Ja ne kontam tebe jedan City nije u formi jer nije dobio Napolia ? A taj isti Napoli pukne jednog Milana 3 : 1 i jedan od kandidata za osvajanje Italijanske lige i to dobar kandidat . Jedan City koji igra u Engleskoj ligi i bori se za prvaka nije u formi ? Cisse je napadač i logično je da če postizati više golova a Ribery je bio povrijedzen i tek sad ulazi u svoju pravu formu .Damir_BvB je napisao/la:Sarma ko je reko da je Arsenal u formi ? Kad sam rekao to ? Ne moze jedan City bit u formi koji nije u stanju dobit Napolia kod kuce i kojem jedan Fulham zabije 2 gola i igra opusteno ne rjeseno s njima, ali sve je to do kloca od trenera. Ali ne bitno nemoj samo pricat da je to impresivno rekoh ti Jedan PAPIS DEMBA CISSE je postigao vise scorrer poena od tvog billala, koji ce opet pola sezone provest u bolnici gutajuci infuzije i guzeci med sestre po bolnici... Ajde da vidim bas sta ce pokazat protiv AKTUELNOG PRVAKA NJEMACKE...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
hahaha dobro me nasmijase predhodni komentari,,vec se pocelo govoriti da nam ni man.city nije mjerilo jer nije u nekoj formi haha,,pa naravno da se taj neki city ne moze da mjeri sa velikim Bayernom,nama ce pravi test i pravi odmjer snaga biti sa ekipama Man.Utd,Barcelona i hmmm real M jer su to ekipe u nasoj klasi a ne puki Dortmundi,City i Villareali to su timovi class B

VOLIM BAYERN
Ne treba nama takva titula. Kao što sam već napisao, na te ekipe, koje su tad osvajale, niko nije računao. Ako hoćeš mogu ti ja napisati i na kojim su pozicijama završavali prije iznenadne titule. Mada mislim da bi ti to trebao znati je si, navodno, dugogodišnji navijač.Damir_BvB je napisao/la:Zdena da je tebi barem jednom u zivotu dozivit da ta tvoja plava " levatska " ekipa osvoji prvenstvo, da osjetis kako je bit prvak i dominirat bundesligom![]()
![]()
![]()
, hajde sad vratite magatha

Izvini,jesil na drogama ti nekim???Damir_BvB je napisao/la:Sarma ko je reko da je Arsenal u formi ? Kad sam rekao to ? Ne moze jedan City bit u formi koji nije u stanju dobit Napolia kod kuce i kojem jedan Fulham zabije 2 gola i igra opusteno ne rjeseno s njima, ali sve je to do kloca od trenera. Ali ne bitno nemoj samo pricat da je to impresivno rekoh ti Jedan PAPIS DEMBA CISSE je postigao vise scorrer poena od tvog billala, koji ce opet pola sezone provest u bolnici gutajuci infuzije i guzeci med sestre po bolnici... Ajde da vidim bas sta ce pokazat protiv AKTUELNOG PRVAKA NJEMACKE...
Svim navijacima je drago vidjet kad njihova ekipa igra lijepo i kad su u formi i imaju se pravo radovat,pa ti si prvi "svrsavao" nakon osvojene titule i onda dodjes i pricas nekome kako se ne treba zanosit jer su to "lagani" protivnici.
Covjek iznese podatke o ucinku Riberya i ti bi da poredis Cissea sa njim a posto ocigledno nisi pogledao ni jedne utakmice Bayerna ove sezone ne znas da je Ribery "najzasluzniji" za ovosezonske "uspjehe" i pored tih asistencija i golova(kao da su to najbitnije stvari kad se radi o kvaliteti igraca

Ti se ne bi ni osvrnuo kada bi ovaj Bayern igrao finale LP ili cak osvojio to takmicenje,posto tebi ni City nije mjerilo (jer bi naravno Dortmund njih naucio kako se igra fudbal

