U cijeloj prici nije bitan Carrollov kvalitet nego jednostavno on ne moze donijeti mnogo toga u ovom sistemu igre kojeg Liverpool igra ove godine.Sto prije to shvatimo to bolje.Red Assassin je napisao/la:Cuj sad Carroll ne valja i on je krivac za sve, ono sto je Lucas bio 2008 i 2009 (krivac za sve) ove godine je Carroll.
Najslabija karikaNeko je dao dobar primjer za Gomeza i situaciju u Bajernu kad su ga svi nazivali klocom, nesposobnim, invalidom a sada covjek po 4 gola zabija i igra na vrhunskom nivou. Kad nije igrao kod nas slinili smo za njim kao i cijela Engleska, kad je dosao i kad treba da ga podrzimo da se prilagodi i dodje na onaj nivo, mi ga podcjenjujemo i ne vjerujemo u njega. Sad se zele neki Cavaniji, Laveciji.. Ko garantuje da bi se oni bolje snasli od Carrolla? Dosena je iz italije dosao, i Aquilani pa nisu meda mogli.. Suplja prica, neka meni mog Carrolla, proradit ce on kad tad
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Red Assassin
- Kontakt:
Sto prije shvatimo da je Carroll nas centarofor a ne Cavani i otkrijemo nacin da ga proradimo to bolje 
Kenny: "He is young. But he's an excellent player and will be a valuable asset for us. He knows that we are on the same side as him. That's important," Dalglish explained. "We'll always look after him and I'm sure he'll look after us. We've spoken in the past about Andy being one for the future, not just the short term, but it's immediate for everyone. "Some of them that aren't as fortunate as he is, their future might not be as long as Andy Carroll's. We are delighted with the efforts of the players. People can pick out individuals but that's not something we like to do."

Kenny: "He is young. But he's an excellent player and will be a valuable asset for us. He knows that we are on the same side as him. That's important," Dalglish explained. "We'll always look after him and I'm sure he'll look after us. We've spoken in the past about Andy being one for the future, not just the short term, but it's immediate for everyone. "Some of them that aren't as fortunate as he is, their future might not be as long as Andy Carroll's. We are delighted with the efforts of the players. People can pick out individuals but that's not something we like to do."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta sutra prenose na BHT? 
EDIT: Evo upravo sam saznao da je Liverpool na tv-u, odlično.

EDIT: Evo upravo sam saznao da je Liverpool na tv-u, odlično.
Ma ne znam sta da ti kazem previse je cekati nekoga pola godine da proradi.Mora se nesto mijenjati jer ocigledno ovako ne ide.Red Assassin je napisao/la:Sto prije shvatimo da je Carroll nas centarofor a ne Cavani i otkrijemo nacin da ga proradimo to bolje
PS
dobra ti ova formacija i izbor igraca u potpisu,mislim da je to trenutno nasa najjaca postava.

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vjerovatno će kapiten sutra dobiti nekih pola sata.
Još nekoliko sati pa utakmica počinje, naravno da očekujem pobjedu, Wolvsi su izgubili zadnje dvije utakmice isto kao i mi, al' ipak su oni na svoj stadion izgubili i od Tottenhama i od QPR, 0:2 odnosno 0:3, također ni protiv A.Ville nisu postigli pogodak, tako da ne bi trebali oni biti opasni prema naprijed, a vidimo da im i odbrana "škripi". Ipak su se u posljednjoj utakmici raspucali protiv Millwala al' nevjerujem da će opet to moći ponoviti na Anfieldu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
danas pobjeda od 2-3 gola razlike..po meni je to neka realnost
ali opet,tu je taj pritisak zbog dva uzastopna poraza u EPL i neigranje Adama pa cemo vidjeti koliko ce uticati na njih
i btw. sretan rodjendan Aureliu
ali opet,tu je taj pritisak zbog dva uzastopna poraza u EPL i neigranje Adama pa cemo vidjeti koliko ce uticati na njih
i btw. sretan rodjendan Aureliu

ZZ
Downing je u Villi imao sjajnih ubačaja,ne znam šta se odjednom desi sa njim.bimbrlica je napisao/la:Ne moze se Carroll dokazati zato sto ne igramo igru koja njemu odgovara.Nemamo brzonoga krila koja imaju ubitacan centarsut Liverpool ove sezone igra kroz sredinu i Carroll je tu neupotrebljiv jer nema niti brzine da pobjegne stoperima niti tehnike da ih se tako oslobodi.Liverpool mora ili mijenjati stil igre ili dovesti drugog napadaca,ne preostaje im nista drugo.

