KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 22 sep 2011, 23:53

Tuzno je znati da sutra Bosna igra prvu utakmicu. Tuzno je znati da se taj dan cekao citavo ljeto, i gledalo kako se roster sastavlja, imalo se (ne)realnih zelja. Sam pokazatelj da je turnir u takvom stanju da je uspjeh sto se odrzava sve i dovoljno govori.

Poneki clanak i to je to. Iskreno, rukovodstvo kluba je to zasluzilo.

Roster: Hodzic, Hot, Camdzic, Kalic, Demic, Buza, Guzonjic, Alispahic, Rahimic, Vukovic, Damjanovic, Residovic...
Smajlagic se povrijedio i nece igrati sest mjeseci....

Mirza hvala ti, Mirza hvala ti...

U ime ove mladosti...

:( :( :( :( :( :(
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 sep 2011, 17:26

Malo sam u prolazu pogledao Buducnost - Zadar..

I komentator kaze ovako, pa znate Kastropil vec dugo godina nosi igru u reketu Zadra, otkada je otisao Gecevski (a Kastropil tek ove godine dosao u Zadar) :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..A onda se vajni direktor nadoveze i kaze Kastropil nikada svoj potencijal nije pokazao...A on obicno drvo, ranga Emira Zimica...

A onda kaze pa Admire vi ste 2007. i 2008. godine kada je Bosna osvajala turnir bili kao igrac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da ne povjerujes, kakve gluposti ljudi valjaju..

Ostalo je samo ime.....

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 23 sep 2011, 20:27

Ko je sad Predsjednik Bosne i cime se bavi taj covjek ?.Hvala ako moze malo opsirnije je li neki bizmismen,politicar,tajkun itd ? :?:

Cudnovati
Kontakt:

Post Postao/la Cudnovati » 23 sep 2011, 21:27

kaze direktor, predsjednik, sta vec dodje, na otvaranju "nadam se da ce ovi mladi igraci predvodjeni iskusnim Halimicem :lol: .... "

inace nevjerovatno je kakve letve igraju u bivsem evropskom prvaku i sta ta djeca "uce" u mladjim kategorijama, zalosno :cry:

ps. Ali Demic bi mogao postati dobar igrac, ako ode na vrijeme vani...koje je on godiste 92. ?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 sep 2011, 22:44

Sindis Demić dominra! :mrgreen:
FEDERER= KLOC

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 sep 2011, 22:53

Iker C je napisao/la:Sindis Demić dominra! :mrgreen:
nemoj mi komsiju :mrgreen: ... haha nmg da vjerujem na sta je Bosna spala da jedan igrac(necu ga spominjat) koji je 6 godina u omladinskom pogonu Bosne grijao klupu... Nego Neno jesul se popravili Marko i Edo , msm jesul se uozbiljili ?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 sep 2011, 14:26

Neno cekam te danima da das analizu KKB sa turnira.

Meni je pravo drago sto su se okrenuli djeci i od njih pokusavaju nesto da naprave, mali Ali Demic je solidan, gledo sam i Camca u prvoj tekmi, dobro je odigrao, jbg djeca se bore, samo im Rahimic kvari prosjek.
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 sep 2011, 20:34

mirzza je napisao/la:Neno cekam te danima da das analizu KKB sa turnira.

Meni je pravo drago sto su se okrenuli djeci i od njih pokusavaju nesto da naprave, mali Ali Demic je solidan, gledo sam i Camca u prvoj tekmi, dobro je odigrao, jbg djeca se bore, samo im Rahimic kvari prosjek.
meni se jedino svidio nermin buza i ako i on treba ojacati, dok je ali na svaki dobar potez imao jedan los, a camdzic sem ulaza skoro da i nema nista drugo, trebao je vjezbati sut cjelo ljeto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 26 sep 2011, 23:20

nerminh74 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Neno cekam te danima da das analizu KKB sa turnira.

meni se jedino svidio nermin buza i ako i on treba ojacati, dok je ali na svaki dobar potez imao jedan los, a camdzic sem ulaza skoro da i nema nista drugo, trebao je vjezbati sut cjelo ljeto
Camdzicu je izgleda krivo sto ove godine iako smo dosta losiji u odnosu na proslu ima manje ovlasti....
U nekim trenutcima je izgledalo kado da namjerno nece da dodaje loptu Sindisu i ako je ovaj bio otvoren na sutu....
pa cak i kad je ovaj izasao on je silio i igrao za statistiku...mozda tako nebi bilo da nam Rahimic nije trener(onog "trenera" ne racunam jer vecinu akcija im dzeno govori sta da rade")...nadam se da cemo dovesti kakvog normalnog trenera u skorije vrijeme....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2011, 21:41

Večeras je ugašena KK Sloboda
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 21:46

Probisvjet je napisao/la:Večeras je ugašena KK Sloboda
SRAMOTA!!! Nek se svi koji uništavaju klubove koji su institucije BH sporta zapitaju da li vrijede ikakvog poštovanja, zbog čega uopšte žive, da li su ičim doprinijeli boljitku društva u cjelini. Paraziti!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 sep 2011, 21:09

Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.

Neno da cujemo tvoj komentar u vezi Baše ?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 sep 2011, 21:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.

a koji je ono trener doveo BiH U16 repku do 3 mjesta i sto je vodio bosnu na kraju?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 sep 2011, 21:30

nerminh74 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Basovic novi trener. Napokon nesto dobro , nije mogao bolji trener za ovaj mladi roster Bosne.

a koji je ono trener doveo BiH U16 repku do 3 mjesta i sto je vodio bosnu na kraju?
Damir Zeljković. Basović je bio i jedino riješenje jer teško da je neko u ovoj situaciji htio preuzeti kormilo broda koji je potonuo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 29 sep 2011, 22:31

Nije bitno ko je trener kada imaš ovako smiješan roster.Možeš dovesti najvećeg stručnjaka na klupu,Bosna se sa ovim igračkim kadrom nema čemu nadati.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 sep 2011, 23:27

Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 sep 2011, 23:47

neno#4 je napisao/la:

Jadna li je ta kosarka gdje je Basa trener. Mogao je bolji, a to je bio Senad Redzic. Samo sto Senad nije covjek koji se uvlaci svima redom i nije poltron. A Basa ne moze voditi ni Triland.
Ja ga poznajem kao dobrog trenera :) vidit cemo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 sep 2011, 00:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Ja ga poznajem kao dobrog trenera :) vidit cemo.
Parezanin je za njega Phil Jackson.

Ostalo je samo ime.....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 00:26

neno#4 je napisao/la: Parezanin je za njega Phil Jackson.
Jel gori od Sabeta?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 sep 2011, 10:24

Hawking je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Parezanin je za njega Phil Jackson.
Jel gori od Sabeta?
Naravno.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.