Ali razumijem ja sve to.Ljubomora je cudo!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
@ gero
Crni hare sto nas ukopa
od sad pazi sta pises
... Ti kao navijac Bayerna ga postuj od mene ne ocekuj to shvati me kako zelis i kako moras
...
@ Sarma
Trenutni smo prvaci i to postuj jbg. Ove sezone ce te vi osvojit to niko ni ne osporava pa ni ja ha ya. Samo se ne silite da ste vrh u evropi jer od tog ste nazalost daleko da bogdom jeste i meni bih prvom bilo drago da cjepate real man utd barcu pa da mi budemo zahvaljujuci vama najjaca liga ali nista od tog dominirate njemackom i to ce i dalje da bude tako sve dok ne stupi na snagu financiel fairplay od 2012/2013 ili 2013/2014. Eh od te sezone treba ocekivat da Bayern zasjedne na evropski tron... A ova sezona je vasa kao i ocekivano ha ya i hebo te tvoj frank bilal nako cisto rekreativno ...

Crni hare sto nas ukopa

@ Sarma
Trenutni smo prvaci i to postuj jbg. Ove sezone ce te vi osvojit to niko ni ne osporava pa ni ja ha ya. Samo se ne silite da ste vrh u evropi jer od tog ste nazalost daleko da bogdom jeste i meni bih prvom bilo drago da cjepate real man utd barcu pa da mi budemo zahvaljujuci vama najjaca liga ali nista od tog dominirate njemackom i to ce i dalje da bude tako sve dok ne stupi na snagu financiel fairplay od 2012/2013 ili 2013/2014. Eh od te sezone treba ocekivat da Bayern zasjedne na evropski tron... A ova sezona je vasa kao i ocekivano ha ya i hebo te tvoj frank bilal nako cisto rekreativno ...

BvB Echte Liebe !!!
Ti se baš ponašaš ko derište...Ne valja ti @zdena, ne valja ti ovaj, ne valja ti onaj, samo zato što je sad Bayern ispred BVB-a...Ugledaj se na realne ljude poput @zdene, @amerosma, @hareta koji et isto navijač dortmunda al je bar uvijek realan. Treba biti čovjek pa reči svaka čast Bayern odlično igra. I to što ti porediš asistencije Cissea i asistencije Riberyja je presmiješno, pa vidiš li ti opšte kako Ribery igra. Obrati malo pažnju od prijema lopte, preko kontrole lopte, svih tih tehnički čarolija, a ne ponašaš se ko dijete...Damir_BvB je napisao/la:Zdena da je tebi barem jednom u zivotu dozivit da ta tvoja plava " levatska " ekipa osvoji prvenstvo, da osjetis kako je bit prvak i dominirat bundesligom![]()
![]()
![]()
, hajde sad vratite magatha
A ovi kad mi počnu nabrajat Man utd, Barca i slično...Sve te ekipe ja poštujem. Al ev za Man Utd ja slušam od 2001 i onog četvrtfinala s njima kako će oni nas poderat, pa mi njih tad pobijedismo, pa ih pobijedismo prije 2 godine. Tu mi prvo nije jasno što se oni spominju

