FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
castimo...Prvo pehar Kupa na Grbavici,pa titula na Grbavici, i sad cekamo taj treci put da castimo 

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Hajd sad ponovoDule 078 je napisao/la:castimo...Prvo pehar Kupa na Grbavici,pa titula na Grbavici, i sad cekamo taj treci put da castimo

nastavak diskusije koja nije za ovog foruma donijeće banove za sve učesnike.
Ovaj isti nam je sudio (Tomislav Čuić) protiv Širokog u KUPU. Pogledajte kako?. Ako bude ovako sudio i u Banja Luci ne znam šta reći. Znam da svi govore kako Željo šteli sudije, a znaju nam i ovako često svirati. Međutim tada zlonamjernici šute.pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
NI MANJE NI VISE 3 KOMADA....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jel to ovaj avlami tvrdi da vam je protiv Sirokog Brijega sudio sudija iz Sirokog Brijega? 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad) .Dule 078 je napisao/la:Jel to ovaj avlami tvrdi da vam je protiv Sirokog Brijega sudio sudija iz Sirokog Brijega?
Ne pokusavaj biti smijesan kad ti ne ide.. Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma meni je to isto Tomislvgrad,Siroki Brijeg...a cini mi se da je bio neki i iz SB tim prezimenom!
[youtube][/youtube]

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel ko bio ovih dana na treningu?
Da nam kaže kojih 11 se uigravalo za sutra...
I ja bih volio vidjeti sastav koji je neko naveo na prethodnoj stranici sa Nyemom i Savićem na sredini, a ispred njih Bešlija, mada ne bi bilo loše da tu igra i Stančeski, ali poznavajući Osima on će staviti Jamaka
I ja bih volio vidjeti sastav koji je neko naveo na prethodnoj stranici sa Nyemom i Savićem na sredini, a ispred njih Bešlija, mada ne bi bilo loše da tu igra i Stančeski, ali poznavajući Osima on će staviti Jamaka

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moram priznati da se jamak popravio zadnjih nekoliko utakmica, sto jest jestBianconeri1988 je napisao/la:Jel ko bio ovih dana na treningu?
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Popravio se jest i ja priznajem, ali ne ulijeva on meni nekako toliku sigurnost, mislim da imamo boljih igrača na toj poziciji...Sad koji su Osimovi kriteriji što neko igra što neko ne igra to je druga stvar...
Ž '21!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
doci ce i taj dan kad ces pericu vidjeti u startnih 11Bianconeri1988 je napisao/la:Popravio se jest i ja priznajem, ali ne ulijeva on meni nekako toliku sigurnost, mislim da imamo boljih igrača na toj poziciji...Sad koji su Osimovi kriteriji što neko igra što neko ne igra to je druga stvar...

Za zivot cijeli!
Stavite Stanceskog obavezno
Zelimo ga pozdraviti.
Zelimo ga pozdraviti.

fakat upeglaDule 078 je napisao/la:Stavite Stanceskog obavezno
Zelimo ga pozdraviti.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako ćete ga pozdraviti? Ako ćete kao kukavičkog "heroja", nemojte, matere ti!Dule 078 je napisao/la:Stavite Stanceskog obavezno
Zelimo ga pozdraviti.
Ž '21!
-
- Kontakt:
Sutra gazimo borca da se zna ko je ZEEEEELJOOOOO.... a ko drugoligas 

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Ne.....za Pericu smo spremili kitu cvijeca,ali cvijece smo zaturili negdje.Kako ćete ga pozdraviti? Ako ćete kao kukavičkog "heroja", nemojte, matere ti!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zar vi smijete u Banja Luci koristiti riječi iz hrvatskog jezika!?Dule 078 je napisao/la:Ne.....za Pericu smo spremili kitu cvijeca,ali cvijece smo zaturili negdje.Kako ćete ga pozdraviti? Ako ćete kao kukavičkog "heroja", nemojte, matere ti!

U svakom slučaju, ljubazno od vas, vide se da ga još niste prežalili čim mu pridodajete toliko paženje i još uvijek se raspitujete za njega.
Ž '21!
od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- kosewsko hill
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Jel ko bio ovih dana na treningu?
Za prvu ekipu na treningu su igrali Gušo,Vasilić,Bogičević,Čolić,Kvesić, Selimović , Zeba , Svraka,Nyema , Jamak i Bešlija , Adilović (stim da je jedan igrao jokera, zaboravih koji

Ma nikakve drastične promjene ne treba očekivati.Po meni treba staviti ove malo stamenije, pošto će oni igrati prilično grubo kao i uvijek pa nek naši mogu uzvratiti ( ako sudija dozvoli).
Savić i Marković su još uvijek u nemilosti men se čini

Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, tutankamon1905 i 51 gost.