FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Umjesto sto svi navijaci klubova iz Bundeslige treba da budu ponosni na nacin kako Bayern igra , tu se javlja neka nepotrebna ljubomora, daj boze da nekad i Schalke , BvB,Werder,Hsv nekad zaigraju ovakav fudbal e tek onda bi Bundesliga bila najjaca liga svijeta , trenutno Schalke mi djeluje dosta dobro i ako nastave graditi tim na nacin kako su poceli u iducim sezonama bit ce itekako jaki , nadam se da ce i BvB krenuti tim korakom, bas kao i Werder , Hsv sve veliki klubovi koji samo treba da nadju balans . Sto se tice Dabra sjecam se da on tako da kazem mrzi Bundesligu,Bayern i ostale klubove koji igraju u njoj , ali jednostavno covjek govori nerealne stvari s kojima se ne slazem i htio sam da to iznesem.. A za ove mrzioce koji stalno dolaze slobodno neka dodju ti "strasni" Barcelona , Real,Man-Utd ovaj Bayern je itekako snazan i nema potrebe da se boji ikoga. 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je rekao da je nezaustavljiva?Spartak je napisao/la: Nezaustavljivu masineriju cemo vidjeti protiv Barce, Reala, Man Utd i tako dalje.....

Pazljivo citaj sta pisem, pokusavas da ispadnes pametan a nisi ni svjestan sta pises.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
J.bg Omšo, vidis da su oko nas sve sami stručnjaci, blago namaOmerbavarac je napisao/la:Ko je rekao da je nezaustavljiva?Spartak je napisao/la: Nezaustavljivu masineriju cemo vidjeti protiv Barce, Reala, Man Utd i tako dalje.....![]()
Pazljivo citaj sta pisem, pokusavas da ispadnes pametan a nisi ni svjestan sta pises.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne bih sad da ovdje puno pametujem ili da nekoga pokušavam u nešto ubijedit, nego ću samo iznijet neko svoje mišljenje o trenutnoj formi Fc Bayerna.
Kao prvo svaka čast jer stvarno ste u odličnom nizu. Ne bih to da omalovažavam, ali možda bi se mogla malo lopta spustit na zemlju.
Znam kako vam je ono euforija, sve deremo, nismo gola primili...., ali trebalo bi malo realnije sagledat stvari i odmaknut se malo pa izdaleka sve sagledat ( mislim na protivnike koje ste pobijedili).
Pobijedili ste ekipe koje još traže svoju formu. Pobijedili ste Hsv-a koji je dosad bio kanta za nabijanje, pobijedili ste Freiburg koji će se ove godine boriti za opstanak.Pobijedili ste Schalke, koji je takođe u čudnoj formi i čudnoj situaciji (mislim na iznenadni otkaz Rangnicka, nešto je tu čudno). Pobijedili ste Vizekusen kojem je Koln uvalio 4 komada na Bay Areni, dalje slijedi Villarreal koji je do dvoboja s vama bio predzadnji u Primeri, bez pobjede u ligi itd itd.
Dakle sve slabašne ekipe (po formi), koje se ovako zahuktalom Bayernu ne mogu suprotstavit ni da Bayern igra s drugim timom.
Dok s ekipama koje su u vrhu po formi i rezultatima (mislim na Gladbach i Werder) imali bi problema. Eto sjetimo se prvog kola kada vas je BMG pobijedio, vidi se da to nije bilo slučajno. I oni su u zavidnom nizu. Tako da vam se to omalovažavanje drugih ne obije o glavu kad dođu malo slabiji rezultati...
Prvi pravi ispit je u utorak protiv Citya. Tu će se vidjet gdje stoji Bayern na evropskoj mapi. Moje mišljenje je da će bit mnogo mnogo teže nego u dosadašnjim utakmicama.
Ovo dosad je za svaku pohvalu, skidam kapu. Svaka čast. Ali zahuktalom i motivisanom Bayernu ovi dosadašnji protivnici jednostavno nisu bili dostojni.
Pravi ispiti tek predstoje...
Kao prvo svaka čast jer stvarno ste u odličnom nizu. Ne bih to da omalovažavam, ali možda bi se mogla malo lopta spustit na zemlju.
