FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Fkr.87 » 25 sep 2011, 00:30

adnanhz je napisao/la:Ovo ulijetanje tj. ne kamenice nego cigle koje su imali lesinari i otkljucana kapija je cista kopija marakane(BiH-srbija) gdje prosto nemoguce da do marakane takvo osiguranje bilo o onda gle cuda na samom stadionu gromade kamenja ko da si na kamenolomu a ne na nekom "normalnom" stadionu definitivno utakmica koja je i prije imala znacenje visokog rizika ovako nesto da se desi je isplanirano sa redarima a mozda i sa njihovom murijom samo je sreca sto nije pala mrtva glava a kako je krenula sve je moguce
eh sto im nije nasa murija pa bi planirali u marici zgrceni od bolova :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 25 sep 2011, 00:30

Dule 078 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....
Ja atmosfere,strasno. :roll:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 sep 2011, 00:33

Koji je sljedeći sudac na redu za pretući :D ?
:D A jasu vas ubili svaka im dala pendrek im se pozlatio,BOSANSKI pendrek... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2011, 00:33

ako su ovi ( ne mogu ih nazvati sportskim kolektivom ili bilo sta sto asocira na fudbal i sport ) dobili bodove iz travnika zbog nepostojeceg napada na sudiju, onda je red da ovi kazne sa rezultatom 0-3, minimalno 2 utakmice pred praznim tribinama i novcana kazna, sto je posteno, posteno je ;)

@Capt_Billy hoces da ti ja jarane kazem. To je zato jer su takve sarajlije, navikle da se uvlace "braci" u paksu ;) neka, neka tako nam i treba :D ja samo znam da od hordi nisu nikad niti ce ikad dobiti takav tretman :D kod nas kad dodju dobiju corbe po nosu od redara :mrgreen: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 sep 2011, 00:33

Fkr.87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Ovo ulijetanje tj. ne kamenice nego cigle koje su imali lesinari i otkljucana kapija je cista kopija marakane(BiH-srbija) gdje prosto nemoguce da do marakane takvo osiguranje bilo o onda gle cuda na samom stadionu gromade kamenja ko da si na kamenolomu a ne na nekom "normalnom" stadionu definitivno utakmica koja je i prije imala znacenje visokog rizika ovako nesto da se desi je isplanirano sa redarima a mozda i sa njihovom murijom samo je sreca sto nije pala mrtva glava a kako je krenula sve je moguce
Ima tu i kopije Bih vs Srbija, ali ovo je po meni cista kopija derbija Zvezda vs Partizan 2000 god na Marakani!!!! Samo ovdje je sreca sto je malo raje bilo!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 25 sep 2011, 00:34

I mangupi sa kamenicama :lol: ,da vas pitam nesto,kako mislite vi poslije ovoga na neko gostovanje u nas dio BiH :D Dobi cete po pici,gdje god dodjete,ko sad kad ste igrali na Kosevu protiv Olimpika,kabriolet autobus do bl :lol:
Zadnja izmjena: Tyson, dana/u 25 sep 2011, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 sep 2011, 00:34

Dule, nije ono penal, van 16 je ono bilo, a Jamak je još bio okrenuto glavu i ruke mahinalno digao u zrak, sudija je pustio prednost i nastavku akcije je opravdano sviran penal...

Naprosto ovo je bio sudijski osjećaj za igru, protiv Zrinjskog ste dali gol nakon što vas je sudija pustio na foru da izvedete faul, ovaj put je pustio prednost kod šuta Grahovca.

Po meni sve kristalno jasno što se tiče ove situacija oko stative.

U pravu si, ne mogu ni ja garantovati šta bi bilo do kraja utakmice, ali u trenutku kad se desio incident bili smo bolji od vas, isto kao što je tvoje uvjerenje da Borac ne bi izgubio do kraja, tako je i moje da Željo ne bi izgubio.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 25 sep 2011, 00:34

Dule 078 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...

Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....
A bio je igrač u 16? Na tv se nije vidjelo. Bezze je malo priča o mangupskom odrađivanju nakon onakvog pristupa obezbjeđenju utakmice. Osim tog napada u 30 i kusur minuta niste imali igre, totalno smo vas iznenadili. Ali ko zna šta bi bilo do kraja, ja mislim puno više pritiska na 60 e na igrače Borca i jedna kontra Zeba - Bešlija.
A to za 0:3 nisam siguran. Ne bih se kladio. Suspenzija će biti, bit će kazni, ali 0:3, to ne vjerujem. Nije ovo zapadna Europa, kao što vole ovi naši kvazi intelektualci reći ovo je složena država, pa i najjednostavnije stvari red je zakomplikovati.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 sep 2011, 00:35

zeljko78 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
Vedran Puljić je bio huligan,da je došao gledat utakmicu ne bi se dogodilo što se dogodilo ;)
Ma sa vama treba onako kako je radila policija na Grbavici svaka im cast.I znajte da ce vam biti onako gdje god dodjete,pogotovo poslije ovoga veceras
I nista mi nije bilo draze nego gledati kako one vase jajare placu dok ih drotovi ubijaju od batina.nadam se da su im bubrege odbili polomili ih i da ce imati bar dvije tri operacije u zivotu zbog toga :lol:
ma sta si se ti raspuhao supak jedan sta ti prijetis jadu ti znas kako ce biti i sta ce biti
To sta ce biti vidjecete jajare kad prvi put dodjete u Sarajevo ,ako budete imali jaja za to... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 25 sep 2011, 00:38

vidovitadjemila je napisao/la: :D A jasu vas ubili svaka im dala pendrek im se pozlatio,BOSANSKI pendrek... :lol:
travničani :lol: ma pustite ovo ljakse na miru vidite da je ovaj opanak nebitan
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2011, 00:40

