FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dalix
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dalix » 24 sep 2011, 22:43

Sami ste krivi, dobra tekma. Aida tekma nije zaustavljena Željo bi pobjedio.
ŠALALALA ŽELJEZNIČAR.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 sep 2011, 22:44

Sad sam pogledao ovaj jedan klip i fakat ne kontam razlog ulaska navijaca pa ako glumite neki ultra fazon ima nacin da se sukobite s bilo kojom navijackom grupoma a ovako ste bas seljacki ispali i ova izjava vaseg direktora je ono bas WTF :shock: :lol: :lol: koje moras biti intiligencije pa da onako das izjavu al et ipak ima i malo pravde sto ste uzeli sad ce te vratit za zelenim stolom ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 sep 2011, 22:46

shkembe990 je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina :oops: :oops: :oops:

Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....

osjecam se kao popishan
jedini normalan navijac borca!
90% je normalno,i poput mene su veceras u qurcu jer znaju koliki nam je ovo korak unazad....i boli me djon za misljenje ovih sto laju iz Sarajeva (cast izuzecima),ne pisem ovo da se dodvorim njima,mene srce boli za Borcem sta mu dusmani uradise!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 24 sep 2011, 22:47

Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina :oops: :oops: :oops:

Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....
Prvo ću ovom iznad tebe odgovoriti. Zašto bi ih bilo stid? Nije cijela tribina ušla na stadion, nego neka veća grupa huligana kojima nije mjesto na sportskim borilištima, odnosno na tribinama. Evo ti primjer, zašto bi one lijepe djevojke bilo stid što neki tamo ulaze i prave belaj? To je na njihovu čast i zbog njih će FK Borac ispaštati.

Dule, vidim da si svjestan da ste napravili glupost i da nama trebaju ići 3 boda. Neću govoriti o tome da li si ti utrčao na teren (ne vjerujem u to), ali ono je katastrofa! Nismo ni mi cvjećkice, jeste TM malo pridonio tome (dođeš nekome u grad i hebeš mu grad i klub, logično da ćeš ih isprovocirati). A gol je kap koja je prelila čašu, očigledno ne znate prihvatiti poraz. Željo je zasluženo vodio i to je vas isprovociralo. Žao mi je momaka koji su otišli u Banja Luku i što su ono doživjeli od nacionalističkih primitivaca.

Inače, šteta za utakmicu. Mogla je ovo biti utakmica o kojoj bi se dugo, dugo pričalo, ne po ovim scenama, već po igri!
U mom svijetu važe moja pravila

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 24 sep 2011, 22:47

Dovoljno se zapitati da li su oni idioti koji su utrcali na teren bili svjesni da bacanjem onih cigli i kamenih gromada mogu nekoga ubiti ili dozivotno unakaziti.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 24 sep 2011, 22:51

Dule 078 je napisao/la: 90% je normalno,i poput mene su veceras u qurcu jer znaju koliki nam je ovo korak unazad....i boli me djon za misljenje ovih sto laju iz Sarajeva (cast izuzecima),ne pisem ovo da se dodvorim njima,mene srce boli za Borcem sta mu dusmani uradise!
Takvo vam je čitavo jezgro grupe i nema dalje! Dok se toga ne riješite vi ćete za mene (od večeras) biti jedno VELIKO NIŠTA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2011, 22:51

JADNOOOOO, jadni ste :lol:

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 24 sep 2011, 22:52

Ono što se zaradili u Travniku ste prosuli večeras.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 sep 2011, 22:53

Hvala bogu pa ima i tamo razumnih, za trenutak sam se preplašio da je u pitanju kolektivno ludilo.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 sep 2011, 22:56

Sve mi je jasno, i preko svega mogu preci, al odakle Lesinarima onoliko kamenica, i na stranu to, jer je to vec poznato, odakle im kamenice one velicine, pa ljudi moji vidio sam, a siguran sam da nisam jedini to vidio nekog vaseg pripadnika da jedan kamen baca sa dvije ruke, a to nije bio kamen nego kamencina... i sada cete mi reci da sve bilo korektno. Ma ovo je cirkus zivi... Pa mi na grbavici samo sto ne pisemo pismene molbe za novcanike da i mozemo unijet u stadion a kamoli neki upaljaci a da ne pricam o kamenju... Pa jedino da vam je stadion na kamenolomu da imate one kolicine kamena koliko smo danas svi vidjeli. Sramota... Ako si mangup kreni na sake a ne doci na 20-30 m pa zaspi bakljama i kamenicma... Cirkus zivi al eto... doci cete i vi tobe nekad ;)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 sep 2011, 22:57

FCS je napisao/la:Hvala bogu pa ima i tamo razumnih, za trenutak sam se preplašio da je u pitanju kolektivno ludilo.
Jeste samo onih 20-ak je vristalo Ratko Mladić !
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2011, 22:57

