Nije losa,mada mi ovi suskavci isfurali U Zenici svako po najmanje 2 ima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
oko 120 maraka.Emir ZENICA je napisao/la:Mogao si bar u markama napisati ****![]()
Nije losa,mada mi ovi suskavci isfurali U Zenici svako po najmanje 2 ima![]()
Nisam bgm mali mi bio,tacnije mogao sam uci,ali bi bio utegnut isto pracka.Emir ZENICA je napisao/la:Cuj nisi mogaoMa joj meni je to vec isfurano,treba traziti ono sto raja ne fura
Ides gradom 2101 istih suskavaca
Krme debeloDevil je napisao/la: Nisam bgm mali mi bio,tacnije mogao sam uci,ali bi bio utegnut isto pracka.![]()
Jbg tesko ti je ovde naci nesta sto se ne nosa,imam ja svacega u ormaru,ponajvise klupskih stvari,ali uvek se nadje nesta isto,npr.fantomke,vrlo malo ih je bilo dok sam ih ja nosao,sada ih svako nosi.
Ma nije to do debljine,nego mala velicina,ne znam ni koja je ono bila,ja volim da je sire oko mene,jbt to kada me zategne nesta.Emir ZENICA je napisao/la:Krme debeloDevil je napisao/la: Nisam bgm mali mi bio,tacnije mogao sam uci,ali bi bio utegnut isto pracka.![]()
Jbg tesko ti je ovde naci nesta sto se ne nosa,imam ja svacega u ormaru,ponajvise klupskih stvari,ali uvek se nadje nesta isto,npr.fantomke,vrlo malo ih je bilo dok sam ih ja nosao,sada ih svako nosi.I ti bi zavrsio DIF ?
![]()
Ma ima bruka stvari sto raja ne nosa.Fantomke,eto vidis kod nas raja to ne nosi,trebam poceti haha
Pa u grad sa curom dres ZvezdeTo su ti fazoni i cake koje slabo ko moze uraditi
npr. svi sad furaju suskavce a mi odma na zimsku jaknu, +40 a ti u zimskoj jakni,to su fazoni
![]()
Debljina 100 % ba,velicina xxl bila,znam jaDevil je napisao/la: Ma nije to do debljine,nego mala velicina,ne znam ni koja je ono bila,ja volim da je sire oko mene,jbt to kada me zategne nesta.
Ma kod nas ti se sada vracaju 90,trenerka gornji donji deo,utrpane u carape i maxerice,sve satro neka mafioza stajl.
KupljenaEmir ZENICA je napisao/la:
Uskoro moja![]()
Nije ni skupa a u Sarajevu
http://crash.ba/boys/jackets" onclick="window.open(this.href);return false;Megamon je napisao/la:Kolega,gdje si ovo nabavio i koliko je repa![]()
Joj zagledam jakne a nisam im'o love ni za vikendicu
Odlicna je. Ja sam kupio sebi neku adidasovu, bila 105KM, a ova je puno ljepsa. Uz to, i jeftinija 25KM. Vidjecu da i ja ovakvu sebi nabavim..the scouser je napisao/la:KupljenaEmir ZENICA je napisao/la:
Uskoro moja![]()
Nije ni skupa a u Sarajevu
gdje si kupio ovu jaknu i koliko je paraEmir ZENICA je napisao/la:Alaj ljudima donese para sa ovim jaknamaal dobre su strava
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, NebeskaSila96, VivaLaStella, VolimBiH96 i 13 gostiju.