FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VanBasten » 24 sep 2011, 22:48

Dao delegat, dozvolu, ne dao....nek ste povukli igrače.
I to kod 0:1, mangupski.

Sve mimo suspenzije stadiona na nekoliko tekmi i 3 boda za Želju je lakrdija.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 sep 2011, 22:49

Je l' Zeljo upisao vec 3 boda? Nisam gledao utakmicu, pa nisam bas upucen sta se sve zbilo na terenu.
Izdržati, to je temelj vrline!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 sep 2011, 22:50

bogbatina je napisao/la:jel opet nije sudjen penal protiv zelje? (nije provokacija samo pitam realno misljenje) cestitke na pobjedi
Evo da i ja tebi odgovorim,bez provokacije.....'incident' se desio van 16m,pogledaj ponovo snimak ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 sep 2011, 22:50

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: E to je najgore ,što oni sad žele da izravnjaju stvari i da naprave krivca sa obje strane ,ovdje je isključivi krivac organizator meča jer nije obezbjedio dovoljan broj policije i dr.
Da nije bilo dovoljno policije pala bi mrtva glava.
Da je bilo dovoljno policije do ovog nebi ni došlo ,oni nebi ni pokušali ući ;)
Ma daj ,ti hoćeš reći da je policija ,ondje nešta uradila ,ništa ba ,oni su ušli odradili šta su htjeli ,a kvazi specijalci ulaze na teren kad je skoro sve gotovo ,onaj sjedi čovjek ih je rastjerao i desetak običnih policajaca ,specijalci nisu faktički ništa učinili :( :( a nije ih ni bilo dovoljno da urade nešto ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 sep 2011, 22:51

Nek Šipovac laprda i dalje, mi smo ponosni na svoju upravu i igrače.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 24 sep 2011, 22:52

Pred cijelom državom Željo objasnio šta znači biti veliki klub.Oni koji su mislili da mogu kako hoće s nama,dobro su se zaj...li.Ovaj Šipovac me uopšte ne čudi.Oni svakog ko se ponaša miroljubivo i dostojanstveno smatraju kukavicom.I na kraju,veliki majčinski poljubac Eldinu Adiloviću.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 22:54

A najluđe kad smo zabili gol, zaletio se Jamak da obori Adilovića, ništa mu ne može, jado :lol: :lol:

Igrači će spremni i odmorni dočekati Olimpic normalno puni samopouzdanja, "umjetni" su ušli u formu, zato ipak treba biti oprezan...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 sep 2011, 22:54

Ne bi me cudilo da ovo opet Ivica Osim nije sredio.Ubacio Manijake medju lesinare i dao 50 km zastitaru koji nije zakljucao vrata.Kada su Manijaci uletili u teren,nisu dirali igrace,nego su samo iscenirali sukob,onda je dojavljeno Amaru da ode jer je babo sve sredio.Naravno Borac je ostecen jer je lopta pogodila igraca Zelje na 18 metara od gola,i to je cist penal ko suza za Borac.Naravno ostatak Zeljinih navijaca nije znao za podvalu,i jako su se prepali.Igraci Zelje i navijaci su istinske kukavice,kad se boje obicnih betonskih blokova i poveceg kao i sitnijeg kamenja.
Sad malo normalo,mislim da sve sto ima veze sa Banja Lukom treba staviti na totalni ignor,oni su sami pokazali ko su i sta su.Ne treba im pridavati ni malo paznje,kao sto rece njihov dule 078,ispali su papci i korektno ih je opisao.Nema nista draze nego uzeti papke,a mi idemo dalje po nove pobjede.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 sep 2011, 22:55

Oni nama uzmu Kup na Grbavici, mi njima aplauz.
Mi njima go u Banja Luci, oni na naše navijače.

Toliko o tome.

