Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Gol Croucha se nije mogao braniti, nikako. Ne mogu se tu kriviti štoperi a posebno De Gea.
Jednostavno se protiv Stokea ne može igrati fudbal,sve se svodi na prekide i neka udaranja. Na kraju je dobro završilo. Napad je bio izuzetno tup, povrede su učinile svoje. Po meni je Owen trebao izaći, iako je ušao, prije Berbatova. De Gea sjajan, napokon se opustio i možemo imati potupno povjerenje u njega.
Croucha svi mogu neutralisat, ali jednom će zabiti to je sigurno. Ne možemo reći da je odbrana bila loša, bilo je mnogo visokih lopti a samo je poslije jedne postignut gol.
Jednostavno se protiv Stokea ne može igrati fudbal,sve se svodi na prekide i neka udaranja. Na kraju je dobro završilo. Napad je bio izuzetno tup, povrede su učinile svoje. Po meni je Owen trebao izaći, iako je ušao, prije Berbatova. De Gea sjajan, napokon se opustio i možemo imati potupno povjerenje u njega.
Croucha svi mogu neutralisat, ali jednom će zabiti to je sigurno. Ne možemo reći da je odbrana bila loša, bilo je mnogo visokih lopti a samo je poslije jedne postignut gol.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ali bilo je puno opasnosti, i De Gea je morao bit puno ofenzivniji u kaznenom prostoru. Peterac mora bit njegov, a i sire. A ovdje Crouch sa 2 metra lijepo glavom daje gol. Ne moze se to dopustit. Mnogo je falio i Vidic danas.Thunderstruck je napisao/la:Gol Croucha se nije mogao braniti, nikako. Ne mogu se tu kriviti štoperi a posebno De Gea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ogavniju i odvratniju ekipu od ovog Stokea je nemoguce ni na Sokeru napravit.
Ovo je level iznad anti-fudbala !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nisam ponovo gledao gol, znam da je bilo jako blizu odakle je Crouch zabio, ali čini mi se ne toliko blizu da De Gea izađe na nju, posebno što je lopta bila izuzetno visoka. Štoperi su tu trebali odraditi šta su trebali ali nisu ni oni mnogo mogli jer se teško boriti s Crouchevom visinom. Jednostavno božje davanje.Cartman je napisao/la: Ali bilo je puno opasnosti, i De Gea je morao bit puno ofenzivniji u kaznenom prostoru. Peterac mora bit njegov, a i sire. A ovdje Crouch sa 2 metra lijepo glavom daje gol. Ne moze se to dopustit. Mnogo je falio i Vidic danas.

Steta sto Giggs ono ne zabi na kraju, ali obzirom na situaciju u timu i kako se utakmica odvijala, nisam toliko nezadovoljan. Jedno od najnezgodnijih gostovanja je zavrseno s polovicnim ucinkom. 16 bodova iz prvih 6 kola... to bih uvijek uzeo na pocetku sezone. Samo lagano. Basel, Norwich, pa pauza. Ne bi trebalo biti tesko. Nadam se da ce nskon pauze protiv Liverpoola igrati najjaci tim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma jedino je bio gori Birmingham prosle sezone, sad im nije niko ravan. Da nije Begovica zelio bi im sve najgore.Zabac je napisao/la:ogavniju i odvratniju ekipu od ovog Stokea je nemoguce ni na Sokeru napravit.
Nema se tu sta kontati,.. Momak je klasicni 'linijas', dobar na crti, al' los na centarsuteve,.. Onaj gol VDS nikada ne bi primio. Al' sta je tu je,..Virtu4l je napisao/la:Sve kontam da li je De Gea trebao izaći na onaj centaršut... jer onaj Jones (mislim da je on bio u duelu?) nije imao šanse protiv Croucha.
Sa Berbatovom i Ovenom se nije moglo bolje. To je kao da igras bez napada. Nestala brzina i oslabili refleksi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dobro je sta je tu je... s obzirom na sastav koji je igrao nije moglo bolje..osim da je ono giggs na kraju pogodio..al sad protiv basela i norwicha kuci ocekujem po tri-cetiri komada u mrezi gostiju i laganica tekme i onda veliki derbi protiv liverpoola poslije pauze za repke..samo da budu akobogda svi zdravi i fit...
ajde nismo prvi koji su prosuli bodove kod stokea necemo bogami bit ni zadnji koji ce to ucinit..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobra utakmica danas Stoke-Man.Utd. dobar je remi sada samo polako dalje imate lagane dvije tekme Norwicha i Basela protiv kojih ne bi trebalo biti problema 