Kaže neko nismo imali jake protivnike, imali smo mi jako neugodne i nezgodne protivnike, pogotovo jedan Schalke, ja ak se ne varam to je polufinalista Lp-a iz prošle sezone. Al kad Schalkea neko drugi uzme, onda je to velika stvar, a svaka bayernova pobjeda je kao na guzove i razlog bayernovih pobjeda je slab protivnik.
Ja gledam na sve realno, naravno da mi možemo izgubit, jedino čega se pribojavam su neki glupi porazi, al u ovu ekipu vjerujem. Ni jedna ekipa ne može reči da će sigurno osvojit LP koliko god dobra bila, al Bayern će vjerovatno uzet prvenstvo 99 % , a u ligi prvaka se uvijek ide od utakmice do utakmice...Največa je glupost spominjat te ove te one ekipe koje nas još čekaju, mi smo prije 2 sezone pobijedili juve, man.utd, lyon, pa nas je dočekao inter od kojeg se niko nije nadao da će osvojit, pa nas on baš pobijedio. Znači samo oni što nezrelo, antifudbalski razmišljaju mogu ponavaljat imena kojekakvi ekipa. Ovde se govori o aktuelnoj situaciji. Kada je trebalo kritikovat, kritikovalo se, kada se treba pohvalit, onda se hvali. Ne znam što su neki u čuduu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Moraju ovi sad imat alibi, jer prije par sedmica nas je taj strašni Man. city trebao rastavit na faktoreisakovich je napisao/la:hahaha dobro me nasmijase predhodni komentari,,vec se pocelo govoriti da nam ni man.city nije mjerilo jer nije u nekoj formi haha,,pa naravno da se taj neki city ne moze da mjeri sa velikim Bayernom,nama ce pravi test i pravi odmjer snaga biti sa ekipama Man.Utd,Barcelona i hmmm real M jer su to ekipe u nasoj klasi a ne puki Dortmundi,City i Villareali to su timovi class B![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Imati Riberya i Robbena u ekipi je neprocjenjiva stvar za navijače Bayerna i imati takve klase u timu dovodi do zavisti kod drugih u ovom slučaju navijača Domuza
jedini klub koji godinama drži Buli prvi vrhu europskog fudbala je Bayern a zadnji put kad smo BvB gledali u nekom europskom takmičenju je bilo još dok su Ashabi hodali po zemlji.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu osim prvih 5-6minuta, vidio sam prvi go,svaka cast Riberiu!!!
Nastavlja se impresivan niz i jedva cekam utakmicu protiv gradjana.
Kako je Robben odigrao,je li bilo u njegovom stilu?
Stern des Südens
Dobro vi ste sila pobjedili ste jednog Wolfsburga u zadnjoj sekundi ljudima cist go ponisten, dobili ste jednog hamburga kojeg svi cjepaju, jednog freiburga koji je kandidat za drugu ligu ste nabili. vizekusena ste danas rasuli, kojem jedan Koln da 4 komada lagano, plava **** ste dobili takodje zasluzeno, koji takodje nisu u nekoj predobroj formi i svasta se desava eto i mucenik rangnick ode . Ali jesul to mjerila nakon kojih se trebate dic i pljuvat po ostatku evrope..
Na kraju krajeva cak i taj CITY od kojeg drhtite i strahujete i koji po meni nije u top formi jer da odgledate po koju utakmicu city-a znali bi to ce vas dobit jedino prepreka moze bit mancini jer je jupp za njeg doktor...
Ova sezona je vasa u bundesligi i to niko ne osporava shvatite to ali nema potrebe za pretjerivanjem i pricat da ribery igra ipresivnu sezonu a odigrano je samo 7 kola. I da na kraju jednu stvar rjesimo : Bayernu kapa dole za ovu sezonu i posljednih 20 god takodje, postujem bayrn max br 1 su u njemackoj i to svaka budala zna, samo me nerivra kad dodjem na ovu temu i pocnem citat kako se ribery poredi sa messiem, schwajni sa xaviem badstuber se proziva vodjom elfa narednih god i sto se dobro vrlo dobro sjecam kad ste svi pricali kako ce te nabit inter u finalu kako imate jacu ekipu bolji itd itd itd a znamo sta je bilo na kraju, isto to se ponovi prosle god RETE PANDEV, pljuvali ste po jednom interu omalovazavali a ljudi vas izbacili. To je samo sto zelim rec sto se bundeslige tice broj jedan ste i nema se tu sta pricat ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona. I ja ni u jednom trenutku nisam poredio BvB sa vama ispred ste dortmunda u svakom smislu ... Sve je ok samo nema potrebe za silom I omalovazavnjem drugih klubova... Ponasate se kao da ste vec uzeli tripple ...
I ne zelim se vise raspravljat ostatak je sezone pred nama imat cemo opet kad raspravljat ha ya ... Svako ima svoje misljenje ..
Na kraju krajeva cak i taj CITY od kojeg drhtite i strahujete i koji po meni nije u top formi jer da odgledate po koju utakmicu city-a znali bi to ce vas dobit jedino prepreka moze bit mancini jer je jupp za njeg doktor...
Ova sezona je vasa u bundesligi i to niko ne osporava shvatite to ali nema potrebe za pretjerivanjem i pricat da ribery igra ipresivnu sezonu a odigrano je samo 7 kola. I da na kraju jednu stvar rjesimo : Bayernu kapa dole za ovu sezonu i posljednih 20 god takodje, postujem bayrn max br 1 su u njemackoj i to svaka budala zna, samo me nerivra kad dodjem na ovu temu i pocnem citat kako se ribery poredi sa messiem, schwajni sa xaviem badstuber se proziva vodjom elfa narednih god i sto se dobro vrlo dobro sjecam kad ste svi pricali kako ce te nabit inter u finalu kako imate jacu ekipu bolji itd itd itd a znamo sta je bilo na kraju, isto to se ponovi prosle god RETE PANDEV, pljuvali ste po jednom interu omalovazavali a ljudi vas izbacili. To je samo sto zelim rec sto se bundeslige tice broj jedan ste i nema se tu sta pricat ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona. I ja ni u jednom trenutku nisam poredio BvB sa vama ispred ste dortmunda u svakom smislu ... Sve je ok samo nema potrebe za silom I omalovazavnjem drugih klubova... Ponasate se kao da ste vec uzeli tripple ...
I ne zelim se vise raspravljat ostatak je sezone pred nama imat cemo opet kad raspravljat ha ya ... Svako ima svoje misljenje ..
BvB Echte Liebe !!!
A jeste zadimili!!!
Šta si se nahorozio???!!!!
Još me i ne poštuješ!!!!
Pusti ljude nek' uživaju, nisu ni oni nama kidisavli lani.
Glede Baye i njegovih igara, tu se nema šta puno trabunjati. Samo im M'gladbach može pomutiti račune.
Moram priznati da nijednu Bayinu tekmu nisam čitavu odgledao, obično mi dosadi nakon dvaeste minute, a tako bi i večeras.
Ja sam uvjeren u pobjedu protiv Citya, naravno bez primljenog gola.
PS: Koji li će ''levatski'' tim dogodine zemiti titulu, e to već ne znamo, ali znamo koji sigurno neće.

