Blueone je napisao/la:Danas u BL otvaranje novog Fan shopa, posebna akcija Kamenje i kamenice u bojama omiljenog kluba.
Također bice uprilicena utrka na 100 m sprint bjezanje od jednog zastitara i jednog cikice u kravati na svom stadionu
pa bujurum
svi su pozvani.
pozz i ugodan dan.
i jos jednom hvala za ova tri boda.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
010 ISN'T JUST A CODE
Kakav penal, jasno se vidi da je igrac van 16-erca. Mislim ja bih volio da je bio penal, mozda debili ne bi ni uletili. Ovako nek do kraja sezone Borac igra bez navijaca, bice to vise usluga nego kazna.Dule 078 je napisao/la:Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...
Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Svoj nivo ste pokazali, a ja bih još jednom napisao jednu stvar da ne bi kasnije bilo priče o tome.
IGRAČ ŽELJE KOJI JE IGRAO RUKOM NAKON ŠUTA GRAHOVCA, JE BIO IZVAN ŠESNESTERCA, ŠTO ZNAČI DA I U SLUČAJU SIGNALIZACIJE IGRANJA RUKE TO NIJE PENAL, NEGO SLOBODAN UDARAC !
Uživajte !
IGRAČ ŽELJE KOJI JE IGRAO RUKOM NAKON ŠUTA GRAHOVCA, JE BIO IZVAN ŠESNESTERCA, ŠTO ZNAČI DA I U SLUČAJU SIGNALIZACIJE IGRANJA RUKE TO NIJE PENAL, NEGO SLOBODAN UDARAC !
Uživajte !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim da ovo nije fer prema drugim klubovima jer dok ti drugi klubovi pucaju svako kolo po 90+ minuta, Borac lagano svako drugo kolo ili 30 ili u vrh glave 45 minuta. Pred kraj prvenstva (ako uopste bude igrano do kraja) ce ljudi bit u optimalnoj formi dok ce druge stizat povrede i umor, nema smisla 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
bilo bi fino da do kraja sezone igraju pred praznim tribinama
al su mi slatki ovi lesinari 100 ih uleti sa kamenjem velicine nadgrobnih spomenika i opet pobjegnu cim su bacili
onako krajnje kukavicki al eto
takvi su kakvi su
al su mi slatki ovi lesinari 100 ih uleti sa kamenjem velicine nadgrobnih spomenika i opet pobjegnu cim su bacili
onako krajnje kukavicki al eto
Zvanično dvoje ljudi je uhapšeno i to ne zbog divljanja na stadionu nego poslije po gradu. Ispade da zbog prekida utakmice niko neće odgovarat
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
ovim sto su uletili treba DOZIVOTNO zabraniti ulaz na sportska borilista u bosni i hercegovini! i svakome ko se usudi upasti u teren tokom utakmice!
ovo je prelilo casu! razumjem ja navijace da su ogorceni sto im tim gubi ali ovako nesto uraditi spada u kategoriju najgluplji potez u cilju unistavanja svog kluba...
ovo je prelilo casu! razumjem ja navijace da su ogorceni sto im tim gubi ali ovako nesto uraditi spada u kategoriju najgluplji potez u cilju unistavanja svog kluba...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Koliko ste sve malumni i bolesni
L'87
L'87
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Mi maloumni i bolesni?radebl je napisao/la:Koliko ste sve malumni i bolesni![]()
L'87
Kako te bolan nije stid zvati se navijačem tog kluba?! Reko sam već, od sinoć, vi ste jedna velika NULA za mene... Poštov'o sam vas, al dalje nema...

-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se .. Pa zar je ovo slučajnost !?CSIBilinoPolje je napisao/la:koliko su kamenica imali mogli su i stadion sazidati novi
Da CIGLE budu po terenu i da kapija bude otključana ..
sve je ovo namješteno , ALI 0:1 JE PA GLEDAJTE
Respekt ovim Banja Lučanima koji su napisali relane komentare !
Zapitajte se šta ste dobili ovime !?
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 25 sep 2011, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Na sta je ovaj Borac spao, da ga sramote ova balavurdija kvazi Lesinari. Zamisao Lesinara, kada su se stvarali, nije bila da bub nacionalisticka bagra, nego da vole svoj klub i svoj grad. Tad su se pravile ceke Delijama, Grobarima, BBB a prijateljstvovalo sa HZ. Sad ovi petnaestogodisnjaci, porijeklom iz Drvara, Glamoca, Mrkonjica, Karanovca i slicnih fudbalskih krajeva te nabrijani na huliganizam nakon gledanja Green Street i slicnih filmova, blati ono malo sto je ostalo od imena Vultures. Predlazem im da mjenjaju ime u nesto drugo jer ovo nisu Lesinari, pravi Lesinari nikad ne bi podrzali genocid pjevajuci ono sto su pjevali, nikad im na glavnom transu nebi bila zastava druge drzave. Goni to u pm.
Postoji samo jedan Borac a to je

