FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

legenda reala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la legenda reala » 24 sep 2011, 22:34

Ovo večeras je bezobrazluk !!! Pa gdje još ima 15 specijalaca i 5-6 policajaca na 5000-6000 hiljada navijača ,samo u Banja Luci ,večeras je zakazalo obezbjeđenje .Ali mislim da nije do njih ovo je bilo izrežirano sa strane od nekoga niko me ne može ubjediti u to da nije .Jednostavno ulaze u teren ,odrade šta su htjeli i vrate se na tribinu kao da ništa nije bilo ,pa kakva je to policija ,mjesto da uđe na tribine pa da mlati sve redom ,oni ništa ,da su svi bili kao onaj bjeli čovjek,do ovog nebi došlo .

Svaka čast Amaru što je povukao igrače i otišao ,jednom je prešo preko toga i ostavio igrače ,drugi put nije trebao ispravna odluka 100% ,a ovakve stvari su u Banja Luci postale izgleda svakodnevnica ,kolko su puta navijači tamo ulazili u teren :roll: :roll:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 24 sep 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 sep 2011, 22:35

ovde treba samo razlikovati 50 huligana od ostatka navijaca borca... inace ce sve otici u radikalizaciju lesinara... a to nam ne treba...

znaci... ovi sto su uletili treba im dozivotno zabraniti ulaz na sportska borilista... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 sep 2011, 22:35

Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje.

"Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.

Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.

"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:

"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".

:lol: :lol: svasta
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 sep 2011, 22:36

Eto sad smo i kukavice! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ma uništili smo ih na terenu i bolje je što je utakmica prekinuta...nek i dalje on kuka, svaljuje krivicu na nas, a nisu svjesni da su oni za sve krivi...kako jadno!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 sep 2011, 22:37

Napoli je napisao/la:Nakon što je zbog više nego nemilih scena prekinuta utakmica Borac - Željezničar, direktor banjalučke ekipe Radmilo Šipovac nije krio razočaranje.

"Mi smo imali namjeru da nastavimo utakmicu. Međutim, sudija je tek nakon 45 minuta prekida tražio da se isprazne istočna i sjeverna tribina i mi smo to odmah poslušali. Željini navijači su odmah izašli sa stadiona i krenuli su sa autobusima put Sarajeva, ali policija nije htjela odmah pustiti i navijače Borca sa istočne tribine, jer je željela da se izbjegnu sukobi između navijača", rekao je za SportSport.ba Šipovac.

Šipovac je ogorčen na čelnike i igrače Željezničara koji nisu htjeli nastaviti susret, te ih je nazvao kukavicama.

"Kod Željezničara nije postojala ni trunka namjere da se utakmica nastavi. Amar Osim nam je rekao da je za njih susret prekinut čim je pri navijač utrčao u teren. Poslali su svoje igrače odmah na tuširanje i sada očekuju tri boda za zelenim stolom. Kukavički su napustili teren i vidjeli su samo šansu za osvajanjem tri boda. Takvo ponašanje ne dolikuje klubu takve tradicije i renomea. Imao sam mnogo pozitivnije i ljepše mišljenje o njima prije večeras", kaže Šipovac i dodaje:

"Da se razumijemo, ovo večeras jeste bio veliki propust i mi i Borcu osuđujemo svaki oblik nasilja na fudbalskim terenima, ali isto tako osuđujemo i kukavičko ponašanje Željezničara".

Šta drugo da očekuješ od njih, njima je normalna atmosfera huliganstva, oni bi igrali utakmicu dok se navijači udaraju... nije mu palo na pamet da kreće grupa "navijača" njegovom tima na naše navijače koje štiti desetak specijalaca... tri boda su njemu u glavi, a ne nama...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 sep 2011, 22:38

Bianconeri1988 je napisao/la:Eto sad smo i kukavice! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ma uništili smo ih na terenu i bolje je što je utakmica prekinuta...nek i dalje on kuka, svaljuje krivicu na nas, a nisu svjesni da su oni za sve krivi...kako jadno!
Oni su dali sve od sebe da nastave tekmu u Travniku...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 24 sep 2011, 22:38

primjetite samo gospodina s kravatom koji pri naletu pokusava da zaustavi mahnitu gamad
svaka cast
zna li se ko je on?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 sep 2011, 22:38

