FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 sep 2011, 08:27

Više rada na terenu, a manje priče sa sudijom moj Beša....Sretno nam!
http://www.****/index.php?id=19666
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 sep 2011, 09:47

Dobro jutro.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2011, 09:54

Vozdra Dule.Sta ima.Danas sam nakon dugo vremena optimistican.Dakle 1-0 za plave u zadnjoj minuti.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 sep 2011, 09:59

Dule 078 je napisao/la:Dobro jutro.
Sabahairola.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 sep 2011, 10:04

Dule 078 je napisao/la:Dobro jutro.
Ne možeš ti bez nas! Slobodno se ti druži, niko te ne smije da bije, vas niko ne smije da bije.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 24 sep 2011, 10:08

Dan u Banjaluci je prelijep,idealan za utakmicu!Ne moze bolje.

Dobro dosli,da odigramo pravi mec,kome prilici epitet derbi kola,neka sudjenje bude korektno,ajd malo na nasu stranu jer smo domacini :P ,i neka bolji pobjedi.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 sep 2011, 10:18

Danas je jedina dilema 0-0 ili 1-0 za nas.

Trećeg nema! :D

PS Vidio sam vam igrače u Gospodskoj,šetaju u dresovima.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 sep 2011, 10:19

jubitubi je napisao/la:Dan u Banjaluci je prelijep,idealan za utakmicu!Ne moze bolje.

Dobro dosli,da odigramo pravi mec,kome prilici epitet derbi kola,neka sudjenje bude korektno,ajd malo na nasu stranu jer smo domacini :P ,i neka bolji pobjedi.
"U modernom fudbalu je lakše igrati u gostima..." by Saša Papac.
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 24 sep 2011, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 24 sep 2011, 10:31

bice gustoo bice 0:2 :D

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 24 sep 2011, 10:35

Al i uzivate respekt kladionica, kvota 9 u nekim kladarama pa manja je bila kad ste Maccabiju gostovali :o

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 sep 2011, 10:36

"Željezničar je kvalitetan protivnik koji želi da se nadigrava sa svim ekipama protiv kojih igra. Sigurno je da to žele i protiv nas u ovom derbiju. Mislim da smo mi u ovom trenutku kvalitetniji tim i uvjeren sam u našu pobjedu. Nemamo problema oko sastava tima, jer svi igrači su mi na raspolaganju i to je za mene u ovom trenutku najvažnije, a o sastavu koji će početi utakmicu odluku ću donijeti uoči starta meča", rekao je trener Zvezdan Cvetković.

Vidim dobro raspoloženje kod trenera Borca. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 sep 2011, 10:38

crvenocrni je napisao/la:Al i uzivate respekt kladionica, kvota 9 u nekim kladarama pa manja je bila kad ste Maccabiju gostovali :o
sta ti je ŽELJO!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 sep 2011, 10:39

....da napomenem, da je golman E. Karić, poslije utakmice sa Šerifom i povrede kada su mu ušivali nogu, izjavio "da će braniti i sa jednom nogom, ako bude potrebno", kod mene zaslužio veliko poštovanje. To se ipak ne smije lako zaboraviti.
P.S. Danas sam svim srcem uz našeg "penzionisanog" Adnana Gušu i želim mu jednu solidnu partiju, kao onda protiv Norveške, kada je branio za repku i završio na kraju zamotane glave, al'gola nije primio :mrgreen:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 24 sep 2011, 10:54

[quote="crvenocrni"]Al i uzivate respekt kladionica, kvota 9 u nekim kladarama pa manja je bila kad ste Maccabiju gostovali :o[/
na slaviju 1,40 a zadnje 4 utakmice zijanila uz gol razliku 3-18

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 sep 2011, 10:56

Pitanje za starije forumaše,od 25-30 godina.

Sjeća li se neko utakmice Borac-Željo poslije rata,mnogo prije ovih zajedničkih liga? Čini mi se da su naš Kara i pokojni Škija to organizovali,da se pokaže prijateljstvo između dva kluba, i da fudbal može da se igra i između,do juče,zaraćenih strana i da je ta prijateljska utakmica odigrana u Banjaluci dosta prije starta ovih zajedničkih takmičenja.
Bio sam jako mlad i uopšte nisam siguran da je to odigrano,ali znam sto posto da sam gledao emisije i čitao da se treba igrati. Sjeća li se ko toga?

PS Ako se takva stvar u to vrijeme uspjela organizovati,i ako je utakmica stvarno odigrana,onda ste ispali još veće šupčine 2005 sa onim Žepčem! Mislim naravno na odnose među klubovima,a što se navijača tiče,to niti je kad štimalo,niti će kad štimati...čak kažu da je prije rata bilo gore nego sad između nas i TM :oops: :oops: ....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 sep 2011, 10:59

Bogičević, Stančeski i Bučan protiv ''svojih''

Borac - Željezničar, najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... r-najava-1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 sep 2011, 11:21

Dule 078 je napisao/la:Pitanje za starije forumaše,od 25-30 godina.

Sjeća li se neko utakmice Borac-Željo poslije rata,mnogo prije ovih zajedničkih liga? Čini mi se da su naš Kara i pokojni Škija to organizovali,da se pokaže prijateljstvo između dva kluba, i da fudbal može da se igra i između,do juče,zaraćenih strana i da je ta prijateljska utakmica odigrana u Banjaluci dosta prije starta ovih zajedničkih takmičenja.
Bio sam jako mlad i uopšte nisam siguran da je to odigrano,ali znam sto posto da sam gledao emisije i čitao da se treba igrati. Sjeća li se ko toga?

PS Ako se takva stvar u to vrijeme uspjela organizovati,i ako je utakmica stvarno odigrana,onda ste ispali još veće šupčine 2005 sa onim Žepčem! Mislim naravno na odnose među klubovima,a što se navijača tiče,to niti je kad štimalo,niti će kad štimati...čak kažu da je prije rata bilo gore nego sad između nas i TM :oops: :oops: ....
Ja mislim da se ta utakmica odigrala,u Banja Luci,Zeljo je dobio 1-0 ili 2-1,nisam siguran tacno .Sjeam se dobro jer je Amar Osim tada istrakao kako mu se posebno svidio Vladan Grujic ,koji je malo poslije toga Ptpisao za Zvezdu.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 24 sep 2011, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 sep 2011, 11:24

barbarez je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Pitanje za starije forumaše,od 25-30 godina.

Ja mislim da se ta utakmica odigrala,u Banja Luci,Zeljo je dobio 1-0 .Sjeam se dobro jer je Amar Osim tada istrakao kako mu se posebno svidio Vladan Grujic ,koji je malo poslije toga Ptpisao za Zvezdu.
Јесте $ 2000. у & ?," $ су " пут " " $ $ ? " $ ? у ?," су $ $,$ се " " % ? ?,? " то се ",а јест " $ $ 1-0.? % " $ на $ 1000 у вр ?," је ? ",а - $ сезоне $ је ? ? " је & $ ;)
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 24 sep 2011, 11:54

Ima li ovdje neko validan da mi posalje na pp kad krecu Manijaci iz Sa,treba mi hitno !!!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 24 sep 2011, 12:09

LudLo 4 je napisao/la:Ima li ovdje neko validan da mi posalje na pp kad krecu Manijaci iz Sa,treba mi hitno !!!
Da prosipaš vodu za njima?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 32 gosta.