Na meni bez broja,onaj iz "triplete" sezone...Tritolone je napisao/la:Na meni dres "Bobe" Vieriaadointer je napisao/la:El Principeeeeee!!!(na meni njegov dres)
al kakav potez Pazzinija pred penalom![]()
(onaj sa pazara ofc)
![]()
Sta radi Suljoooooo
Lucio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Na meni bez broja,onaj iz "triplete" sezone...Tritolone je napisao/la:Na meni dres "Bobe" Vieriaadointer je napisao/la:El Principeeeeee!!!(na meni njegov dres)
al kakav potez Pazzinija pred penalom![]()
(onaj sa pazara ofc)
![]()
Aha,deremo ih ko beba zvecku 1-3,to je ta dominacija,a ponadali se miseviharebianconero je napisao/la:Po statistici moze se vidjeti da Bologna ima blagu dominaciju ... Korneri 9-1... kako igrate ??
tako je veliki ,nek si nam malo dos`oGrande je napisao/la:Aha,deremo ih ko beba zvecku 1-3,to je ta dominacija,a ponadali se miseviharebianconero je napisao/la:Po statistici moze se vidjeti da Bologna ima blagu dominaciju ... Korneri 9-1... kako igrate ??![]()
CSKA je teska utakmica,nadam se da necemo izgubit.Sto se tice te druge utakmice sve osim 2 razlike za nas je neuspjeh.Ne sumnjam ni sekunde u pobjedu protiv Napolia.Mi smo jednostavno prejaki za njihPuma je napisao/la:Ma imo nekih neodloznih obaveza, da sam bio slobodan ne bi ja propustio njegovu premijeru nema sanse![]()
Super ako je vidljiv napredak u igri, al problem sto sad idu dvije teske utakmice, CSKA i Napoli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.