Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Opravdano po tebi..bogbatina je napisao/la:a je mi drago sto je gol opravdano ponisten, a sinoc sa utakmice svi po sucu... sta cete danas govorit,da je regularan?? e moji divovi uvjek vam drugi krivi.....
go je neopravdano ponisten, pomiri se sa tim da ste ili vi platili sudiju ili savez naredio tako.bogbatina je napisao/la:a je mi drago sto je gol opravdano ponisten, a sinoc sa utakmice svi po sucu... sta cete danas govorit,da je regularan?? e moji divovi uvjek vam drugi krivi.....
najgore je sebe zavaravatVanBasten je napisao/la:Opravdano po tebi..bogbatina je napisao/la:a je mi drago sto je gol opravdano ponisten, a sinoc sa utakmice svi po sucu... sta cete danas govorit,da je regularan?? e moji divovi uvjek vam drugi krivi.....
No, sve će se ovo jednom naplatiti, ćeraćemo se još Boga mi..
Ti bi to morao znati. Stoga ti i vjerujem da je.bogbatina je napisao/la:najgore je sebe zavaravatVanBasten je napisao/la:Opravdano po tebi..bogbatina je napisao/la:a je mi drago sto je gol opravdano ponisten, a sinoc sa utakmice svi po sucu... sta cete danas govorit,da je regularan?? e moji divovi uvjek vam drugi krivi.....
No, sve će se ovo jednom naplatiti, ćeraćemo se još Boga mi..![]()
sretno u nastavku prvenstva
ma bravo siroki iz brijegabogbatina je napisao/la:najgore je sebe zavaravatVanBasten je napisao/la:Opravdano po tebi..bogbatina je napisao/la:a je mi drago sto je gol opravdano ponisten, a sinoc sa utakmice svi po sucu... sta cete danas govorit,da je regularan?? e moji divovi uvjek vam drugi krivi.....
No, sve će se ovo jednom naplatiti, ćeraćemo se još Boga mi..![]()
sretno u nastavku prvenstva
jbg, trebao je rukom loptu povuć, il čak glavom, možda je to idealnije...mma_hz je napisao/la:e kako je ovo opasna igra ja veze nemam...suljic je isao na loptu i digao nogu koliko i silic jedino sto je bio brzi...![]()
![]()
![]()
jos jedna kradza...
Nije djonom uopsteCrveni Barun je napisao/la:nekima je prekršaj nekima ne a na onoj snimci se i ne vidi baš najbolje al sigurno ako je igrano đonom da je prekršaj čist ko suza
al to se na onoj snimci ne vidi jel igrač širokog tjelom zaklanja loptu imaš neku bolju snimkuSarajlijc@ je napisao/la:Nije djonom uopsteCrveni Barun je napisao/la:nekima je prekršaj nekima ne a na onoj snimci se i ne vidi baš najbolje al sigurno ako je igrano đonom da je prekršaj čist ko suza
I da jeste djonom odkud sudiji pravo da pusti prednost onda da ponisti golCrveni Barun je napisao/la:al to se na onoj snimci ne vidi jel igrač širokog tjelom zaklanja loptu imaš neku bolju snimkuSarajlijc@ je napisao/la:Nije djonom uopsteCrveni Barun je napisao/la:nekima je prekršaj nekima ne a na onoj snimci se i ne vidi baš najbolje al sigurno ako je igrano đonom da je prekršaj čist ko suza
Svi procijenjuju navijačkiCrveni Barun je napisao/la:nekima je prekršaj nekima ne a na onoj snimci se i ne vidi baš najbolje al sigurno ako je igrano đonom da je prekršaj čist ko suza
nije igrao đonom, uzeo ga je mahalskim fazonom, Šilić je išao na loptu odozdo a Suljić ju ej udario po gornjoj površini i naravno dobio loptu. No kažem, nebitno je to, samo da je sudac odmah svirao indirekt, a ne poslije deset sekundi. Da je odmah svirao, kunemti se, da niko haman do ne bi spomenuo. Njegova procjena i to je to, sudija ima pravo na to. Međutim, krivo mi je što se na snimku en vidi, sudac ej nakon dulea ostao nijem i pratio akciju, tek nakon što je Suljić prošao golaman i lopta išla u mrežu on diže ruku. To je jarane ono što je u fokusu cjelog slučaja.Crveni Barun je napisao/la:nekima je prekršaj nekima ne a na onoj snimci se i ne vidi baš najbolje al sigurno ako je igrano đonom da je prekršaj čist ko suza
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, HordasDolacMalta i 61 gost.