FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jel' se Riberyu broji kao asistencija ovo ostavljanje lopte Buytenu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Imam osjecaj da se jos nalazimo na pripremama u Trentinu i igramo protiv lokalnih klubova, jer ovo lici na sve osim na prvenstvenu utakmicu.
Dajte nam sad i taj City, zeljni smo utakmica.

#divovi
-
- Kontakt:
Da broji se kao asistencija.Omerbavarac je napisao/la:Jel' se Riberyu broji kao asistencija ovo ostavljanje lopte Buytenu?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Koliko je ovo sad ukupno minuta bez primljenog gola?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
moustapha je napisao/la:Imam osjecaj da se jos nalazimo na pripremama u Trentinu i igramo protiv lokalnih klubova, jer ovo lici na sve osim na prvenstvenu utakmicu.
Jao jao koja sila majko moja hahaha nema sta u ligi ste iznad svih ali te rijeci ce se tebi i svim ostalim obit o glavu sto se tice lige prvaka tu nemate sta trazit, pored Barce, Reala, Man utda ne mozete tako da nemoj samo sile te bgti bezze je to ne potrebno je stvarno ...
BvB Echte Liebe !!!
de skontaj se pa napiši ... imaju zarezi, tačke i veznici ... ovako zvuči totalna glupost il ko da si pjanDamir_BvB je napisao/la: Jao jao koja sila majko moja hahaha nema sta u ligi ste iznad svih ali te rijeci ce se tebi i svim ostalim obit o glavu sto se tice lige prvaka tu nemate sta trazit, pored Barce, Reala, Man utda ne mozete tako da nemoj samo sile te bgti bezze je to ne potrebno je stvarno ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' ja ovo primjecujem neku ljubomoru milionera? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win.Omerbavarac je napisao/la:Jel' ja ovo primjecujem neku ljubomoru milionera?

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- moustapha
- Kontakt:
Pomjesas malo istine i sarkazma i dobijes jednog ljubomornog milionera.Damir_BvB je napisao/la:moustapha je napisao/la:Imam osjecaj da se jos nalazimo na pripremama u Trentinu i igramo protiv lokalnih klubova, jer ovo lici na sve osim na prvenstvenu utakmicu.
Jao jao koja sila majko moja hahaha nema sta u ligi ste iznad svih ali te rijeci ce se tebi i svim ostalim obit o glavu sto se tice lige prvaka tu nemate sta trazit, pored Barce, Reala, Man utda ne mozete tako da nemoj samo sile te bgti bezze je to ne potrebno je stvarno ...

#divovi
- Centre forward
- Kontakt:
Neke izjave nakon tekme.Sta reci nego : D O M I N A C I J A
Jupp Heynckes: "Ovo je bila zaslužena pobjeda protiv protivnika koji je prošle sezone završio kao drugoplasirana ekipa na tabeli. Igrali smo pametno. Pogodci za 1:0 i 2:0 su došliu pravovremeno, nakon čega smo uspjeli primiriti ritam igre i igrati sigurno. Ni u jednom trenutku nisam osjetio da bi nešto moglo krenuti naopako."
Bastian Schweinsteiger: "Mnogo zabavnije je igrati sa ovakvim timom. Svako potpomaže svakoga, bilo u napadu ili u obrani. Naravno, ostvariti pobjedu je uvijek zabavno, ali moramo se skoncentrisati na ono što nam dolazi. U drugom dijelu utakmice smo igrali sa lakoćom i utakmicu stavili pod kontrolu."
Arjen Robben: "Ovaj lijep pogodakj je poklon navijačima, kojima se moram iskreno zahvaliti. Ipak, pogodak je dosta. Bilo je to odlično proigravanje Bastiana Schweinsteigera. Kada dobijete sve servirano, onda je jednostavno. Ono što je važno je to da sam bio u stanju zaigrati 15. minuta. Ne smijemo ništa riskirat, jer bi se povreda mogla dodatno pogoršati. Moramo ostati pribrani, jer nas u utorak očekuje utakmica na većoj razini."
A i apotekari su se prafo pokazali
Robin Dutt: "Ekipa je razmišljala o velikom uspjehu. Primiti pogodak nakon samo četri minute, pa onda i drugi je uvijek teško povratiti. Ipak, izgubiti protiv ekipa bez granica kakav je FC Bayern nije sramota, moram čestitati ekipi na izdržljivosti, jer mogli smo izgubiti sa većom gol razlikom."
Lars Bender: "Pokušali smo sve. Primiti brzi pogodak, a potom i drugi je uvijek teško povratiti. Bavarci su odigrali fantastično. Pokušali smo održati lopu u našim nogama, ali oni uvijek nađu za sve riješenje. Sami smo sebi stvarali probleme, ali šta se može; to je FC Bayern. U drugom dijelu utakmice se nismo smjeli opustiti, jer mogli smo izgubiti sa većom gol razlikom. Ali, sve u svemu, rezultat od 3:0 je potpuno zaslužen."
PS:Dajte nam taj Shity da im pokazemo gdje pripadaju

