FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 sep 2011, 23:35

jug-onostalgicar je napisao/la:uslova nije bilo jer nije bilo dovoljno murije da osigura utakmicu i nije željo prekinuo tekmu nego delegat tako da je cijela prica suvisna

vidimo se u sarajevu pticice :*
& & $ - ! ;)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 24 sep 2011, 23:36

Pirke_TM87 je napisao/la:Sve mi je jasno, i preko svega mogu preci, al odakle Lesinarima onoliko kamenica, i na stranu to, jer je to vec poznato, odakle im kamenice one velicine, pa ljudi moji vidio sam, a siguran sam da nisam jedini to vidio nekog vaseg pripadnika da jedan kamen baca sa dvije ruke, a to nije bio kamen nego kamencina... i sada cete mi reci da sve bilo korektno. Ma ovo je cirkus zivi... Pa mi na grbavici samo sto ne pisemo pismene molbe za novcanike da i mozemo unijet u stadion a kamoli neki upaljaci a da ne pricam o kamenju... Pa jedino da vam je stadion na kamenolomu da imate one kolicine kamena koliko smo danas svi vidjeli. Sramota... Ako si mangup kreni na sake a ne doci na 20-30 m pa zaspi bakljama i kamenicma... Cirkus zivi al eto... doci cete i vi tobe nekad ;)
Pa to su njihovi sportski rekviziti i zato su se nalazili na stadionu. Posle svake utakmice oni "navijaci" ostanu da se takmice u bacanju kamena sa ramena.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 sep 2011, 23:36

u svom ovom crnilu na utakmici u banjaluci treba pohvaliti igrače borca i želje super fer tekma sa malo prekršaja,za naše uslove dobra utakmica.Ovo što se desilo i malo pametan čovjek može skontati da je sve izrežirano unaprijed.Pa ono nisu kamenice ono su stijene ,onaj jedan navijač nemože da prebaci ogradu koliki je kamen unio na stadion.

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 24 sep 2011, 23:37

Čuj krivi su pojedinci.Tako je 95% navijaca Borca su pojedinačno krivi :) ostalih 5% je uredu hahahah koliko pojedinaca treba da bi se stvorila grupa ?? :mrgreen:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 sep 2011, 23:39

ispasce da smo mi iscenirali da se nasi napadnu i da smo mi potplatili jedno 80 ljudi da izlete i jos jedno 50 policajaca i securitija da samo stoje.... ma ja ima to smisla

poslije onog prekida nigdje u svijetu se ekipa ne bi vratila da teren dosta je ba rata ovo je evropa!!!! necemo se igrat srednjeg vijeka
dabogda im dali jedno 50 000 eura kayne 3 tekme domace bez navijaca i naravno 3 boda za zelju koji je vec i u tom trenutku kontrolisao tekmu i zasluzeno vodio
naravno treba se uzet snimak i pocet hapsit huligane
i jos nesto provalili su vrata koja su inace zatvorena katancem i samim time jasno je ko ih je pustio a i to im nije bilo dovoljno pa su nakon kukavickog napada gdje su kamenjem gadjali uzeli i povukli svoje transove jer cak i 10 naprema 1 opet su nas se bojali

sad i pored svega ovog moram pohvalit njihovo navijanje do ovog incidenta jer je bilo dobro

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 sep 2011, 23:44

Mogli su katapulte unijet pored one murije glupe :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 sep 2011, 23:46

ali psovati mater balijsku iako u ekipi imate muslimana je smjesno...bucan recimo, mozda jos neko nisam siguran

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 24 sep 2011, 23:46

koliko su kamenica imali mogli su i stadion sazidati novi :mrgreen:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 24 sep 2011, 23:47

samir_tm87 je napisao/la:ali psovati mater balijsku iako u ekipi imate muslimana je smjesno...bucan recimo, mozda jos neko nisam siguran
Avdukić. To sam i ja pomislio.
YNWA!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 24 sep 2011, 23:48

Ma ovo je sve bilo isplanirano, Hordas sam, ali srce mi je Seher veliko nakon ovog veceras sto su uradili igraci zelje i Manijaci. Hladno iskulirali levatee, i nama se nesto slicno pokusalo uraditi u stocnom al skontali da nas je bilo vise pa se povukli. Sve u svemu grad B. Luka i njihov kvazi tim jepun nacionalista i primitivaca, al su se napusili veceras i to dobro

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 sep 2011, 23:49

Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina :oops: :oops: :oops:

Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....

osjecam se kao popishan
Pa i jeste tako, svaka cast tebi kad si covjek da priznas. Ono je sramota, ciglama i topovskim udarima gadjati ljude. Mislim, do kada vise sa tim stvarima... Jbt, isto kao da su Sarajlije zivotinje. Vidim, klicu se po tribinama uzvici koji pozivaju na vjersku segregaciju, a nemate pojma koliko samo Srba u Sarajevu navija za tog istog Zelju itd.

