FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ajde pustite sad borac idemo dalje... svakako je dobro sto smo uzeli tamo, sad imamo 7 lakih utakmica, gdje mozemo uzeti 21 bod ako sve bude ok...
zato naprijed zeljo!!! sad je vrijeme da stignes i sarajvo i siroki!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Žao mi je samo što se neće važiti gol Adilovića.
Inače, do prekida je Željo izgled'o mnogo bolje. Zeba je im'o 100% priliku, al' je promašio. Borac im'o jednu priliku kada se lopta odbila od igrača Želje i završila na stativi. Bitno je napomenuti da je lopta pogodila u ruku (nije bila klasična napucana, da ne bi bilo zabune), al' je bio van šesnaesterca. Poznavajući Borčeve pucače, na kraju je bolje što je lopta pogodila stativu, jer bi taj slobodnjak završio Bogu iza nogu.
Željo je bio bolji i tačka. Nadam se da će Borac biti kažnjen (valjda ima malo pravde u BiH) zbog divljačkog ponašanja kvazinavijača.

Željo je bio bolji i tačka. Nadam se da će Borac biti kažnjen (valjda ima malo pravde u BiH) zbog divljačkog ponašanja kvazinavijača.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
vjerovatno sto ima nesto u glavi,zato mjenja duks....jug-onostalgicar je napisao/la:pistolj je tu bio da zastrasi pa nije lud da puca pred kamerama ...
i vidjelo se da je jedino on uzeo dux od nekog lika da promjeni ... sto li....
Mislim da nećemo baš uzeti 21 bod,tm84 je napisao/la:ajde pustite sad borac idemo dalje... svakako je dobro sto smo uzeli tamo, sad imamo 7 lakih utakmica, gdje mozemo uzeti 21 bod ako sve bude ok...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
radebl je napisao/la:Nema sta,pravi internet huligani ! Samo prdite u prazno kao i sad' . Mozda Fukare da docekujete i njima prijetite ili ove AB PD.kicked21 je napisao/la:Manijaci treba da poslije ovoga budu jo jaci da se ujedine i da se rijese neke stvari, i ako bog da docekati lesinare "alpauzom" kada budu dolazili

DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bit ce zayebano sa pitarima i protiv goska u gabeli, ostalo bi koliko toliko trebalo biti normalatm84 je napisao/la:ajde pustite sad borac idemo dalje... svakako je dobro sto smo uzeli tamo, sad imamo 7 lakih utakmica, gdje mozemo uzeti 21 bod ako sve bude ok...
Za zivot cijeli!
kazem u najboljem slucaju bi trebalo biti tako... ali opet... i 17 je dovoljnoellaxaz je napisao/la:Mislim da nećemo baš uzeti 21 bod,tm84 je napisao/la:ajde pustite sad borac idemo dalje... svakako je dobro sto smo uzeli tamo, sad imamo 7 lakih utakmica, gdje mozemo uzeti 21 bod ako sve bude ok...
zato naprijed zeljo!!! sad je vrijeme da stignes i sarajvo i siroki!!!ja bih bio zadovoljan sa 19 pa i sa 17

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
I u Gradišci će biti gusto.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bit ce zayebano sa pitarima i protiv goska u gabeli, ostalo bi koliko toliko trebalo biti normalatm84 je napisao/la:ajde pustite sad borac idemo dalje... svakako je dobro sto smo uzeli tamo, sad imamo 7 lakih utakmica, gdje mozemo uzeti 21 bod ako sve bude ok...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Bit će svugdje gusto, ne znam kako možete reći "7 lakih utakmica"
i kako još niste shvatili da treba gledati utakmicu po utakmicu i da je sve moguće (Sloboda prošle godine).

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
I Zrinjski ove godine (3 gola u 12 minuta).gollum je napisao/la:Bit će svugdje gusto, ne znam kako možete reći "7 lakih utakmica"i kako još niste shvatili da treba gledati utakmicu po utakmicu i da je sve moguće (Sloboda prošle godine).
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Hahahahahahahaha. Scena sinoć
Al' idemo dalje, naprijed Željo!