Jupp Heynckes: "Ovo je bila zaslužena pobjeda protiv protivnika koji je prošle sezone završio kao drugoplasirana ekipa na tabeli. Igrali smo pametno. Pogodci za 1:0 i 2:0 su došliu pravovremeno, nakon čega smo uspjeli primiriti ritam igre i igrati sigurno. Ni u jednom trenutku nisam osjetio da bi nešto moglo krenuti naopako."
Bastian Schweinsteiger: "Mnogo zabavnije je igrati sa ovakvim timom. Svako potpomaže svakoga, bilo u napadu ili u obrani. Naravno, ostvariti pobjedu je uvijek zabavno, ali moramo se skoncentrisati na ono što nam dolazi. U drugom dijelu utakmice smo igrali sa lakoćom i utakmicu stavili pod kontrolu."
Arjen Robben: "Ovaj lijep pogodakj je poklon navijačima, kojima se moram iskreno zahvaliti. Ipak, pogodak je dosta. Bilo je to odlično proigravanje Bastiana Schweinsteigera. Kada dobijete sve servirano, onda je jednostavno. Ono što je važno je to da sam bio u stanju zaigrati 15. minuta. Ne smijemo ništa riskirat, jer bi se povreda mogla dodatno pogoršati. Moramo ostati pribrani, jer nas u utorak očekuje utakmica na većoj razini."
A i apotekari su se prafo pokazali

Robin Dutt: "Ekipa je razmišljala o velikom uspjehu. Primiti pogodak nakon samo četri minute, pa onda i drugi je uvijek teško povratiti. Ipak, izgubiti protiv ekipa bez granica kakav je FC Bayern nije sramota, moram čestitati ekipi na izdržljivosti, jer mogli smo izgubiti sa većom gol razlikom."
Lars Bender: "Pokušali smo sve. Primiti brzi pogodak, a potom i drugi je uvijek teško povratiti. Bavarci su odigrali fantastično. Pokušali smo održati lopu u našim nogama, ali oni uvijek nađu za sve riješenje. Sami smo sebi stvarali probleme, ali šta se može; to je FC Bayern. U drugom dijelu utakmice se nismo smjeli opustiti, jer mogli smo izgubiti sa većom gol razlikom. Ali, sve u svemu, rezultat od 3:0 je potpuno zaslužen."
PS:Dajte nam taj Shity da im pokazemo gdje pripadaju

