FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 25 sep 2011, 01:08

dino lj je napisao/la:"Sarajevo je odigralo dobru utakmicu od prve do devedesete minute. Neobično je i čudno što su Sarajevu poništena tri gola", rekao je Plišek, odgovorivši na pitanje novinara da li je možda kasnio sa izmjenama

Komsije procitah ovu izjavu jeli se ovo odnosi samo na ovu tekmu ili na sve dosada.
zadnje dvije napisao sam dino
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 sep 2011, 01:09

dzenan01 je napisao/la:Na istoku su skandirali "pic.ke" . Kakav Plišek :lol:
Ma ne sjecam se nakon svega sto mi se desilo poslije tekme ni koji je rezultat , a kamoli sta drugo :mrgreen: Sad dobit rudara i krenuti ponovo u pobjednicki niz . Zrilicu dabogda nikome vise ti ne sudio ;)

Dino na zadnje dvije se odnosi .
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 01:16

Ne volim dolaziti na ovu temu al da nesto kazem.Kao prvo drago mi je sto nasi igrači nisu pic ke i sto se tuku na terenu i to u gostima,mislim pozitivno(sportski) i drugo molio bih ovu djecu koja se vjerojatno i ne sjećaju kad su Hrvatski klubovi bili prvaci 3 godine zaredom,jel islo po nacionalnom ključu????Pa to samo debili mogu reci ili djeca godista 01,02,03..... ;) ;) ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 sep 2011, 01:16

Grdane ne budi naporan,ako imas napisati nesto o samoj igri ucini to,rezultat si vec prokomentarisao,ovo vazi i za ostale "saljivdzije"!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 sep 2011, 01:18

ŠB.TRN je napisao/la:Ne volim dolaziti na ovu temu al da nesto kazem.Kao prvo drago mi je sto nasi igrači nisu pic ke i sto se tuku na terenu i to u gostima,mislim pozitivno(sportski) i drugo molio bih ovu djecu koja se vjerojatno i ne sjećaju kad su Hrvatski klubovi bili prvaci 3 godine zaredom,jel islo po nacionalnom ključu????Pa to samo debili mogu reci ili djeca godista 01,02,03..... ;) ;) ;)
Kralju vasi igraci su se vise od pola tekme valjali , svako malo prekid samo su vas dvije stvari spasile poraza (sudija i bog )
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 01:25

Sarajlijc@ je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne volim dolaziti na ovu temu al da nesto kazem.Kao prvo drago mi je sto nasi igrači nisu pic ke i sto se tuku na terenu i to u gostima,mislim pozitivno(sportski) i drugo molio bih ovu djecu koja se vjerojatno i ne sjećaju kad su Hrvatski klubovi bili prvaci 3 godine zaredom,jel islo po nacionalnom ključu????Pa to samo debili mogu reci ili djeca godista 01,02,03..... ;) ;) ;)
Kralju vasi igraci su se vise od pola tekme valjali , svako malo prekid samo su vas dvije stvari spasile poraza (sudija i bog )
Najviše što mrzim u igri je valjanje,bespotrebno.Da vi nas dole dobijete ja bih vam cestitao, al me zivciraju ova djeca sto govore,ide po nacionalnom ključu.Samo bih ih zamolio da mi objasne tri titule za redom Široki-Zrinjski-Široki????Sto se tiče zatvorene igra,tome sam se i nadao jer nije Karačić naivan,da primi lagano tri komada jer Sarajevo ima dobru i vezu i napad.Mi bi i s bodom bili zadovoljni a kamo li s tri!!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 25 sep 2011, 01:32

Ja nisam razočaran . Moglo je i bolje da...uvijek moze bolje . Ali Da je kraj sezone pa hajd ali nije ima jos 23 . kola . Normalno ne mozemo se ni sa tim uvijek tijesiti . Ali nikad nije kasno momci da se greske isprave . Nismo zasluzili poraz,ponisten cist gol ali tako je svugdje u fudbalu . Ali sve ima svoje razloge. Ne treba se sekirati ... jos nista nije alarmatno . Budimo sretni sto nismo u problemima kao Slavija,Sloboda ili tako ti klubovi . Plisek cini svoje,igraci svoje ali nekad jednostavno nesto nije sudjeno da se desi . Bice prilika da se vratimo na prvo mjesto , nije ni Listica Barcelona ;) . Samo se strpite i vrijeme ce da uradi svoje . :)
1946

