& & $ - !jug-onostalgicar je napisao/la:uslova nije bilo jer nije bilo dovoljno murije da osigura utakmicu i nije željo prekinuo tekmu nego delegat tako da je cijela prica suvisna
vidimo se u sarajevu pticice :*

Moderator/ica: vlakanje
& & $ - !jug-onostalgicar je napisao/la:uslova nije bilo jer nije bilo dovoljno murije da osigura utakmicu i nije željo prekinuo tekmu nego delegat tako da je cijela prica suvisna
vidimo se u sarajevu pticice :*
Pa to su njihovi sportski rekviziti i zato su se nalazili na stadionu. Posle svake utakmice oni "navijaci" ostanu da se takmice u bacanju kamena sa ramena.Pirke_TM87 je napisao/la:Sve mi je jasno, i preko svega mogu preci, al odakle Lesinarima onoliko kamenica, i na stranu to, jer je to vec poznato, odakle im kamenice one velicine, pa ljudi moji vidio sam, a siguran sam da nisam jedini to vidio nekog vaseg pripadnika da jedan kamen baca sa dvije ruke, a to nije bio kamen nego kamencina... i sada cete mi reci da sve bilo korektno. Ma ovo je cirkus zivi... Pa mi na grbavici samo sto ne pisemo pismene molbe za novcanike da i mozemo unijet u stadion a kamoli neki upaljaci a da ne pricam o kamenju... Pa jedino da vam je stadion na kamenolomu da imate one kolicine kamena koliko smo danas svi vidjeli. Sramota... Ako si mangup kreni na sake a ne doci na 20-30 m pa zaspi bakljama i kamenicma... Cirkus zivi al eto... doci cete i vi tobe nekad
Avdukić. To sam i ja pomislio.samir_tm87 je napisao/la:ali psovati mater balijsku iako u ekipi imate muslimana je smjesno...bucan recimo, mozda jos neko nisam siguran
Pa i jeste tako, svaka cast tebi kad si covjek da priznas. Ono je sramota, ciglama i topovskim udarima gadjati ljude. Mislim, do kada vise sa tim stvarima... Jbt, isto kao da su Sarajlije zivotinje. Vidim, klicu se po tribinama uzvici koji pozivaju na vjersku segregaciju, a nemate pojma koliko samo Srba u Sarajevu navija za tog istog Zelju itd.Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....
osjecam se kao popishan
_dreamer_ je napisao/la:Pa i jeste tako, svaka cast tebi kad si covjek da priznas. Ono je sramota, ciglama i topovskim udarima gadjati ljude. Mislim, do kada vise sa tim stvarima... Jbt, isto kao da su Sarajlije zivotinje. Vidim, klicu se po tribinama uzvici koji pozivaju na vjersku segregaciju, a nemate pojma koliko samo Srba u Sarajevu navija za tog istog Zelju itd.Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....
osjecam se kao popishan
Zaista je ovo zalosno i ne znam cemu vodi. Sto je najgore, ovakve stvari uzburkaju citavu naciju, i one koji imaju zelju i volju da budu "skupa", a dajem ruku da je citava stvar izrezirana i da se nekim probisvijetima iz vase navijacke skupine uletilo nesto para da isceniraju ovo sve. Vecina ovakvih stvari ima politicku pozadinu i sluzi kao sredstvo za manipulaciju masom... Nazalost...
_dreamer_ je napisao/la:Pa i jeste tako, svaka cast tebi kad si covjek da priznas. Ono je sramota, ciglama i topovskim udarima gadjati ljude. Mislim, do kada vise sa tim stvarima... Jbt, isto kao da su Sarajlije zivotinje. Vidim, klicu se po tribinama uzvici koji pozivaju na vjersku segregaciju, a nemate pojma koliko samo Srba u Sarajevu navija za tog istog Zelju itd.Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
osjecam se kao popishan
Zaista je ovo zalosno i ne znam cemu vodi. Sto je najgore, ovakve stvari uzburkaju citavu naciju, i one koji imaju zelju i volju da budu "skupa", a dajem ruku da je citava stvar izrezirana i da se nekim probisvijetima iz vase navijacke skupine uletilo nesto para da isceniraju ovo sve. Vecina ovakvih stvari ima politicku pozadinu i sluzi kao sredstvo za manipulaciju masom... Nazalost...
Tek je 8. koloVlak je napisao/la:Što će Savez ove godine profitirati od kazni - slj. sezona adidas lopte.
Eklatantan primjer kako se masom može lako dirigovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.