Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bimbrlica
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bimbrlica » 24 sep 2011, 00:32

Red Assassin je napisao/la:Cuj sad Carroll ne valja i on je krivac za sve, ono sto je Lucas bio 2008 i 2009 (krivac za sve) ove godine je Carroll.
Najslabija karika :D Neko je dao dobar primjer za Gomeza i situaciju u Bajernu kad su ga svi nazivali klocom, nesposobnim, invalidom a sada covjek po 4 gola zabija i igra na vrhunskom nivou. Kad nije igrao kod nas slinili smo za njim kao i cijela Engleska, kad je dosao i kad treba da ga podrzimo da se prilagodi i dodje na onaj nivo, mi ga podcjenjujemo i ne vjerujemo u njega. Sad se zele neki Cavaniji, Laveciji.. Ko garantuje da bi se oni bolje snasli od Carrolla? Dosena je iz italije dosao, i Aquilani pa nisu meda mogli.. Suplja prica, neka meni mog Carrolla, proradit ce on kad tad ;)
U cijeloj prici nije bitan Carrollov kvalitet nego jednostavno on ne moze donijeti mnogo toga u ovom sistemu igre kojeg Liverpool igra ove godine.Sto prije to shvatimo to bolje.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 sep 2011, 00:34

Sto prije shvatimo da je Carroll nas centarofor a ne Cavani i otkrijemo nacin da ga proradimo to bolje ;)

Kenny: "He is young. But he's an excellent player and will be a valuable asset for us. He knows that we are on the same side as him. That's important," Dalglish explained. "We'll always look after him and I'm sure he'll look after us. We've spoken in the past about Andy being one for the future, not just the short term, but it's immediate for everyone. "Some of them that aren't as fortunate as he is, their future might not be as long as Andy Carroll's. We are delighted with the efforts of the players. People can pick out individuals but that's not something we like to do."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 sep 2011, 00:35

Šta sutra prenose na BHT? :)

EDIT: Evo upravo sam saznao da je Liverpool na tv-u, odlično.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 sep 2011, 00:38

Red Assassin je napisao/la:Sto prije shvatimo da je Carroll nas centarofor a ne Cavani i otkrijemo nacin da ga proradimo to bolje ;)

Kenny: "He is young. But he's an excellent player and will be a valuable asset for us. He knows that we are on the same side as him. That's important," Dalglish explained. "We'll always look after him and I'm sure he'll look after us. We've spoken in the past about Andy being one for the future, not just the short term, but it's immediate for everyone. "Some of them that aren't as fortunate as he is, their future might not be as long as Andy Carroll's. We are delighted with the efforts of the players. People can pick out individuals but that's not something we like to do."
Ma ne znam sta da ti kazem previse je cekati nekoga pola godine da proradi.Mora se nesto mijenjati jer ocigledno ovako ne ide.

PS
dobra ti ova formacija i izbor igraca u potpisu,mislim da je to trenutno nasa najjaca postava. ;)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 sep 2011, 00:44

Vjerovatno će kapiten sutra dobiti nekih pola sata.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 sep 2011, 10:08

Još nekoliko sati pa utakmica počinje, naravno da očekujem pobjedu, Wolvsi su izgubili zadnje dvije utakmice isto kao i mi, al' ipak su oni na svoj stadion izgubili i od Tottenhama i od QPR, 0:2 odnosno 0:3, također ni protiv A.Ville nisu postigli pogodak, tako da ne bi trebali oni biti opasni prema naprijed, a vidimo da im i odbrana "škripi". Ipak su se u posljednjoj utakmici raspucali protiv Millwala al' nevjerujem da će opet to moći ponoviti na Anfieldu.
[youtube][/youtube]
YOU'LL NEVER WALK ALONE

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 sep 2011, 10:54

danas pobjeda od 2-3 gola razlike..po meni je to neka realnost
ali opet,tu je taj pritisak zbog dva uzastopna poraza u EPL i neigranje Adama pa cemo vidjeti koliko ce uticati na njih
i btw. sretan rodjendan Aureliu :)
ZZ

