La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 21:26

Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput Arde,Piattia,Ramija i co :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 sep 2011, 21:28

Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput Arde,Piattia,Ramija i co :mrgreen:
Iz ovog se moze zakljuciti koliko pratis nogomet.pomenuti igraci iz Primere su mlađi od tih Englezcica ali nista kvalitetom slabiji nisu.
Santos do jucer igrao u Turskoj ligi,danas zvijezda omg :cry:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 21:29

Adi_Zepce je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Iz ovog se moze zakljuciti koliko pratis nogomet.pomenuti igraci iz Primere su mlađi od tih Englezcica ali nista kvalitetom slabiji nisu.
Santos do jucer igrao u Turskoj ligi,danas zvijezda omg :cry:
al zato je Arda iz te iste like itekako klasan igrac :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 23 sep 2011, 21:29

Za Liverpool niko ne kaže, a za Arsenal su vazda bili i ostali klasa...kao klubovi i Atletico i Valencia za vas su svjetska klasa...nema potrebe da se to elaborira, kad je to opšte poznata cinjenica.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 sep 2011, 21:30

Arda je za Downinga - Maradona, govorim onako ko neutralac ;) :mrgreen:

nastavite vi svoje...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 sep 2011, 21:31

Zabac je napisao/la:ne mogu pod nadzorom sam roditelja.
Očigledno da nisi.
Zabac je napisao/la:Mlad sam pa cekam da me ljudi isprave(ucim na greskama).Takvi vele znalci poput tebe koji svrstavaju Totenham u rangu Valecije i Atletica.
Budale uče na svojim greškama, samo da ti kažem. A što se Tottenhama tiče sve je jasno ako ka'em Adebayor, ne moram spominjati Luku,Balea,Lenonna i Parkera. ;)

Možda spomenuti još i Dos Santosa, koristilo bi. ;)

Ovim se odjavljujem sa ove teme.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 sep 2011, 21:32

Arda,Piatti,Rami,Falcao,Diego ne da su klasa za Adama,downinga,Carolla,Santosa,Mertesachera i Benayouna nego su za 3 klase bolji igraci !

Caroll placen 40 miliona futni -------- Falcao placen 38 miliona eura.

falcao najbolja 9-ka Evrope zadnjih godinu ipo.
Caroll najveca K.A.R.I.N.A u zadnjih godinu ipo.Do duse i prije toga je bio anonimus za kojeg se placa 40 miliona.
Caroll je igrac koji je samo slican Llorenteu.Koji je za njega doktor i profesor ove lijepe igre.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 21:33

spizz je napisao/la:
Za Liverpool niko ne kaže, a za Arsenal su vazda bili i ostali klasa...kao klubovi i Atletico i Valencia za vas su svjetska klasa...nema potrebe da se to elaborira, kad je to opšte poznata cinjenica.
Jeste,svake godine su ispred Arsenala uu LP :roll:
Rođen s tobom da budem

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 sep 2011, 21:37

Arnelinho je napisao/la:
Zabac je napisao/la:ne mogu pod nadzorom sam roditelja.
Očigledno da nisi.
Zabac je napisao/la:Mlad sam pa cekam da me ljudi isprave(ucim na greskama).Takvi vele znalci poput tebe koji svrstavaju Totenham u rangu Valecije i Atletica.
Budale uče na svojim greškama, samo da ti kažem. A što se Tottenhama tiče sve je jasno ako ka'em Adebayor, ne moram spominjati Luku,Balea,Lenonna i Parkera. ;)

Možda spomenuti još i Dos Santosa, koristilo bi. ;)

Ovim se odjavljujem sa ove teme.
Sve sami vrhunski igraci nema dalje.Pa taj Adebayor dok je bio u Realu nije dao 3 gola kako treba.Dodje u Tottenham i za 2 utakmice dadne toliko golova.
Luka modric je igrac na nivou onih djecaka iz La Masie.
Bale i Lennon su igraci koji znaju trcati i samo trcati i to iskljucivo vodoravno u koliko promjene pravac nogu sami sebi slome.
Koliko su dobri i prodorni vidjelo se protiv Reala kada zajedno nisu imali niti jedan prodor u 180 minuta.