Očekuj nenadani sudski poziv!!!!geronimo je napisao/la:Evo ti odgovora od tvog kolege (sorry Hare)

Nisam ja, već Ribery!!Damir_BvB je napisao/la:Crni hare sto nas ukopaod sad pazi sta pises
... Ti kao navijac Bayerna ga postuj od mene ne ocekuj to shvati me kako zelis i kako moras
...

Šta si se nahorozio???!!!!

Pusti ljude nek' uživaju, nisu ni oni nama kidisavli lani.

Glede Baye i njegovih igara, tu se nema šta puno trabunjati. Samo im M'gladbach može pomutiti račune.

PS: Koji li će ''levatski'' tim dogodine zemiti titulu, e to već ne znamo, ali znamo koji sigurno neće.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Odigrao pred kraj nekih 15' min sasvim solidno gol postigao na sjajnu asistenciju Svajnija što je i sam na kraju izjavioproFCB je napisao/la:Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu osim prvih 5-6minuta, vidio sam prvi go,svaka cast Riberiu!!!
"kada dobijete sve servirano, onda je jednostavno"

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne mora značiti, borili su se i oni prošle sezone za opstanak jedno vrijeme. To ti jedan od preduslova za "levatsku" ekipu koja iznenadi u neparnim godinama gregorijanskog kalendara.Hare_BvB je napisao/la: PS: Koji li će ''levatski'' tim dogodine zemiti titulu, e to već ne znamo, ali znamo koji sigurno neće.

