u naredna dva kola.
Suarez igrac utakmice iako me je iznervirao onakvim ponasanjem nakon sto je izmjenjen,moram ga pohvalit da u odnosu na prosle utakmice u ovoj nije prigovarao kod sudaca i razmahivao se rukama kada ne bi dobio loptu.
Carroll me pozitivno iznenadio(odigrao poslje Citya i najbolju utakmicu),neznam dal mi se samo cini da je brzi nego prije(haman se vratio u formu).
Fino se je kretao na terenu kako u odbrani(posebno treba pohvalit) tako i u napadu al eto kad neide neide,treba mu dat vremena i siguran sam da ce to opravdat.
Henderson me razocarao,bio je nevidljiv.Ucestvovao kako treba u samo jednoj zapazenijoj akciji.
Ono sto mi je posebno islo na zivce je sto napamet nabacuje to jest nepogleda raspored igraca u 16m.

Eto toliko od mene,a sad odo malo proslavit ono sto sam najavio nakon poraza od Spursa.
Definitivno cu na veci ulog odigrat Liverpool(kup,kvota oko 1.65) i Liverpool(prvenstvo,kvota 1.35 i ocekujem rast kvote) naredne sedmice.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 24 sep 2011, 19:42

Nismo odigrali loše ,ali nismo ni nešto posebno dobro.
Furiozno smo krenuli ,kao i protiv Sunderlanda ,što se očekivalo.Kod onog gola vjerovatno je bio faul Carrola,ali dobar potez Adama i Johnsonova glava su bili dovoljni za vodstvo.Ono što je uradio Suarez kod drugog gola je fantastično zaista ,svaka mu čast ,ali naša igra u prvom poluvremenu bila je više nego jadna.Sve se svodilo na neke duge lopte i ubacivanja na Carrola ,nikakve igre nismo imali.
U drugom poluvremenu desilo se isto kao protiv Sunderlanda.Odmah gol i ovaj put neizvjesnost s obzirom da smo vodili.Neobjašnjiv pad u igri nam se dešava i to se mora vidjeti o čemu je riječ jer stvarno...
Po meni u drugom poluvremenu smo i bili bolji nego u prvom dijelu ,imali smo više šansi ,posebno ona Downinga i kada Carrol pogađa stativu.Ali i to zato što su Wolvesi krenuli na sve il' ništa ,jer su morali,tako se nama otvorile kontre i napokon smo uspijevali da iz lijepih dodavanja i lijepih akcija dođemo do šansi.
Reina je svoj zadatak danas obavio odlično.Imao je nekoliko boksovanja ,ali to je i maximum što je mogao uraditi u tim situacijama.Kod gola nije mogao ništa.
Kelly mi nekako nije dobar ove sezone ,bio je bolji ono što je igrao lani i preklani.Carragher sasvim solidan.Škrtel problem je i dalje u glavi ,ne mogu da vjerujem kakav faul je napravio na ivici šesnaesterca ,sreća pa sudac ništa ne svira,čist faul pa možda čak i crveni karton za ono ,visoko podignuta noga u grudi. :o Jao kako me Jose Enrique iznervirao.Kod gola je on možda direktni krivac ,ali hajd vjerovatno nije mogao ,lopta ga je pogodila.Ali ono jedno vraćanje Reini ,kada ovaj jedva prima loptu,nasreću,dobro se za nas završilo.Opet lopta do Enrikea,koji nešto izvodi,gradi se i aut za njih :x
Lucas je bio sasvim solidan ,dečko se borio za deset.Downing je bio odličan,odlični ubačci,samo šteta što ne iskoristi onu šansu.Odlično i kretanje Downinga.Henderson opet nije bio dobar ,ali nije ni toliko loš.Suarez danas naš najbolji igrač ,ali za razliku od kolege @LFC tz ja sam opet vidio kako se Suarez 2-3 razmahivao rukama ,posebno kada je ubačena jedna lopta na drugu stranu,kada je Downing izborio korner,Suarezu je bilo krivo što lopta nije išla njemu.I reakcija kod izmjene ... :roll:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 sep 2011, 22:20

Meni je ovo bila prva utakmica u kojoj sam vidjela Carrolla da se poceo vracati po loptu, a ne da samo stoji u sesnaestercu.... Odbrana me iznervirala pravo, konfuzna da Bog sacuva i onaj psihloski pad nakon primljenog gola :evil: ....U kreiranju akcija nismo bili losi, na kraju pobjeda, to je najvaznije...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 sep 2011, 22:22

Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi, mada nisam zadovoljan. Henderson i šuta i dodaje kao curica, ne znam u čemu je problem sa njim. Kao rođeni englez trebao bi se tako i ponašati. Puno igrača želi postići pogodak, više nego asistirati, to nam je trenutno najveći problem.
Sa ovom pobjedom smo na dva boda od LP i 6 od titule :mrgreen:
Gledao sam danas Everton, povrijedio se Cahill, dobro bi bilo kada ga ne bi bilo protiv nas. U Unitedu također su se povrijedili onaj meksikanac, Rooney i Evra. Komšije će nas obavijestiti hoće li biti spremni za tekmu protiv nas.