Podrska navijacima Borca,i sto cesce uletiti na teren .
Tri po tri za zelenim ...... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 sep 2011, 00:41

NEK VAS SRAM I STID BUDE,BRUKO JEDNA OD NAVIJACA!!!
Na grbavici vam nikad dlaka s glave nije falila,dobili ste aplauze i za svako korektno navijanje i za dobru igru i za titulu i za kup.I to je hvala manijacima,jel?
Imao sam visoko misljenje o navijacima Borca i vazda pricao da ste korektni i da u bl bude ok i vi na grbavici,al stvarno ste dotakli dno dna.
I sta ste dobili od svega ovoga?Zapitajte se

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 sep 2011, 00:41

alo_bola je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: :D A jasu vas ubili svaka im dala pendrek im se pozlatio,BOSANSKI pendrek... :lol:
travničani :lol: ma pustite ovo ljakse na miru vidite da je ovaj opanak nebitan
Ma u pravu si odoh sve je receno ,nema se sta dodati...Cestitke Zelji na osvojena 3 boda...
I da ne zaboravim
BICE GUSTO BICE O-3 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj sto li mi je to ono poznato

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 25 sep 2011, 00:44

SarajlijaTM je napisao/la:NEK VAS SRAM I STID BUDE,BRUKO JEDNA OD NAVIJACA!!!
Na grbavici vam nikad dlaka s glave nije falila,dobili ste aplauze i za svako korektno navijanje i za dobru igru i za titulu i za kup.I to je hvala manijacima,jel?
Imao sam visoko misljenje o navijacima Borca i vazda pricao da ste korektni i da u bl bude ok i vi na grbavici,al stvarno ste dotakli dno dna.
I sta ste dobili od svega ovoga?Zapitajte se
haha gle ga prica nikad na utakmici nisi bio..gdje si u BL ? ili si svrsavao pored tv ekrana
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

zeljko78
Kontakt:

Post Postao/la zeljko78 » 25 sep 2011, 00:45

I nista mi nije bilo draze nego gledati kako one vase jajare placu dok ih drotovi ubijaju od batina.nadam se da su im bubrege odbili polomili ih i da ce imati bar dvije tri operacije u zivotu zbog toga :lol:[/quote]
ma sta si se ti raspuhao supak jedan sta ti prijetis jadu ti znas kako ce biti i sta ce biti[/quote]
To sta ce biti vidjecete jajare kad prvi put dodjete u Sarajevo ,ako budete imali jaja za to... :D[/quote]
ne mozes ti iz svoje kasabe ni vidjeti sarajevo

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 25 sep 2011, 00:46

Najjaci su mi ovi forumasi iz bl,svi govore,nisma ja majke mi navijao ubij turcina,nisma ulijetao u teren,to su samo pojedinci :lol: E kako ste glupi,znamo da ste svi vi isti,samo ovdje prosipate suplju,jedno pisete,drugo mislite... Ovime sto ste uradili,samo ste nastetili klubu,da se nastavila tekma,vjerovatno bi dobili Zelju,ovako registrovat ce 0-3,bar bi tako trebalo,ako nesto neizmajmunisete ko u Traniku :lol: Al gledati kako vas marsu specijalci,NEPROCJENJIVO :mrgreen:

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 25 sep 2011, 00:47

Fakini izmanipulisani nista vise...Zeljeznicar kao klub zajedno sa svojim navijacima prisutnim nocas u BL ovo definitivno nije zasluzio...u svakom slucaju zahvalite se na izgubljena tri boda svojim manipulatorima koji su iscenirali ovu glupost... siguran sam da svakog imenom i prezimenom znate..!!
Hvala borcu,hvala Banja Luci ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 sep 2011, 00:52

Buu je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:

" onclick="window.open(this.href);return false;
procjeni sam jel trebao biti penal
5:40
Dodik je uveo novo pravilo da je penal kada se lopta odbije od ruke i na dvadeset metara od gola.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 25 sep 2011, 00:55

znaci sramota!!! FUJJJJJJJJ!!!
Pa sad hvalite lesinare kako je kod njih dobro na gostovanju i ono *nece ti dlaka sa glave falit**
Znaci bruka ste od navijaca ,zbog ovakvih scena pocinjem vas gledat kao pecinske ljude(zatupljene)ITD
a zaista sam imao jako visoko misljenje o vama i gradu BL,al greska rodjaci...
SRAMOTA!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 sep 2011, 00:57

zeljko78 je napisao/la:I nista mi nije bilo draze nego gledati kako one vase jajare placu dok ih drotovi ubijaju od batina.nadam se da su im bubrege odbili polomili ih i da ce imati bar dvije tri operacije u zivotu zbog toga :lol:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 25 sep 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.