Odavno se nismo prepucavali moj ti Noćni Moro.

Malo mi je to nedostajalo.

Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 25 sep 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nahorozio a tebe dirty hary nisam zivotinja da se horozimŠta si se nahorozio???!!!! Još me i ne poštuješ!!!!

Bome jesu i te kako jesu citavu sezonu, samo si ti to zaboravio od silne pive na proslavi titulePusti ljude nek' uživaju, nisu ni oni nama kidisavli lani.

BvB Echte Liebe !!!
@Damir_Bvb: Što je najgore niko nije pljuvao po drugim klubovima, ovde je samo pohvaljena više puta dobra igra Bayerna. Neče sigurno niko plakat nakon pobjeda nego će pohvalit.A vidim da si se i ti počeo ložit opasno na City valjda zbog Džeke, ko što su mnogi kod nas odjednom veliki navijači Cityja zbog jednog igrača, a donedavno su ti navijali za Wolfsburg, sutra će za Barcu, prekosutra opet za koga god već.....opasno mi se nešto ložite na cityzens čim ih toliko dižete u zrak...sve ok i meni bude drago kad Džeko zabije i nek zabije u svakoj utakmici osim protiv Bayerna
, al dosta više i te priče...Neki malo zbog ložione na City , drugi zbog zavisti i antipatije prema Bayernu svaki dan ovde navode klubove koji će "pocijepat" bayern , a na kraju ispade mi pljujemo po drugim klubovima...Čudima nikad kraja 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Effe.. Po cemu ti zakljuci da sam ja navijac Citya. to me znas licno pa pricas tako. Prvi ja pljujem mrzim takve plasticne silkinoske klubove kao sto je City i ne pricaj gluposti bolan sto bi ja volio city radi cega i koga radi dzeke sigurno ne. Radujem se samo svakom dzekinom golu al ne pobjedi citya, ako te vec zanima moj klub u engleskoj je Liverpool.. A i ja takve mrzim koje si tu spomenuo kako su do juce navijali za wukojebinu sad za city itd itd ... Samo ruku na srce po imenima je City jaci od vas , to je sve sto sam zelio reci vezano zua City na papiru su jaci od vas ko dva i dva ...
A kazes ne pljuje niko po drugim klubovima i ne omalovazava pa procitaj ovo
A kazes ne pljuje niko po drugim klubovima i ne omalovazava pa procitaj ovo
@ isakovich nasoj klasi a ne puki Dortmundi,City i Villareali to su timovi class B
BvB Echte Liebe !!!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
@Damir
Vidis prijatelju, ja postujem to da svako ima svoje misljenje.
Ja s tobom mogu raspravljati ako ti kazes da je Manchester United bolji i veci od Bayerna, ja cu ti ponuditi argumente kojim cu osporiti tvoju tezu.
Nikada ti necu reci da si (ne daj Boze) glup, da nemas pojma o fudbalu.
Medjutim, ako neko napise ovo i ocekuje da se s njim vodi normalna diskusija, onda...
Vidis prijatelju, ja postujem to da svako ima svoje misljenje.
Ja s tobom mogu raspravljati ako ti kazes da je Manchester United bolji i veci od Bayerna, ja cu ti ponuditi argumente kojim cu osporiti tvoju tezu.
Nikada ti necu reci da si (ne daj Boze) glup, da nemas pojma o fudbalu.
Medjutim, ako neko napise ovo i ocekuje da se s njim vodi normalna diskusija, onda...
Izadji malo na zrak i jos jednom razmisli o onome sto si napisao. Ne ocekujem nikakve argumente i pokusaje da se odbrani ovakva tvrdnja, jer je to prosto nemoguce.Damir_BvB je napisao/la:ali ste u evropi prosjecna ekipa poput jednog Lyona