Nastavljamo sa pesimizmom jer očito uspjeva, očekujem minimalan poraz od Evertona :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 sep 2011, 22:26

Rizah je napisao/la:Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi, mada nisam zadovoljan. Henderson i šuta i dodaje kao curica, ne znam u čemu je problem sa njim. Kao rođeni englez trebao bi se tako i ponašati. Puno igrača želi postići pogodak, više nego asistirati, to nam je trenutno najveći problem.
Gledao sam danas Everton, povrijedio se Cahill, dobro bi bilo kada ga ne bi bilo protiv nas. U Unitedu također su se povrijedili onaj meksikanac, Rooney i Evra. Komšije će nas obavijestiti hoće li biti spremni za tekmu protiv nas.

Nastavljamo sa pesimizmom jer očito uspjeva, očekujem minimalan poraz od Evertona :mrgreen:
Krades @ferine folove :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2011, 22:30

Kad smo već kod njega, jel živ ? Nema ga nešto.

Luis Suarez
Happy for the winning and scored again! Is important to gain more points in this championship! I felt really sad and sorry because I always want to help my team to win the match!! Thanks for your support!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 sep 2011, 22:58

Ne znam kada sam zadnji put vidio da je ovako brz Carroll, polahko se popravlja u tom segmentu igre, još samo da ga hoće krenuti golovi, to bi bilo sjajno, teško da bi ga ko mogao zaustaviti, no vidjet ćemo kako će izgledati sa Gerrardom iza njega, vidjeli smo da nema ništa od toga kada je Henderson veznjak od koga se očekuje neka asistencija.
slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 sep 2011, 23:15

Meni je najviše drago što se Carroll oslobodio i vidi se da sve više i više napreduje iz utakmice u utakmicu, mora da gine na treningu :D Također se vidi da je dosta popravio tehniku, to mu je jedino i nedostajalo :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 sep 2011, 23:39

Carlo je napisao/la:Meni je najviše drago što se Carroll oslobodio i vidi se da sve više i više napreduje iz utakmice u utakmicu, mora da gine na treningu :D Također se vidi da je dosta popravio tehniku, to mu je jedino i nedostajalo :)
Najbolje je bilo kad u zadnjoj minuti poče "okretati" jednog od odbrambenih Wolvesa,mislim da je i sam zaboravio gdje je lopta :lol: ,al dobar je bio danas,vidi se napredak i htjenje... :)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 sep 2011, 23:42

King Kenny je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Meni je najviše drago što se Carroll oslobodio i vidi se da sve više i više napreduje iz utakmice u utakmicu, mora da gine na treningu :D Također se vidi da je dosta popravio tehniku, to mu je jedino i nedostajalo :)
Najbolje je bilo kad u zadnjoj minuti poče "okretati" jednog od odbrambenih Wolvesa,mislim da je i sam zaboravio gdje je lopta :lol: ,al dobar je bio danas,vidi se napredak i htjenje... :)
Nemoj pričati :P da je šutirao prije nego što je uradio zadnji dribling bio bi to siguran gol :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 sep 2011, 23:45

Najjače je bilo kad je protiv Tottenhama uradio biciklo, ugasiše se kamere, signal pade, nestade interneta, zatamni se ekran, kada nakon tri sekunde pojavi se slika i on leži na zemlji :lol:

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 24 sep 2011, 23:46

Sljedeća utakmica protiv Evertona gradski derbi sa barem jednim crvenim kartonom... :D
Sve u svemu jako teška utakmica...
Dio Porta

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 sep 2011, 23:50

IgorBL je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:
Sto se tice Downinga taj momak osim centarsuta nema nista vise
Je.em te fudbale, kad te svako gleda.
Ja mislim da je za ovo vremena sto igra na krilu Downing vise imao preciznih centarsuteva sa krilne pozicije nego Kuyt protekle 3 godine i opet to nekima nije dosta.

Kad mi ovdje dodje neko djete iz 6tog osnovonog pricat kako se Downing nije uklopio i solit pamet a nismo ovako korisno krilo imali 5-6 godina.

