FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mourinho: 'Forza Ranieri!'
Jose Mourinho has put aside his often vicious rivalry with Claudio Ranieri. “I want Inter to win, so Forza Ranieri!”
The Special One engaged in a series of battles over the media with Ranieri when he was at San Siro, but now the former Juventus and Roma boss has taken on his old job.
“I do not consider myself a pseudo fan, but rather an outright Inter fan,” said Mourinho in a Press conference for Real Madrid.
“This is why I don’t care who the Coach is, I just want Inter to win. If it is Ranieri now, then I say Forza Ranieri, I hope he can succeed.”
Since Mourinho’s departure in May 2010, the Nerazzurri have been all at sea with four different tacticians.
“Don’t worry, I am not a great Coach. It’s unlikely someone like me can be missed,” said Mou in a perhaps unique moment of modesty.
football-italia.net
Jose Mourinho has put aside his often vicious rivalry with Claudio Ranieri. “I want Inter to win, so Forza Ranieri!”
The Special One engaged in a series of battles over the media with Ranieri when he was at San Siro, but now the former Juventus and Roma boss has taken on his old job.
“I do not consider myself a pseudo fan, but rather an outright Inter fan,” said Mourinho in a Press conference for Real Madrid.
“This is why I don’t care who the Coach is, I just want Inter to win. If it is Ranieri now, then I say Forza Ranieri, I hope he can succeed.”
Since Mourinho’s departure in May 2010, the Nerazzurri have been all at sea with four different tacticians.
“Don’t worry, I am not a great Coach. It’s unlikely someone like me can be missed,” said Mou in a perhaps unique moment of modesty.
football-italia.net
Kapiten Srbije Dejan Stanković kaže da ni u najgorim košmarima nije mogao da očekuje katastrofalan start Intera u ovoj sezoni koji je kulminirao smenom Đan Pjera Gasperinija!

Iskusni vezista u razgovoru za Press poručuje da su tokom pripremnog perioda igrači Intera odlično radili, ali da je do promene na klupi moralo da dođe posle tri poraza u četiri zvanična meča.
Italijani ne pominju meč u Beogradu
Gazda trostrukog šampiona Evrope Masimo Morati izgubio je strpljenje posle očajne partije u Novari i poraza od 3:1 i odlučio da na klupu postavi Klaudija Ranijerija.
Prema Stankovićevim rečima, iskusni strateg će bez problema ući u sistem Intera, jer je radio u velikim klubovima poput Juventusa, Rome i Valensije.
- Preživljao sam ovakve situacije tokom karijere! Jednostavno, nije nam išlo od početka sezone. Dobro smo radili u pripremnom periodu i nije bilo panike kada smo u Pekingu u okviru Superkupa poraženi od Milana. Bili smo jedinstveni u stavu da će sve biti u redu, međutim, prevarili smo se. Iskreno, slabo smo igrali. A obično u takvoj situaciji strada trener, možda je promena bila neizbežna - istakao je Stanković.
Gasperini je potrošio kredite, pošto je osim od Noavre poražen od Palerma i na startu Lige šampiona protiv Trabzona. Nero-azuri su trenutno sa samo jednim osvojenim bodom daleko od borbe za skudeto, ali Srbin poručuje da sve može da se promeni u ekspresnom roku.
- Voda nam je do grla! Oseća se pritisak, mada u klubu nema frke, panike, teških reči. Navijači su očekivali mnogo bolji start sezone, mada su nam se dešavale neverovatne stvari. Da ne preteram, ali protiv Trabzona smo promašili 15 stopostotnih šansi, čudne stvari su se dešavale u Palermu. Bilo je kontroverznih sudijska odluka, ali prosto ne smemo da u tome tražimo opravdanje. Igrali smo slabu, da ne kažem mnogo loše.
Tokom impresivne igračke karijere na „Meaci", Stanković je sarađivao sa Murinjom, Benitezom, Manćinijem, Leonardom, a sada je galeriji velikih trenera dodao još jednog - Klaudija Ranijera.
- Danas smo se samo pozdravili i posle odradili trening. Nismo imali nikakav specijalan razgovor. Međutim, o njemu mnogo toga znam. Radio je u velikim klubovima i to će mu sigurno pomoći da brzo uđe u sistem i prebrodi ovu situaciju. Teško je, baš teško. Sad Parmu moramo da dobijemo kako znamo i umemo. Može to da bude prekretnica za nas sve.
Krizi mora doći kraj
Na Apeninima postoji mišljenje da je Inter dosegao vrh sa Žozeom Murinjom i da sa aktuelnim igračkim kadrom teško može da ponovi slične uspehe i okiti se bar jednom krunom u ovoj sezoni. Ne krije Stanković da je Specijalni ostavio neizbrisiv trag na „Meaci", ali da njegov odlazak pre 16 meseci nema dodirnih tačaka sa aktuelnom rezultatskom krizom Intera.
- Sa njim smo dotakli vrh, zvezde. Ipak, on je odavno otišao, a mi smo za to vreme promenili četiri trenera. Teško je privikavati sa na nov način rada, drugačije sisteme. Ali, i ovoj krizi mora da dođe kraj. Kao i što je došao kraj našoj žetvi trofeja - jasan je Stanković.

