FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RK Gradacac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RK Gradacac » 25 sep 2011, 09:39

Blueone je napisao/la:Danas u BL otvaranje novog Fan shopa, posebna akcija Kamenje i kamenice u bojama omiljenog kluba.
Također bice uprilicena utrka na 100 m sprint bjezanje od jednog zastitara i jednog cikice u kravati na svom stadionu
pa bujurum
svi su pozvani.
pozz i ugodan dan.
i jos jednom hvala za ova tri boda.
:lol:
010 ISN'T JUST A CODE

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 25 sep 2011, 10:20

Dule 078 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....
Kakav penal, jasno se vidi da je igrac van 16-erca. Mislim ja bih volio da je bio penal, mozda debili ne bi ni uletili. Ovako nek do kraja sezone Borac igra bez navijaca, bice to vise usluga nego kazna.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 sep 2011, 10:25

Svoj nivo ste pokazali, a ja bih još jednom napisao jednu stvar da ne bi kasnije bilo priče o tome.

IGRAČ ŽELJE KOJI JE IGRAO RUKOM NAKON ŠUTA GRAHOVCA, JE BIO IZVAN ŠESNESTERCA, ŠTO ZNAČI DA I U SLUČAJU SIGNALIZACIJE IGRANJA RUKE TO NIJE PENAL, NEGO SLOBODAN UDARAC !

Uživajte ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 25 sep 2011, 10:36

Mislim da ovo nije fer prema drugim klubovima jer dok ti drugi klubovi pucaju svako kolo po 90+ minuta, Borac lagano svako drugo kolo ili 30 ili u vrh glave 45 minuta. Pred kraj prvenstva (ako uopste bude igrano do kraja) ce ljudi bit u optimalnoj formi dok ce druge stizat povrede i umor, nema smisla :P

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 sep 2011, 11:00

bilo bi fino da do kraja sezone igraju pred praznim tribinama

al su mi slatki ovi lesinari 100 ih uleti sa kamenjem velicine nadgrobnih spomenika i opet pobjegnu cim su bacili
onako krajnje kukavicki al eto :) takvi su kakvi su

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 25 sep 2011, 11:07

Zvanično dvoje ljudi je uhapšeno i to ne zbog divljanja na stadionu nego poslije po gradu. Ispade da zbog prekida utakmice niko neće odgovarat
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 sep 2011, 11:37

ovim sto su uletili treba DOZIVOTNO zabraniti ulaz na sportska borilista u bosni i hercegovini! i svakome ko se usudi upasti u teren tokom utakmice!

ovo je prelilo casu! razumjem ja navijace da su ogorceni sto im tim gubi ali ovako nesto uraditi spada u kategoriju najgluplji potez u cilju unistavanja svog kluba... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 25 sep 2011, 11:48

Koliko ste sve malumni i bolesni :(

L'87
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 25 sep 2011, 11:51

radebl je napisao/la:Koliko ste sve malumni i bolesni :(

L'87
Mi maloumni i bolesni?
Kako te bolan nije stid zvati se navijačem tog kluba?! Reko sam već, od sinoć, vi ste jedna velika NULA za mene... Poštov'o sam vas, al dalje nema...

slika

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2011, 12:02

CSIBilinoPolje je napisao/la:koliko su kamenica imali mogli su i stadion sazidati novi :mrgreen:
Slažem se .. Pa zar je ovo slučajnost !?

Da CIGLE budu po terenu i da kapija bude otključana ..

sve je ovo namješteno , ALI 0:1 JE PA GLEDAJTE ;)

Respekt ovim Banja Lučanima koji su napisali relane komentare !

Zapitajte se šta ste dobili ovime !?
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 25 sep 2011, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 25 sep 2011, 12:03

Na sta je ovaj Borac spao, da ga sramote ova balavurdija kvazi Lesinari. Zamisao Lesinara, kada su se stvarali, nije bila da bub nacionalisticka bagra, nego da vole svoj klub i svoj grad. Tad su se pravile ceke Delijama, Grobarima, BBB a prijateljstvovalo sa HZ. Sad ovi petnaestogodisnjaci, porijeklom iz Drvara, Glamoca, Mrkonjica, Karanovca i slicnih fudbalskih krajeva te nabrijani na huliganizam nakon gledanja Green Street i slicnih filmova, blati ono malo sto je ostalo od imena Vultures. Predlazem im da mjenjaju ime u nesto drugo jer ovo nisu Lesinari, pravi Lesinari nikad ne bi podrzali genocid pjevajuci ono sto su pjevali, nikad im na glavnom transu nebi bila zastava druge drzave. Goni to u pm.

