HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 sep 2011, 15:27

Ja zadovoljan,opstankom u NLB ligi,jos da kojeg mladog igrača izbacimo.Ne vrijede titule u kadetima i juniorima ako barem jedan od njih ne uspije u seniorima!!!Naravno kup BIH i prvenstvo ne trebamo prepustati nikome!!!Ipak smo mi klub koji dominira!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 sep 2011, 01:14

felix123 je napisao/la:Nikad bolji rezultati s priprema
Iako to nisu neki veliki klubovi ,za naše uvjeta solidni
Izgubili samo od Buducnosti jednom ako se ne varam ,Velic to dobro radi
Treba nam jedan iskusni centar tipa Grgat i bit ce to dobra ekipa ,jedno sredina NLB lige i bh prvak ;)
Stipe Sarlija :D

uh kakav je to igrac bio ili onaj Odouk cini mi se da se tako zvao, on je bas stroj bio 8-)

ali nema vise takvih igraca barem u nasoj ligi...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 sep 2011, 10:17

ŠB.TRN je napisao/la: A ovom moderatoru, vjerujem Nerminu bih porucio da manje visi na nasoj temi jer ovdje se nikog ne vrijeđa i nema potrebe ispravljati i brisati postove normalnih ljudi!!!
:mrgreen:
covjece pa ja sam u tvojim nocnim morama pa me vidis svugdje i gdje me ima i gdje me nema
a sto se tice visenja na ovom topicu :lol:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 sep 2011, 13:17

Pa u pravu je svejedno, tko god da je obrisao, ako je obrisao iz onog razloga, nek se dobro, dobro zagleda i zapita koji je njegov problem s realnoscu i normalnoscu primarno. ;)
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 13:20

scudetto je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Nikad bolji rezultati s priprema
Iako to nisu neki veliki klubovi ,za naše uvjeta solidni
Izgubili samo od Buducnosti jednom ako se ne varam ,Velic to dobro radi
Treba nam jedan iskusni centar tipa Grgat i bit ce to dobra ekipa ,jedno sredina NLB lige i bh prvak ;)
Stipe Sarlija :D

uh kakav je to igrac bio ili onaj Odouk cini mi se da se tako zvao, on je bas stroj bio 8-)

ali nema vise takvih igraca barem u nasoj ligi...

Takvih igraca više nema ,on i zadravec su poharali BH košarkašku scenu ,steta sto nisu u to vrijeme imali jos 2-3 kvaliteta suigraca mogli bi i regionalnu scenu poharat
Odouk je bio gorila

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 sep 2011, 15:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa u pravu je svejedno, tko god da je obrisao, ako je obrisao iz onog razloga, nek se dobro, dobro zagleda i zapita koji je njegov problem s realnoscu i normalnoscu primarno. ;)
a obrisao mu je ovo:
RADNIK IZ BJELJINE SLAVI 50 GODINA POSTOJANJA I POZVAO JE NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB U BH Siroki DA UVELICA NJIHOVU PROSLAVU .
:roll: :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 15:55

Ma nek se ubije 'ko je god to uradio
NAJTROFEJNIJI KLUB kome smeta nek pati
Pojacanje ce vjerovatno bit objavljeno u ponedjeljak

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 sep 2011, 16:04

felix123 je napisao/la:Ma nek se ubije 'ko je god to uradio
ja nisam brisao
ali najtrofejniji klub pored bivseg prvaka Europe u istoj drzavi :lol:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 16:45

nerminh74 je napisao/la:
ja nisam brisao
U redu ako nisi brisao ,ali svakako posjeti neke obrazovne ustanove jer ocito ne razlikujes 2 razlicita pojma :
Najtrofejniji i Najuspjesniji
Pozdrav :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 sep 2011, 16:46

nerminh74 je napisao/la:
ja nisam brisao
'79 koje li vec...najtrofejniji= najvise naslova prvaka i kupa

hvala doviđenja 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 sep 2011, 18:36

Kevin je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
ja nisam brisao
'79 koje li vec...najtrofejniji= najvise naslova prvaka i kupa

hvala doviđenja 8-)
koliko klubova ima po 10-tak titula prvaka drzave, a koliko prvaka europe
a usporediti ovu nasu ligu pa i 20-30 titula sa i jednom titulom europe je malo reci smjesno

