Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ljudi 2-2 na kraju
!!!mislim ovoliki promasaji odbit ce im se od glavu!!!

malo je igraca sa manjom IQ-om od Martina Skrtela.
Downing+Henderson=36 mil
Downing+Henderson=36 mil

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ovo vise lici na ragbi...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Kakav pad u igri. Nevjerovatno.
I hajd' da Kenny poduzima nešto po tom pitanju (izmjene, npr.), nego se iz utakmice u utakmicu dešava ista situacija.
Edit: Hvala Bogu!
I hajd' da Kenny poduzima nešto po tom pitanju (izmjene, npr.), nego se iz utakmice u utakmicu dešava ista situacija.

Edit: Hvala Bogu!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
ovaj suarez je igracina !!!a sad bi trebo dzerard uc
jest mi zao Suareza covjek popizdio 

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Sad ce masina na teren. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Evo ga Gerrard

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
reds je napisao/la:Mene ne bi čudilo da izvadi i Suareza (ali nešto kasnije) s obzirom da je igrao sredinom sedmice.Bertrand je napisao/la:Ja bih volio Gerrarda od početka, umjesto Hendersona naravno. Onda preobražaj u 4-3-3 i gledanje Adama i Gerrarda u sredini.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vjerovatno u nastavku očekivati ulazak Kuyta umjesto Hendersona i igranje po desnom krilu, dok će kapiten
( navjerovatnije ) zamijeniti Carrolla.

Ima vremena da majstor pokaže nešto iz svoje bogate kolekcije.

FK Pjetlovi
- red devil88
- Kontakt:
Jbt al i ovaj Ahmetov sere to nije normalno sjeba covjek citavu utakmicu !
Glory Glory Man United !!! 

- Red Assassin
- Kontakt:
Jao Carrolla hahahha koji je ono buntovnik moze sa balotelijem pod ruku sto se ponasanja tice.. Naljutio nam se Suarez, mogu reci sa razlogom jer ga vadi a on nam je sve u timu. Ugl jako bitna 3 boda, idemo sad lagano pobjedit Everton i Manutd i da se vratimo u igru YNWA
Jedva... Dobra igra mora se priznati, ima li smo milion stopostotnih prilika, pogotovo početkom drugog poluvremena. Carroll je dosta napredovao, posebno kada je tehnika u pitanju. Vidjeli smo da je izmješao Johnsona u zadnjoj akciji, ali napravio je dribling više i to ga je i koštalo. Koliko god pokušao dati gol neće ga, pa neće. Uglavnom, najbolja njegova partija u ovoj sezoni. Drago mi je što se kapiten vratio, nadam se da će početi od prve minute protiv Evertona.
Po ponašanju? Šta je to uradio?Red Assassin je napisao/la:Jao Carrolla hahahha koji je ono buntovnik moze sa balotelijem pod ruku sto se ponasanja tice.. Naljutio nam se Suarez, mogu reci sa razlogom jer ga vadi a on nam je sve u timu. Ugl jako bitna 3 boda, idemo sad lagano pobjedit Everton i Manutd i da se vratimo u igru YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislim da će Hendo već od sljedeće utakmice na klupu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kuyt mora početi protiv gradskog rivala, on je taj koji zna čar meča.Neutral je napisao/la:Mislim da će Hendo već od sljedeće utakmice na klupu.

Nek su 3 boda upisana mada nimalno nisam zadovoljan.
Loša igra i opet nevjerovatan pad u igri prvih 20-tak minuta u 2.poluvremenu.
Promašene neke sjajne šanse,Wolvesi su imali dominaciju u dobrom dijelu 2.poluvremena,sreća pa nisu neka kvalitetna ekipa koja bi zabila koji gol.Carrolla neće pa neće,odigrao je dobar meč.Igrao dosta dobro u defanzivi,a imao je i 2 odlične šanse.Prvi pokušaj je zaustavila stativa,a 2. put je pretjerao sa driblinzima.
Nisam ni zadovoljan sa izmjenom Kennya jer je opet izvadio iz igre Suareza,ako ovako nastavi moglo bi biti problema jer očigledno da mu samopouzdanje pada i da ne može prihvatiti da sjedi na klupi (pored onakvog Carrolla ne bih ni ja).
Eh sada tek slijede ispiti.Dva najveća derbija koje Liverpool igra tokom sezone,na Goodisonu protiv Evertona i na Anfieldu protiv Uniteda.Protiv Evertona opet se i nadam nekom dobrom rezultatu ali protiv Uniteda nek nam je Bog na pomoći.Ako ovako budu igrali i jedni i drugi moglo bi biti poniženje na Anfieldu.
P.S. Nevjerovatno koliko bolje igramo sa Gerrardom.Jednostano čovjek može poslati kvalitetan pas naprijed i to stalno pokušava,šteta što nije ušla ona bomba.
Loša igra i opet nevjerovatan pad u igri prvih 20-tak minuta u 2.poluvremenu.

