Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
jbg..po meni Downing nista ne pokazuje u zadnjim utakmicama a posebno danas..nista nije pokazao jos ona cista situacija gdje bih i ja zabio gol
Carroll ,svaka mu cast ,bori se ,trudi se ali on nije kvalitet za L'poola..nadam se da ce protiv evertona poceti utakmicu Bellamy
Hendersona ni slucajno vise ne treba pustit u prvu postavu..ni Carroll nije neki znalac ali se lik trudi,dok Hendo nije koraka pruzio dok je igrao
steta za onu priliku Lucasa..
naravno da ovo moze jos bolje,i smatram da ce tako i biti protiv evertona
Carroll ,svaka mu cast ,bori se ,trudi se ali on nije kvalitet za L'poola..nadam se da ce protiv evertona poceti utakmicu Bellamy
Hendersona ni slucajno vise ne treba pustit u prvu postavu..ni Carroll nije neki znalac ali se lik trudi,dok Hendo nije koraka pruzio dok je igrao
steta za onu priliku Lucasa..
naravno da ovo moze jos bolje,i smatram da ce tako i biti protiv evertona
ZZ
I što je najgore, ne bih se čudio da se zbog ovih čestih izmjena momak jednostavno naljuti i ode negdje drugdje, a tek smo onda nagrabusili.reds je napisao/la: Nisam ni zadovoljan sa izmjenom Kennya jer je opet izvadio iz igre Suareza,ako ovako nastavi moglo bi biti problema jer očigledno da mu samopouzdanje pada i da ne može prihvatiti da sjedi na klupi (pored onakvog Carrolla ne bih ni ja).
Inače, slažem se sa @redsom. Ok, najvažnija su tri boda ali ne shvatam kako nešto ne poduzmu zbog ovog pada, koji se obavezno desi u svakoj utakmici. I u redu da je kratkotrajni, ali ovo traje skoro cijelo drugo poluvrijeme!
Slijedi gradski derbi i tu je nezahvalno išta prognozirati. Uglavnom, crveni karton, barem sa jedne strane, ne bi trebao izostati.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme je zaista loše odigrano, ne znam zbog čega padamo. Valjda će se to popraviti u nastavku sezone jer se dosta važnih bodova gubi na ovaj, ružan način.
- kumkalesic
- Kontakt:
Dobro je, samo da se pobjeđuje, pa makar bilo i sa ovim tijesnim rezultatom
I danas je Liverpool odigrao slabo u odbrani, što bi nas moglo skupo koštati u sljedećim, daleko težim, mečevima. Stvarno ne kontam u čemu je problem i zašto ovliko panike kad protivnik napada. Mora se ovo još mnogo popraviti pred gostovanje u susjedstvu, gdje nas čeka dosta jači i nabrijaniji protivnik.
Sedmica dana je pred njima, neka uče i spremaju gradivo

I danas je Liverpool odigrao slabo u odbrani, što bi nas moglo skupo koštati u sljedećim, daleko težim, mečevima. Stvarno ne kontam u čemu je problem i zašto ovliko panike kad protivnik napada. Mora se ovo još mnogo popraviti pred gostovanje u susjedstvu, gdje nas čeka dosta jači i nabrijaniji protivnik.
Sedmica dana je pred njima, neka uče i spremaju gradivo