Još malo više od 2 sata,samo lagano 4:0(Suarez 2x,Gerrard,Carroll).

FK Pjetlovi
Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oke-in-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
@moj uzor S-G
Moze Adam igrati u ovom mecu isto kao i Skrtel jer su svoje suspenzije odradili u mecu protiv Brghtona tako da je samo na Kennyu dali ce ih uvrstiti u prvi tim.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oke-in-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
@moj uzor S-G
Moze Adam igrati u ovom mecu isto kao i Skrtel jer su svoje suspenzije odradili u mecu protiv Brghtona tako da je samo na Kennyu dali ce ih uvrstiti u prvi tim.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 24 sep 2011, 13:51, ukupno mijenjano 2 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Ovo je nešta namješteno, stvarno nemogu da vjerujem, Stoke i to u gostima, da li Howard Weeb sudi utakmicu ?lfc.tz je napisao/la:Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Prolazimo dalje.Han!$;Lfc je napisao/la:Ovo je nešta namješteno, stvarno nemogu da vjerujem, Stoke i to u gostima, da li Howard Weeb sudi utakmicu ?lfc.tz je napisao/la:Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.

Imam osjećaj da će danas Gerrard da odigra odličnu tekmu.

FK Pjetlovi
Neka ga ubaci oko 60' minute, ja mislim pola sata je dovoljno da zabije gol. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Red Assassin
- Kontakt:
Meni je bas drago sto smo njih izvukli , da im se osvetimo na taj nacin da ih izbacimo iz kupa ove godine. Oni uvijek idu na kup jer je to jedini trofej koji mogu osvojiti, et samo stavimo Kuyta i Bellamyij umjesto, Hendersona i Carrolla i nekog na desnog beka i pobjedit cemo ih.Han!$;Lfc je napisao/la:Ovo je nešta namješteno, stvarno nemogu da vjerujem, Stoke i to u gostima, da li Howard Weeb sudi utakmicu ?lfc.tz je napisao/la:Naredno kolo Carling kupa igracemo sa Stokama u gostima.
Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
To,da ih razmontiramo odmah na početku.Carlo je napisao/la:Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina

Eh sad baš me zanima ako Gerrard počne da li će Henderson ili Adam na klupu ili možda gurne Hendu na krilo pa da igra zajedno sa Downingom i Suarezom (mada sumnjam).
FK Pjetlovi
Ja bih volio da igramo 4-3-3 kada se vrate Glen i Agger
-------------Reina------------
Glen--Carra--Agger-Enrique
------------Lucas-------------
--------Gerrard--Adam------
---Suarez--Carroll--Downing
Ovako bi nam izgledala postava tokom sezone s tim da se Adam i Henderson mjenjaju s vremena na vrijeme.
-------------Reina------------
Glen--Carra--Agger-Enrique
------------Lucas-------------
--------Gerrard--Adam------
---Suarez--Carroll--Downing
Ovako bi nam izgledala postava tokom sezone s tim da se Adam i Henderson mjenjaju s vremena na vrijeme.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ništa od ovog rumoura.Carlo je napisao/la:Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina
#LFC line-up. Reina Kelly Carragher Skrtel Enrique Henderson Adam Lucas Downing Carroll Suarez.
LFC substitutes: Doni, Coates, Flanagan, Spearing, Gerrard, Kuyt, Bellamy.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Ali nije ovo još zvanično ?Bertrand je napisao/la:Ništa od ovog rumoura.Carlo je napisao/la:Priča se da bi Gerrard mogao početi od prve minute, samo ne znam koliko je to istina
#LFC line-up. Reina Kelly Carragher Skrtel Enrique Henderson Adam Lucas Downing Carroll Suarez.
LFC substitutes: Doni, Coates, Flanagan, Spearing, Gerrard, Kuyt, Bellamy.
FK Pjetlovi
Biće.reds je napisao/la: Ali nije ovo još zvanično ?

Greatness dies
Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Downing, Henderson, Lucas, Adam, Carroll, Suarez. Subs: Doni, Gerrard, Bellamy, Coates, Flanagan, Kuyt, Spearing.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ten-live-3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ten-live-3" onclick="window.open(this.href);return false;
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.