FK Slavija

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 sep 2011, 00:12

Al bas se neki igraci guraju , a pojma nemaju recimo onaj macoli nije nesto , golman je ****.... :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 sep 2011, 22:26

Ово % управа $ је ?, ? не ' $ " $ " говере $ & " &, $ " & " " ? тај ' " " ", & је $ ? % јер ' је $ " свој ? " " " " ' $ се носе с' "...." $ је " $ ? сезоне " је " ? оно % у прва 2 ? ' $ $ " Сарајево " & ' $ " сезону, " $ је & $ & јер $ " упрве су ? $ ' се / у посао " $, ? ' " & " ?, а не & он - " зато је " ?...? је " " тренер " ? су га на ? јер су с " ? $ ?...& & ' & тренер " - ? & с "....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 00:15

ultra_slavija je napisao/la:Ово % управа $ је ?, ? не ' $ " $ " говере $ & " &, $ " & " " ? тај ' " " ", & је $ ? % јер ' је $ " свој ? " " " " ' $ се носе с' "...." $ је " $ ? сезоне " је " ? оно % у прва 2 ? ' $ $ " Сарајево " & ' $ " сезону, " $ је & $ & јер $ " упрве су ? $ ' се / у посао " $, ? ' " & " ?, а не & он - " зато је " ?...? је " " тренер " ? су га на ? јер су с " ? $ ?...& & ' & тренер " - ? & с "....
Post mi je napisan nekako zbrda zdola i ne shvatam neke stvari zaista.
O kakvom spremanju ekipe od strane Gutovica ti pricas covek bio na klupi nesta vise od mesec dana,dosao sredinom juna,otisao pocetkom avgusta,da je fizicki ekipu spremio nije,da je takticki napredovala i nije,ko je pogledao neku utakmicu Slavije zna kako su oni igrali pre a kako posle.

Drugo govoris da pratis Slaviju,znaci trebalo bi da si upucen i sa trunkom elementarnog znanja o fudbalu znao bi neke stvari i prepoznati kvalitetan fudbal u datom momentu.Prvo Slavija je pod vodstvom Erbeza osvojila kup,nije valjda slucajno,Slavija je u ligi bila druga ili ipak treca ne mogu da se setim sada.Slucajno ? Ne mislim da nije,nekompetentna licnost za obavljanje trenerske funkcije svakako to ne bi mogla da obavi.Slavija je pod Erbezom igrala Evropu izbacila Aalborga,i to zahvaljujuci drugim ljudima(jedino ako u to spada da je Kulina kupio remi u Aalborgu ;) ).ne bih rekao. :?
Dakle koliko god njemu sastavljali ekipu a desava se to odavno bio trener Odovic,Bjelica,Gutovic ili Erbez ovom zadnjem se ne moze osporiti da je Slavija u njegovo vreme bila najkvalitetnija ekipa i da su najbolje igrali,mogla bi im parirati ona Slavija iz 2004/05 koja je izgubila od Sirokog na penale,verovatno bi tada i dobila da se nije desilo to sto se desilo u poluvremenu te utakmice,ne znam koliko ste upoznati sa tom pricom,i koja je u predzadnjem kolu cini mi se u Lukavici izvisila za titulu protiv Sarajeva,kada ga je Obuca strp'o nekad pred kraj utakmice za 1:1.Ta ekipa je bila takodje jaka ali nije igrala kao ova 08/09.
Istina tada je Slavija imala pare da placa igrace,pa smo imali izuzetno kvalitetne igrace tu,pa jedan Zimonjic je sedeo skoro celo vreme na klupi,da bi usao u 1/2 finalu kupa protiv Zrinjskog i postigao onaj gol sa 30 metara za prolaz dalje.