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
FIFA/UEFA je napisao/la:izgleda da smo otkrili nekoliko ucesnika jucerasnjeg nereda, a clanovi su naseg BiH sportskog foruma
jutubija smo zatekli kako mahnito mase vodenim pistoljem, a kralj dule oponasa spidermana na slijedecem snimku (crvena majica, lijevo na ogradi)
http://www.youtube.com/watch?v=YCkSm3aX ... r_embedded
1:18 - 1:22 kad nisam umro od smijeha![]()
![]()
zivjela BiH

zakazala tehnika, ali mu je pokusaj bio dobar, bas onako skolski

- themaniaks
- Kontakt:
gadite mi se vi kvazi navijaci Zeljeznicara koliko ste licemjerni,sramite se 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- vendetta87
- Kontakt:
Kad su uzivo prenosili vidi se kako ovog debelog stize drot i udara ga pendrekom dok je ovaj na ogradi zapeo. Pa umro sam od smijeha 

Kod: Označi sve
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navijaci-borca-prekinuli-derbi-protiv-zelje-u-teren-uletjeli-s-ciglama-i-letvama/573640.aspx
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala Lešinarima na 3 boda 
Samo se zapitajte šta ste dobili ovime ..

Samo se zapitajte šta ste dobili ovime ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Neandertalac
- Kontakt:
Da i ja koju pametnu progovorim
. Kao sto sam i najavljivao , Borac je pod imperativom , a mi imamo brku , najtrofejnijeg i najkomepetetnijeg , i hvala ti o kralju , sahu , idolu
,koji im slozi strasnu taktiku, pa se vidjelo da ne znaju. A nasa strasna akcija , Svrakica mangupski lucidno pored dva oponenta
dodaje Zebi , nasem slobodnom Zebi ( koliko je Borac bio dobar pokazuje to da su ga ostavljali samog ) koji milimetarski , naglasavam filigranskom preciznoscu uposljava
Adilovica na drugoj stativi te ovaj manirom rasnog
strijelca postize pogodak za veliko slavlje oko 100-njak Manijaka u dalekoj BL .
To kao da je potaklo povecu grupu domacih simpatizera, da prestanu sa grickanjem svojih testisa te su fino i kulturno otisli do tribine sa vec spomenutim Manijacima da ih gadjaju zgradama i da se krevelje udarajuci se u prsa . Nakon toga su svi zajedno istrcali nazad , ugledavsi 6 drotova ( da razjasnim nisu bili obicni , nego bas specijalci , a imali su i podrsku iz zraka
) i fino opet gospodski i kulturno poceli da pjevaju sve one pjesme koje obozavaju i kojima se ponose .
Sve u svemu , steta za prekid jer je utakmica obecavala i zao mi je sto nije dovrsena , ali onakvim scenama je vrijeme da nestanu sa nasih stadiona !

To kao da je potaklo povecu grupu domacih simpatizera, da prestanu sa grickanjem svojih testisa te su fino i kulturno otisli do tribine sa vec spomenutim Manijacima da ih gadjaju zgradama i da se krevelje udarajuci se u prsa . Nakon toga su svi zajedno istrcali nazad , ugledavsi 6 drotova ( da razjasnim nisu bili obicni , nego bas specijalci , a imali su i podrsku iz zraka

Sve u svemu , steta za prekid jer je utakmica obecavala i zao mi je sto nije dovrsena , ali onakvim scenama je vrijeme da nestanu sa nasih stadiona !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
e ovo je istina i svaka cast ovim na indexu
U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Ovdje se priča o svemu,samo ne o temi.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
DERBI utakmica u Banja Luci između posljednja dva prvaka Premijer lige BiH završena je nakon samo 30 minuta igre. Lešinari, navijači Borca, nezadovoljni primljenim golom par minuta ranije i ispunjeni mržnjom prema Željezničaru koji ih je dvaput izbacio iz Premijer lige upali su na travnjak i napali gostujuće igrače i navijače.
Željini igrači spas su potražili u svlačionici, a navijači domaćih su se okomili na Manijake opremljeni bakljama, ciglama, letvama koje su bez problema unijeli na stadion. U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
Svaka riječ na mjestu...
Željini igrači spas su potražili u svlačionici, a navijači domaćih su se okomili na Manijake opremljeni bakljama, ciglama, letvama koje su bez problema unijeli na stadion. U utrci stotinjak Lešinara na 100 metara mnogi od njih su pokazali odlične sprinterske i bacačke sposobnosti, međutim nakon što im je nestalo oružja, nestalo im je i hrabrosti pa nisu preskočili ogradu i sukobili se sa Manijacima, već su se brže bolje vratili na istočnu tribinu Gradskog stadiona.
Svaka riječ na mjestu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.