Dio Porta
Rooney ipak ozbiljnije ozlijeđen, izbivat će nekoliko tjedana
Menadžer Manchester Uniteda iznenadio je sve prisutne na press-konferenciji nakon utakmice sa Stokeom izjavom da bi Rooney mogao izbivati nekoliko tjedana s terena...
Iako je napadač "crvenih vragova" na svom Twitter-profilu napisao da bi trebao biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Basela koja je na rasporedu u utorak, čini se da tome nije tako. Ferguson je nakon remija svoje momčadi (1-1) protiv Stokea na pitanje novinara kakvo je stanje s engleskim reprezentativcem ostavio sve prisutne u čuđenju.
- Rooneyjeva ozljeda nije ozbiljnija, ali mogao bit propustiti i do nekoliko tjedana – rekao je Ferguson naslutivši da će pauza trajati do četiri tjedna.
Ako je tome uistinu tako, Rooney će redom propustiti: Basel, susret Engleske i Crne Gore (odlučujući za plasman na Euro 2012.), Norwich, Liverpool, Otelul Galati i vrlo lako moguće gradski derbi protiv Cityja koji je na rasporedu 23. idućeg mjeseca.
Menadžer Manchester Uniteda iznenadio je sve prisutne na press-konferenciji nakon utakmice sa Stokeom izjavom da bi Rooney mogao izbivati nekoliko tjedana s terena...
Iako je napadač "crvenih vragova" na svom Twitter-profilu napisao da bi trebao biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Basela koja je na rasporedu u utorak, čini se da tome nije tako. Ferguson je nakon remija svoje momčadi (1-1) protiv Stokea na pitanje novinara kakvo je stanje s engleskim reprezentativcem ostavio sve prisutne u čuđenju.
- Rooneyjeva ozljeda nije ozbiljnija, ali mogao bit propustiti i do nekoliko tjedana – rekao je Ferguson naslutivši da će pauza trajati do četiri tjedna.
Ako je tome uistinu tako, Rooney će redom propustiti: Basel, susret Engleske i Crne Gore (odlučujući za plasman na Euro 2012.), Norwich, Liverpool, Otelul Galati i vrlo lako moguće gradski derbi protiv Cityja koji je na rasporedu 23. idućeg mjeseca.
Dio Porta
Ja sam gledao intervju gdje kaze da ce bit out sedmicu dana. Ali valjalo bi da ne igra protiv Norwicha, da ne mora igrat za Englesku i umarat se.Ricky je napisao/la:Rooney ipak ozbiljnije ozlijeđen, izbivat će nekoliko tjedana
Ono na sta sam upozoravao prije tekme se i ostvarilo, svi smo znali kako je ovo tesko gostovanje i ja sam zadovoljan ovim bodom. De Gea nije kriv kod gola, nije ni Jones toliko. Postoje jednostavno situacije kod kojih slabo sta mozes i jedna takva nas je zadesila upravo danas. Odlican centarut i, ionako visoki, Crouch odlicno skace, De Gea nije nista mogao. Bez Rooneya i sa pehom u slucaju Hernandeza se tesko i moglo ocekivati nesto bolje. Ja sam zadovoljan ovim bodom pa vi pricajte...
Molim boga da sa Rooneyom nije nesto ozbiljnije.

Molim boga da sa Rooneyom nije nesto ozbiljnije.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Der_Bomber
- Kontakt:
Uh ohRicky je napisao/la:Rooney ipak ozbiljnije ozlijeđen, izbivat će nekoliko tjedana

Svi se sjecamo kako je proslo zadnji put kad Rooney nije igrao protiv City(FA CUP prosle godine)

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
pa nemoguce da ti je drago stoje covjek ozlijedjen....kakav si ti navijac..ja bi volio da svi i u citya i u uniteda budu fit i zdravi pa da gledamo pravu tekmu a ne da gledamo neku tekmu bez glavnih igraca..i da se vidi ko je bolji. a ne da poslije ako neko dobije kazu ovi drugi da su dobili zato sto im je neko falio..kolko god nevolim city opt bi volio da svi budu zdravi pada igra najboljih 11 na 11 a ne da neko bude povrijedjen ili zbog neke suspenzije ne igra..Der_Bomber je napisao/la:Uh ohRicky je napisao/la:Rooney ipak ozbiljnije ozlijeđen, izbivat će nekoliko tjedana
Ako je tome uistinu tako, Rooney će redom propustiti: Basel, susret Engleske i Crne Gore (odlučujući za plasman na Euro 2012.), Norwich, Liverpool, Otelul Galati i vrlo lako moguće gradski derbi protiv Cityja koji je na rasporedu 23. idućeg mjeseca.![]()
Svi se sjecamo kako je proslo zadnji put kad Rooney nije igrao protiv City(FA CUP prosle godine)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zavisi sta ocekujes od golmana. Ako ocekujes da bude dobar na liniji, onda svakako nije kriv. Na liniji se ona lopta nije mogla braniti.Rooney88 je napisao/la:De Gea nije kriv kod gola, nije ni Jones toliko. Postoje jednostavno situacije kod kojih slabo sta mozes i jedna takva nas je zadesila upravo danas. Odlican centarut i, ionako visoki, Crouch odlicno skace, De Gea nije nista mogao.
Ako pak ocekujes da kupi dalekometne (naglasavam) centarsuteve, onda je svakako kriv. Lopta je bila na pet metara ispred njega i mog'o ju je lako boksovati.
Onakav gol VDS nikad ne bi primio. Taj covjek je bio golman i stoper. Neponovljivo.
De Gea je bio fantastican na liniji,.. Ima odlicne reflekse. Izgleda da je klasicni 'linijas', sto bas i nije najbolja preporuka za EPL. Ne znam koliko to moze popraviti, al' sam siguran da ce pokusati. Do tada stoperi se moraju osloniti na svoje glavurde

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Boss: We played like champions

bod na ovakvom gostovanju je nesto najbolje sto se moglo desiti,sad slijedi basel kuci i norwich,taman dvije pobjede i da se vrate svi povrijedjeni i da krenemo dalje 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da De Gea nije mogao izaći na ovu loptu jer je bila daleko, visoko i imao je gužvu ispred sebe.

A i ako bi u duelu bio malo odgurnut ili nesto,imam osjecaj da nebi bio sviran faul kao i obicno.
Nije ono mogao izbiti ni VDS, kamoli DG.Thunderstruck je napisao/la:Ja i dalje mislim da De Gea nije mogao izaći na ovu loptu jer je bila daleko, visoko i imao je gužvu ispred sebe.
Kakva je situacija sa graskicem

Si vidio asistencije Flece

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.