Postoji samo jedan Borac a to je
slika

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 25 sep 2011, 12:07

primitivizam, nije to samo tih par momaka krivo, kasnije je vise od pola tribine pjevali zasto bjeezite p...e balijske... :roll: SRAMOTA, ovakav primitivizam nezasluzujhe da bude prvak Bosne, nego vice prvak nekog opstinskog takmicenja... samo mi zao raje prave koja je dosla sa zenom i djecom da gleda dva trenutno najbolja kluba u zemlji...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 sep 2011, 12:12

Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.

A o posjeti da ne pricam. I kad prodje ova suspenzija,nece ko zna dokad doci ovoliko ljudi kao sinoc. Pogotovo oni koji su dosli sa djecom i spasavali glavu pod kisom kamenja.

A vi Sarjlije,prestanite liti krokodilske suze i s rati bez veze,kad je u svemu ovome sjeban samo Borac i Banjaluka. Vi ste ni krivi ni duzni dobili tri boda na gostovanju gdje je kvota na vas bila 7.00! Idete mi na onu stvar sa svojim prenemaganjem a znam da cvjetate!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 12:15

Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.Ispali su žrtve :D .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 25 sep 2011, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 sep 2011, 12:16

Dule 078 je napisao/la:Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.

A o posjeti da ne pricam. I kad prodje ova suspenzija,nece ko zna dokad doci ovoliko ljudi kao sinoc. Pogotovo oni koji su dosli sa djecom i spasavali glavu pod kisom kamenja.

A vi Sarjlije,prestanite liti krokodilske suze i s rati bez veze,kad je u svemu ovome sjeban samo Borac i Banjaluka. Vi ste ni krivi ni duzni dobili tri boda na gostovanju gdje je kvota na vas bila 7.00! Idete mi na onu stvar sa svojim prenemaganjem a znam da cvjetate!
alal vam vera, ili kako vi to kazete, samo tako dalje.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 sep 2011, 12:17

Dule 078 je napisao/la:Jako malo stvari se desava slucajno. Saznace se brzo kome je bilo u interesu da sjebe Borac. Uglavnom,uspio je. Sezona je syebana definitivno,a posto se kod nas stvari stalno desavaju ciklicno,od sjaja do ocaja,strah me da je ovo privremeni kraj price o evropskom Borcu.

dule, okreces pricu na stranu kao da neko ciljano zeli unistiti borac... mene to ne interesuje... to je vas problem (ako i postoji)...

ali fakt jest da ovo huliganstvo nije dobrodoslo na terenima i da treba biti MAKSIMALNO kaznjeno... to sto nece biti tako, nazalost, je cinjenica, vidjeces... dobicete 2 utakmice bez gledaoca i neku simbolicnu kaznu (recimo 5000 maraka)

cijenim te kao forumasa, ali prestani prebacivati loptu na jednu cinjenicu kako je ovo sve ciljano protiv borca? mislim da ni ti nisi siguran da je tako...

uglavnom... jucer sam napisao... ponavljam i danas... kazniti huligane DOZIVOTNOM KAZNOM i mirna bosna... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 25 sep 2011, 12:17

Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.
Pa bolan gdje ćeš nastavljat utakmicu nakon onoga? :lol: Pa gdje to ima?

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 sep 2011, 12:19

hamlet je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Šipovac je bio u pravu,kukavice.Kad je se dogodio prekid nisu imali namjeru nastavljati.
u osmoj ligi tzv. hercegbosne :mrgreen: :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 12:19

hamlet je napisao/la:
Da je bila kvalitetna policija,za 5 minuta izbaci cijelu tribinu i meč se nastavi.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 25 sep 2011, 12:21

Grdan je napisao/la:
hamlet je napisao/la:
Da je bila kvalitetna policija,za 5 minuta izbaci cijelu tribinu i meč se nastavi.
Prvo kažeš DA JE BILA, a NIJE! Drugo, pa hajde da su oni sa tribina ubacivali nešto, kao bakljada, pa hajde i može se nastaviti, ali ovako, NAPAD na nekoga?! Ej?! I sam sudija je rekao da nema smisla nastavljati, nema dalje... Čuj kukavice... :lol:
Zadnja izmjena: hamlet, dana/u 25 sep 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.