Iskusni vezista u razgovoru za Press poručuje da su tokom pripremnog perioda igrači Intera odlično radili, ali da je do promene na klupi moralo da dođe posle tri poraza u četiri zvanična meča.
Italijani ne pominju meč u Beogradu
Gazda trostrukog šampiona Evrope Masimo Morati izgubio je strpljenje posle očajne partije u Novari i poraza od 3:1 i odlučio da na klupu postavi Klaudija Ranijerija.
Prema Stankovićevim rečima, iskusni strateg će bez problema ući u sistem Intera, jer je radio u velikim klubovima poput Juventusa, Rome i Valensije.
- Preživljao sam ovakve situacije tokom karijere! Jednostavno, nije nam išlo od početka sezone. Dobro smo radili u pripremnom periodu i nije bilo panike kada smo u Pekingu u okviru Superkupa poraženi od Milana. Bili smo jedinstveni u stavu da će sve biti u redu, međutim, prevarili smo se. Iskreno, slabo smo igrali. A obično u takvoj situaciji strada trener, možda je promena bila neizbežna - istakao je Stanković.
Gasperini je potrošio kredite, pošto je osim od Noavre poražen od Palerma i na startu Lige šampiona protiv Trabzona. Nero-azuri su trenutno sa samo jednim osvojenim bodom daleko od borbe za skudeto, ali Srbin poručuje da sve može da se promeni u ekspresnom roku.
- Voda nam je do grla! Oseća se pritisak, mada u klubu nema frke, panike, teških reči. Navijači su očekivali mnogo bolji start sezone, mada su nam se dešavale neverovatne stvari. Da ne preteram, ali protiv Trabzona smo promašili 15 stopostotnih šansi, čudne stvari su se dešavale u Palermu. Bilo je kontroverznih sudijska odluka, ali prosto ne smemo da u tome tražimo opravdanje. Igrali smo slabu, da ne kažem mnogo loše.
Tokom impresivne igračke karijere na „Meaci", Stanković je sarađivao sa Murinjom, Benitezom, Manćinijem, Leonardom, a sada je galeriji velikih trenera dodao još jednog - Klaudija Ranijera.
- Danas smo se samo pozdravili i posle odradili trening. Nismo imali nikakav specijalan razgovor. Međutim, o njemu mnogo toga znam. Radio je u velikim klubovima i to će mu sigurno pomoći da brzo uđe u sistem i prebrodi ovu situaciju. Teško je, baš teško. Sad Parmu moramo da dobijemo kako znamo i umemo. Može to da bude prekretnica za nas sve.
Krizi mora doći kraj
Na Apeninima postoji mišljenje da je Inter dosegao vrh sa Žozeom Murinjom i da sa aktuelnim igračkim kadrom teško može da ponovi slične uspehe i okiti se bar jednom krunom u ovoj sezoni. Ne krije Stanković da je Specijalni ostavio neizbrisiv trag na „Meaci", ali da njegov odlazak pre 16 meseci nema dodirnih tačaka sa aktuelnom rezultatskom krizom Intera.
- Sa njim smo dotakli vrh, zvezde. Ipak, on je odavno otišao, a mi smo za to vreme promenili četiri trenera. Teško je privikavati sa na nov način rada, drugačije sisteme. Ali, i ovoj krizi mora da dođe kraj. Kao i što je došao kraj našoj žetvi trofeja - jasan je Stanković.
isto ko da sam negdje procito da je Sneijder ozlijeden ?? 
i da :
Rusi nemaju namjeru stati
Bogati ruski klub Anži je prema pisanju inostranih medija spremio nemoralnu ponudu za brazilskog internacionalca Maicona.
Anži će Maicona pokušati kupiti već u zimskom prelaznom roku, a inostrani mediji javljaju da je vlasnik kluba Sujejman Kerimov spreman izdvojiti pravo malo bogatstvo kako bi Brazilca doveo u Rusiju.
Podsjetimo, ukoliko Maicon preseli u Anži postat će peti Brazilac u tom ruskom klubu (Roberto Carlos, Jucilei, Joao Carlos i Diego Tardelli).

i da :
Rusi nemaju namjeru stati
Bogati ruski klub Anži je prema pisanju inostranih medija spremio nemoralnu ponudu za brazilskog internacionalca Maicona.
Anži će Maicona pokušati kupiti već u zimskom prelaznom roku, a inostrani mediji javljaju da je vlasnik kluba Sujejman Kerimov spreman izdvojiti pravo malo bogatstvo kako bi Brazilca doveo u Rusiju.
Podsjetimo, ukoliko Maicon preseli u Anži postat će peti Brazilac u tom ruskom klubu (Roberto Carlos, Jucilei, Joao Carlos i Diego Tardelli).