Pirke_TM87 je napisao/la:Sve mi je jasno, i preko svega mogu preci, al odakle Lesinarima onoliko kamenica, i na stranu to, jer je to vec poznato, odakle im kamenice one velicine, pa ljudi moji vidio sam, a siguran sam da nisam jedini to vidio nekog vaseg pripadnika da jedan kamen baca sa dvije ruke, a to nije bio kamen nego kamencina... i sada cete mi reci da sve bilo korektno. Ma ovo je cirkus zivi... Pa mi na grbavici samo sto ne pisemo pismene molbe za novcanike da i mozemo unijet u stadion a kamoli neki upaljaci a da ne pricam o kamenju... Pa jedino da vam je stadion na kamenolomu da imate one kolicine kamena koliko smo danas svi vidjeli. Sramota... Ako si mangup kreni na sake a ne doci na 20-30 m pa zaspi bakljama i kamenicma... Cirkus zivi al eto... doci cete i vi tobe nekad ;)
Kamenica one velicine sigurno nije kamenica. :mrgreen:
Ono nije ni kamen,ono je blok-cigla. :mrgreen: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 24 sep 2011, 22:58

na onom stadionu su samo ona mala djeca i one djevojke normalne a sve musko koje imalo ima brade je fasisticki zadojeno!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 sep 2011, 22:59

Ni ne pomisljam da likujem zbog ovoga iako sam bio u stalnom sukobu sa navijacima Borca poslije tekme u Travniku.
Prognozirao sam da ce se ona nepravda veoma brzo razbiti o glavu Borcu ,i ni sam nisam vjerovao da ce se to desiti tako brzo.Eto gospodo koji ste se ubili dokazujuci mi sve ono sto se dokazati ne moze sada ste napokon sami sebe demantovali i potvrdili sve moje navode.
A najtuznije je od svega ,sad sam listao forume gdje ste aktivni za razliku od ovoga,da ni sekunde niste razumjeli da ste truli da truliji biti ne mozete bas do srzi.Doduse primjetio sam i dosta normalne raje veceras koja ovo osudjuje i svaka cast tim ljudima na tome.
Prognozirao sam vam i pocetak kraja prije Olimpika i rekao vam da vam slijedi pad u ambis i evo desava vam se to veoma brzo.Ima boga i on sve vidi i vrati.
I stvarno bi vam bilo pametno da vec jednom razlucite hocete li vi igrati ovu ligu.Ako necete i ako ste toliko protiv nje koliko pokusavate prikazati ,istupite brate lijepo iz nje i mirna Bosna,jer budite sigurni da ce od danas i vas docekivati i u Sarajevu,Zenici, Tuzli i bilo gdje u Federaciji sa gostoprimstvom kakvo ste vi pruzili veceras.
A ovi ljudi na koje ste napali veceras ,strasno hrabar gest,su van aplaudirali poslije osvajanja kupa i titule.
E pa je li vas imalo sramota ,imate li obraza dostojanstva ista ljudsko...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 24 sep 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 sep 2011, 22:59

FCS je napisao/la:Hvala bogu pa ima i tamo razumnih, za trenutak sam se preplašio da je u pitanju kolektivno ludilo.
Ko su ti razumni?? Oni što nisu uletili na teren,"samo" su nacionalistički vrijeđali pa se tako mogu zvati.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 24 sep 2011, 22:59

Bruka i sramota. Nadam se da će se utakmica registrovati rezultatom 3:0 za Želju. A Lešinari bi trebali napraviti čistku u svojim redovima, izbacite one koji su tu samo da srbuju a za Borac ih zabole ona stvar jer ovako se samo sramotite.
YNWA!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 24 sep 2011, 23:00

Dule 078 je napisao/la:Bilo je tesko,bilo je 0-3 :D
Dali je vaš trener početnik dobio nogu,,,,,,,,e,moji mali miševi pa nemože se non-stop štelati

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 23:00

Nemojte tako, ipak Gradski stadion u Banja Luci je 4. kategorija po UEFA standardima, ne njemu se može igrati grupna faza Lige prvaka ali u takmičenju kamena s ramena :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 sep 2011, 23:01

Pirke_TM87 je napisao/la:Sve mi je jasno, i preko svega mogu preci, al odakle Lesinarima onoliko kamenica, i na stranu to, jer je to vec poznato, odakle im kamenice one velicine, pa ljudi moji vidio sam, a siguran sam da nisam jedini to vidio nekog vaseg pripadnika da jedan kamen baca sa dvije ruke, a to nije bio kamen nego kamencina... i sada cete mi reci da sve bilo korektno. Ma ovo je cirkus zivi... Pa mi na grbavici samo sto ne pisemo pismene molbe za novcanike da i mozemo unijet u stadion a kamoli neki upaljaci a da ne pricam o kamenju... Pa jedino da vam je stadion na kamenolomu da imate one kolicine kamena koliko smo danas svi vidjeli. Sramota... Ako si mangup kreni na sake a ne doci na 20-30 m pa zaspi bakljama i kamenicma... Cirkus zivi al eto... doci cete i vi tobe nekad ;)
Ono ti je sve bilo u talu sa drotovima i onim iz osiguranja. Blokovi su se pripremili ondje pred gostujucom ogradom, vrata na istocnoj tribini nisu bila ni zakljucana, a osiguranja nije se ni trudilo da ih zaustavi. A murija je tek uletila kad su blokovi poceli letjeti. Jos su neki nase pendrecili kad su krenuli prema ogradi
NO PYRO NO PARTY

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 sep 2011, 23:01

HOPLIT je napisao/la:Bruka i sramota. Nadam se da će se utakmica registrovati rezultatom 3:0 za Želju. A Lešinari bi trebali napraviti čistku u svojim redovima, izbacite one koji su tu samo da srbuju a za Borac ih zabole ona stvar jer ovako se samo sramotite.
Kada bi to uradili "Lesinari" vise ne bi postojali.
FK Željezničar
Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.