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Pa ti se sad našao uvrijeđen što je on ovde spomenuo Bvb...Ma dajDamir_BvB je napisao/la:Effe.. Po cemu ti zakljuci da sam ja navijac Citya. to me znas licno pa pricas tako. Prvi ja pljujem mrzim takve plasticne silkinoske klubove kao sto je City i ne pricaj gluposti bolan sto bi ja volio city radi cega i koga radi dzeke sigurno ne. Radujem se samo svakom dzekinom golu al ne pobjedi citya, ako te vec zanima moj klub u engleskoj je Liverpool.. A i ja takve mrzim koje si tu spomenuo kako su do juce navijali za wukojebinu sad za city itd itd ... Samo ruku na srce po imenima je City jaci od vas , to je sve sto sam zelio reci vezano zua City na papiru su jaci od vas ko dva i dva ...
A kazes ne pljuje niko po drugim klubovima i ne omalovazava pa procitaj ovo@ isakovich nasoj klasi a ne puki Dortmundi,City i Villareali to su timovi class B
Što se tiče te usporedbe sa Cityjem vjeruj mi da ni na papiru nisu jači. Znači ako usporediš kadar mi smo tu negdje , to je ono realno. Na jednoj strani imaš Aguera, Nasrija, Džeku, Silvu a na drugoj Riberyja, Robbena, Mullera i Gomeza....I ovde ti je zapravo ključna usporedba , jer ovi nabrojani cityjevi igrači su njihov ključ, i sad kad bi ih jedan na jedan poredili dobiješ izjednačenost, ako ne i prednost za Bayern jer Ribery i Muller su u top formi, a o efektivnosti i ovoliko spremnog Robbena ne moramo puno govorit. Kod Nasrija i Silve dosta zavisi od dnevne forme, dok onda 2 najzeznutija faktora po Bayern su Aguero, jer je i eksplozivan, tehničar, brz i u dobroj formi i Džeko...Onda još tom veznom redu dodaš sjajne Schweinija i Kroosa i vidiš da je kod nas onda i veča varijabilnost, varijabilni igrači a svi trenutno u top formi. Cityjeva odbrana ima niz slabosti, jači su nam i bekovi i golman. Plus tome prednost je i Heynckes u odnosu na Manchinija te bolje uigran i uklopljen sistem Bayerna i momenatalno bolji timski duh. Znači ako bi Cityju negdje dali prednost, to su špicevi, jer ima ih više koji su top klasa (al opet ne svi u formi), te možda na stoperskim mjestima, al kako Badstuber i Boateng funkcionišu i to je upitno dal i tu cityju dat prednost.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
vala bas, pa budi realan i reci da je bayern medju 5 svjetskih ekipa u historiji...ipak...
Ne smijem ni da pomislim sta ce se ovdje pisati kada Bayern primi gol, a kamo li ne daj Boze odigra nerjeseno,a poraz=kijamet mislim da ce tada opsada i izljevi ljubomore premasiti sva ocekivanja...
Dajte ljudi malo ohladite niko ovdje nije Bayern pohvalio i dizao u nebesa bez razloga,svatko ko voli svoj klub i najmanja mu je pobjeda ogromna i raduje se zbog toga...
@damir_BVB
ma daj nemoj sad ici u detalje,danas u nogometu se ne moze niti jedan klub podcjeniti,svi igraju lopte,,nisam ja pljuvao po klubovima samo sam rekao istinu,a i ti si sam rekao da je Bayern ispred BVB-a,a ako je Bayern ispred BVB onda su definitivno i ispred man.c i villareala..
Dajte ljudi malo ohladite niko ovdje nije Bayern pohvalio i dizao u nebesa bez razloga,svatko ko voli svoj klub i najmanja mu je pobjeda ogromna i raduje se zbog toga...
@damir_BVB
ma daj nemoj sad ici u detalje,danas u nogometu se ne moze niti jedan klub podcjeniti,svi igraju lopte,,nisam ja pljuvao po klubovima samo sam rekao istinu,a i ti si sam rekao da je Bayern ispred BVB-a,a ako je Bayern ispred BVB onda su definitivno i ispred man.c i villareala..
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.