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 sep 2011, 19:05

U Bjeljini smo danas dobili nekih 10-15 razlike , kako i dolici revijalnoj utakmici moralo sa malo pripaziti na rezultat , nije Vladavic uopce isao gore , Topalovic 25 minuta ......
Trenutno u drzavi BH ne postoji ni jedan klub koji sa HKK Sirokim moze u istu recenicu ali ne samo u kosarci nego u svom sportovima koji postoje . Povjesnih dogadjaja se lijepo sjetiti ali od proslosti se ne zivi i ne temelji buducnost , ona se temelji na radu i perspektivi , ma koliko god tko osporavao ( nermin vecinom) uspjehe Sirokog znam i siguran sam da bi se 90%+ navijaca drugh klubova rado zamjenila sa navijacima Sirokog . Nazalost onih koji se sjecaju 70-ih godina proslog stoljeca je jako malo na ovom forumu ali zato svi znaju za legendarna utakmice iz 2004 ili 2007 ili najsvjezije iz 2011 , i svi znaju da je tih godina prvak postao onaj tko je imao 10% sansi a to je uvijek bio Siroki.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 sep 2011, 19:59

KK Siroki je Barcelona za BH kosarku u zadnjih 10 godina.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 22:50

scudetto je napisao/la:KK Siroki je Barcelona za BH kosarku u zadnjih 10 godina.
A zadnji 3 godine i miljama daleko od drugih,eventualno Igokea moza nesto ali i to ...
Meni osobno nije drago jer sam volio derbije sa Slobodom ,Banjaluckom Pivarom ,a da ne govorim s Bosnom
Nadam se da ce se ti posrnuli giganti sto prije oporavit jer ovako nije zanimljivo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 sep 2011, 02:23

nerminh74 je napisao/la:
ja nisam brisao
Pa usporedjuj ti sta hoces, al je cinjenica da je Široki jednostavno najtrofejniji klub OVE drzave i najuspjesniji kolektiv i sigurno najljepsa sportska prica unazad 15ak godina i zasluzuje maksimalni respekt, kao sto ga i ima od strane svih relevantnih faktora, odnosno onih ljudi cije misljenje ustvari nesto i vrijedi u svijetu kosarke na ovim prostorima.
Ako je tebi TOLIKI problem to priznati, ne moras. Ja nemam problema sa Bosninim titulama, kao ni njenom titulom prvaka Europe iz bivse drzave, niti itko osporava ili dodje na temu Bosne provocirati, podbadati zbog trenutacnog stanja (a nisam siguran da bi u suprotnom slucaju bila ista situacija, dapace garantiram da bi od ovih ''sezonskih navijaca'' Bosne sto dodju priupitati za ''stanje'' bilo zesce nasladjivanje i omalozavanje), dapace, respektiram je i uvazavam kao najveceg rivala (htio ti to ne htio, to je cinjenica, mozes ti sada pricati i mastati da je Bosna euroligaski klub, a ne na rubu bankrota, pa da joj je ovo navedeno kao ponizenje, sta li, sto imas obicaj), al ovo sto ti radis je cisto umanjivanje i osporavanje necega sto je OGROMNA stvar u ovakvoj drzavi i u ovim okvirima, pa i sire, definitivno, pogotovo kad se pogleda omladinska skola, podvig koji je ostvaren titulama u svim kategorijama, te punjenjem reprezentativnog (nebitno cijeg) kadra u fakticki svakom uzrastu i jedna dominacija koja je rijetko vidjena. Kao sto kkširoki rece, htio netko ili ne, kad ces vec pricati na taj svoj nacin, e onda trenutacno ne moze nitko ni u istu recenicu sa KK Široki s obzirom na sve, jer nijedan nije na toj razini.
Svaki realan covjek ce to prepoznati i reci, odati pocast, kao sto je i Radnik napravio ovim pozivom, a tebi ako je bas toliko stalo do usporedjivanja, imaginarnog zamisljanja situacije i svojevoljnih odredbi, stavljanja ''sta je smijesno'' ili sta nije smijesno u svakom postu koji se toga dotice, e onda se zapitaj u cemu, odnosno u kome je problem.