Joint_fc
Eh da i ja sad na miru švrljnem šta
1. Važna su tri boda, dobili smo ih, poslije dva poraza kakva takva pobjeda je od velike važnosti.
2. Igra je bila dobra ali samo u prvom poluvremenu. Još uvijek ne mogu da shvatim neke stvari, npr. kako onako padnemo na početku drugog poluvremena, jedni Wolvesi nam nametnu tempo, umjesto da se odma krene po taj treći gol i da se utakmica zaključi mi dozvolimo sebi ono najgore, primimo gol u prvih 5 minuta drugog poluvremena, i onda svjesno ili nesvjesno dopustimo da nam protivnici redaju šanse jednu iza druge, to nije odlika ozbiljne ekipe.
3. Ono što mi bode oči od početka sezone jeste borbenost nekih igrača, nisam maloprije uspio da upratim pred kraj tekme, Jarvis se ostavio jednog našeg kao da je brzi voz prošao pored njega. To je ona situacija kad je Lucas stigao i prelijepo zaustavio napad i uzeo loptu. Kenny to pod hitno mora da riješi, pogledajte samo Suareza, pa svaki napadač bi jedva dočekao onako da izađe da se odmori naravno ako je postigao pogodak ali ne i Luis. I danas bez ikakve dileme mu ide MotM nagrada.
4. CARROLL CARROLL CARROL
stvarno se trudi momak to sam vidio i na prosloj tekmi, vraća se po lopte, nije lijen, želi da postiže golove, danas je bio jako jako solidan, mada me iznerivrao u zadnjoj minuti ono, vrti se nešto, pucaj brate da je ne vidi Hennesy
Nije imao ni sreće, pogodio je stativu, al ja vjerujem u njega i mislim da će proradit kad tad.
5. Downing, Henderson, nebi da ih sad napadam al njih dvojica mi se nikako ne svidjaju pogotovo ovaj drugi, danas je bio u najmanju ruku katastrofa. Ako Steven bude igro od prve minute derbi na Goodisonu, Hendi se smiješi klupa, ne znam kako Kenny ne može da vidi da je Kuyt (ni on nije ništa specijalno u posjednje vrijeme) bolji od Jordana. Bar se više trudi, trči, traži loptu.
6. Sljedeća utakmica, jao noćna mora, ako budemo igrali ovako kao danas ne piše nam se dobro, moramo baš ozbiljno pristupit meču ako želimo bod(ove) tamo. Neće biti nimalo lako, Everton je to, derbi je to, al nagovještavam da bi kapitem mogao da se vrati u velikom stilu, golom protiv velikog rivala
7. To je to YNWA

1. Važna su tri boda, dobili smo ih, poslije dva poraza kakva takva pobjeda je od velike važnosti.
2. Igra je bila dobra ali samo u prvom poluvremenu. Još uvijek ne mogu da shvatim neke stvari, npr. kako onako padnemo na početku drugog poluvremena, jedni Wolvesi nam nametnu tempo, umjesto da se odma krene po taj treći gol i da se utakmica zaključi mi dozvolimo sebi ono najgore, primimo gol u prvih 5 minuta drugog poluvremena, i onda svjesno ili nesvjesno dopustimo da nam protivnici redaju šanse jednu iza druge, to nije odlika ozbiljne ekipe.
3. Ono što mi bode oči od početka sezone jeste borbenost nekih igrača, nisam maloprije uspio da upratim pred kraj tekme, Jarvis se ostavio jednog našeg kao da je brzi voz prošao pored njega. To je ona situacija kad je Lucas stigao i prelijepo zaustavio napad i uzeo loptu. Kenny to pod hitno mora da riješi, pogledajte samo Suareza, pa svaki napadač bi jedva dočekao onako da izađe da se odmori naravno ako je postigao pogodak ali ne i Luis. I danas bez ikakve dileme mu ide MotM nagrada.
4. CARROLL CARROLL CARROL
stvarno se trudi momak to sam vidio i na prosloj tekmi, vraća se po lopte, nije lijen, želi da postiže golove, danas je bio jako jako solidan, mada me iznerivrao u zadnjoj minuti ono, vrti se nešto, pucaj brate da je ne vidi Hennesy

5. Downing, Henderson, nebi da ih sad napadam al njih dvojica mi se nikako ne svidjaju pogotovo ovaj drugi, danas je bio u najmanju ruku katastrofa. Ako Steven bude igro od prve minute derbi na Goodisonu, Hendi se smiješi klupa, ne znam kako Kenny ne može da vidi da je Kuyt (ni on nije ništa specijalno u posjednje vrijeme) bolji od Jordana. Bar se više trudi, trči, traži loptu.
6. Sljedeća utakmica, jao noćna mora, ako budemo igrali ovako kao danas ne piše nam se dobro, moramo baš ozbiljno pristupit meču ako želimo bod(ove) tamo. Neće biti nimalo lako, Everton je to, derbi je to, al nagovještavam da bi kapitem mogao da se vrati u velikom stilu, golom protiv velikog rivala

