FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nakon 8. kola, jedan trener u Premijer ligi BiH je ostao bez posla. Naime, nakon ubjedljivog poraza od Olimpica, trener Slobode Ibrahim Crnkić podnio je ostavku na mjesto šefa struke tuzlanskog tima. Crnkić je preuzeo odgovornost za loše igre i današnji poraz.
“Nemam šta zamjeriti igračima ni navijačima. Sigurno je da bilo nekih koji su kumovali ovakvom ishodu. Slobodi želim sve najbolje u narednom periodu”, kazao je Crnkić na kraju utakmice.
“Nemam šta zamjeriti igračima ni navijačima. Sigurno je da bilo nekih koji su kumovali ovakvom ishodu. Slobodi želim sve najbolje u narednom periodu”, kazao je Crnkić na kraju utakmice.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Crnkica za prvih 45 minuta nisam vidio da je ustao sa klupe,jedino kad je sudija oznacio kraj prvog poluvremena tad sam ga i vidio vidilo se da se ukocio na klupi,pa rastegao noge kod aut linije
neka je otisao,kakav je to trener ekipa mu gubi,a on ni da zagalami na njih,trener Olimpica kad god sam ga vidio covjek kraj aut linije i daje upute igracima..
Sta onaj Joguncic glumi po terenu ?? Dere se na lika i govori staj staj,samo nisam zapazio kome govori,mali se previse nafurao..
Slomic jel to fudbaler ili balerina ?? Hoce covjek u prodor,sutne loptu,glumi Maradonu covjek ga odmah zaustavi,vidi se da lik nema snage,jos malo spinata jesti da ojaca ,ako ovako nastavi nece valjati

Sta onaj Joguncic glumi po terenu ?? Dere se na lika i govori staj staj,samo nisam zapazio kome govori,mali se previse nafurao..
Slomic jel to fudbaler ili balerina ?? Hoce covjek u prodor,sutne loptu,glumi Maradonu covjek ga odmah zaustavi,vidi se da lik nema snage,jos malo spinata jesti da ojaca ,ako ovako nastavi nece valjati

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Olimpic zasluzeno pobijedio realno ocitali su nam lekciju iz fudbala.
Svaka cast klubu i kapitenu Olimpica koji polozio cvijece za naseg Saleta.
Na sjeveru su zapaljene 33 baklje u njegovu cast.
Svaka cast klubu i kapitenu Olimpica koji polozio cvijece za naseg Saleta.
Na sjeveru su zapaljene 33 baklje u njegovu cast.
Hvala igracima i rukovodstvu Olimpica na danasnjem gestu i sve najbolje u nastavku prvenstava, a Slobodu nije potrebno komentarisati, ono sto sam vidio u onih pola sata sto sam gledao tekmu je da te Bog sacuva i sakloni
Ali zato smo ispostovali naseg pokojnog Brata i ponosan sam na to, kao sto rece danas jedan nas pripadnik osjeti se Saletovo prisustvo medju nama.
Joj sto volim kad u meni Sale povileni, Sale povileni, Sale povileni...