Zaista je ovo zalosno i ne znam cemu vodi. Sto je najgore, ovakve stvari uzburkaju citavu naciju, i one koji imaju zelju i volju da budu "skupa", a dajem ruku da je citava stvar izrezirana i da se nekim probisvijetima iz vase navijacke skupine uletilo nesto para da isceniraju ovo sve. Vecina ovakvih stvari ima politicku pozadinu i sluzi kao sredstvo za manipulaciju masom... Nazalost...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 sep 2011, 23:51

_dreamer_ je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina :oops: :oops: :oops:

Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....

osjecam se kao popishan
Pa i jeste tako, svaka cast tebi kad si covjek da priznas. Ono je sramota, ciglama i topovskim udarima gadjati ljude. Mislim, do kada vise sa tim stvarima... Jbt, isto kao da su Sarajlije zivotinje. Vidim, klicu se po tribinama uzvici koji pozivaju na vjersku segregaciju, a nemate pojma koliko samo Srba u Sarajevu navija za tog istog Zelju itd.

Zaista je ovo zalosno i ne znam cemu vodi. Sto je najgore, ovakve stvari uzburkaju citavu naciju, i one koji imaju zelju i volju da budu "skupa", a dajem ruku da je citava stvar izrezirana i da se nekim probisvijetima iz vase navijacke skupine uletilo nesto para da isceniraju ovo sve. Vecina ovakvih stvari ima politicku pozadinu i sluzi kao sredstvo za manipulaciju masom... Nazalost...

mah samo corava osoba ne vidi da je izrezirano, ko bolan moze unjet po duluma betona na utakmicu, otvorit kapiju i otic do navijaca...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 sep 2011, 23:52

_dreamer_ je napisao/la:

osjecam se kao popishan

dule kad borac bude igrao na grbavici ti ces sa nama na jugu da budes
normala ljudi stoje sa nama :)

kapija se otvara kljucem a koji securiti je otvorio to je vec pitanje za policiju...

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 24 sep 2011, 23:56

Kao simpatizer tima iz BL mogu reci 3 boda Zelji, Borcu jedno sezonu bez navijaca kuci i kaznu novcanu.
Sve koji su uletili isto dobro oprziti po dzepu. Ja jos budala sjedim kuci i cekam prenos.
Zadnja izmjena: Hellas, dana/u 24 sep 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 sep 2011, 23:56

fuj u svakom pogledu, pa ovo je dno dna, prvo ostavit kapiju otkljucanu da moze sva uletit na teren, drugo nigdje drota na stadionu u trenutku ulijetanja, tek nekoliko redara koji nemaju cime zaustavit bagru, onda cigle i pickasto gadjanje sa nekih 20m, nisam ja nikakav internet huligan da kazem najebat cete vi na grbavici, al ono je stvarno sramotno, 2 trenutno najaca kluba u BiH umjesto da odigraju utakmicu koja je dostojna pojma DERBI "navijaci" to moraju pokvarit, nek vam suspenduju stadion na 2-3 tekme, 10-20k KM kazne pa cete vidjet kako ce klub reagovat, dojadilo je svima ispastat zbog navijaca

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 sep 2011, 23:58

kad je grupa ispred kluba to se desava , sto se vama desava.
a grupa je tu radi kluba a ne klub radi vas .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 25 sep 2011, 00:00

Što će Savez ove godine profitirati od kazni - slj. sezona adidas lopte.

Eklatantan primjer kako se masom može lako dirigovati.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 25 sep 2011, 00:02

Iako sam iz banjaluke da kazem ovim novim lesinarima da im se nakaram familije drvarske i glamocke. picka vam materina kad smo li na istoku **** delije i grobare osamdeset i sedme vi ste jos u jajila vasih **** tata bili. Prije pet godina u BL si samo mogo vidjeti transparente delija i grobara a sad odjednom svi vole Borac i Banjaluku. Pizda vam materina seljacka

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 25 sep 2011, 00:03

Vlak je napisao/la:Što će Savez ove godine profitirati od kazni - slj. sezona adidas lopte.

Eklatantan primjer kako se masom može lako dirigovati.
Tek je 8. kolo :D ,što će tek biti do 30. kola :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 sep 2011, 00:04

Ovo ulijetanje tj. ne kamenice nego cigle koje su imali lesinari i otkljucana kapija je cista kopija marakane(BiH-srbija) gdje prosto nemoguce da do marakane takvo osiguranje bilo o onda gle cuda na samom stadionu gromade kamenja ko da si na kamenolomu a ne na nekom "normalnom" stadionu definitivno utakmica koja je i prije imala znacenje visokog rizika ovako nesto da se desi je isplanirano sa redarima a mozda i sa njihovom murijom samo je sreca sto nije pala mrtva glava a kako je krenula sve je moguce
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.