Daleko od toga da je Erbez vrhunski strucnjak,ja smatram boljim od njega Odovica(kada ne gura svoga sina,za koga opet postoji jedna prica),a narocito Jevric koji je u kratkom vremenu vodio Slaviju ali je i pod njim Slavija igrala kvalitetan fudbal,ali je Erbez u trenutku u kakvom je sada Slavija,bez nekog finansijskog obrta,sa izuzetno talentovanim igrackim kadrom odlicno resenje.Pa tu su momci koje je mogu reci Erbez izbrusio Perisic,Pusara,Papaz,Todorovic,Besirevic i ostali klinci da ne nabrajam one losije o kojima sam davno rekao misljenje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 sep 2011, 00:28

Devil je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la:Ово % управа $ је ?, ? не ' $ " $ " говере $ & " &, $ " & " " ? тај ' " " ", & је $ ? % јер ' је $ " свој ? " " " " ' $ се носе с' "...." $ је " $ ? сезоне " је " ? оно % у прва 2 ? ' $ $ " Сарајево " & ' $ " сезону, " $ је & $ & јер $ " упрве су ? $ ' се / у посао " $, ? ' " & " ?, а не & он - " зато је " ?...? је " " тренер " ? су га на ? јер су с " ? $ ?...& & ' & тренер " - ? & с "....
O kakvom spremanju ekipe od strane Gutovica ti pricas covek bio na klupi nesta vise od mesec dana,dosao sredinom juna,otisao pocetkom avgusta,da je fizicki ekipu spremio nije,da je takticki napredovala i nije,ko je pogledao neku utakmicu Slavije zna kako su oni igrali pre a kako posle.

Drugo govoris da pratis Slaviju,znaci trebalo bi da si upucen i sa trunkom elementarnog znanja o fudbalu znao bi neke stvari i prepoznati kvalitetan fudbal u datom momentu.Prvo Slavija je pod vodstvom Erbeza osvojila kup,nije valjda slucajno,Slavija je u ligi bila druga ili ipak treca ne mogu da se setim sada.Slucajno ? Ne mislim da nije,nekompetentna licnost za obavljanje trenerske funkcije svakako to ne bi mogla da obavi.Slavija je pod Erbezom igrala Evropu izbacila Aalborga,i to zahvaljujuci drugim ljudima(jedino ako u to spada da je Kulina kupio remi u Aalborgu ;) ).ne bih rekao. :?
Dakle koliko god njemu sastavljali ekipu a desava se to odavno bio trener Odovic,Bjelica,Gutovic ili Erbez ovom zadnjem se ne moze osporiti da je Slavija u njegovo vreme bila najkvalitetnija ekipa i da su najbolje igrali,mogla bi im parirati ona Slavija iz 2004/05 koja je izgubila od Sirokog na penale,verovatno bi tada i dobila da se nije desilo to sto se desilo u poluvremenu te utakmice,ne znam koliko ste upoznati sa tom pricom,i koja je u predzadnjem kolu cini mi se u Lukavici izvisila za titulu protiv Sarajeva,kada ga je Obuca strp'o nekad pred kraj utakmice za 1:1.Ta ekipa je bila takodje jaka ali nije igrala kao ova 08/09.
Istina tada je Slavija imala pare da placa igrace,pa smo imali izuzetno kvalitetne igrace tu,pa jedan Zimonjic je sedeo skoro celo vreme na klupi,da bi usao u 1/2 finalu kupa protiv Zrinjskog i postigao onaj gol sa 30 metara za prolaz dalje.

Daleko od toga da je Erbez vrhunski strucnjak,ja smatram boljim od njega Odovica(kada ne gura svoga sina,za koga opet postoji jedna prica),a narocito Jevric koji je u kratkom vremenu vodio Slaviju ali je i pod njim Slavija igrala kvalitetan fudbal,ali je Erbez u trenutku u kakvom je sada Slavija,bez nekog finansijskog obrta,sa izuzetno talentovanim igrackim kadrom odlicno resenje.Pa tu su momci koje je mogu reci Erbez izbrusio Perisic,Pusara,Papaz,Todorovic,Besirevic i ostali klinci da ne nabrajam one losije o kojima sam davno rekao misljenje. ;)
Koji uspjeh ima taj jevric----smješnoooooo

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 sep 2011, 18:17

ZORAN ERBEZ NOVI TRENER SLAVIJE

Čelni ljudi FK Slavija danas su za novog šefa stručnog štaba imenovali Zorana Erbeza.