Postoji samo jedan Borac a to je

primitivizam, nije to samo tih par momaka krivo, kasnije je vise od pola tribine pjevali zasto bjeezite p...e balijske...
SRAMOTA, ovakav primitivizam nezasluzujhe da bude prvak Bosne, nego vice prvak nekog opstinskog takmicenja... samo mi zao raje prave koja je dosla sa zenom i djecom da gleda dva trenutno najbolja kluba u zemlji...
Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.
A o posjeti da ne pricam. I kad prodje ova suspenzija,nece ko zna dokad doci ovoliko ljudi kao sinoc. Pogotovo oni koji su dosli sa djecom i spasavali glavu pod kisom kamenja.
A vi Sarjlije,prestanite liti krokodilske suze i s rati bez veze,kad je u svemu ovome sjeban samo Borac i Banjaluka. Vi ste ni krivi ni duzni dobili tri boda na gostovanju gdje je kvota na vas bila 7.00! Idete mi na onu stvar sa svojim prenemaganjem a znam da cvjetate!
A o posjeti da ne pricam. I kad prodje ova suspenzija,nece ko zna dokad doci ovoliko ljudi kao sinoc. Pogotovo oni koji su dosli sa djecom i spasavali glavu pod kisom kamenja.
A vi Sarjlije,prestanite liti krokodilske suze i s rati bez veze,kad je u svemu ovome sjeban samo Borac i Banjaluka. Vi ste ni krivi ni duzni dobili tri boda na gostovanju gdje je kvota na vas bila 7.00! Idete mi na onu stvar sa svojim prenemaganjem a znam da cvjetate!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve
.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 25 sep 2011, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
alal vam vera, ili kako vi to kazete, samo tako dalje..Dule 078 je napisao/la:Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
dule, okreces pricu na stranu kao da neko ciljano zeli unistiti borac... mene to ne interesuje... to je vas problem (ako i postoji)...Dule 078 je napisao/la:Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.
ali fakt jest da ovo huliganstvo nije dobrodoslo na terenima i da treba biti MAKSIMALNO kaznjeno... to sto nece biti tako, nazalost, je cinjenica, vidjeces... dobicete 2 utakmice bez gledaoca i neku simbolicnu kaznu (recimo 5000 maraka)
cijenim te kao forumasa, ali prestani prebacivati loptu na jednu cinjenicu kako je ovo sve ciljano protiv borca? mislim da ni ti nisi siguran da je tako...
uglavnom... jucer sam napisao... ponavljam i danas... kazniti huligane DOZIVOTNOM KAZNOM i mirna bosna...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Pa bolan gdje ćeš nastavljat utakmicu nakon onoga?Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
u osmoj ligi tzv. hercegbosnehamlet je napisao/la:Pa bolan gdje ćeš nastavljat utakmicu nakon onoga?Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Pa gdje to ima?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Da je bila kvalitetna policija,za 5 minuta izbaci cijelu tribinu i meč se nastavi.hamlet je napisao/la:Pa bolan gdje ćeš nastavljat utakmicu nakon onoga?Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Pa gdje to ima?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Prvo kažeš DA JE BILA, a NIJE! Drugo, pa hajde da su oni sa tribina ubacivali nešto, kao bakljada, pa hajde i može se nastaviti, ali ovako, NAPAD na nekoga?! Ej?! I sam sudija je rekao da nema smisla nastavljati, nema dalje... Čuj kukavice...Grdan je napisao/la:Da je bila kvalitetna policija,za 5 minuta izbaci cijelu tribinu i meč se nastavi.hamlet je napisao/la:Pa bolan gdje ćeš nastavljat utakmicu nakon onoga?Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Pa gdje to ima?
Zadnja izmjena: hamlet, dana/u 25 sep 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.