Nama ne trebaju veći neprijatelji od nas samih. U jeku nereda kada se ne zna ima li povrijeđenih navijača Spaho priča o tome kako je atletska staza uništena. Njemu je atletska staza važnija od ljudskih života, fuj fuj fuj!Naravno da su neredi izrežirani, nas jedva policija pusti na teren da slavimo titulu a njima otvore kapiju a prave nerede. Ja naćalost ne vidim svjetlona kraju tunela, ima li svrhe nastaviti igrati ligu sa ovakvim primitivcima?:(
FEDERER= KLOC

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 24 sep 2011, 22:39

slika
Zadnja izmjena: CyberGhost, dana/u 24 sep 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 sep 2011, 22:39

Kenja Sipovaga ko foka, a kad su oni odnijeli 3 bobe bez razloga iz Travnika onda se ceskao za jaja i uzivao. :x

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 sep 2011, 22:39

moram_materemi je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde sada ližite sve što ste pljuvali po Eldinu. :roll:

Nikada neću razmujeti neke, zaista.
Pa barem ne mijenjaj mišljenje tako olako, obiće ti se nekada o' glavu u životu.

Odlična predstava danas,
Hvala Borcu - hvala Banja Luci.
OVO STO SE VECERAS DESILO JE IZREZIRANO
ONAJ MOMAK SA 1987 DUKSERICOM JE PRESAO NA DRUGU TRIBINU GDJE GA JE CEKALA NOVA DUXA ZA PRESVLAČENJE
ZNAK DA JE ISPLANIRANO

Hahahahahhahaah ma jasta jarane Zeljo steli i na terenu i na tribinama :lol: :lol:

Manijaci braco cestitam na objedi i evo ga masina je krenula ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2011, 22:39

Kako ovaj Šipovac ima obraza da izjavi nešto za Želju :S Bolje nek se zapita šta se desilo večeras, izgleda da mu nije još uvijek jasna situacija.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 sep 2011, 22:40

Napoli je napisao/la:

E to je najgore ,što oni sad žele da izravnjaju stvari i da naprave krivca sa obje strane ,ovdje je isključivi krivac organizator meča jer nije obezbjedio dovoljan broj policije i dr.

Nebi me iznenadilo da su i autobusi sa igračima po izlasku iz Banja Luke negdje i kamenovani ,ima li informacija :?:
I kakvi su to stadioni jbt ,odakle onoliki komadi betona ,gdje ono nalaze :shock: :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 sep 2011, 22:41

Zamrzio sam Borac/Banja Luku/Lesinare od prosle godine nakon onog pominjanja Ratka Mladica,te jos jednom su pokazali koliki su seljaci,a sto se tice direktora Borca nek se udari nogom u guzicu ako ne bude suspenzija stadiona barem na 3-4 tekme,ali i kazna oduzimanja 5-6 bodova ne bi bila mala jer ovo nije prvi put da "navijaci" Borca prave ovakve ispade.

I naravno jedan "pozdrav" za "Lesinare":

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 24 sep 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 sep 2011, 22:41

tm84 je napisao/la:ovde treba samo razlikovati 50 huligana od ostatka navijaca borca... inace ce sve otici u radikalizaciju lesinara... a to nam ne treba...

znaci... ovi sto su uletili treba im dozivotno zabraniti ulaz na sportska borilista... ;)
A čitavim stadionom ori se Ubi Turčina. 90 % prisutnih na stadionu su nacionalisti koji bi sutra ubijali za neke "više"ciljeve.
FEDERER= KLOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2011, 22:41

legenda reala je napisao/la: E to je najgore ,što oni sad žele da izravnjaju stvari i da naprave krivca sa obje strane ,ovdje je isključivi krivac organizator meča jer nije obezbjedio dovoljan broj policije i dr.
Da nije bilo dovoljno policije pala bi mrtva glava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 sep 2011, 22:42

odradili smo levate mangupski. pokupiti tri bobe, zaboraviti na stoku i okrenuti se slijedecoj utakmici. je.bo papke.

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 24 sep 2011, 22:42

ova utakmica je pokazala ko je koliko daleko od civilizacije!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 sep 2011, 22:43

Čuj ovoga kukavice što su ljudi izašli pri naletu razularenih paćenika, koji su nosili betonske cigle. A nije kukavički što su oni napustili utakmicu u travnikuhahahahahahahahahahahahah

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2011, 22:45

Lesinari jadni da jadiniji ne mogu biti.Sve isplanirano. Znali su da cemo ih nakantat. :D Da se nastavila tekma uvaljali bi im jos jedan minimalno....nasi momci dobro i zdravo ima nekoliko stakala slomljenih al nek je glava na mjestu
EDIT: OVA JE TA EKIPA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, Levin, WeekendOffender i 33 gosta.