Erbez je već vodio Slaviju i to sa dosta uspjeha, a sa premijerligašem iz Lukavice osvojio je Kup Bosne i Hercegovine, te je postigao sasvim solidne rezultate u Evropskoj ligi.

Ovaj stručnjak na klupi će naslijediti Dragana Bjelicu, koji je prije nekih 15 dana podnio ostavku.

Možda su čitali komentare na forumu :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 sep 2011, 14:00

pabizo je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Pa jedino ako si glup onda neces razumijeti, ja stvarno ne znam sta sam nejasno napisoa , mozda nepismenosti ima al da se ne razumije stasam htio reci ne vjerujem......gutovic je bio tu kad su pripreme bile i on je bi os njima na pripremama ,ekipa se sprema na pripremama a nekad pocne ekipa......pusti te erbezove uspjehe svi znamo kako ih je uzeo i s kakvom ekipom.....junaci se poznaju sad , vidjecemo sta ce da uradi ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2011, 14:07

." $ је " $ ? сезоне " је " ? оно % у прва 2 ? ' $ $ " Сарајево " & ' $ " сезону, " $ је & $ & јер $ " упрве су ? $ ' се / у посао " $, ? ' " & " ?, а не & он - " зато је " ?...? је " " тренер " ? су га на ? јер су с " ? $ ?
Procitaj ovu recenicu jos jednom,dvaput,triput i shvatices.Onaj ko nije upucen u Slaviju ovo ce da shvati da je Gutovic poceo pripreme(sto je istina),da je Gutovic vodio Slaviju protiv Slobode i Sarajeva(sto nije istina vodio je samo protiv Slobode,protiv Sarajeva je na klupi bio Bjelica),i da je izdrzao citavu sezonu pa onda dao ostavku,sto naravno nije tacno. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 19:41

1:1 opet kuci,aj sto remizirase,nego i mene povalise na kladi,a bio sam uveren da je 1.50 previsoka kvota. :roll:
Koliko sam cuo od rodjaka losa utakmica koju je iskvario totalno Mrkovic koji je Slaviju totalno ubio,nije svirao cist penal nakon igranja rukom jednog igraca Slavije,nije iskljucio nekog njihovog stopera nakon udaranja i guzve nakon sto je sudija odsvirao kraj poluvremena,te da je dozvolio da svime i svacim udaraju igrace Slavije,zbog cega je Sadikovic i morao da napusti teren.Sudjenje kaze nikada losije nije video.

Slavija dosla do gola nakon kako kaze prelepo izvedenog slobodnjaka Sadikovica u same raslje odseda lopta,pre toga Rudar imao kontru 2 na 1 i Pantic pogodio precku.
Rudar dao gol nakon kardinalne greske odbrane a najvise na dusu ide Tomovicu,lopta iz kornera prelece preko peterca Tomovic,krece pa staje i ovaj glavom postize gol. :roll: :oops:

Sledi Travnik u gostima,dakle jos jedna petica za popravljanje gol razlike. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 sep 2011, 20:48

Jutros dobih jednu informaciju od jednog izuzetno dobro upucenog coveka koji prati Slaviju,da je mec Slavija-Siroki namesten.Naime u poluvremenu utakmice Slavija-Siroki "uprava" Slavije je usla u svlacionicu i zatrazila da se pusti Siroki,neki igraci su se pobunili(nije hteo reci koji),ali je na kraju ishod poznat. ;)

