najaca scena 3,59 onaj autobus kad covjeka ne pobere

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Premocna stvar,bas bih to volio napravitVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imal neko iskustva sa ovim ??
valjda je to kalijev premanganatnime_tm87 je napisao/la:Takodje samo ne znam gdje da nadjem ovaj fitilj neda mi se sad trazit petarde sa fitiljom i kakva je ovo boja i sta znaci ovo pothatium?
u u kojoj pm da ja to nadjemkarameldar je napisao/la:valjda je to kalijev premanganatnime_tm87 je napisao/la:Takodje samo ne znam gdje da nadjem ovaj fitilj neda mi se sad trazit petarde sa fitiljom i kakva je ovo boja i sta znaci ovo pothatium?
Ma jest, radio sam ja ove dimne, slično... Najbitnije vam je nabavit KNO3, ima toga u poljoprivrednim apotekamakarameldar je napisao/la:valjda je to kalijev premanganatnime_tm87 je napisao/la:Takodje samo ne znam gdje da nadjem ovaj fitilj neda mi se sad trazit petarde sa fitiljom i kakva je ovo boja i sta znaci ovo pothatium?
Pa možeš uzet umjetno đubrivo, isto ti je tonime_tm87 je napisao/la:u u kojoj pm da ja to nadjemkarameldar je napisao/la:valjda je to kalijev premanganatnime_tm87 je napisao/la:Takodje samo ne znam gdje da nadjem ovaj fitilj neda mi se sad trazit petarde sa fitiljom i kakva je ovo boja i sta znaci ovo pothatium?
Da, rezultat je skoro pa isti... Nego, da ne idemo u off topic... Dosta o ovomekarameldar je napisao/la:Uspije li ovako kao i na snimku?
Onaj iz žirija umr'o.don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahahahah
Joj Vlade jest bezobrazan i neprofesionalan.don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahahahah
[youtube][/youtube]Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj se razbio ko' jaje!
[youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dokle vise
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.