Znam kako vam je ono euforija, sve deremo, nismo gola primili...., ali trebalo bi malo realnije sagledat stvari i odmaknut se malo pa izdaleka sve sagledat ( mislim na protivnike koje ste pobijedili).
Pobijedili ste ekipe koje još traže svoju formu. Pobijedili ste Hsv-a koji je dosad bio kanta za nabijanje, pobijedili ste Freiburg koji će se ove godine boriti za opstanak.Pobijedili ste Schalke, koji je takođe u čudnoj formi i čudnoj situaciji (mislim na iznenadni otkaz Rangnicka, nešto je tu čudno). Pobijedili ste Vizekusen kojem je Koln uvalio 4 komada na Bay Areni, dalje slijedi Villarreal koji je do dvoboja s vama bio predzadnji u Primeri, bez pobjede u ligi itd itd.
Dakle sve slabašne ekipe (po formi), koje se ovako zahuktalom Bayernu ne mogu suprotstavit ni da Bayern igra s drugim timom.
Dok s ekipama koje su u vrhu po formi i rezultatima (mislim na Gladbach i Werder) imali bi problema. Eto sjetimo se prvog kola kada vas je BMG pobijedio, vidi se da to nije bilo slučajno. I oni su u zavidnom nizu. Tako da vam se to omalovažavanje drugih ne obije o glavu kad dođu malo slabiji rezultati...
Prvi pravi ispit je u utorak protiv Citya. Tu će se vidjet gdje stoji Bayern na evropskoj mapi. Moje mišljenje je da će bit mnogo mnogo teže nego u dosadašnjim utakmicama.
Ovo dosad je za svaku pohvalu, skidam kapu. Svaka čast. Ali zahuktalom i motivisanom Bayernu ovi dosadašnji protivnici jednostavno nisu bili dostojni.
Pravi ispiti tek predstoje...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Drugo poluvrijeme
uspavanka, golovi tu, šanse iskorištene, znači nismo nešto fulali, a Gomez igrao.
Golovi pravovremeni, baš kako treba, ono dva u startu da srežu krila, a treći na kraju kao šlag na kolače.
Sigurna igra, samo zamalo nam ga ne turiše, kad je ono Augusto ili Castro išao 1 na 1 sa Buytenom, ali dobro je završilo, Daniel iako isfintiran dobro zagradio moguće uglove.
Ali vidiš zanimljivo je to kod današnjih ljudi, a možda je to i prije nas tako bilo. Robben, Muller, Ribery postignu gol, odmah su tu ovacije, aplauzi, to majstore, a kad Gomez ili danas Buyto postigne evro-gol, tišina, ni riječi.
Da Buyto je stari mačak, dao gol na kojem bi mu i Robben i Ribery pozavidjeli, kako je junački opali, odmjereno, precizno, snažno, perfekt.
U odbrani dosta dobar, Badstuber fenomenalan.
Evo vidite kako znam pohvaliti nekog na koga sam osuo drvlje i kamenje, a secer poslije sjajne partije da pohvali Gomeza, ma nema šanse, samo me interesuje kakvo je tvoje mišljenje o Kraftu, da li se promijenilo, ili je i dalje trebao biti jedinica na našem golu.
Gdje je Monolog da napiše par riječi o Schweinsteigeru, ja rek'o da zaslužuje tih 10 mil, niko se ne složi sa mnom, a to je najbolji vezni na svijetu, kada se ujedine oba pravca, napad i odbrana, boljeg nema.
Ekipa je super uigrana, e sad igrali smo protiv lakših, city će biti pravi test.

Golovi pravovremeni, baš kako treba, ono dva u startu da srežu krila, a treći na kraju kao šlag na kolače.

Sigurna igra, samo zamalo nam ga ne turiše, kad je ono Augusto ili Castro išao 1 na 1 sa Buytenom, ali dobro je završilo, Daniel iako isfintiran dobro zagradio moguće uglove.

Ali vidiš zanimljivo je to kod današnjih ljudi, a možda je to i prije nas tako bilo. Robben, Muller, Ribery postignu gol, odmah su tu ovacije, aplauzi, to majstore, a kad Gomez ili danas Buyto postigne evro-gol, tišina, ni riječi.

Da Buyto je stari mačak, dao gol na kojem bi mu i Robben i Ribery pozavidjeli, kako je junački opali, odmjereno, precizno, snažno, perfekt.