Nisam ni zadovoljan sa izmjenom Kennya jer je opet izvadio iz igre Suareza,ako ovako nastavi moglo bi biti problema jer očigledno da mu samopouzdanje pada i da ne može prihvatiti da sjedi na klupi (pored onakvog Carrolla ne bih ni ja).
Eh sada tek slijede ispiti.Dva najveća derbija koje Liverpool igra tokom sezone,na Goodisonu protiv Evertona i na Anfieldu protiv Uniteda.Protiv Evertona opet se i nadam nekom dobrom rezultatu ali protiv Uniteda nek nam je Bog na pomoći.Ako ovako budu igrali i jedni i drugi moglo bi biti poniženje na Anfieldu.
P.S. Nevjerovatno koliko bolje igramo sa Gerrardom.Jednostano čovjek može poslati kvalitetan pas naprijed i to stalno pokušava,šteta što nije ušla ona bomba.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 24 sep 2011, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Bilo me prejako da protiv Evertona pocnu i Kuyt i Bellamy i Suarez. Stvorili bi pritisak na njihovu zadnju liniju,ne bi znali gdje ce.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teško će Carroll na kraj sa Jagielkom i Distinom, mislim kako ćemo igrati sa brzonogim napadačima, Bellamyem i Suarezom. Možda i neka varijanta 4-5-1 def. 4-3-3 ofanzivno.
Nisam zadovoljan toliko rezultatom, al' igrom mogu biti, ne u svim segmentima igre al'... Dakle, loše smo počeli Wolvsi su pritisnuli, al' ipak smo se mogli odbraniti i postići pogodak preko Adam-a, tačnije bio je autogol, imali smo sreće u tom trenutku. U nastavku ništa posebno, ipak se isticao sjajni Suarez koji je postigao veoma dobar pogodak. Dakle, najbolji u prvom poluvremenu Suarez, najlošiji kao i uvjek Henderson. Također me je razočarao i Carragher koji je napravio jednu glupost na svojoj polovini koja nas je mogla puno koštat, srećom pa nismo igrali protiv nekog "velikog" protivnika. Drugo poluvrijeme je počelo očajno za nas, Wolvsi postižu pogodak, nakon loše odbrane Enrique-a, mi smo napadali stvorili par sjajnih šansi, prvo Suarez ali nevjerovatna odbrana gostujućeg golmana, a potom i pokušaj Downinga i naravno opet izvanredna odbrana golmana gostiju. U Downing počinjem polahko da sumnjam. Carroll je u nastavku pogodio stativu. Nevjerovatan pad igre se stalno dešava kada primimo pogodak, ja ne znam u čemu je problem pa nam se to desi ? Kenny mora popraviti situaciju. I za kraj nevjerovatnu glupost radi Carroll umjesto da postigne pogodak kao što bi uradili većina napadača, on se poigrava i tako gubi loptu. Razumijem ljutnju Suareza, što ga je Kenny izbacio, prije bih ubacio Gerrarda umjesto Hendersona, al pošto je prije Kuyt ušao umjesto njega nije se moglo ništa drugo očekivati već da izađe Suarez, zato jer nam je bio potreban igrač koji bi mogao da izbija loptu skokom iz šesnaesterca (Carroll).
Izvinjavam se ako sam imao nekih grešaka u pisanju, a sigurno sam ih imao.
Izvinjavam se ako sam imao nekih grešaka u pisanju, a sigurno sam ih imao.
YOU'LL NEVER WALK ALONE