7. To je to YNWA
- King Kenny
- Kontakt:
Sreća pa Wolvesi nisu poceli sa Fletcherom...
Carragher nije skocio kako treba,dok s druge strane Skrtel skace a ne razmislja i treba biti sretan sto nije opet pocrvenio,imamo dva nekompletna stopera,Carra je nekad bio nivo međutim vise nije.
Kelly i Enrique odigrali dobru utakmicu posebno ovaj drugi,nekoliko sjajnih dugih lopti i ona za Suareza kod II pogotka.
Sto se tice Downinga taj momak osim centarsuta nema nista vise,kada sam ja govorio da bi nam Mata bolje legao ovdje su me pojedini napadali...daj Boze da Stewart proradi ali sumnjam.
Carroll se trudio al nije imao ni srece,Adam solidan,Henderson izgubljen...s Kuytom ili Bellamyem pocinjati obavezno...
Suarez...

Carragher nije skocio kako treba,dok s druge strane Skrtel skace a ne razmislja i treba biti sretan sto nije opet pocrvenio,imamo dva nekompletna stopera,Carra je nekad bio nivo međutim vise nije.
Kelly i Enrique odigrali dobru utakmicu posebno ovaj drugi,nekoliko sjajnih dugih lopti i ona za Suareza kod II pogotka.
Sto se tice Downinga taj momak osim centarsuta nema nista vise,kada sam ja govorio da bi nam Mata bolje legao ovdje su me pojedini napadali...daj Boze da Stewart proradi ali sumnjam.
Carroll se trudio al nije imao ni srece,Adam solidan,Henderson izgubljen...s Kuytom ili Bellamyem pocinjati obavezno...
Suarez...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
mene je onaj komentator pravo iznervirao kada je rekao : " Wolvesi kao da igraju protiv nizerazredne ekipe"
pa majmune jedan,mame ti se neyebem..
pa majmune jedan,mame ti se neyebem..
ZZ
Je.em te fudbale, kad te svako gleda.King Kenny je napisao/la:
Sto se tice Downinga taj momak osim centarsuta nema nista vise
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Danas je Enrique u defanzivi bio katastrofa :S Ofanziva druga priča 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Suarez je možda nezasluženo izašao, ali ga treba upozoriti na onu reakciju, čisto da se zna ko je gazda.
Sjetim se odmah Ronalda i Fergusona. Smiri se Lui, za obostrano dobro.
Sjetim se odmah Ronalda i Fergusona. Smiri se Lui, za obostrano dobro.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false; Slike sa tekme.
FK Pjetlovi
- King Kenny
- Kontakt:
Reci okano,sta ti nije jasno?IgorBL je napisao/la:Je.em te fudbale, kad te svako gleda.King Kenny je napisao/la:
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam čemu ova reakcija.IgorBL je napisao/la:Je.em te fudbale, kad te svako gleda.King Kenny je napisao/la:
NI meni Downing nije opravdao funtu jednu.
Svi napadaju Hendersona i Carrolla, a zaboravljaju na Stewerta.
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je kreiranih prilika imao otkako je u Liverpoolu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
samo je onih 45 minuta protiv sun'land-a odigrao solidno,dosada po meni nije opravdao novac ulozen u njegaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam čemu ova reakcija.IgorBL je napisao/la:Je.em te fudbale, kad te svako gleda.King Kenny je napisao/la:
NI meni Downing nije opravdao funtu jednu.
Svi napadaju Hendersona i Carrolla, a zaboravljaju na Stewerta.
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je kreiranih prilika imao otkako je u Liverpoolu.
henderson je hodajuca katastrofa,a posebno me brine to njegovo NEzalaganje ..
ZZ
Ne može ovako, moraš se složiti s njim, imati isto mišljnje kao i on, na ovom forumu nije dozvoljeno da razmišljaš drugačije od pojedinaca (Kenny).King Kenny je napisao/la:Reci okano,sta ti nije jasno?IgorBL je napisao/la:Je.em te fudbale, kad te svako gleda.King Kenny je napisao/la:
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mata se morao dovesti, ali očito je prevagnulo to što je Downing Englez.
Neučestvovanje u LP takođe.
Sredina terena će doći na svoje povratkom kapitena, drugim solucijama bi bila lošija
od one iz prošle sezone.
Sredina terena će doći na svoje povratkom kapitena, drugim solucijama bi bila lošija
od one iz prošle sezone.
Henderson nije uopšte loš, samo je još mlad, neiskusan, željan je igre al izgori u toj želji UVIJEK. Iako se ja ne slažem sa Kennyem sa tim da Hendo dobija šansu ispred Kuyta čovjek je sručnjak zna sigurno bolje i od mene i od svih nas
Kuyt sigurno nije zaslužio da sjedi na klupi jer znamo kakav mentalitet ima taj čovjek, koliko voli klub i sa koliko borbenosti i želje igra. To je to iskustvo. Hendo to još ne shvata al polako vremenom će doći sve na svoje mjesto, eto sjetite se samo Leive kad je došao iz Gremia kao najbolji mladi igrač svjetskog prvenstva za U-21, svi smo očekivali neke driblinge neke golove sa 40 metara al dečko se izgubio u vremenu i prostoru. Sezonama ništa nije pokazivao, sve nas je dovodio do ludila svojim sporim i nepreciznim pasovima, a sad tog istog Lucasa ja nebi dao ni za 50 miliona. Ono što treba Hendi je ono što je Lucas u tim sezonama razvijao, i uzmite u obzir da dečko uopšte ne igra na svojoj prirodnij poziciji, Hendo je AM. Treba samo biti strpljiv Jer nebi ga dovodili za 20 miliona ako nema u njemu nešto **** mu taj talenat da mu ****
Zna on dobro da će grijat klupu sad preko jeseni i zime ako ne počne radit ono zbog čega je doveden u ovako veliki klub.
btw. mene od svih ovih pojačanja najviše brine Downing

