Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Superliga Portugal
Ma to je to..Nema ovdje prosipanja bodova..Benfica 3 puta centar presla 

Treba i to znati protiv nasever je napisao/la:Ma to je to..Nema ovdje prosipanja bodova..Benfica 3 puta centar presla

I izgubiti naravno

Dio Porta
Boga mi ga dade Benfica i to iz lijepe akcije..Cardozo..
Cardozo
Nema veze idemo sada još ih jače stisnuti i pogađati a ne promašivati NAPRIJED PORTO

Nema veze idemo sada još ih jače stisnuti i pogađati a ne promašivati NAPRIJED PORTO

Dio Porta
Hahahaha odmah Otamendi..
)) Prodje nekako 

Zadnja izmjena: ever, dana/u 23 sep 2011, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo majstore Otamendiiiiiiiiiiiiii
Znao sam da zabijamo samo nabija razliku sada da predkraj ne bi bilo kakvih problema

Znao sam da zabijamo samo nabija razliku sada da predkraj ne bi bilo kakvih problema

Dio Porta
Zakuca je Gaitan,sad ce biti drama..
Kraj..Totalno druga ekipa Benfice u drugom poluvremenu (neocekivano)..Zasluzili su ovaj bod,definitivno jesu..Nije bio los derbi..
Kraj..Totalno druga ekipa Benfice u drugom poluvremenu (neocekivano)..Zasluzili su ovaj bod,definitivno jesu..Nije bio los derbi..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odlična utakmica, nisam ni znao da igraju večeras Porto i Benfica, tako da sam pogledao samo posljednjih 20 minuta...
Porto fizički superiornija ekipa, Benfica je nekako uspjela izvući bod, mada ona tradicionalno igra dobro na Dragaou...
Benfica bi mogla skinuti sklap Portu ove sezone...
Porto fizički superiornija ekipa, Benfica je nekako uspjela izvući bod, mada ona tradicionalno igra dobro na Dragaou...
Benfica bi mogla skinuti sklap Portu ove sezone...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- kumkalesic
- Kontakt:
Derbi je ponovno ispunio moja očeikavanja...
Još jedna sjajna utakkmica dva najveća portugalska kluba i na kraju rezultat s kojim gosti, sasvim sigurno, mogu biti više zadovoljniji.
Porto je sjajno odigrao prvo poluvrijeme i da su bili malo prisebniji, trebali su otići na odmor sa, najmanje dva gola prednosti.
U drugom poluvremenu je Benfica zaigrala onako u Jesusovom stilu: 'Svi u napad, pa šta bude'
Brzo su došli do poravnanja, ali su zaboravili na svoj gol, pa su odmah i, ponovno, zaostajali. Ovaj Jesus je zlo sa ovom ludom napadačkom taktikom
I nekako, kada sam bio uvjeren da će ovo Porto sačuvati, došao je jedan, po meni, nerazumljiv potez domaćeg trenera Pereire. Vadi iz igre jedinog klasičnog napadača Klebera i uvodi krilo Rodrigueza. Nekako sam imao osjećaj da će ga prerano zatvaranje utakmice koštati i upravo se do desilo. Jedan sjajan potez starog lisca Saviole i rezultat je ponovno bio izjednačen.
Dakle, i nakon ovog kola ostaje sve isto...
Izgleda da nas ove sezone očekuje dosta zanimljiviji šampionat od onog prošlogodišnjeg. Lakše se diše među rivalima iz Lisabona, otkako u Portu više ne stanuju Villas Boas i Falcao
Još jedna sjajna utakkmica dva najveća portugalska kluba i na kraju rezultat s kojim gosti, sasvim sigurno, mogu biti više zadovoljniji.
Porto je sjajno odigrao prvo poluvrijeme i da su bili malo prisebniji, trebali su otići na odmor sa, najmanje dva gola prednosti.
U drugom poluvremenu je Benfica zaigrala onako u Jesusovom stilu: 'Svi u napad, pa šta bude'

Brzo su došli do poravnanja, ali su zaboravili na svoj gol, pa su odmah i, ponovno, zaostajali. Ovaj Jesus je zlo sa ovom ludom napadačkom taktikom

I nekako, kada sam bio uvjeren da će ovo Porto sačuvati, došao je jedan, po meni, nerazumljiv potez domaćeg trenera Pereire. Vadi iz igre jedinog klasičnog napadača Klebera i uvodi krilo Rodrigueza. Nekako sam imao osjećaj da će ga prerano zatvaranje utakmice koštati i upravo se do desilo. Jedan sjajan potez starog lisca Saviole i rezultat je ponovno bio izjednačen.
Dakle, i nakon ovog kola ostaje sve isto...
Izgleda da nas ove sezone očekuje dosta zanimljiviji šampionat od onog prošlogodišnjeg. Lakše se diše među rivalima iz Lisabona, otkako u Portu više ne stanuju Villas Boas i Falcao

