Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ko je Dučić? 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
@gollum Junior Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 sep 2011, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:Svaka cast Olimpic-u na danasnjem gestu koji su uradili, nakon ovoga danas jos vise ste mi porasli u ocima. Utakmicu sam gledao u prvih pola sata i ono sto sam vidio je to da je Olimpic za Slobodu, Manchester, stvarno imate odlicnu ekipu i puno srece u nastavku sezone i da izborite Europu. Veliki pozdrav iz Tuzle i jos jednom HVALA
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
- Kontakt:
nije mi jasno kako vladavic ne igra u tuzli a igra humanitarnu tekmu u stocu*
OLIMPIC postaje VELIKI KLUB------HVALA SVIMA koji nas vole i ne vole ali polako vrijeme radi za nas,,,,,,,scudetto je napisao/la:Svaka cast Olimpic-u na danasnjem gestu koji su uradili, nakon ovoga danas jos vise ste mi porasli u ocima. Utakmicu sam gledao u prvih pola sata i ono sto sam vidio je to da je Olimpic za Slobodu, Manchester, stvarno imate odlicnu ekipu i puno srece u nastavku sezone i da izborite Europu. Veliki pozdrav iz Tuzle i jos jednom HVALA
Pa nije problem jarane ulaz,,,,,,,,,shvati da igramo najpoštenije i kod nas nema štele,,,,,,mi to nismo učili u školi,,,,,zuka_TM je napisao/la:Cuj to klub ne funkcionise dobro zbog toga sto je neko uveo ljude bez karte![]()
![]()
sigurno propadaju cim ljudi ulaze besplatno
![]()
zbog ovi sto toliko mrze olimpic dode mi da saberem par drugova i da pratimo olimpic u inat ovakvim ljudima,a usput da sredimo da imamo besplatan ulaz![]()
![]()
- admir_ze1982
- Kontakt:
brate, ovaj Semir Kapic vam je suho zlato, brz ko metak, rutinski zabija...ima da "odleti" ka Evropi za zimu s pjesmom./..
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Ma nece pa jedva je Subasic otiso lik je krpio 2 godine tamo-vamo i opet ode na posudbu i ovom ce napucavat cijenu najvise sto mogu u biti pametno.admir_ze1982 je napisao/la:brate, ovaj Semir Kapic vam je suho zlato, brz ko metak, rutinski zabija...ima da "odleti" ka Evropi za zimu s pjesmom./..

Gdje je igrao Kapić prije dolaska u Olimpic? Vidim da ima 25 godina, kont'o sam da je mlađi.
Napucacemo mi još neke klubove sa par golova u mreži i nemojte vi da se opterecujete gde ce Kapic da ODLETI i naravno da GOSPODIN NIJAZ GRACIC zna sta je najbolje za ovog momka,,,,,,,,nime_tm87 je napisao/la:Ma nece pa jedva je Subasic otiso lik je krpio 2 godine tamo-vamo i opet ode na posudbu i ovom ce napucavat cijenu najvise sto mogu u biti pametno.admir_ze1982 je napisao/la:brate, ovaj Semir Kapic vam je suho zlato, brz ko metak, rutinski zabija...ima da "odleti" ka Evropi za zimu s pjesmom./..
Proleter---Teslic a mi radimo na tome da ga podmladimo na naš nacin ,,,,,,gollum je napisao/la:Gdje je igrao Kapić prije dolaska u Olimpic? Vidim da ima 25 godina, kont'o sam da je mlađi.
Imao tri žuta kartona.VELEZDOGROBA je napisao/la:nije mi jasno kako vladavic ne igra u tuzli a igra humanitarnu tekmu u stocu*
- admir_ze1982
- Kontakt:
Majsstore, ja sam rekao sasvim normalnim tonom, i ne vidim razlog ni da se ja brinem ni ne brinem za igrace Olimpica, samo momak je zaista strasan igrac, i raspucao se, a sto se tice Subasica, meni iskreno nikad nije bio neki extra igrac, no za ove igre u Drezdenu kapa mu do poda.pabizo je napisao/la:Napucacemo mi još neke klubove sa par golova u mreži i nemojte vi da se opterecujete gde ce Kapic da ODLETI i naravno da GOSPODIN NIJAZ GRACIC zna sta je najbolje za ovog momka,,,,,,,,nime_tm87 je napisao/la:Ma nece pa jedva je Subasic otiso lik je krpio 2 godine tamo-vamo i opet ode na posudbu i ovom ce napucavat cijenu najvise sto mogu u biti pametno.admir_ze1982 je napisao/la:brate, ovaj Semir Kapic vam je suho zlato, brz ko metak, rutinski zabija...ima da "odleti" ka Evropi za zimu s pjesmom./..
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- legenda reala
- Kontakt:
gollum je napisao/la:Ko je Dučić?
I ja htio da pitam to jeli riječ o Eldinu DučićuMancini je napisao/la:@gollum Junior Olimpica.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dučić igra i za juniore i seniore,ne znam za nekog drugog i mislim da je '93 godište.
Jest definitivno, goraždanska škola.legenda reala je napisao/la:I ja htio da pitam to jeli riječ o Eldinu Dučiću

Je l' ovo i u Dinamu bio?
Mislim da je bio i vratio se,i Harba je goraždanska škola!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 28 sep 2011, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste 93 godište ,ne znam jel bio u Dinamu ,samo znam da je njih nekolcina otišla iz Goražda nakon osnovne u Novi Grad da igraju ,evo on se izgleda jedini progurao od njih .Najviše je i obećavao od sviju uz još jednog momka koji nije htio nigdje da ide i sad je skroz upropastio sve .
Harba je dobar igrač ,joj kad se sjetim šta je radio na onim školskim turnirima
malo ga je neka povreda zezala ali dobar je .
Pa pola Olimpica je igralo kod nas
Raščić je takođe iz Goražda ,Fejzić branio kod nas prvu sezonu u prvoj ligi ,Pljevljak igrao kod nas pa otišao u Olimpik
Harba je dobar igrač ,joj kad se sjetim šta je radio na onim školskim turnirima

Pa pola Olimpica je igralo kod nas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
IZABRALI PRAVI KLUB----OLIMPIClegenda reala je napisao/la:Jeste 93 godište ,ne znam jel bio u Dinamu ,samo znam da je njih nekolcina otišla iz Goražda nakon osnovne u Novi Grad da igraju ,evo on se izgleda jedini progurao od njih .Najviše je i obećavao od sviju uz još jednog momka koji nije htio nigdje da ide i sad je skroz upropastio sve .
Harba je dobar igrač ,joj kad se sjetim šta je radio na onim školskim turnirimamalo ga je neka povreda zezala ali dobar je .
Pa pola Olimpica je igralo kod nasRaščić je takođe iz Goražda ,Fejzić branio kod nas prvu sezonu u prvoj ligi ,Pljevljak igrao kod nas pa otišao u Olimpik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.