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Jes mi žao navijača Bayerna, kako će se samo razočarat kad njihova omiljena ekipa padne na polusezoni i otpočne borbu za Evropu. Šteta.
Nemoj ništa @Dabru da se pravdaš, čovjek dugo vremena je znao u jednom redu napisat samo provokativne postove prema bayernu i bundesligi i sad je kao počeo pisat konstruktivnije postove, ali kada se s tobom u diskusiji počeo gubit krenuo je o vjerskom osnovu....Čuj zamisli ti samo da neko kaže da neko zbog vjere mrzi nekog igrača...Znači takve ljude treba ignorisat, a ako budu takve otrovne strijelice širili onda treba admin i na ovoj temi da interveniše. Ovde ima i zafrkancije i mnogo konstruktivnih postova, ali molim te lijepo da neko spominje ono vezano za Olića pa to je van svake pameti.Bundesliga je napisao/la:Ne kvarimo temu ovo je samo jedna rasprava bez uvreda ili bilo cega , @ Dabar vjeruj mi da ja volim Olica stvarno ga volim jer je dobar kao covjek i kao igrac , ali jednostavno za mene nije kompletniji igrac od Gomeza , a ne zanima me misljenje "pojedinih" Bayernovih navijaca ,a da ugodimo Riberyu danas ce Bayern odrati Leverkusena to svako zna zato se i ne pise toliko o tome ..
Inače da kažem nešto i o današnjoj utakmici, sjajna igra, dominacija i totalna nadmoć. Dominiramo ligom, Ribery prosipa i dalje svoju čaroliju, Schweinsteiger diriguje igrom (sad je dostigao top formu, sad su to njegova prava izdanja kako ih nisam dugo vidio), Muller standardno rastrčan, dobar i još zabije prvi pogodak, a Tymo mi je danas bio sjajan, osvajanje lopte, sjajni pasovi ma odlično s njegove strane. Badstuber fenomenalan u odbrani, nisam ga džaba uvijek branio. Kiessling nije mogao dahnut pored Holgera, koji je i u zraku i na zemlji bio neprikosnoven, igra sjajnu sezonu, čini mi se čak i bolju od one svoje prve. Ribery, Muller, Badstuber su baš sjajni ove sezone. A Robben još jednom pokazuje zašto je fenomen i koliko mu malo treba da provede na terenu da bi zabio. Valjda je sad i kritičarima jasno zašto sam uvijek bio protiv prodaje igrača poput Riberyja i Robbena. Doduše večina nas isto misli, bayernovih navijača naravno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Centre forward
- Kontakt:
Jess mi žao tebe, al iskrenoNeutral je napisao/la:Jes mi žao navijača Bayerna, kako će se samo razočarat kad njihova omiljena ekipa padne na polusezoni i otpočne borbu za Evropu. Šteta.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
A dobro prijatelju,i to sto kazes al sta se imam muciti u raspravi, sa takvima bolje ih ignorisati.effe_sa je napisao/la:Nemoj ništa @Dabru da se pravdaš, čovjek dugo vremena je znao u jednom redu napisat samo provokativne postove prema bayernu i bundesligi i sad je kao počeo pisat konstruktivnije postove, ali kada se s tobom u diskusiji počeo gubit krenuo je o vjerskom osnovu....Čuj zamisli ti samo da neko kaže da neko zbog vjere mrzi nekog igrača...Znači takve ljude treba ignorisat, a ako budu takve otrovne strijelice širili onda treba admin i na ovoj temi da interveniše. Ovde ima i zafrkancije i mnogo konstruktivnih postova, ali molim te lijepo da neko spominje ono vezano za Olića pa to je van svake pameti.Bundesliga je napisao/la:Ne kvarimo temu ovo je samo jedna rasprava bez uvreda ili bilo cega , @ Dabar vjeruj mi da ja volim Olica stvarno ga volim jer je dobar kao covjek i kao igrac , ali jednostavno za mene nije kompletniji igrac od Gomeza , a ne zanima me misljenje "pojedinih" Bayernovih navijaca ,a da ugodimo Riberyu danas ce Bayern odrati Leverkusena to svako zna zato se i ne pise toliko o tome ..
Inače da kažem nešto i o današnjoj utakmici, sjajna igra, dominacija i totalna nadmoć. Dominiramo ligom, Ribery prosipa i dalje svoju čaroliju, Schweinsteiger diriguje igrom (sad je dostigao top formu, sad su to njegova prava izdanja kako ih nisam dugo vidio), Muller standardno rastrčan, dobar i još zabije prvi pogodak, a Tymo mi je danas bio sjajan, osvajanje lopte, sjajni pasovi ma odlično s njegove strane. Badstuber fenomenalan u odbrani, nisam ga džaba uvijek branio. Kiessling nije mogao dahnut pored Holgera, koji je i u zraku i na zemlji bio neprikosnoven, igra sjajnu sezonu, čini mi se čak i bolju od one svoje prve. Ribery, Muller, Badstuber su baš sjajni ove sezone. A Robben još jednom pokazuje zašto je fenomen i koliko mu malo treba da provede na terenu da bi zabio. Valjda je sad i kritičarima jasno zašto sam uvijek bio protiv prodaje igrača poput Riberyja i Robbena. Doduše večina nas isto misli, bayernovih navijača naravno.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Da mi je da dozivim da odigramo utakmicu sa barem 80% snage, a ne ovako sve 20-30%.
Taktika je razvaliti protivnika na sredini terena, razvuci ga sto je moguce vise a golovi sami dolaze.
Jos jednom je dokazano o kakvoj se masineriji radi, ne znam smijem li reci nezaustavljivoj, ali ako se predvidjanja ostvare, usudicu se da i ovu rijec upotrijebim.
Inace, 9-a utakmica uzastopno bez primljenog gola, zaista fascinantno.
Taktika je razvaliti protivnika na sredini terena, razvuci ga sto je moguce vise a golovi sami dolaze.