@ Arnelinho-mislim da bi ti bolje bilo da odes sa ove teme,izblamirao si se i fino nasr'o.
Prihvati se teme Arsenala i pricam o znalcima poput Artete,Stakora,Mertesachera i Santosa.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 21:38

Zabac je napisao/la:
Arda,Piatti,Rami,Falcao,Diego ne da su klasa za Adama,downinga,Carolla,Santosa,Mertesachera i Benayouna nego su za 3 klase bolji igraci !

Caroll najveca K.A.R.I.N.A u zadnjih godinu ipo.Do duse i prije toga je bio anonimus za kojeg se placa 40 miliona.
Caroll je igrac koji je samo slican Llorenteu.Koji je za njega doktor i profesor ove lijepe igre.
po tvom nekom vanzemaljskom misljenju
Falcao je klasa za Ibru i Cavanija,eto dvojica boljih od njega
Rođen s tobom da budem

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 23 sep 2011, 21:38

Faraon iz Visokog je napisao/la:
spizz je napisao/la:
Jeste,svake godine su ispred Arsenala uu LP :roll:
Ne znam što Liverpool bezveze ubacuješ u pricu iz cista mira, kad je to za vas oduvijek bio KLUB po svemu...sad što su loši, to je druga prica (a i takvi vas opet deru ko od šale)....sam si se pitao i postavio neku konstataciju i dobio si odgovor adekvatan...hoces da praviš renomiranje i izdizanje svog oronulog kluba preko Atletica i Valencie :lol: :lol: pa to je presmiješan pokušaj covjece :lol:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 sep 2011, 21:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Zabac je napisao/la:

po tvom nekom vanzemaljskom misljenju
Falcao je klasa za Ibru i Cavanija,eto dvojica boljih od njega
Citaj sta pisem.najbolja 9-ka u zadnjih godinu ipo.
Igrac koji moze igrati gdje pozeli.najkompletniji napadac danasnjice !

igrac koji je prosle sezone zabio u svim takmicenjima u 45 nastupa 42 gola.
Ove sezone u 4 nastupa za Atletico mislim 6 ili 7 golova ;)
Toliko o Ibri i Cavaniju koji zajedno statistiku da im spojis i poduplas nema ko ova MASINA !

Citava se Evropa otimala za njega ali...

prije svega ti i tvoje kolege ste svrsavali kad je navodno bila prica da je Arsenal zaiteresovan za nejga pa ga uparili sa RVP i benzemom HHAHAHAHHAHA

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 21:44

spizz je napisao/la:Ne znam što Liverpool bezveze ubacuješ u pricu iz cista mira, kad je to za vas oduvijek bio KLUB po svemu...sad što su loši, to je druga prica (a i takvi vas opet deru ko od šale)....sam si se pitao i postavio neku konstataciju i dobio si odgovor adekvatan...hoces da praviš renomiranje i izdizanje svog oronulog kluba preko Atletica i Valencie :lol: :lol: pa to je presmiješan pokušaj covjece :lol:
tvoj drug zabac je rekao da su ta dva klasa za liverpool
Evvo ti mi objasni po cemu su Patetico i Valencia jaci od Arsenala
Rođen s tobom da budem

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 sep 2011, 21:49

Zabac ako je nesto "tvoje" ne znaci da je najbolje...

OK, Falcao je klasa, to je cinjenica, al reci da je Carolla da je kar.ina je nesto sto stvarno sebi neko ne smije dopustiti,
tacno je da igra lose u zadnje vrijeme, al izuzetno je talentovan, nema bas neku tehniku, i ne volim takve napadace, al ruku na srce bit ce jedan od najbolji na svijetu...

a ako vec usporedjujete klubove, htio bih reci da bi cak i onaj Tottenham od prosle sezone razvalio, u pravom smislu te rijeci sve klubove spanske lige osim Barce i Reala, a tek sta bi uradio ovaj sad Tottenham sa Parkerom u sredini i Adebayorom...

a da neko ne bi postvio ono debilsko pitanje da je taj Totenham izgubio od Citya 5-0, odma da kazem da su tad u sredini igrali sa Modricem i Kranjcarom...