Evo vidite kako znam pohvaliti nekog na koga sam osuo drvlje i kamenje, a secer poslije sjajne partije da pohvali Gomeza, ma nema šanse, samo me interesuje kakvo je tvoje mišljenje o Kraftu, da li se promijenilo, ili je i dalje trebao biti jedinica na našem golu.

Gdje je Monolog da napiše par riječi o Schweinsteigeru, ja rek'o da zaslužuje tih 10 mil, niko se ne složi sa mnom, a to je najbolji vezni na svijetu, kada se ujedine oba pravca, napad i odbrana, boljeg nema.

Ekipa je super uigrana, e sad igrali smo protiv lakših, city će biti pravi test.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 sep 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
MIA SAN MIA
- el-fighter
- Kontakt:
Jos jedna rutinska pobjeda nasih momaka. I danas je sve izgledalo perfektno na terenu. Protivnika smo doslovno ubili na sredini terena i onda lagano priveli tekmu kraju. Robben u sjajnom stilu najavio svoj povratak na teren. Ribery jos jednom pokazao da je ponovo onaj stari sa dvije asistencije (iako po meni ono ostavljanje lopte za van Bytena nie asistencija). Muller odigrao jos jednu odlicnu utakmicu i ponovo pogodio. Gdje ce nam kraj biti kad odigramo sa 100% snage. Do sada smo igrali protiv objektivno slabijih ekipa, a tek sada slijedi ono najbolje. Sada nas ocekuje tekma protiv Citya i nadam se da ceigraci odigrati jednu dobru utakmicu i naravno slaviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ti gore neki sa srcem sto me prozivas nemoj to ciniti niti pokusavati mi reci koliko sam i nisam pametan jer da ti jesi ne bi se upustao u ocjenjivanje necije pameti preko foruma.
Vjerujem da si u struccnoj skoli koju si pao 4 puta cuo za rijec kontekst e iz njega se jasno i nedvojbeno vidjelo kak pricas o masineriji koja je et kao skoro nezaustavljiva. Ako ta ista masinerija popije od nabrojanih timova nece ni biti masinerija zato biraj rijeci, za pocetak kazi ekipa sa potencijalom.
Vjerujem da si u struccnoj skoli koju si pao 4 puta cuo za rijec kontekst e iz njega se jasno i nedvojbeno vidjelo kak pricas o masineriji koja je et kao skoro nezaustavljiva. Ako ta ista masinerija popije od nabrojanih timova nece ni biti masinerija zato biraj rijeci, za pocetak kazi ekipa sa potencijalom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moj Spartace, boli me tvoje neznanje!
Uzivaj.
Uzivaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U ovih sedam kola Ribery je postigao 3 gola i 4 asistencije impresivno.
Zinedine Zidane o Bilalu ''He is the jewel in French football''

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Der_Bomber
- Kontakt:
Svi znamo kako Dzeko igra protiv vas...
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Saurman je napisao/la:U ovih sedam kola Ribery je postigao 3 gola i 4 asistencije impresivno.
Moj sarma moj ako je tebi to impresivno pa sta bi onda tek trebo pricat za messia ronalda i ostale majstore pa jedan je cisse do sad dao 6 golova i 3 assistencije al shvati jedan CISSE i to u jednom Freiburgu, tako da je to daleko od impresivnog ali polahko, i nemoj te mislit da ce City bit neko mjerilo toliko jer taj City ima debilnog trenera kojeg ce Jupp moc nadmudrit... Pravi ispiti su protiv elite ne protiv City-a jos city nije u top formi ....
BvB Echte Liebe !!!
-
- Kontakt:
Ako mene pitas da se primijetiti da navijam za Bayern , ali ne iznosim to toliko jer mi nick govori da podrzavam kompletnu Bundesligu sto i jest istina , naravno jedan klub se istice po svemu.Nadam se da ce uskoro i drugi klubovi iz Bundeslige dobiti epitete giganti jer imaju potencijala.geronimo je napisao/la:Ubrigens, za koga navijaš?
I am not yet born; O hear me.
I protiv Domuza će Ribery pokazati klasu samo polako , a kažeš City nije u top formi a dijeli prvo mjesto sa Utd , neka je Arsenal u top formiDamir_BvB je napisao/la:Saurman je napisao/la:U ovih sedam kola Ribery je postigao 3 gola i 4 asistencije impresivno.
Moj sarma moj ako je tebi to impresivno pa sta bi onda tek trebo pricat za messia ronalda i ostale majstore pa jedan je cisse do sad dao 6 golova i 3 assistencije al shvati jedan CISSE i to u jednom Freiburgu, tako da je to daleko od impresivnog ali polahko, i nemoj te mislit da ce City bit neko mjerilo toliko jer taj City ima debilnog trenera kojeg ce Jupp moc nadmudrit... Pravi ispiti su protiv elite ne protiv City-a jos city nije u top formi ....