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Mourinho: Io sono interista, non pseudo-interista
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anton 1983
- Kontakt:
Jednostavno Inter nije imao kaj za hapiti pa je uzeo solomusnko rješenje, prelaznog trenera. No ruku na srce Inter ima gnoj od ekipe koji bi rijetko koji trener mogao preporoditi a da u tim ne ubaci neko osvježenje..Inter se sastoji od jako puno istrošenih dedica koji više i nemaju volje da razaraju po kvartu. Ranieru niti nemre biti imperativ da uzme scudetto, ali mu zadatak mora biti da stabilizira ekipu pa će tek onda vidjeti kako dalje...Ipak SERIA A nije tako jaka ove sezone da se truli INTER nebi mogao ubaciti kasnije u trku, za naslov. Tu je još zimski prelazni rok i sezona je duga. S druge strane Napoli i Juve ipak imaju više rješenja kad je u pitanju igra prema naprijed i to je ono što Interu očajnički fali...Automatski će već sve postati malo bolje čim 4 igrača budu stajali iza, a ne 3...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
vidi ,vidi finog posta ,, podsjeca me na moj post kad je tek Jupp stigao u Bayern da nisi copy/paste ?anton 1983 je napisao/la:Jednostavno Inter nije imao kaj za hapiti pa je uzeo solomusnko rješenje, prelaznog trenera. No ruku na srce Inter ima gnoj od ekipe koji bi rijetko koji trener mogao preporoditi a da u tim ne ubaci neko osvježenje..Inter se sastoji od jako puno istrošenih dedica koji više i nemaju volje da razaraju po kvartu. Ranieru niti nemre biti imperativ da uzme scudetto, ali mu zadatak mora biti da stabilizira ekipu pa će tek onda vidjeti kako dalje...Ipak SERIA A nije tako jaka ove sezone da se truli INTER nebi mogao ubaciti kasnije u trku, za naslov. Tu je još zimski prelazni rok i sezona je duga. S druge strane Napoli i Juve ipak imaju više rješenja kad je u pitanju igra prema naprijed i to je ono što Interu očajnički fali...Automatski će već sve postati malo bolje čim 4 igrača budu stajali iza, a ne 3...

medutim i dan ,danas se cudim kako me taj Heyne demantirao i cudo od Bayerna napravio ..

IO SONO INTERISTA
- anton 1983
- Kontakt:
nIGDAR TI NIJE BIO PROBLEM U MENI, PROBLEM JE UVIJEK BIO U VAMA...Postali ste iskompleksirani!warden je napisao/la: vidi ,vidi finog posta ,, podsjeca me na moj post kad je tek Jupp stigao u Bayern da nisi copy/paste ?![]()
medutim i dan ,danas se cudim kako me taj Heyne demantirao i cudo od Bayerna napravio ..
Inaće JUPP je sa nečim imao raditi za razliku od ranieria..Nebum sad tu njih dvojicu i Bayern i Inter uspoređivao jer to nema smisla..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
[youtube]http://i1.ytimg.com/vi/0eAyLiPFYOc/default.jpg[/youtube]anton 1983 je napisao/la:nIGDAR TI NIJE BIO PROBLEM U MENI, PROBLEM JE UVIJEK BIO U VAMA...Postali ste iskompleksirani!warden je napisao/la: vidi ,vidi finog posta ,, podsjeca me na moj post kad je tek Jupp stigao u Bayern da nisi copy/paste ?![]()
Inaće JUPP je sa nečim imao raditi za razliku od ranieria..Nebum sad tu njih dvojicu i Bayern i Inter uspoređivao jer to nema smisla..
[youtube]http://i2.ytimg.com/vi/aq1iY-Rtar4/default.jpg[/youtube]
upravu si

IO SONO INTERISTA
Talijanski mediji šaraju sa većerašnjom formacijom i sastavom koji će večeras istrčati u Bologni.
Većina piše da će Inter igrati u formaciji 4-3-1-2 iako bih ja lično volio da se krene sa 4-2-3-1 formacijom koja je dala najbolje rezultate no sada je i pitanje da li imamo spremne igrače za tu formaciju.
Vidim i Suljo se spominje u početnoj postavi pa onda ne bi trebalo brinuti