Nazalost sada se vidi dokle je dosao FK Slavija. ;) :(

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 sep 2011, 20:49

Devil je napisao/la:Jutros dobih jednu informaciju od jednog izuzetno dobro upucenog coveka koji prati Slaviju,da je mec Slavija-Siroki namesten.Naime u poluvremenu utakmice Slavija-Siroki "uprava" Slavije je usla u svlacionicu i zatrazila da se pusti Siroki,neki igraci su se pobunili(nije hteo reci koji),ali je na kraju ishod poznat. ;)

Nazalost sada se vidi dokle je dosao FK Slavija. ;) :(
Nista novo za omaleni klub koji dolazi iz provincije.Mislim na ovaj kladionicarski(Bevandin).Lijepo ljudi sebi sredili iz 1 u 2.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 sep 2011, 20:52

možda i jeste kladioničarska mučka, al' pitanje je: da li je u interesu Slaviji, da dogura daleko u Kupu ili da se bori za opstanak? Slavija igra blago je reći očajno i Kup bi im bio samo opterečenje.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 sep 2011, 20:56

Pasha je napisao/la:možda i jeste kladioničarska mučka, al' pitanje je: da li je u interesu Slaviji, da dogura daleko u Kupu ili da se bori za opstanak? Slavija igra blago je reći očajno i Kup bi im bio samo opterečenje.
Uopste nisam ni razmisljao na namestanje utakmice,pre nego sto mi je on to rekao,a moram reci da mu ja verujem.No kada pogledam Slavija je nastupila u jednom izmenjenom sastavu sa juniorima na klupi prakticno,logicno zelela je da odmori najbolje za ligu sto je primarni cilj ove sezone,pa prema informacijama koje imam oni mozda nece igrati ni kup RS-a u BIjeljini prolongirani su za 4.oktobar,a i ako budu isli dobice ih Radnik.Dakle ako vec ne zelis da igras zbog opterecenja zasto onda ne bi cvaknuli koju paru koja moze biti korisna. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2011, 20:06

Da li ce sutra da se izadje na teren,pitanje je sad. :? :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 okt 2011, 23:37

nije valjda da je do tog doslo .imali svjetla na kraju tunela ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2011, 23:45

astra1922 je napisao/la:nije valjda da je do tog doslo .imali svjetla na kraju tunela ;)
Kazu da jeste,odbili su da putuju u sredu na mec Kupa RS u Mrkonjic Grad. :(
Evo i jedan tekst,koji donekle odslikava situaciju u Slaviji,neke stvari i nisu recene,ali srz problema je otrpilike tu.
http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... orom!.html

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 okt 2011, 19:00

Devile, jesi li bio na tekmi danas?

Šta je pisalo na onoj paroli koju su izvisili Sokolovi? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 okt 2011, 19:20

Dže je Sudžuka sad? :D ova slavija tone kao beton. bas steta, a toliko smo im bodova uzeli svih ovih godina :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2011, 19:40

Bianconeri1988 je napisao/la:Devile, jesi li bio na tekmi danas?

Šta je pisalo na onoj paroli koju su izvisili Sokolovi? :D
Ma jok nisam u Sarajevu uopste.
A na paroli ti je pisalo "**** mater,sto vreme leti",danas su slavili 10 godina od osnivanja ovih Sokolova. ;)

A utakmica meni opet sumnjivo,da li je ista situacija kao i u mecu sa Sirokim videcemo za par dana,ali sve je moguce sa Kulinom u klubu. :(

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 17 okt 2011, 13:05

UPS je napisao/la:Dže je Sudžuka sad? :D ova slavija tone kao beton. bas steta, a toliko smo im bodova uzeli svih ovih godina :(
? су $ :) ? % $ !!! :lol: :lol: :lol:

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 23 okt 2011, 15:58

На " % прво ? (?-?) ? 0:0.....$ ?, СРЦЕ НА ТЕРЕН !!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.