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 sep 2011, 01:37

ŠB.TRN je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Najviše što mrzim u igri je valjanje,bespotrebno.Da vi nas dole dobijete ja bih vam cestitao, al me zivciraju ova djeca sto govore,ide po nacionalnom ključu.Samo bih ih zamolio da mi objasne tri titule za redom Široki-Zrinjski-Široki????Sto se tiče zatvorene igra,tome sam se i nadao jer nije Karačić naivan,da primi lagano tri komada jer Sarajevo ima dobru i vezu i napad.Mi bi i s bodom bili zadovoljni a kamo li s tri!!!
Nisu bili dobro organizovani na pocetku PL, eto zasto se to desilo.
U zadnjih 6 godina ti je po nacionalnom kljucu, pogledaj pa ces vidjeti. Ja ne mislim da je to slucajnost.
2005/2006 Siroki
2006/2007 Sarajevo
2007/2008 Modrica
2008/2009 Zrinjski
2009/2010 Zeljeznicar
2010/2011 Borac
2011/2012 ?? Sta mislis ko? :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 01:40

ma ja sam davno rekao da je ova liga vrijedzanje inteligencije...ja sam uvijek za ovaj nacionalni kljuc i aBd sljedece godne Sarajevo sampion...mislim da celik,velez to nmg biti a Zeljo je bio pa nije red ponovo jbg ehhehe... :lol: :lol:
nista sljedeca sezone je garant bordo od ove mozda da kakav kup uzmemo hehehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 25 sep 2011, 01:42

SamoZeljo je napisao/la:
U zadnjih 6 godina ti je po nacionalnom kljucu, pogledaj pa ces vidjeti. Ja ne mislim da je to slucajnost.
2005/2006 Siroki
2006/2007 Sarajevo
2007/2008 Modrica
2008/2009 Zrinjski
2009/2010 Zeljeznicar
2010/2011 Borac
2011/2012 ?? Sta mislis ko? :mrgreen:
Siroki,pa mi ,pa neki opet "srpski" klub .... neki "hrvatski",pa vi .. i tako u krug . Nista nema od ove lige . Cijenim Komitet za normalizaciju ali njima je stalo samo do repke . Jbg...kakva drzava tako i sve u njoj .
1946

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 sep 2011, 01:42

mma_hz je napisao/la:ma ja sam davno rekao da je ova liga vrijedzanje inteligencije...ja sam uvijek za ovaj nacionalni kljuc i aBd sljedece godne Sarajevo sampion...mislim da celik,velez to nmg biti a Zeljo je bio pa nije red ponovo jbg ehhehe... :lol: :lol:
nista sljedeca sezone je garant bordo od ove mozda da kakav kup uzmemo hehehe :D :D
jašta nego nacionalni ključ kao i sve u BiH, od evrovizije, preko miss BiH itd, itd..........

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 01:43

Kralju vasi igraci su se vise od pola tekme valjali , svako malo prekid samo su vas dvije stvari spasile poraza (sudija i bog )[/quote]
Najviše što mrzim u igri je valjanje,bespotrebno.Da vi nas dole dobijete ja bih vam cestitao, al me zivciraju ova djeca sto govore,ide po nacionalnom ključu.Samo bih ih zamolio da mi objasne tri titule za redom Široki-Zrinjski-Široki????Sto se tiče zatvorene igra,tome sam se i nadao jer nije Karačić naivan,da primi lagano tri komada jer Sarajevo ima dobru i vezu i napad.Mi bi i s bodom bili zadovoljni a kamo li s tri!!![/quote]
Nisu bili dobro organizovani na pocetku PL, eto zasto se to desilo.
2005/2006 Siroki
2006/2007 Sarajevo
2007/2008 Modrica
2008/2009 Zrinjski
2009/2010 Zeljeznicar
2010/2011 Borac
2011/2012 ?? Sta mislis ko? :mrgreen:[/quote]

Djeco vrijeme je za spavanje :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 01:45

grdni,ti si izgleda fakat si zapeo za ban ...citavo vrijeme provociras...nije moje da se mjesam u administraciju al na tebi se mora poraditi... :roll: :roll: :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 01:48