Jos jednom je dokazano o kakvoj se masineriji radi, ne znam smijem li reci nezaustavljivoj, ali ako se predvidjanja ostvare, usudicu se da i ovu rijec upotrijebim.
-
- Kontakt:
i meni care al ono fakat zavidni ljudi stacesCentre forward je napisao/la:Jess mi žao tebe, al iskrenoNeutral je napisao/la:Jes mi žao navijača Bayerna, kako će se samo razočarat kad njihova omiljena ekipa padne na polusezoni i otpočne borbu za Evropu. Šteta.

Protiv Citya će biti pravi test za ovu ekipu jedva čekam utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nezaustavljivu masineriju cemo vidjeti protiv Barce, Reala, Man Utd i tako dalje.....Omerbavarac je napisao/la:Da mi je da dozivim da odigramo utakmicu sa barem 80% snage, a ne ovako sve 20-30%.
Taktika je razvaliti protivnika na sredini terena, razvuci ga sto je moguce vise a golovi sami dolaze.![]()
- schweinsteiger
- Kontakt:
Dobro,vidno je da nas je sve uzela euforija. 
Cinjenica je da smo klub koji ima najbolji pocetak sezone,srazmjerno gledajuci na gol razliku i impresivnu seriju od 9 pobjeda i Bogme imamo i zasto biti euforicni
Ovi sto dolaze da podj*bavaju,mogu isto tako da odj*bu.
Konacno smo protivnicima vratili strah i respekt od Bayerna.Svi protivnici prognoziraju utakmicu kao "onu utakmicu u kojoj je sve moguce",a ustvari znaju da je poraz malte ne,neizbjezan,pa tako posle utakmice podvijenog repa hvale Bayern.To nam je trebalo prosle godine,da se zna ko je babo
Za mene zadnji test je Manchester City.Za klasu smo bolji od svih u Bundesligi,sad je vrijeme da se vidi da li je ta klasa nedostizna i za City.
Ono sto raduje jeste to da je udarna jedanaestorka spremna za utorak,kazu samo da ce Robben mozda poceti od drugog poluvremena,mada bih volio da je to slucaj s Gomezom,pa da Muller starta kao spic.Nikako da se otmem dojmu jos od utakmice protiv Schalkea da bi bio jos ucinkovitiji kao devetka,iako je i danas prasio g*zove
Izdominirana utakmica totalno,dali smo gol,pa napravili neki manji pritisak.Onda Buyten impresivno zabi za 2:0 i tada je utakmica postala dosadna.Nasi su se samo setkali terenom,dodavali se onako lezerno i uglavnom su isle neke lopte kroz sredinu.Na kraju,slag na tortu,Robben postize pogodak,taman da se pripremi za City.
Schalke - Bayern 0:2
Bayern - Leverkusen 3:0
Ah,sto bi bilo lijepo da nastavimo ovako,pa bude Bayern - City 4:0
Ali,1:0 bi itekako zadovoljilo
Vjerujem da se svi radujemo utakmici sa Cityem i nadam se da cemo se ovako radovat' poslije iste
MIA SAN MIA