Arsenal lose igra, al to ne znaci da su kit.a od kluba, naprotiv sa novim pojacanjima bi mogli biti puno bolji i boriti se za LP...
Manchester City nije nista previse jak, sto ce se pokazati tijekom sezone, i mislim da ne bi mogli nakautirati timove tipa Seville, At. Madrida, Valencie, cak mislim da bi i ovi timovi imali dobre sanse protiv njih...
Chelsea je uvijek jaka ekipa, i sad nisu puno slabiji od Uniteda, Barce i Reala
a o United necu nista pricati...

a sto se manih ekipa tice mislim da engleske nisu nista jace od spanskih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 sep 2011, 22:54

Bio sam kren'o da napišem koju pametnu na ovu temu ali onda svati'h da je to uzalud i samo gubljenje vremena/živaca.

Ma koliko se neko trudio da "suparničkom" taboru pokuša objasniti/dokazati zbog čega je jedna liga bolja od druge nema efekta.Ha neko viko,ha vo riko džaba,kad je neko tvrdoglav. :mrgreen:

Većina ljubitelja EPL je uvjerena da je ova liga jača od Primere (da i ja sam jedan od njih),s druge strane većina smatra da je Primera bolja od EPL te da su Atletico,Valencija i ostali bolji od Liverpoola,Arsenala,Tottenhama... .

Uglavnom niste se ni pomakli sa mjesta.Iako je ispisano par stranica mislim da se nikome mišljenje nije promjenilo.

Ima tu dosta dobrih/istinitih postova ali isto tako i dosta gluposti izrečenih prvenstveno od strane @Zabac.
FK Pjetlovi

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2011, 23:14

:? Ajde ovako ,Rami je sa Lilom digao Francusku ligu i bio najbolji odbranbeni igrac tog sampionata ,selektor francuske kaze da bez njega ne moze zamisliti svoju odbranu. Ti isti kontekst stavljas te igrace sa njim? Vjerujem da si gledao kako su odigrali protiv najjaceg kluba na svijetu,pa majku mu zar to nije dovoljan pokazatelj jacine tog tima ? :?

Niko ne kaze da su klasa za Liverpol odnosno Arsenal,da su trenutno jaci ? Jesu . Zasto ? :shock: vidis ti kako igraju Atletico i Valencia a kako igra Arsenal :? . Onaj filizof prvo nema srama da napise kako su Atletico i Valencia u rangu Tottahama a daleko ispod nivoa Liverpoola i Arsenala ,prvo ja mislim da je Totac jaci od Arsenala i Liverpoola (dokazano prije par dana) vidjeces da ga Arsenal(dajem ruku) nece pobjediti . Sto se tice igraca ,pa haveru Arda ti je capiten jednog giganta kao sto je Glatasaray godinama ,najbolji turski igrac a znam svi ko je i sta Turska u nogometu,navodis nekakve Adame i Downinge ? Ko su ti bre ...sta su oni uradili u svijetu nogometa da vrijede ista ?Arteta je dobar igrac,ali buraz on je u godinama i vjerovatno privremeno rijesenje Arsenala ,taj je u Sociedadu grijao klupu inace . Santos je igracina i njega postujem ,sta mislis ko mu je konkurencija u repki Brazila ? Luis filipe iz Atletica ;) vrlo brzo ce ga poslati na klupu . Sto se tice Carolla i njegovih golova u engleskoj drugoj ligi ,dobar je napadac ali smijesan za Luisa Suareza ,e to je napadac,cak je smijesan igrac i za Kuyta ...da je dobar jeste ali nista vise.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2011, 23:21

juznjak> je napisao/la:
:? Ajde ovako ,Rami je sa Lilom digao Francusku ligu i bio najbolji odbranbeni igrac tog sampionata ,selektor francuske kaze da bez njega ne moze zamisliti svoju odbranu. Ti isti kontekst stavljas te igrace sa njim? Vjerujem da si gledao kako su odigrali protiv najjaceg kluba na svijetu,pa majku mu zar to nije dovoljan pokazatelj jacine tog tima ? :?

