ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Virtu4l
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2011, 18:04

Sad sam malo gledao statistiku. Nadal će eventualnom pobjedom doći na deset GS titula, što će ga još više približiti Federeru. Obzirom da ima samo 25 godina, sasvim je realno da ga prestigne u broju osvojenih titula, kako ATP turnira tako i Grand Slamova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2011, 19:13

Virtu4l je napisao/la:Sad sam malo gledao statistiku. Nadal će eventualnom pobjedom doći na deset GS titula, što će ga još više približiti Federeru. Obzirom da ima samo 25 godina, sasvim je realno da ga prestigne u broju osvojenih titula, kako ATP turnira tako i Grand Slamova.
:roll: :roll:
Rafa ih vec ima 10

6 RG,2 WB,1 US,1 AO

@armaa
opet se ne slazem, ako izgubi veceras a sljedecu godinu odigra odlicno sa 2 ili vise gs i jos dosta ostalih turnira protiv bilo kojeg tenisera a ne samo Novaka.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 sep 2011, 19:31

Dobro zboris Zabac.

Nadal je znacajno podigao formu na US Openu, definitivno igra dosta bolji tenis nego je bio slucaj do ovog turnira. To se posebno odnosi na ofanzivni dio igre i one njegove lude vinere iz defanzive. Blizu je svog najboljeg tenisa.

Za Djokovica bi bilo porazavajuce da je izgubio i drugi veliki mec protiv Federera sada kada igra najbolji tenis u zivotu. Istina, na ovom turniru ne igra kao na pocetku sezone, al' opet ima bolju igru od Federera. Ova sezona je za njega uspjesna kako god zavrsi. Pobjeda nad ovakvim Nadalom bi bila velika stvar za njihove buduce duele.

Nadal je igrac koji nema pretjerane probleme sa psihom. Njega eventualni poraz nece znacajno poremetiti. Kada je znatno slabiji, on gubi mec. Kada je 'tu negdje', onda pobjedjuje. Kada je bolji - razvaljuje. Dakle, eventualni poraz ce mu dati dodatni podstrek da jos vise radi na sebi i nadje igru kojom ce se suprostaviti Djokovicu u narednoj sezoni.

Po meni, ovako mocan Nadal je favorit protiv bilo kojeg tenisera na bilo kojoj podlozi. Protiv Mareja je izgledao dominantno kao protiv Djokovica u prosloj sezoni US Opena,.. Od samog pocetka se osjetilo da Marej nema nikakvu sansu, bas kao sto se osjetilo za Djokovica u proslom finalu US Opena. Al' Djokovic od prosle godine i ovaj nisu isti igraci. Ove sezone je gazio sve pred sobom, slavio u Dejvis Kupu, na dva GS turnira, dosaso na prvo mjesto ATP liste,.. On osjeca da je favorit protiv Nadala i da zna kako doci do pobjede. Bice zanimljivo i neizvjesno, sasvim tesko prognozirati. Ipak, mala prednost za Nadala, 55% :mrgreen: .

Al' volio bih da Djokovic pobjedi,... Nadam se da su prognoza i osjecaj pogresni.

'Ajde Nole :mrgreen: !!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2011, 21:03

samosarajvo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sad sam malo gledao statistiku. Nadal će eventualnom pobjedom doći na deset GS titula, što će ga još više približiti Federeru. Obzirom da ima samo 25 godina, sasvim je realno da ga prestigne u broju osvojenih titula, kako ATP turnira tako i Grand Slamova.
:roll: :roll:
Rafa ih vec ima 10

6 RG,2 WB,1 US,1 AO
Još bolja situacija za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 12 sep 2011, 23:05

Moj Valencia stranice si ispisao i sate života potrošio objašnjavajući kako Federer ima manu "bekend", a nadal nema nijednu. A Rafa evo 6 titula izgubi zbog svoj bekenda.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 13 sep 2011, 10:55

ATP lista 13.09.2011.

1.NOVAK ĐOKOVIĆ(SRBIJA) 14.720

2. (2) Rafael Nadal (Španija) 10.620
3. (3) Rodžer Federer (Švajcarska) 8.380
4. (4) Endi Mari (Britanija) 7.165
5. (5) David Ferer (Španija) 4.200
6. (6) Robin Soderling (Švedska) 3.785
7. (7) Gael Monfis (Francuska) 2.850
8. (8) Mardi Fiš (SAD) 2.820
9. (9) Tomaš Berdih (Češka) 2.770
10. (11) Žo-Vilfred Conga (Francuska) 2.710
11. (12) Žil Simon (Francuska) 2.415
12. (10) Nikolas Almagro (Španija) 2.300
13. (20) Janko Tipsarević (Srbija) 2.010
14. (21) Endi Rodik (SAD) 1.995
15. (13) Rišar Gaske (Francuska) 1.945
16. (16) Viktor Troicki (Srbij) 1.935
17. (18) Huan Martin del Potro (Argentina) 1.890
18. (22) Džon Izner (SAD) 1.890
19. (14) Stanislas Vavrinka (Švajcarska) 1.720
20. (23) Aleksandr Dolgopolov (Ukrajina) 1.700
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 13 sep 2011, 12:23