Ma sto ste uzeli samo 6 zadnjih godina.Idemo od pocetka zajedničke lige.Prvo Leotar(srpski klub)pa 3 godine Hrvatski klubovi.Znaci sad je red na nas i Zrinjskog 3 godine,vjerujem da Gosk nema snage za prvo mjesto!!!Ako cemo tako gledati!! ;) ;) ;)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 01:51

mma_hz je napisao/la:grdni,ti si izgleda fakat si zapeo za ban ...citavo vrijeme provociras...nije moje da se mjesam u administraciju al na tebi se mora poraditi... :roll: :roll: :roll: :roll:
Tko tu provocira vi ili ja :D ,radi jednog poraza spominjete nacionalni kluč :D .

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 sep 2011, 01:54

Grdan je napisao/la:Djeco vrijeme je za spavanje :lol: .
Mislis da si duhovit? Ili ipak i dalje provociras ali ovaj put jos gluplje nego inace?!

6 godina, 6 razlicitih sampiona! Bosna i Hercegovina je jedina drzava na svijetu u kojoj je to moguce i onda mi neko prica o regularnosti?!
Ja ne znam sta ti uopste radis ovdje, osim sto provociras ljude?!

P.S. ŠB.TRN vec sam ti rekao to je bilo dok se stoka nije povezala. Vidis kako to izgleda u zadnjih 6 godina. Mislis da je slucajnost da nikad i niko u ovoj drzavi ne moze da dominira bar dvije godine uzastopno, kao sto je to slucaj u svakoj drugoj drzavi??

ZA NADATI SE DA CE OVAJ KOMITET NESTO NAPRAVITI I DOZVOLITI VELIKIM KLUBOVIMA DA SE RAZVIJAJU!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2011, 01:55

ŠB.TRN je napisao/la:Ma sto ste uzeli samo 6 zadnjih godina.Idemo od pocetka zajedničke lige.Prvo Leotar(srpski klub)pa 3 godine Hrvatski klubovi.Znaci sad je red na nas i Zrinjskog 3 godine,vjerujem da Gosk nema snage za prvo mjesto!!!Ako cemo tako gledati!! ;) ;) ;)
nije ,nije sad ce te vi uzeti ..pa ce onda sarajevo ,zeljo,pa ponovo sarajevo ,i onda tek srpski...vi bi dvaput da dobijete po 3 godine mandat...e sipak hhhaha :lol: :lol: :P :P
FK SARAJEVO.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 01:59

SamoZeljo je napisao/la:
Mislis da si duhovit? Ili ipak i dalje provociras ali ovaj put jos gluplje nego inace?!

Ja ne provociram,ali ne može se spominjati nacionalni red nakon jednog poraza ;) .

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 sep 2011, 02:04

Grdan je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Ja ne provociram,ali ne može se spominjati nacionalni red nakon jednog poraza ;) .
Nema to bolan veze sa porazom nego sa tabelom na kojoj je Siroki (ocekivano) prvi.

Ja se zaista nadam da nisam u pravu i da je 6 godina slucajnost. :mrgreen:

P.S. Mi ovo moramo spominjati dok je vrijeme, mozda se i izvrsi neki pritisak na ovaj komitet i da se ovo zaustavi dok je jos moguce. J@bes ligu u kojoj unaprijed znas ko ce biti prvak.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 02:06

mma_hz je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ma sto ste uzeli samo 6 zadnjih godina.Idemo od pocetka zajedničke lige.Prvo Leotar(srpski klub)pa 3 godine Hrvatski klubovi.Znaci sad je red na nas i Zrinjskog 3 godine,vjerujem da Gosk nema snage za prvo mjesto!!!Ako cemo tako gledati!! ;) ;) ;)
nije ,nije sad ce te vi uzeti ..pa ce onda sarajevo ,zeljo,pa ponovo sarajevo ,i onda tek srpski...vi bi dvaput da dobijete po 3 godine mandat...e sipak hhhaha :lol: :lol: :P :P
A ne znam,ako je tako, onda Bosnjacima ide sada mandat od tri godine znaci vi i Željo se mijenjate.Iako ja ne bih imao nista protiv da se nastavi niz srbin-hrvat-hrvat-hrvat-bošnjak....... :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.