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 sep 2011, 13:38

bimbrlica je napisao/la:Ne moze se Carroll dokazati zato sto ne igramo igru koja njemu odgovara.Nemamo brzonoga krila koja imaju ubitacan centarsut Liverpool ove sezone igra kroz sredinu i Carroll je tu neupotrebljiv jer nema niti brzine da pobjegne stoperima niti tehnike da ih se tako oslobodi.Liverpool mora ili mijenjati stil igre ili dovesti drugog napadaca,ne preostaje im nista drugo.
Downing je u Villi imao sjajnih ubačaja,ne znam šta se odjednom desi sa njim. :(

Još malo više od 2 sata,samo lagano 4:0(Suarez 2x,Gerrard,Carroll). 8-)
FK Pjetlovi

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 24 sep 2011, 13:46

Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oke-in-cup" onclick="window.open(this.href);return false;

@moj uzor S-G

Moze Adam igrati u ovom mecu isto kao i Skrtel jer su svoje suspenzije odradili u mecu protiv Brghtona tako da je samo na Kennyu dali ce ih uvrstiti u prvi tim.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 24 sep 2011, 13:51, ukupno mijenjano 2 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 sep 2011, 13:48

lfc.tz je napisao/la:Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oke-in-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je nešta namješteno, stvarno nemogu da vjerujem, Stoke i to u gostima, da li Howard Weeb sudi utakmicu ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 sep 2011, 14:10

Han!$;Lfc je napisao/la:

Ovo je nešta namješteno, stvarno nemogu da vjerujem, Stoke i to u gostima, da li Howard Weeb sudi utakmicu ?
Prolazimo dalje. 8-)

Imam osjećaj da će danas Gerrard da odigra odličnu tekmu. :D
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 24 sep 2011, 14:11

Neka ga ubaci oko 60' minute, ja mislim pola sata je dovoljno da zabije gol. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 sep 2011, 14:13

Han!$;Lfc je napisao/la:

Meni je bas drago sto smo njih izvukli , da im se osvetimo na taj nacin da ih izbacimo iz kupa ove godine. Oni uvijek idu na kup jer je to jedini trofej koji mogu osvojiti, et samo stavimo Kuyta i Bellamyij umjesto, Hendersona i Carrolla i nekog na desnog beka i pobjedit cemo ih.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 sep 2011, 14:26

Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 sep 2011, 14:28

Carlo je napisao/la:Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina :D
To,da ih razmontiramo odmah na početku. 8-)

Eh sad baš me zanima ako Gerrard počne da li će Henderson ili Adam na klupu ili možda gurne Hendu na krilo pa da igra zajedno sa Downingom i Suarezom (mada sumnjam).
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 sep 2011, 14:42

Ja bih volio da igramo 4-3-3 kada se vrate Glen i Agger

-------------Reina------------
Glen--Carra--Agger-Enrique
------------Lucas-------------
--------Gerrard--Adam------
---Suarez--Carroll--Downing

Ovako bi nam izgledala postava tokom sezone s tim da se Adam i Henderson mjenjaju s vremena na vrijeme.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 sep 2011, 14:49

Carlo je napisao/la:Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina :D
Ništa od ovog rumoura.

#LFC line-up. Reina Kelly Carragher Skrtel Enrique Henderson Adam Lucas Downing Carroll Suarez.
LFC substitutes: Doni, Coates, Flanagan, Spearing, Gerrard, Kuyt, Bellamy.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 sep 2011, 14:50

Bertrand je napisao/la:
Ništa od ovog rumoura.

#LFC line-up. Reina Kelly Carragher Skrtel Enrique Henderson Adam Lucas Downing Carroll Suarez.
LFC substitutes: Doni, Coates, Flanagan, Spearing, Gerrard, Kuyt, Bellamy.
Ali nije ovo još zvanično ?
FK Pjetlovi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 sep 2011, 14:51

reds je napisao/la: Ali nije ovo još zvanično ?
Biće. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 24 sep 2011, 15:05

Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Downing, Henderson, Lucas, Adam, Carroll, Suarez. Subs: Doni, Gerrard, Bellamy, Coates, Flanagan, Kuyt, Spearing.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ten-live-3" onclick="window.open(this.href);return false;
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.