Ali zato smo ispostovali naseg pokojnog Brata i ponosan sam na to, kao sto rece danas jedan nas pripadnik osjeti se Saletovo prisustvo medju nama.
Joj sto volim kad u meni Sale povileni, Sale povileni, Sale povileni...
Od tebe smo ucili kako se voli Sloboda !
Care moj da si bio do kraja vidio bi da se do kraja utakmice pa i nakon zavrsetka utakmice pjevalo samo i samo za Saleta, i nije nekoliko nego tacno 33 baklje.harry_90 je napisao/la: Sto se tice navijanja do 33 minute svi su sutili,a nakon toga slijedi najemotivniji dio meca,kada se na sjeveru pali nekoliko baklji u cast SALETA VILENJAKA. Do kraja poluvremena su se pjevale pjesme u cast SALETA ..
RIP SALE
Nisam znao tacan broj jbg .. dosao sam na mec da odam pocast momku na tribini i nakon katastrofe u prvom poluvremenu odlucio sam napustit stadion.scudetto je napisao/la:Care moj da si bio do kraja vidio bi da se do kraja utakmice pa i nakon zavrsetka utakmice pjevalo samo i samo za Saleta, i nije nekoliko nego tacno 33 baklje.harry_90 je napisao/la: Sto se tice navijanja do 33 minute svi su sutili,a nakon toga slijedi najemotivniji dio meca,kada se na sjeveru pali nekoliko baklji u cast SALETA VILENJAKA. Do kraja poluvremena su se pjevale pjesme u cast SALETA ..
RIP SALE
Ono što je
danas za primjer svim navijačima BiH su navijači Slobode FUKARE.Svaka vam čast za priređeno.
Komentarisati utakmicu mogu samo reći da sve čestitke upućujem Olimpicu na odličnoj igri svih igrača.Nikoga neću namjerno izdvajati jer svi su bili kao jedan.Ako tome dodam dolazak Gracića na Tušanj onda se tu nema šta reći.
Većina naših igrača nisu dorasla ovu ligu to moramo priznati,ali izgleda može im se,A još anaj kepec bivši sudija i Hadžić
šta rade na početku utakmice i koliko utiču na igrače svojim psovkama to nikad do sada nisam doživio.Tad je rezultat bio 0:0,i po meni oni su pored ovih nekih igrača kumovali ovom porazu.
danas za primjer svim navijačima BiH su navijači Slobode FUKARE.Svaka vam čast za priređeno.
Komentarisati utakmicu mogu samo reći da sve čestitke upućujem Olimpicu na odličnoj igri svih igrača.Nikoga neću namjerno izdvajati jer svi su bili kao jedan.Ako tome dodam dolazak Gracića na Tušanj onda se tu nema šta reći.
Većina naših igrača nisu dorasla ovu ligu to moramo priznati,ali izgleda može im se,A još anaj kepec bivši sudija i Hadžić
šta rade na početku utakmice i koliko utiču na igrače svojim psovkama to nikad do sada nisam doživio.Tad je rezultat bio 0:0,i po meni oni su pored ovih nekih igrača kumovali ovom porazu.
Evo moj uploud.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
SAMO JEDNO ZNAM NIKADA NECES BITI ZABORAVLJEN ZA TOO SMO SE DANAS POBRINULI SVI KOJI SMO TE VOLJELI A PONAJVISE NAJBOLJI MOMCI U GRADU FUKARE TUZLA JEDINO STO JE OSTALO OD OVOG SELJACKOG I JADNOG GRADA IZ SVEG SRCAAA SALE VILENJAK 1 JE SALE VILENJAK I VECERAS CE SE PJEVATIIII DUBOKOO U NOC OD NAS SVIH I U BUDUCEEE CE SE UVJEK PJEVATIII SVI SMO MI SASAAAA VOLIM TE
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

kako mi je bilo drago vidjeti danas neke momke koje nisam vidio 12-13 godina na tribinama, kako dobar osjecaj, eh stara dobra vremena...
Status od Giggsa 075 na Facebooku?SaLL/ihovic je napisao/la:SAMO JEDNO ZNAM NIKADA NECES BITI ZABORAVLJEN ZA TOO SMO SE DANAS POBRINULI SVI KOJI SMO TE VOLJELI A PONAJVISE NAJBOLJI MOMCI U GRADU FUKARE TUZLA JEDINO STO JE OSTALO OD OVOG SELJACKOG I JADNOG GRADA IZ SVEG SRCAAA SALE VILENJAK 1 JE SALE VILENJAK I VECERAS CE SE PJEVATIIII DUBOKOO U NOC OD NAS SVIH I U BUDUCEEE CE SE UVJEK PJEVATIII SVI SMO MI SASAAAA VOLIM TE

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Kako mi je ovo sumnjivo oko Crnkiceve smjene,davno je se spominjao njegov odlazak,navodno je to zelja bila predsjednika Zahirovica,a njegova zelja za noovog trenera Slobode je Vojvodic,koji ce 99% preuzeti klub
bez razloga je otjeran Jasmin Joguncic,naravno po zelji predsjednika sada i Crnkic. Sumnjivo je ovo sve 

ZnamoGrdan je napisao/la:Pobjedit ćete vi opet na Grbavici.

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
@fukara 87
Odlicna slika ide mi na desktop .
Odlicna slika ide mi na desktop .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:Care moj da si bio do kraja vidio bi da se do kraja utakmice pa i nakon zavrsetka utakmice pjevalo samo i samo za Saleta, i nije nekoliko nego tacno 33 baklje.harry_90 je napisao/la: Sto se tice navijanja do 33 minute svi su sutili,a nakon toga slijedi najemotivniji dio meca,kada se na sjeveru pali nekoliko baklji u cast SALETA VILENJAKA. Do kraja poluvremena su se pjevale pjesme u cast SALETA ..
RIP SALE
da na sjever su otisla 33 momka koja su zapalila te 33 baklje...ostali su tamo bili vamo na tribini.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo bolo bi bolje da su sve pustili na sjever da budu citavu utkamicu navijaci nebi im nista falilo..jer niko nije dosao taj dan da divlja na tribini,nego da oda pocast drugu...ali eto opet hvala mupu koji je izasao u susret i dozvolili su da se bar ono odradi na sjeveru, jer zelja svih je bila da Sale bude prvi koji ce odgledati i bodriti Slobodu sa sjevera.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.