Joint_fc
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sjajan mec su mi priustili Porto i Benfika.Nevjerovatno je kako domacini djeluju superiorno,nije se mnogo cega promijenilo odlaskom Boasa i Falcao-a.Hulk je najsuperiornije krilo trenutno na svijetu.Koju silinu taj u sebi posjeduje,sutem bi mogao probiti kineski zid,brzina također na zavidnom nivou.Itekako bih ga volio vidjet` u Chelsea-ju !Benfika me iznenadila pozitivno.Do kraja ce se, po meni, lavovski boriti za titulu uz proslogodisnje prvake iako po kvaliteti jos izostaju za "Zmajevima sa Dragao-a".
Moze se reci na kraju i realan ishod, s obzirom da su domacini propustili zapecatiti pobjedu vec u prvom poluvremenu.
Moze se reci na kraju i realan ishod, s obzirom da su domacini propustili zapecatiti pobjedu vec u prvom poluvremenu.
Chelsea F.C.
jesul igrali witsel i defour
Da smo iskoristili šanse i zabili u prvom poluvremenu utakmica bi bila rješena ali nema veze idemo dalje ovako će da bude zanimljivije do kraja ali ćemo mi podići trofej najboljeg jer smo u svim segmentima bolji od Benfice

Dio Porta
Porto i Benfica remizirali u derbiju portugalskog prvenstva
Nogometaši Porta i Benfice odigrali su 2-2 u velikom derbiju 6. kola portugalskog prvenstva odigranom na stadionu Dragao u Portu…
Brazilski napadač Kleber doveo je pogotkom glavom nakon prekida domaću momčad u vodstvo u 37. minuti. Paragvajac Oscar Cardozo izjednačio je u drugoj minuti drugog poluvremena, ali je argentinski branič Nicolas Otamendi pogotkom u 51. minuti ponovno razveselio navijače Porta. Njegov sunarodnjak Nicolas Gaitan odličnim pogotkom lijevom nogom s nekih 12-13 metara u 82. minuti je postavio konačnih 2-2.
Obje momčadi sada imaju po 4 pobjede i dva poraza na vrhu ljestvice. Branitelj naslova Porto je prvi zbog neznatno bolje gol-razlike.
Portugalsko prvenstvo, 6. kolo:
Porto – Benfica 2-2.
Redoslijed: 1. Porto 14, 2. Benfica 14, 3. Braga 11 (-1)…
Nogometaši Porta i Benfice odigrali su 2-2 u velikom derbiju 6. kola portugalskog prvenstva odigranom na stadionu Dragao u Portu…
Brazilski napadač Kleber doveo je pogotkom glavom nakon prekida domaću momčad u vodstvo u 37. minuti. Paragvajac Oscar Cardozo izjednačio je u drugoj minuti drugog poluvremena, ali je argentinski branič Nicolas Otamendi pogotkom u 51. minuti ponovno razveselio navijače Porta. Njegov sunarodnjak Nicolas Gaitan odličnim pogotkom lijevom nogom s nekih 12-13 metara u 82. minuti je postavio konačnih 2-2.
Obje momčadi sada imaju po 4 pobjede i dva poraza na vrhu ljestvice. Branitelj naslova Porto je prvi zbog neznatno bolje gol-razlike.
Portugalsko prvenstvo, 6. kolo:
Porto – Benfica 2-2.
Redoslijed: 1. Porto 14, 2. Benfica 14, 3. Braga 11 (-1)…
Dio Porta
Ma Porto je puno jači od Benfice, mislim da nema razloga za brigu što se tiče naslova prvakaRicky je napisao/la:Da smo iskoristili šanse i zabili u prvom poluvremenu utakmica bi bila rješena ali nema veze idemo dalje ovako će da bude zanimljivije do kraja ali ćemo mi podići trofej najboljeg jer smo u svim segmentima bolji od Benfice![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Fucile stvoren za Barcelone,kako se baca kao pokošen 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ted Mosby je napisao/la:Ma Porto je puno jači od Benfice, mislim da nema razloga za brigu što se tiče naslova prvakaRicky je napisao/la:Da smo iskoristili šanse i zabili u prvom poluvremenu utakmica bi bila rješena ali nema veze idemo dalje ovako će da bude zanimljivije do kraja ali ćemo mi podići trofej najboljeg jer smo u svim segmentima bolji od Benfice![]()

Dio Porta
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ricky je napisao/la:Protiv koga sljedeću utakmicu igra Benfica?
Prvo gostuju u Rumuniji Otelul Galati-ju dok je naredna ligaska utakmica protiv Pacos Ferreire

Chelsea F.C.
Slabi protivnici mi imamo mnogo teže u ligi prvaka ZenitaBlue_He4rt je napisao/la:Ricky je napisao/la:Protiv koga sljedeću utakmicu igra Benfica?
Prvo gostuju u Rumuniji Otelul Galati-ju dok je naredna ligaska utakmica protiv Pacos Ferreire

Dio Porta

Dobra utakmica
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.