Niko ne kaze da su klasa za Liverpol odnosno Arsenal,da su trenutno jaci ? Jesu . Zasto ? :shock: vidis ti kako igraju Atletico i Valencia a kako igra Arsenal :? . Onaj filizof prvo nema srama da napise kako su Atletico i Valencia u rangu Tottahama a daleko ispod nivoa Liverpoola i Arsenala ,prvo ja mislim da je Totac jaci od Arsenala i Liverpoola (dokazano prije par dana) vidjeces da ga Arsenal(dajem ruku) nece pobjediti . Sto se tice igraca ,pa haveru Arda ti je capiten jednog giganta kao sto je Glatasaray godinama ,najbolji turski igrac a znam svi ko je i sta Turska u nogometu,navodis nekakve Adame i Downinge ? Ko su ti bre ...sta su oni uradili u svijetu nogometa da vrijede ista ?Arteta je dobar igrac,ali buraz on je u godinama i vjerovatno privremeno rijesenje Arsenala ,taj je u Sociedadu grijao klupu inace . Santos je igracina i njega postujem ,sta mislis ko mu je konkurencija u repki Brazila ? Luis filipe iz Atletica ;) vrlo brzo ce ga poslati na klupu . Sto se tice Carolla i njegovih golova u engleskoj drugoj ligi ,dobar je napadac ali smijesan za Luisa Suareza ,e to je napadac,cak je smijesan igrac i za Kuyta ...da je dobar jeste ali nista vise.
Vrijeme ce pokazati gdje ce biti ovi klubovi a i igraci,na kraju sezone se cujemo ;)
Rođen s tobom da budem

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2011, 23:22

Hajd dobro te je @Juznjak kroz svoja tri accounta svaki put velicas At.Mad. kao da je neki svjetski klub a nigdje ih nema, pa cak ti je najbolje krilo isto jedan igrac koji ni u Arsenalu nije uspio, a sjecas se kad si poredio titule pa rekao da ih At. Madrid ima vise, smijesan si, i jos malo pa cu docekati da kazes da je Elche bolji od Arsenala ili Liverpoola... Cuj Rami, dobar igrac, ne kazem ja nista ali oni je i za povrijedjenog Vermaelena mala maca, uostalom prica kako nije odigrao 10 utakmica ne pije vodu, prvu je citavu sezonu odigrao, i sad je odigrao par utakmica.. Valjda si ti vidio kako su Kos-Djuro odigrali prosle godine protiv najboljeg svjetskog kluba, ali opet ne mozes reci na osnovu jedne utakmice da neko valja..
Celik!3,2,2.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2011, 23:37

Znaci ti si onaj Sinex ili tako nesto :P

Sto se tice Tite ,nije uspio a bio jedan od najboljih igraca u Arsenalu :roll: cak mislim da je ostao u Arsenalu jos koju godinu da bi bio rangu Raula i slicno,dobro znas da je kukao za Spanijom i da je zelio da se vrati po svaku cijenu u Primeru. Igracina i Realu je donio titulu 8-) u Atleticu razvaljuje i nebi ga dao za Messia.

Sto se tice Atletica.Kako nigdje ih nema ? Evropa liga i Super Cup? Vidi nesto niste upoznati sa velicinom Atletica. Ilustracije radi .
Arsenal je do dolaska Wengera imao samo jedan nastup u Kupu Prvaka ,Atletico je igrao finale,polufinale, cetvrfinala tog takmicenja,polufinala Kupa Uefa ,uzeo duplu krunu,zadnjih 10 godina Arsenal je Real za Atletico ,ali historija klubova se gleda kroz duze vrijeme ne samo u zadnjih 10 god. Svjetski klub itekako u top 10 najvecih Evropskih .
Ne moze navijac Arsenala pisati za Atletico ko da se radi o Osasuni ,ne more .

Slazem se Faraone @
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2011, 23:56

Ne radi se o Osasuni, to niko nije rekao, ali znas i ti pretjerati, znamo vala i mi.. Inace jedan od drazih klubova u Spaniji, valjda radi Hibica ko ce ga znati, i stvarno nije los klub igraju fin fudbal, ali treba tu jos malo da se nazovu velikim klubom.. btw znas za sta sluze ta sporedna takmicenja mislim glupo je njih racunati i Arsenal je osvojio kup Uefa, ali nije to to.. Inace Reyes je dobar igrac, ali malo je pao nakon Arsenala, da li radi Reala bas ne znam, stice se nekako utisak da je mogao mnogo mnogo vise, ne govorim u odnosu na klub vec neki individualni uspjeh..
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.