btw. mene od svih ovih pojačanja najviše brine Downing

- King Kenny
- Kontakt:
Downing je igrač za primjer što se tiče ponašanja,fin,kulturan momak...međutim to ne pije vode na terenu...pa on je danas probao par driblinga 1 na 1 i ne znam da li mu je i jedan uspio a u jednoj je situaciji cak ispao smijesan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mata se morao dovesti, ali očito je prevagnulo to što je Downing Englez.
od one iz prošle sezone.
Ja bih volio da Stewart proradi...pokaze ono sto najbolje zna i redovno asistira i pogadja medjutim ako se po jutru dan poznaje onda

Inace ovog @Igora sam smatrao za jednog od ozbiljnih likova na forumu i ovoj temi međutim razocarao me ovim "Je.em te fudbale, kad te svako gleda."

Decko dragi ako imas nesto u cemu se neslazes onda to obrazlozi...ako imas nesto protiv mene onda uvrede salji na pp obzirom da se administracija ne bavi time.
@Hanise Nisam razumio tvoj post,na koga se odnosio,i ko to ne dozvoljava tuđa mišljenja

YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Govori kako je Igor takav momak da se jednostavno moraš slagati sa njim, inače će da te napadne.King Kenny je napisao/la: @Hanise Nisam razumio tvoj post,na koga se odnosio,i ko to ne dozvoljava tuđa mišljenja

Ma ne, govorim kako ako neko kaže npr. Downing slab (kao i što je rekao KK), odmah ga napadaju, ti veze nemaš o nogometu (kao što kaže Igor) itd. Dakle, niko ne respektuje tuđe mišljenje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Govori kako je Igor takav momak da se jednostavno moraš slagati sa njim, inače će da te napadne.King Kenny je napisao/la: @Hanise Nisam razumio tvoj post,na koga se odnosio,i ko to ne dozvoljava tuđa mišljenja
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.