Moderator si, dakle, shvacas i sam da je ovim sve receno i da potrebe nema nastavljati o tome niti bi ti bilo u skladu s funkcijom nastavljati sa nekonstruktivnom raspravom.
...Život za Široki...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 sep 2011, 04:22

Ja sam davno napisao ovdje, jos dok su moj voljeni klub (KK Bosna) i KK Siroki vodili ravnopravnu borbu za titule, da svakome ko voli kosarku u BiH treba jak i stabilan kosarkaski klub kao sto je KK Siroki, najvise zbog kvaliteta lige. Znao sam i ocekivao tada da i KK Bosna mora ulagati u svoje kadrove i igrace ako zeli da se bori za primat. Kvalitetan KK Siroki, a ne "instant ekipa", je i moj klub tjerao da bude bolji i obrnuto.
Nazalost, KK Bosna je krenula nekim drugim putem i to ne zelim nikome da se desi. Mi smo trenutno pred bankrotom, sto se ipak nece desiti, ali ce nam trebati par godina da se oporavimo od onoga sta nam je kompanija koja je vodila klub uradila. I dalje zivimo od stare slave, a od toga se jednostavno ne moze zivjeti. Mirza i ekipa su nas dobro "zaduzili" i dali recept buducim generacijama kako moraju raditi da bi bili na tom putu, ali nazalost ovo danas je susta suprotnost.
Klinci nisu krivi, oni igraju najbolje sto mogu i oni su jedina svijetla tacka u ovom Bosninom ambisu. Danas i jucer, ko je gledao, mogao je da vidi ustvari da mi jedva prezivljavamo i da se "zadovoljavamo" pobjedama polu-amatera iz Tunisa. Zalosno je to sve. Nego, da ne pricam vise o KK Bosni, buduci da je tema KK Siroki. Nadam se da mi nece ko zamjeriti.
Ne mogu da tvrdim da li bi se iko nasladjivao ili ne da je suprotna situacija, ali znam da ja sigurno ne bih. Jedino sto ce KK Siroki morati da "popravi" je hranjenje reprezentacije BiH svojim igracima, ali i to ce se morati desiti u dogledno vrijeme. Vi ste jedina svijetla tacka nase klupske kosarke i jedini koji dostojno predstavljate ovu drzavu. Napisao sam davno i opet cu: Svaka cast, zelim vam sve najbolje i da nam sacuvate to prvo mjesto dok se ne vratimo, jer jedino kod vas vidim zdrav nacin rada. Isto tako zelim i za Borac i Slobodu naravno.
Sportski pozdrav iz Sarajeva i sve najbolje.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 10:18

Tema i nas klub se zove HKK Široki Brijeg, a ne KK Široki Brijeg.Ne vidim razloga da nekome smeta ono H.Mislim na nas sve,mi smo prvaci ove drzave BIH pod tim imenom,nek se to postuje!!!! ;) ;)

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 25 sep 2011, 14:35

ŠB.TRN je napisao/la:Tema i nas klub se zove HKK Široki Brijeg, a ne KK Široki Brijeg.Ne vidim razloga da nekome smeta ono H.Mislim na nas sve,mi smo prvaci ove drzave BIH pod tim imenom,nek se to postuje!!!! ;) ;)
klub ti se zove "HKK Široki TT Kabeli", ako ćemo pravo, a ne "HKK Široki Brijeg". To "Brijeg" nije nikad imao u imenu, žalosno je da to ne znaš. Ali je tebi važniji prefiks nego ime kluba što dovoljno govori o tvom interesu za sport.

kako ne shvataš da neki ljudi ne obraćaju pažnju na to, ne gledaju klub radi "H", već radi "KK" i ovdje pričaju o sportu a ne o narodu iz kojeg se popunjavaju redovi kluba. jednostavno, nije da nekom smeta, već ga ne interesuje, ne smatra to nekim bitnim faktorom za čitavu diskusiju o kvaliteti košarke, isl. zato dođemo na SportSport.ba, a ne na NarodNarod.ba.

da skratim: opterećen si. šta će ti to?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 16:21

Da skratim,HKK,ako ti smeta tvoj problem.Ovaj prefiks stoji i tako ga treba i pisati,isto kao sto je nogometni NK!!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 25 sep 2011, 19:45

već sam ti gore rekao: ne smeta mi, nimalo. ne interesuje me. košarku pratim zbog košarke, ne zbog Hrvata ili ostalih.

samo mi je smiješno što ti insistiraš da se piše pravilno ime kluba a ni sam ga ne znaš. klasični navijač koji dolazsi na utakmicu da bi podržao stranku. da ne kažem da je još smješnije da to insistiraš kod forumaša koji zaista neopterećeno diskutuju o klubu i hvale njegov rad, isto kao da su pisali zakonske akte, a ne forumski post.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.