Od kad igraju Downing, Adam, Enrike pa i Henderson toliko nam igra zna biti lijepa da se zadivis. Ali mora jos proci vremena da se ekipa jos u potpunosti uigra, jos tu nekad zna zakocit. Neki ljudi ovdje bi da igraju matori Kuyt i Bellamy koji sad mogu odigrat jos godinu, a sta ce biti za 4 godine?? Propast ce ovi igraci sto smo ih doveli za narednih 5-10 godina.

Ja sam za to da igraju Henderson,Downing i Carroll makar po cjenu da nam ova jedna sezona ne bude toliko uspjesna al da se oni svi oslobde i uigraju pa da narednih 5 godina imamo kako treba ekipu. Svi oni imaju dramatican potencijal, neki su vise neki manje kompletni igraci al sve ce to doci na svoje abd. YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 sep 2011, 00:00

Red Assassin je napisao/la:Ja mislim da je za ovo vremena sto igra na krilu Downing vise imao preciznih centarsuteva sa krilne pozicije nego Kuyt protekle 3 godine i opet to nekima nije dosta.

Kad mi ovdje dodje neko djete iz 6tog osnovonog pricat kako se Downing nije uklopio i solit pamet a nismo ovako korisno krilo imali 5-6 godina.

Od kad igraju Downing, Adam, Enrike pa i Henderson toliko nam igra zna biti lijepa da se zadivis. Ali mora jos proci vremena da se ekipa jos u potpunosti uigra, jos tu nekad zna zakocit. Neki ljudi ovdje bi da igraju matori Kuyt i Bellamy koji sad mogu odigrat jos godinu, a sta ce biti za 4 godine?? Propast ce ovi igraci sto smo ih doveli za narednih 5-10 godina.

Ja sam za to da igraju Henderson,Downing i Carroll makar po cjenu da nam ova jedna sezona ne bude toliko uspjesna al da se oni svi oslobde i uigraju pa da narednih 5 godina imamo kako treba ekipu. Svi oni imaju dramatican potencijal, neki su vise neki manje kompletni igraci al sve ce to doci na svoje abd. YNWA
U tome je stvar... Svaka čast za ovaj post.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 25 sep 2011, 00:12

@Red Assassin

Ja mislim da je za ovo vremena sto igra na krilu Downing vise imao preciznih centarsuteva sa krilne pozicije nego Kuyt protekle 3 godine i opet to nekima nije dosta.
Kuytova prirodna pozicija i nije krilo,druga je stvar sto frajer moze istrcat 3 utakmice bez prekida,pa ga svi stavljaju na tu poziciju,nije toliko cesto centrirao ali je dao toliko bitnih golova ali opet svi to zaboravljaju,uostalom sto uopste uporedjujes Downinga i Kuyta :? .
:lol: Javi se na pp,ako zelis moju biografiju,ako ne zelis...dosta njih na forumu me poznaje pa se malo raspitaj prije nego pocnes prosipati gluposti.

Od kad igraju Downing, Adam, Enrike pa i Henderson toliko nam igra zna biti lijepa da se zadivis.
Istina,ali isto tako dodje i period kada je Reina glavni razigravac :lol: .
Ali mora jos proci vremena da se ekipa jos u potpunosti uigra, jos tu nekad zna zakocit.
Enrique,Adam,Henderson,Downing svi dosli na ljeto a svi dosada igrali redovno,prakticno pola ekipe nam je novo,normalno da treba vremena da se ekipa uigra :? .
Neki ljudi ovdje bi da igraju matori Kuyt i Bellamy koji sad mogu odigrat jos godinu, a sta ce biti za 4 godine?? Propast ce ovi igraci sto smo ih doveli za narednih 5-10 godina.
Ne vidim kakve ovo ima veze sa mojim kritikovanjem Downinga.
Ja sam za to da igraju Henderson,Downing i Carroll makar po cjenu da nam ova jedna sezona ne bude toliko uspjesna al da se oni svi oslobde i uigraju pa da narednih 5 godina imamo kako treba ekipu. Svi oni imaju dramatican potencijal, neki su vise neki manje kompletni igraci al sve ce to doci na svoje abd.
Nek igra ko zasluzi,ovdje mi mnogi sada "naticu" da ja imam nesto protiv Downinga,nemam,ali protiv njegovih igara da,ocekujem puno vise od njega kao i od ostatka ekipe...svi su oni meni dragi ali brate mili ako neko lose odigra valjda se to smije reci... :?
YNWA
YNWA!!!
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 25 sep 2011, 00:44

Posteno kolega, razilaze nam se misljenja, ja te ne napadam nit te osudjujem, nisam na tebe direktno mislio kada sam rekao 6ti razred..