Cinjenica je da smo klub koji ima najbolji pocetak sezone,srazmjerno gledajuci na gol razliku i impresivnu seriju od 9 pobjeda i Bogme imamo i zasto biti euforicni

Ovi sto dolaze da podj*bavaju,mogu isto tako da odj*bu.
Konacno smo protivnicima vratili strah i respekt od Bayerna.Svi protivnici prognoziraju utakmicu kao "onu utakmicu u kojoj je sve moguce",a ustvari znaju da je poraz malte ne,neizbjezan,pa tako posle utakmice podvijenog repa hvale Bayern.To nam je trebalo prosle godine,da se zna ko je babo

Za mene zadnji test je Manchester City.Za klasu smo bolji od svih u Bundesligi,sad je vrijeme da se vidi da li je ta klasa nedostizna i za City.
Ono sto raduje jeste to da je udarna jedanaestorka spremna za utorak,kazu samo da ce Robben mozda poceti od drugog poluvremena,mada bih volio da je to slucaj s Gomezom,pa da Muller starta kao spic.Nikako da se otmem dojmu jos od utakmice protiv Schalkea da bi bio jos ucinkovitiji kao devetka,iako je i danas prasio g*zove

Izdominirana utakmica totalno,dali smo gol,pa napravili neki manji pritisak.Onda Buyten impresivno zabi za 2:0 i tada je utakmica postala dosadna.Nasi su se samo setkali terenom,dodavali se onako lezerno i uglavnom su isle neke lopte kroz sredinu.Na kraju,slag na tortu,Robben postize pogodak,taman da se pripremi za City.
Schalke - Bayern 0:2
Bayern - Leverkusen 3:0
Ah,sto bi bilo lijepo da nastavimo ovako,pa bude Bayern - City 4:0

Ali,1:0 bi itekako zadovoljilo

Vjerujem da se svi radujemo utakmici sa Cityem i nadam se da cemo se ovako radovat' poslije iste

MIA SAN MIA
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 24 sep 2011, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
Dabome. Samo što mnogi to ne praktikuju.Bundesliga je napisao/la: A dobro prijatelju,i to sto kazes al sta se imam muciti u raspravi, sa takvima bolje ih ignorisati.
Evo i ti si se upec'o, ali si naučio lekciju.
Vjeruj da više boli kada ga/ih zaobilazimo. Kad već upotrebih ovu riječ, da dodam kako se osjećaju oni vozači na autoputu (oni malo ljući, koji misle da imaju dobro auto i da ih niko ne smije preteći

Jednostavno, ne treba ih hraniti. Kad već izgledaju kao krvoločne zvijeri treba ih pustiti da izgladne. Onda nikom neće smetati, niti trovati teme raznim besmislicama.

Ubrigens, za koga navijaš?
Okanite se ovog Neutrala. Nije to naš stari kumpel, budite sigurni. Ipak nije slagao kada je rekao da će prodati/prepustiti nekome stari nick.
Zbog onemogućene registracije vjerovatno se neki banovani lik koristi ovim profilom...i neka mu bude.
Meni uopšte ne privlači pažnju.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.