Hvala im na 3:0, našim igračima svaka čast. Al me jedna stvar kod nas razočarala. Da je nama izmjena pored Savića i Stančeskog, mali Zola, to mi ne ide u glavu.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 24 sep 2011, 22:55

Svaka cast nasim borcima na terenu, svaka cast momcima na tribini koji u onakvim trenutcima pjevaju nasu JEDNU JEDINU, tako se Zeljo bodri, 3 boda su nasa telefoni su radili i trazila prava odluka... svaka cast NASEM BABI, TATI, AMARU, i na kraju sta reci VOLIM TE ZELJO.... a oni tamo nisu ni vrijedni spomena...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2011, 22:56

Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.

"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:

"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara"

Pa kako ga nije stid u jednoj rečenici osuđuje svaki oblik nasilja a i osuđuje iz ponašanje iz Želje , vjerovatno je trebala pasti mrtva glava da bi Šipovac skontao neke stvari...sramota..Sad je na potezu savez odmah da se registruje 0:3 uz novčanu kaznu
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2011, 22:57

Ma ljudi moji jos nije sigurno da cemo dobit 3 boda. **** je ovaj nas savez
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 sep 2011, 22:57

to cviko legendo, nek si mu spustio
Za zivot cijeli!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 sep 2011, 22:57

Mislim da je ovim sve receno o Borcevim navijacima
"Kakvi uslovi? Niti nakon sat vremena nije bilo nikakvih uslova za igru, pa nigdje nije bilo ni osiguranja ni policije. Sve je ovdje jasno kao dan, samo sam pomalo tužan što se zaboravlja kako su igrači Borca dočekani na Grbavici. Osvojili su Kup na našem terenu, igrače Borca je 15.000 ljudi ispratilo sa stadiona. Zatim na Grbavici proslavljaju titulu, pa opet budu ispračeni aplauzom, a nama se ovo dešava. Međutim, ne želim upirati prstom ni u koga, samo ću ponoviti da mi volimo doći u Banja Luku, i da se uvijek tu dobro osjećamo"
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 sep 2011, 22:57

Ja mislim da je Amar ovu tešku odluku donio uz konsultaciju sa Ivicom. Šta vi mislite? Ja mislim da 3 boda idu nama.
FEDERER= KLOC

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 24 sep 2011, 22:58

babilonTM je napisao/la:Oni nama uzmu Kup na Grbavici, mi njima aplauz.

Toliko o tome.

Hvala im na 3:0, našim igračima svaka čast. Al me jedna stvar kod nas razočarala. Da je nama izmjena pored Savića i Stančeskog, mali Zola, to mi ne ide u glavu.
ne diraj malog nije ti na mjestu komentar brate on je pokazao da ima muda, borio se ko lav bez straha, od njega pocela akcija za gol i bit ce od naseg djeteta veluki igrac zapamti to
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2011, 23:00

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:

Toliko o tome.

ne diraj malog nije ti na mjestu komentar brate on je pokazao da ima muda, borio se ko lav bez straha, od njega pocela akcija za gol i bit ce od naseg djeteta veluki igrac zapamti to
aha al u qrc sve dok mu kvazi menadjeri budu upravljali karijerom i umisljali mu da je iniesta nista od njega nema.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 sep 2011, 23:01

Toliko o tome.

Radi toga mi je najvise krivo...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 sep 2011, 23:01

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:

Toliko o tome.

Ne diram malog, ali u ovoj utakmici da smo zijanili, to je odmah VELIKI, OGROMAN zaostatak. Realno on je naše djete, budućnos Želje, ali utakmice koje lome sezonu neka igraju igrači koji imaju utakmice u nogama, a ne dojučerašnji juniori.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 sep 2011, 23:01

Ko im je.be mater, treba ih izbaciti iz lige kad su divljaci, pobjeda 0:3, 3 boda i mirna Bosna, a oni nek se zale Predsjedniku Komiteta za normalizaciju fudbala u BiH :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15 i 21 gost.