Cestitke na zasluzenoj pobjedi i samo je pitanje u kojem ce kolu biti ovjerana titula i koji ce rekordi biti oboreni, a ostalim ekipama slijedi borba za drugu poziciju.
Mislim da ce prvi rekord koji ce biti oboren biti rekord Kahna o minutama bez primljenog gola, a siguran sam da ce takodjer na kraju sezone biti oboren rekord od 21 primljenog gola koji trenutno takodjer drzi Bayern.
Mislim da ce prvi rekord koji ce biti oboren biti rekord Kahna o minutama bez primljenog gola, a siguran sam da ce takodjer na kraju sezone biti oboren rekord od 21 primljenog gola koji trenutno takodjer drzi Bayern.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sarma ko je reko da je Arsenal u formi ? Kad sam rekao to ? Ne moze jedan City bit u formi koji nije u stanju dobit Napolia kod kuce i kojem jedan Fulham zabije 2 gola i igra opusteno ne rjeseno s njima, ali sve je to do kloca od trenera. Ali ne bitno nemoj samo pricat da je to impresivno rekoh ti Jedan PAPIS DEMBA CISSE je postigao vise scorrer poena od tvog billala, koji ce opet pola sezone provest u bolnici gutajuci infuzije i guzeci med sestre po bolnici... Ajde da vidim bas sta ce pokazat protiv AKTUELNOG PRVAKA NJEMACKE
...

BvB Echte Liebe !!!
Čestitam i ja. Da budem iskren, meni je više dosadio ovaj film zvani Bundesliga. Bayern svake druge sezone se kvalitetno pojača i odere guzove svima redom u ligi. Između te dvije sezone, skoro pa nikako se ne pojačaju, ili barem ne osvježe ekipu, tako da neke levatske ekipe osvoje prvenstvo. Upravo na te ekipe niko ne računa kao potencijalnog konkurenda Bayernu jer jednostvano prethodno nisu igrali nikakvu ulogu u ligi.amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi i samo je pitanje u kojem ce kolu biti ovjerana titula i koji ce rekordi biti oboreni, a ostalim ekipama slijedi borba za drugu poziciju.
Zdena da je tebi barem jednom u zivotu dozivit da ta tvoja plava " levatska " ekipa osvoji prvenstvo, da osjetis kako je bit prvak i dominirat bundesligom
, hajde sad vratite magatha 

BvB Echte Liebe !!!
Evo ti odgovora od tvog kolege (sorry HareDamir_BvB je napisao/la: Ajde da vidim bas sta ce pokazat protiv AKTUELNOG PRVAKA NJEMACKE...

Hare_bvb je napisao/la: Ribery nas je redovno silovao.

Damko, nemoj puno po Bilalu, živ bio. Znam ja da on ima nepravilne zube, kratak fitilj, uzdignutog vršnjaka

Vom Jäger zum Gejagten
Vidim navijači Domuza zaboravili kako veliki braco (Bayern) šamara polako doćete na red , osvojili ste titulu prošle godine i sad čekajte opet 8 godina.Samo navijač Domuza sa lobotomijom može stavljati u isti kontekst Papis Dembu i Riberya.Damir_BvB je napisao/la:Sarma ko je reko da je Arsenal u formi ? Kad sam rekao to ? Ne moze jedan City bit u formi koji nije u stanju dobit Napolia kod kuce i kojem jedan Fulham zabije 2 gola i igra opusteno ne rjeseno s njima, ali sve je to do kloca od trenera. Ali ne bitno nemoj samo pricat da je to impresivno rekoh ti Jedan PAPIS DEMBA CISSE je postigao vise scorrer poena od tvog billala, koji ce opet pola sezone provest u bolnici gutajuci infuzije i guzeci med sestre po bolnici... Ajde da vidim bas sta ce pokazat protiv AKTUELNOG PRVAKA NJEMACKE...

Kloponja zna da ove sezone nema šta tražiti u Buli pored mašinerije iz Minhena.