Mulder je napisao/la:Djokovic 2011- McEnroe 1984

Djokovic je pobijedio na prva 24 meca na tvrdoj podlozi i onda je presao na zemlju - McEnroe je pobijedio prva 24 meca u dvorani i onda presao na zemljanu podlogu.

Djokovic je pobijedio sve meceve na zemlji prije poraza na Roland Garrosu - McEnroe je pobijedio na svim mecevima na zemlji prije poraza na Roland Garrosu.

Nakon RG Djokovic osvaja Wimbledon- Nakon RG McEnroe osvaja Wimbledon.

Nakon prelaska na tvrdu podlogu Djokovic pobjedjuje u Kanadi ali gubi u Cincinnatiju - Nakon prelaska na tvrdu podlogu McEnroe pobjedjuje u Kanadi ali gubi u Cincinnatiju

????- McEnroe je nakon toga uzeo US Open
Bio mu je sudbina! :D
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 sep 2011, 19:35

Tomas Muster zabiljezio pobjedu na Challengeru u Todiu nad Mayerom u prvom kolu.
Danas uzeo set Fischeru i izgubio u tie breaku treceg seta.
Sve to sa 44 godine.
Musterminator. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2011, 21:51

Britanski teniser najavio bojkot
Marej: Moguć štrajk tenisera
Britanski teniser Endi Marej izjavio je da je moguć štrajk igrača koji su nezadovoljni prenatrpanim kalendarom Udruženja teniskih profesionalaca (ATP).

"Štrajk je moguć, jer mi je nekoliko tenisera već reklo da se ne plaše da preduzmu takav korak", rekao je Marej koji je u polufinalu US Opena izgubio od Španca Rafaela Nadala.

Marej je napomenuo da će se teniseri uskoro sastati sa predstavnicima ATP i Međunarodne teniske federacije (ITF) kako bi se razgovaralo o eventualnim promenama kalendara.

"Ako ne bude postignut kompromis, jednostavno ćemo napustiti sastanak. Ono što želimo nije ništa preterano - svega par nedelja više pauze tokom godine", rekao je Marej.
O ovome se piše već duže vrijeme, ali kad se pogleda koliko su plaćeni, ja im ne bih dao niti sedmicu odmora. Svakako su im samo Mastersi i GS turniri obavezni.
Voli te tvoje Sarajevo.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 23 sep 2011, 18:53

Federer odustao od nastupa u Sangaju.

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 27 sep 2011, 01:50

slika

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 27 sep 2011, 03:28

Zamolio bi sve ljubitelje tenisa da pogledaju sazetak meni licno najbolji teniski mech u 2 dobijena seta ikada :

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Stranger in the night. SIDA in the morning!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 27 sep 2011, 09:42

Tsonga nakon duze vremena do ATP titule, bilo je i vrijeme, zaokurzio je odlicne nastupe u posljednje vrijeme.
Sa ovakvom formom, stici ce on do zavrsnog Mastersa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2011, 19:49

Marej danas lagano protiv Dimitrova. Igrao je pod ručnom, tačno onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu, kao i jučer protiv Berrera. Naredni protivnik je Simon, protiv kojeg Endi ima sedam uzastopnih pobjeda. Ne vjerujem da će sutra biti nekih problema, Endi igra odlično.

Janko ide na Nishikorija, u četiri prethodna duela, Nishikori je uzeo samo jedan set protiv Tipsarevića. Odigrao je Japanac sjajno ovaj turnir, ali i Janko igra odlično. Nadam se da će ove sedmice doći do prve titule u karijeri. Drugi meč bi mogao biti veoma neizvjestan, gledao sam Baghdatisa protiv Melzera i na momente je djelovao kao pravi Marcos, onaj iz 2006/7 godine. Biće gusto.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 okt 2011, 13:06

Murray lagano do naslova u Bangkoku ponjedom nad Youngom 6:2 6:0
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 02 okt 2011, 13:48

Janko napokon osvojio prvu titulu u karijeri, pobijedio Baghdatisa u Kuala Lumpuru 6-4 7-5.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 okt 2011, 16:39

Srpski teniser je šokiran odlukom arbitražne komisije koja ga je doživotno suspendovala i kaznila sa 100 hiljada dolara. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Imajući u vidu da je odlukom Arbitražnog sudije u postupku protiv mene a koji su pokrenuli tzv. PTIO (Proffesional Tennis Integrity Officers) kojom sam kažnjen doživotnom zabranom bavljenja tenisom i novčanom kaznom od 100.000$ izazvala izuzetnu medijsku pažnju kako kod nas tako i u inostranstvu dostavljam Vam ovo saopštenje u cilju obaveštavanja javnosti o činjenicama koje su značajne za ovaj postupak i mene lično a takođe zbog pogrešnih interpretacija koja su se pojavila u medijima..