Valjda će i Cou dobiti priliku...
Većina piše da će Inter igrati u formaciji 4-3-1-2 iako bih ja lično volio da se krene sa 4-2-3-1 formacijom koja je dala najbolje rezultate no sada je i pitanje da li imamo spremne igrače za tu formaciju.
Vidim i Suljo se spominje u početnoj postavi pa onda ne bi trebalo brinuti

Valjda će i Cou dobiti priliku...
Bayern nam je redovna zrtva u ligi prvaka.
Suljo YOU CAN DO IT!!!

Suljo YOU CAN DO IT!!!

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
INTER, Stankovic: "Firing Gasperini was the only solution"

Interviewed by Press, Inter Milan midfielder Dejan Stankovic has declared: "Not even in the worst nightmare I could have imagined a worse beginning of the season. After loosing three games out of four there was no other solution than firing Gaperini. During the pre-season everything seemed fine, we all thought that it was going to work out, but we were wrong. Honestly we were not playing well, and in these cases it's always the coach that pays. Ranieri has worked in great clubs, this will help us to get out of this difficult situation"

Interviewed by Press, Inter Milan midfielder Dejan Stankovic has declared: "Not even in the worst nightmare I could have imagined a worse beginning of the season. After loosing three games out of four there was no other solution than firing Gaperini. During the pre-season everything seemed fine, we all thought that it was going to work out, but we were wrong. Honestly we were not playing well, and in these cases it's always the coach that pays. Ranieri has worked in great clubs, this will help us to get out of this difficult situation"
IO SONO INTERISTA
Evo sluzbena formacija , obi i cou igraju
Bologna: 1 Gillet; 16 Casarin, 90 Portanova, 5 Antonsson, 3 Morleo; 15 Perez, 26 Mudingayi, 33 Konè; 10 Ramirez, 23 Diamanti; 9 Di Vaio.
A disposizione: 25 Agliardi, 4 Krhin, 13 Pulzetti, 19 Vitale, 35 Paponi, 51 Loria, 99 Acquafresca.
Allenatore: Pierpaolo Bisoli
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 29 Coutinho, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 7 Pazzini, 9 Forlan.
A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate, 30 Castaignos, 42 Jonathan, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri
Arbitro: Paolo Tagliavento (sez. arbitrale di Terni)

Bologna: 1 Gillet; 16 Casarin, 90 Portanova, 5 Antonsson, 3 Morleo; 15 Perez, 26 Mudingayi, 33 Konè; 10 Ramirez, 23 Diamanti; 9 Di Vaio.
A disposizione: 25 Agliardi, 4 Krhin, 13 Pulzetti, 19 Vitale, 35 Paponi, 51 Loria, 99 Acquafresca.
Allenatore: Pierpaolo Bisoli
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 29 Coutinho, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 7 Pazzini, 9 Forlan.
A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate, 30 Castaignos, 42 Jonathan, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri
Arbitro: Paolo Tagliavento (sez. arbitrale di Terni)
IO SONO INTERISTA
da bas vidimo jel do trenera ili do igraca
imam osjecaj da ce Couti zabit 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Eo vam fin link...
http://www.livefootballol.com/streaming ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.com/streaming ... -2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
4-4-2? 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ne gledam utakmicu,ali to je Ranijerijeva omiljena formacija.adointer je napisao/la:4-4-2?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
ma 4-3-1-2 je formacijaOxygen je napisao/la:Ne gledam utakmicu,ali to je Ranijerijeva omiljena formacija.adointer je napisao/la:4-4-2?
IO SONO INTERISTA
Prvih pola sata i definitivno se vidi napredak, steta sta Samuel nije ono iskoristio mislim da bi se sve otvorilo nakon toga.
Treba zabit gol do poluvremena.
Treba zabit gol do poluvremena.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kako igramo,evo sad sam uso u kucu ? Kakav je Coutinho,ko je najbolji ? Ajde budite fini pa mi malo opisite...
Hvala
Hvala

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Igramo dobro,defintivno bolje nego kod onog klauna. Coutinho zasad nelos, moze on i bolje, imao je jedan dobar sut odma do stative, a nitko se zasada neizdvaja toliko, na mene su zasada najbolji dojam ostavili Cou i Naga.Yuto je napisao/la:Kako igramo,evo sad sam uso u kucu ? Kakav je Coutinho,ko je najbolji ? Ajde budite fini pa mi malo opisite...
Hvala
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.