Ma bitno je da sad postoji konkurencija, Kuyt, Bellamy, Downing, Henderson.. Sad ko je u najboljoj formi i ko je najbolji za Liverpool valjda najbolje zna Kenny Daglish pa nek on to ocjenjuje i postavlja on je sa njima svaki dan nismo mi i zavrsena prica.. Dobri su svi po meni, imaju kvalitete ali prednost dajem mladjem, novom, prvenstveno jer sam se grozio prosle godine prvu polusezonu i zelio totalnu rekonstrukciju, sad kad se desila podrzavam je..

Zabio ga J. Cole i Torres, Torres dobio direktni crveni karton jer je pokosio jednog igraca, i dok je taj igrac lezao na podu Meireles ga napucao loptom u glavu :lol: Chelsi opasno zeli nase igrace, furaju se na nas :P

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 sep 2011, 02:02

Sezona 2011-2011:
Liverpool 6u 3p 1n 2p 8:8 gol razlika 10 bodova.

Sezona 2010-2011:
Liverpool 6u 1p 3n 2p 6:9 gol razlika 6 bodova. Na kraju sezone 6. pozicija.

Sezona 2009-2010:
Liverpool 6u 4p 0n 2p 16:9 gol razlika 12 bodova. Na kraju sezone 7. pozicija.

Liverpool 2008-2009:
Liverpool 6u 4p 2n 0p 7:2 gol razlika 14 bodova. Na kraju sezone 2. pozicija.

Liverpool sezona 2007-2008:
Liverpool 6u 3p 3n 0p 11:2 gol razlika 12 bodova. Na kraju sezone 4. pozicija.

Vrlo loše smo otvorili ovu sezonu, gori smo bili jedino prošle sezone sa Royom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 sep 2011, 11:24

reds_forever je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi, mada nisam zadovoljan. Henderson i šuta i dodaje kao curica, ne znam u čemu je problem sa njim. Kao rođeni englez trebao bi se tako i ponašati. Puno igrača želi postići pogodak, više nego asistirati, to nam je trenutno najveći problem.

Krades @ferine folove :mrgreen:
hodža a lopov :D nema veze prepustam mu ulogu pesimista.

Neutral je napisao/la:Kad smo već kod njega, jel živ ? Nema ga nešto.

Luis Suarez
Happy for the winning and scored again! Is important to gain more points in this championship! I felt really sad and sorry because I always want to help my team to win the match!! Thanks for your support!
ako mislis na mene ziv sam samo sam vec 7-8 dana u nekim problemima ne mogu da stignem da pisem.

sto se utakmice tice ja sam zadovoljan sa carrollovom igrom mozda i najvise. po meni je on igrac utakmice.
suareza treba malo vaspitati i nauciti ga ko je i sta je king kenny :!:
You are someone else I am still right here

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 25 sep 2011, 13:19

Ne znam kako mozete biti zadovoljni ovakvom igrom.Samo smo na trenutke licili na pravu ekipu,a vecinu utakmice smo izgledali izgubljeno.Pa dozvolili smo da Wolvesi dominiraju Anfildom veci dio drugog poluvremena,dozvolili smo da nakon vodstva od 2-0 na Anfildu u prvom poluvremenu strahujemo za bodove.To se ne bi smjelo dogoditi ni protiv Uniteda a kamoli protiv Wolvesa.Odbrana nam je smijesna u pojedinim trenucima.
Henderson je izgubljen momak,pod hitno ga treba prebaciti na klupu jer u dosadasnjem dijelu sezone nista nije pokazao.Tek se sada vidi da je prodaja Raula bila ogromna greska.

Kolika god bio legenda mora nam biti jasno da Carragher ne moze da izdrzi napore jedne premijerligaske utakmice.Ima on znanje ali jednostavno nema snage da izdrzi cijelu utakmicu.

Skrtela ne zelim ni komentarisati jer je to definitivno jedan od najglupljih igraca.

Downing ispada smijesan sa svojim driblinzima i prodorima.Jucer nisam primjetio da je ikoga presao 1 na 1,tek se sad vidi da je i Downing greska i da smo trebali ugrabiti Matu dok smo jos mogli.

Da ne bude sve tako crno Adam je bio odlican,momak stvarno ima fenomenalan pas i sve me vise odusevljava.

Lucasu takodjer kapa do poda jer je jucer presjekao milion lopti i da ga nije bilo sigurno bi izgubili ove bodove.

Suarez standarno odlican,o toj klasi ne treba trositi rijeci.I jedna svijetla tacka sa jucerasnje utakmice je napredak Andy Carrola.Momak se trudi,trci ne gubi zracne duele.Valjda ga krenu i golovi.

Nadajmo se napretku u igri povratkom kapitena na teren jer ovako necemo daleko dogurati.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.