Kako misliš OPET? Ono protiv Zvijezde nije vidjelo penala..zmaj_Bosne je napisao/la:Opet penal protiv Zelje nije sviraoTheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
A što se utakmice tiče, onih pola sata, Borac je imao prividnu dominaciju, ali je Željo stvorio 2 prilike, od koji je jednu iskoristio. Borac onu jednu samo, stativa Grahovca. Iako sam navijač Želje, mislim da je ono bio penal, ali sudija nije svirao i to je to.![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
U mom svijetu važe moja pravila
Nevjerovatno je ono što se desilo večeras! Najmanje 3 utakmice pred praznim tribinama, 15 000 KM kazne i naravno 0:3 za Želju!
Izvini na koju situaciju mislis da je penal,onu kod suta kada su pogodili stativu.TheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
A što se utakmice tiče, onih pola sata, Borac je imao prividnu dominaciju, ali je Željo stvorio 2 prilike, od koji je jednu iskoristio. Borac onu jednu samo, stativa Grahovca. Iako sam navijač Želje, mislim da je ono bio penal, ali sudija nije svirao i to je to.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
TheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
A što se utakmice tiče, onih pola sata, Borac je imao prividnu dominaciju, ali je Željo stvorio 2 prilike, od koji je jednu iskoristio. Borac onu jednu samo, stativa Grahovca. Iako sam navijač Želje, mislim da je ono bio penal, ali sudija nije svirao i to je to.
Šefe onaj igrač što je igrao rukom je bio van šesnesterca !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Vjerovatno misli kad je nakon suta upucenog na gol jedan nas igrac (mozda) igrao rukom !!!barbarez je napisao/la:Izvini na koju situaciju mislis da je penal,onu kod suta kada su pogodili stativu.TheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sad ce doci i napisati da to nisu oni nego njihova Schauma
Thomas Müller - Fußballgott
Veceras smo vam bar u onih pola sata ocitali lekciju i dokazali da ste karna od ekipe, steta sto se utakmica nije nastavila jer bi primili jos koji go ali i ovak odlicno 0:3 olaksali ste nam u svakom slucaju .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
da se ovo desilo u njemackoj ili engleskoj to bi bilo 100.000 kazne, 10 utakmica bez publike + oduzimanje 10 bodova...hamlet je napisao/la:Nevjerovatno je ono što se desilo večeras! Najmanje 3 utakmice pred praznim tribinama, 15 000 KM kazne i naravno 0:3 za Želju!
naravno ovako nesto necemo dozivjeti ovde... ali neka ih kazne makar minimalno...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- skyisthelimit
najbolje da zakljucate ovu temu kad ne smijes nista reci, evo prvo mi je bilo drago sto forum nije radio 2-3 sata jer je i bolje zbog usijanih glava
al samo pitam, ima li ijedan navijac ovog smjesnog kluba da kaze kako ga je sramota zbog desavanja na tribinama
al samo pitam, ima li ijedan navijac ovog smjesnog kluba da kaze kako ga je sramota zbog desavanja na tribinama
15.10 - 15.06 ...
- KB-TM87
- Kontakt:
Danke borac Danke banja luka 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako mislite na situaciju kod suta kada je pogodjena stativa,onda niste dobro vidjeli,ili ste poneseni zahtijevima igraca Borca ili glupana od komentatora.Onaj sut je pogodio igraca najmanje 2 metra izvan sesnesterca.
VOLIM TE ZELJO
-
- Kontakt:
Da, nakon šuta Grahovca.Elegant je napisao/la:Vjerovatno misli kad je nakon suta upucenog na gol jedan nas igrac (mozda) igrao rukom !!!barbarez je napisao/la:Izvini na koju situaciju mislis da je penal,onu kod suta kada su pogodili stativu.TheDinoRules je napisao/la:Šatro navijači, ovo večeras što ste uradili, neka vam je na čast!
U mom svijetu važe moja pravila
Ma ni ovo što sam ja nabroj'o neće bit ispunjeno... Biće daleko niže svetm84 je napisao/la:da se ovo desilo u njemackoj ili engleskoj to bi bilo 100.000 kazne, 10 utakmica bez publike + oduzimanje 10 bodova...hamlet je napisao/la:Nevjerovatno je ono što se desilo večeras! Najmanje 3 utakmice pred praznim tribinama, 15 000 KM kazne i naravno 0:3 za Želju!
naravno ovako nesto necemo dozivjeti ovde... ali neka ih kazne makar minimalno...

Samo me zanima kako ih nije stid biti navijač ovog "kluba"?!
Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina
Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....
osjecam se kao popishan

Uzeste nas ko zadnje papke,laganini tri boda u padze i ajd zdravo papci banjalucki,dodjite juce.....a da ne pricam o kaznama i suspenzijama sto nas cekaju.....
osjecam se kao popishan
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
što i jesteDule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
osjecam se kao popishan
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
jedini normalan navijac borca!Dule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
osjecam se kao popishan
sami ste krivi, utakmica u 30 min je bila odlicna. Uzivalo bi se u gledanju jeDule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
osjecam se kao popishan
NO PYRO NO PARTY
Nemoj tako pisati. Tražit će te po gradu braća sa banjaluka forumaDule 078 je napisao/la:Sta drugo nego reci da smo ispali glupi kao kurchina![]()
![]()
![]()
osjecam se kao popishan

bez generalisanja molim...
50 navijaca borca je ucinili "veliku uslugu" svom timu... a ne 6000...
zato... kazniti makar tih 50 idiota sa dozivotnom zabranom na sportska borilista u bih...
50 navijaca borca je ucinili "veliku uslugu" svom timu... a ne 6000...
zato... kazniti makar tih 50 idiota sa dozivotnom zabranom na sportska borilista u bih...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
-
- Kontakt:
Samo da se razumijemo Borac je dva puta trofej proslavio na Grbavici i dva puta je pozdravljen aplauzom, a Zeljeznicar kada je gostovao uvijek su kamenice letile prema nasim navijacima, uvijek smo pogrdno nazivani i izvizdani, a ovo veceras je dokaz koliki ste primitivci. Na stotinjak momaka krene vas 300-400 i opet kamenicama napadate i bakljama, ali najludji mi je onaj prvi na snimku, napucani celavi... ide trci kontas sve ce Manijake sam rastrjerati i onda nekih 50 tak metara pred manijacima se okrece i zove pojacanje haahahahhaahhaha eto huligani... Dobrodosli na Grbavicu, gdje su pravi navijaci, a ne seljaci i primitivci, a siguran sam da se ovo nece desiti jer je kod nas obezbjedjenje takvo da nebi dopustilo bilo kakav konflikt i kontakt nas i vas, jer cijela Bosna zna sta bi bilo sa vama da se takvo nesto desi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.