Hteo bih prvo da navedem da je cela moja porodica iz sveta sporta,otac bivši Davis cup reprezentativac SFR Jugoslavije i bivši Atp igrač,brat izabran za najboljeg mlađeg trenera SD ’’Crvena Zvezda’’. Nikada niko od nas nije imao mrlju u svojoj profesiji.

Ukratko, meni i dan danas iz potpuno nejasnih razloga i motiva jedan igrač,koji je trenutno u svetskom vrhu, sa kojim sam bio izuzetno dobar prijatelj tokom juniorskog bavljenja tenisom i sa kojim nisam imao kontakt skoro punih 11 godina me je prijavio TIU (Tennis Integrity Unit) navodeći da sam ga kontaktirao i nudio mu novac u cilju nameštaja rezultata njegovog meča sa drugim igračem što je apsolutna neistina.

Na osnovu ove prijave TIU je pokrenuo istragu u kome sam saslušavan tokom Januara ove godine kada sam prvi put saznao da postoji neka prijava protiv mene.Tokom ovog saslušanja sam prvi put i saznao za ime igrača koji me je prijavio.Tražio sam da pred predstavncima TIU odmah pozovemo tog igrača i u njihovom prisustvu sve razjasnim sa njim,čime bi završio ovu priču ali mi to nije dozvoljeno. Takodje tokom saslušanja mi je više puta nuđeno od strane TIU da priznam delo koje nisam učinio na šta nisam pristao jer sam verovao u istinu i pravdu.Tražio sam da u arbitražnom postupku mi dozvole da se branim i odbranim od svih „dokaza“ koje su imali protiv mene.

Pretres je održan 12 Septembra u Londonu.Medjutim, kako je Naredbom Arbitražnog sudije obavezani smo da se svi podaci vezano za Arbitražni postupak kao i Arbitražnu odluku smatraju poverljivim to mogu samo da izjavim da smo moj advokat Dragan Grebo i ja tokom postupka svaki „dokaz“ koji je prezentirala protivna strana u potpunosti obesmislili jer nije postojao ni jedan dokaz,ne da sam razgovarao sa tim igračem nego da sam ga ikad kontaktirao.Uveren sam bio da smo u potpunosti dokazali moju nevinost i očekivali smo da takav utisak stekne i Arbitražni sudija koji je trebalo da bude nezavisatan i objektivan i da donese oslobađajuću odluku. Na žalost, to se nije desilo.

Nisam želeo da priznam nešto što nisam uradio, hteo sam da dokažem svoju nevinost u arbitražnom postupku.Kako očigledno to nisam uspeo ići ću do kraja i u roku od 20 dana od dana kada moj branilac primi ovu neverovatnu odluku podneću žalbu Arbitražnom sudu za pitanja sporta (CAS) u Lozani uveren da ću najzad dokazati svoju nevinost i skinuti ljagu sa svoga imena..

Napominjem da sam želeo da sazovem i konferenciju za štampu i obavestim Vas o svemu ali kako je u toku žalbeni postupak i ograničenja iznošenja detalja prvostepenog postuka prinudjen sam da Vam se obratim putem ovog Saopštenja za javnost.Kad se završi žalbeni postupak održaću konferenciju za novinare.

Ovom prilikom hteo bih da se zahvalim na ogromnoj podršci od strane porodice,prijatelja,devojke,tenisera iz Srbije i širom sveta kao i TK ’’Crvena Zvezda’’.

Na kraju ne mogu da se otmem utisku da sam prosto izabran kao „žrtveno jagnje“ koje bez ijednog direktnog dokaza trebalo da budem osudjen ovako drastično a kao primer drugim teniserima.Mislim da je presuda doneta i pre pretresa u Londonu.”
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2011, 08:41

E moj Saviću, vojnik o skraćenju, kurava o poštenju...
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2011, 11:17

Lud meč između Mareja i Bagdatisa. Markos je imao brejk u trećem setu, ali ga je Škot kasnije izdominirao na sebi svojstven način :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 okt 2011, 20:01

Human gest broja 1,da se povuče ne bi li još neko uzeo šta ove godine :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 3 gosta.