Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput Arde,Piattia,Ramija i co

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Iz ovog se moze zakljuciti koliko pratis nogomet.pomenuti igraci iz Primere su mlađi od tih Englezcica ali nista kvalitetom slabiji nisu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput Arde,Piattia,Ramija i co
al zato je Arda iz te iste like itekako klasan igracAdi_Zepce je napisao/la:Iz ovog se moze zakljuciti koliko pratis nogomet.pomenuti igraci iz Primere su mlađi od tih Englezcica ali nista kvalitetom slabiji nisu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Santos do jucer igrao u Turskoj ligi,danas zvijezda omg
Za Liverpool niko ne kaže, a za Arsenal su vazda bili i ostali klasa...kao klubovi i Atletico i Valencia za vas su svjetska klasa...nema potrebe da se to elaborira, kad je to opšte poznata cinjenica.Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Očigledno da nisi.Zabac je napisao/la:ne mogu pod nadzorom sam roditelja.
Budale uče na svojim greškama, samo da ti kažem. A što se Tottenhama tiče sve je jasno ako ka'em Adebayor, ne moram spominjati Luku,Balea,Lenonna i Parkera.Zabac je napisao/la:Mlad sam pa cekam da me ljudi isprave(ucim na greskama).Takvi vele znalci poput tebe koji svrstavaju Totenham u rangu Valecije i Atletica.
Arda,Piatti,Rami,Falcao,Diego ne da su klasa za Adama,downinga,Carolla,Santosa,Mertesachera i Benayouna nego su za 3 klase bolji igraci !Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Jeste,svake godine su ispred Arsenala uu LPspizz je napisao/la:Za Liverpool niko ne kaže, a za Arsenal su vazda bili i ostali klasa...kao klubovi i Atletico i Valencia za vas su svjetska klasa...nema potrebe da se to elaborira, kad je to opšte poznata cinjenica.Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Sve sami vrhunski igraci nema dalje.Pa taj Adebayor dok je bio u Realu nije dao 3 gola kako treba.Dodje u Tottenham i za 2 utakmice dadne toliko golova.Arnelinho je napisao/la:Očigledno da nisi.Zabac je napisao/la:ne mogu pod nadzorom sam roditelja.Budale uče na svojim greškama, samo da ti kažem. A što se Tottenhama tiče sve je jasno ako ka'em Adebayor, ne moram spominjati Luku,Balea,Lenonna i Parkera.Zabac je napisao/la:Mlad sam pa cekam da me ljudi isprave(ucim na greskama).Takvi vele znalci poput tebe koji svrstavaju Totenham u rangu Valecije i Atletica.
Možda spomenuti još i Dos Santosa, koristilo bi.
Ovim se odjavljujem sa ove teme.
po tvom nekom vanzemaljskom misljenjuZabac je napisao/la:Arda,Piatti,Rami,Falcao,Diego ne da su klasa za Adama,downinga,Carolla,Santosa,Mertesachera i Benayouna nego su za 3 klase bolji igraci !Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Caroll placen 40 miliona futni -------- Falcao placen 38 miliona eura.
falcao najbolja 9-ka Evrope zadnjih godinu ipo.
Caroll najveca K.A.R.I.N.A u zadnjih godinu ipo.Do duse i prije toga je bio anonimus za kojeg se placa 40 miliona.
Caroll je igrac koji je samo slican Llorenteu.Koji je za njega doktor i profesor ove lijepe igre.
Ne znam što Liverpool bezveze ubacuješ u pricu iz cista mira, kad je to za vas oduvijek bio KLUB po svemu...sad što su loši, to je druga prica (a i takvi vas opet deru ko od šale)....sam si se pitao i postavio neku konstataciju i dobio si odgovor adekvatan...hoces da praviš renomiranje i izdizanje svog oronulog kluba preko Atletica i ValencieFaraon iz Visokog je napisao/la:Jeste,svake godine su ispred Arsenala uu LPspizz je napisao/la:Za Liverpool niko ne kaže, a za Arsenal su vazda bili i ostali klasa...kao klubovi i Atletico i Valencia za vas su svjetska klasa...nema potrebe da se to elaborira, kad je to opšte poznata cinjenica.Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Citaj sta pisem.najbolja 9-ka u zadnjih godinu ipo.Faraon iz Visokog je napisao/la:po tvom nekom vanzemaljskom misljenjuZabac je napisao/la:Arda,Piatti,Rami,Falcao,Diego ne da su klasa za Adama,downinga,Carolla,Santosa,Mertesachera i Benayouna nego su za 3 klase bolji igraci !Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Caroll placen 40 miliona futni -------- Falcao placen 38 miliona eura.
falcao najbolja 9-ka Evrope zadnjih godinu ipo.
Caroll najveca K.A.R.I.N.A u zadnjih godinu ipo.Do duse i prije toga je bio anonimus za kojeg se placa 40 miliona.
Caroll je igrac koji je samo slican Llorenteu.Koji je za njega doktor i profesor ove lijepe igre.
Falcao je klasa za Ibru i Cavanija,eto dvojica boljih od njega
tvoj drug zabac je rekao da su ta dva klasa za liverpoolspizz je napisao/la:Ne znam što Liverpool bezveze ubacuješ u pricu iz cista mira, kad je to za vas oduvijek bio KLUB po svemu...sad što su loši, to je druga prica (a i takvi vas opet deru ko od šale)....sam si se pitao i postavio neku konstataciju i dobio si odgovor adekvatan...hoces da praviš renomiranje i izdizanje svog oronulog kluba preko Atletica i Valencie![]()
pa to je presmiješan pokušaj covjece
Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Vrijeme ce pokazati gdje ce biti ovi klubovi a i igraci,na kraju sezone se cujemojuznjak> je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput Arde,Piattia,Ramija i coAjde ovako ,Rami je sa Lilom digao Francusku ligu i bio najbolji odbranbeni igrac tog sampionata ,selektor francuske kaze da bez njega ne moze zamisliti svoju odbranu. Ti isti kontekst stavljas te igrace sa njim? Vjerujem da si gledao kako su odigrali protiv najjaceg kluba na svijetu,pa majku mu zar to nije dovoljan pokazatelj jacine tog tima ?
![]()
Niko ne kaze da su klasa za Liverpol odnosno Arsenal,da su trenutno jaci ? Jesu . Zasto ?vidis ti kako igraju Atletico i Valencia a kako igra Arsenal
. Onaj filizof prvo nema srama da napise kako su Atletico i Valencia u rangu Tottahama a daleko ispod nivoa Liverpoola i Arsenala ,prvo ja mislim da je Totac jaci od Arsenala i Liverpoola (dokazano prije par dana) vidjeces da ga Arsenal(dajem ruku) nece pobjediti . Sto se tice igraca ,pa haveru Arda ti je capiten jednog giganta kao sto je Glatasaray godinama ,najbolji turski igrac a znam svi ko je i sta Turska u nogometu,navodis nekakve Adame i Downinge ? Ko su ti bre ...sta su oni uradili u svijetu nogometa da vrijede ista ?Arteta je dobar igrac,ali buraz on je u godinama i vjerovatno privremeno rijesenje Arsenala ,taj je u Sociedadu grijao klupu inace . Santos je igracina i njega postujem ,sta mislis ko mu je konkurencija u repki Brazila ? Luis filipe iz Atletica
vrlo brzo ce ga poslati na klupu . Sto se tice Carolla i njegovih golova u engleskoj drugoj ligi ,dobar je napadac ali smijesan za Luisa Suareza ,e to je napadac,cak je smijesan igrac i za Kuyta ...da je dobar jeste ali nista vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.