Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 23 sep 2011, 11:04

Ama ljudi ne kontam vas sekunde jedne. Liverpool ( na čelu sa vlasnikom, menadžerom i svim trenerima ) je prije početka sezone izašao u javnost i rekao da ne možemo ove godine osvojiti titulu i da nam je prvenstveni cilj osvojiti mjesto koje vodi u LP.
Da, imamo dva poraza iz pet utakmica, ali za tim četvrtim mjestom zapstajemo 2 boda. Nadam se da niste ozbiljni pa da mislite da će Stoke i Newcatske završiti ispred Liverpoola.
U čemu je problem?
1. Nije bilo Glen Johnsona i Steven Gerarda.
U Liverpoolu dva dobra je teško sastaviti. Muku smo mučili posljednje četiri sezone sa lijevim bekom, a sada sa desnim bekom. Glavni desnik bek u Liverpoolu je glen, a njega su mijenjali Flanagan i Škrtel. Ovaj prvi nas je koštao dva boda protiv Sunderlanda, a ovaj drugi crvenog kartona protiv Tottenhama kao i to da ga je Bale pravio budalom. Ali, kad je to grmalj igrao beka, čovjek koji je štoper, osim u ekipi Stoka.
U veznom redu kao kreatori su Henderson i Adam, ljudi koji nikad prije nisu igrali zajedno i u ovom klubu pogotovo. Veliki je pritisak na njima. Henderson nije dobro odigrao protiv Sunderlanda kući, ipak je to grad u kojem je odrastao, ekipa za koju navija i grad u kojem živi njegova familija i prijatelji. Henderson je danak neiskustva platio protiv Stoka, kada njegova tri šuta brani Begović, a svaki šut je trebao ući bez problema. Henderson ipak ima jedan pogodak i asistenciju.
Adam je dobar igrač i to je dokazao, tri asistencije je sasvim dovoljno i pogodak. Ali opet ni on ne zna uvijek gdje se ko nalazi na terenu, a i crveni mu baš ne ide na ruku.

Sve u svemu, zbog nedostatka Glena i Gerarda, kratki smo za 3 boda.

2. Od startnih 11 u svakoj ekipi, Liverpool ima četiri igrača koji su novi. Dakle, problem neuigranosti je još uvijek tu. Nemojmo nikako zaboraviti da je Enrique bio tu u petak a u subotu je igrao utakmicu za Liverpool.

3. Liverpool je od 5 utakmica tri gostovao ( Arsenal, Stoke i Tottenham ) a dvije je igrao kući ( Sunderland i Bolton ).
4. Igrač od koga se najviše očekuje, Luis Suarez, je došao sedam dana prije početka prvenstva. Dakle, došao je umoran. Treaba i to uzeti u razmatranje.

5. Čudan splet sudijskih okolnosti. Protiv Sunderlanda sudija zadnjem igrači odbrane koji ruši Suareza ne daje crveni kraton, protiv Arsenala sudija ne svira čist prekršaj Arshavina nad Kellyijem, protiv Stoka dva čista penala se ne sviraju Lierpoolu ( u pitanju je samo igranje rukom ) a Stoku se svira sumnjivi penal, protiv Tottenhama svaki start Liverpoolovih igrača je karton ( a tu utamicu sudi sudija koji je sudio utakmicu Sunderland - Liverpool i priznao gol balonom ).

6. Prije reprezentativnih obaveza Liverpool je od 9 bodova skupio 7 uz gol razliku 6:2, a nakon povratka igrača Liverpool gubi dvije utakmice u kojima nije postigao pogodak uz gol razliku 0:5.

Dakle, sve u svemu, puno negativnosti se nakupilo oko Liverpoola. Svjetla tačka je prolazak u 4. kolo Carling cupa. Još 33 utakmice do kraja sezone, na minus dva smo od LP, sa Glenom i Gerardom u ekipi i očekujem bolje rezultate u narednom periodu.

Što se tiče transfera, Liverpool je ovo ljeto potrošio 45 miliona funti koje je dovoljno po novim kriterijima UEFE i nijedan igrač više neće doći. Na kraju sezone vjerovatno ostajemo bez Carre, Kuyta i Aurelija i tek tada možemo očekivati nove igrače u klubu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 sep 2011, 11:18

Ako vec objasnjavash sudjenje, onda je valjda fer reci i priznati neregularni prvi gol protiv Arsenala :roll:
nema potpisa

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 sep 2011, 11:22

Admir_Sa je napisao/la:Ako vec objasnjavash sudjenje, onda je valjda fer reci i priznati neregularni prvi gol protiv Arsenala :roll:
Već sam o tome pisao, u pitanju je sudijska kompenzacija, jer je u prethodnom napadu Arsenala napravljen faul kojeg sudija nije svirao i umalo pogodak. Razlika između sudijske greške u korist Arsenala i sudijske greške u korist Liverpoola, jeste u tome da je Liverpool dao go a Arsenal ne.
Ipak, da je Suarez dotakao loptu sudija bi svirao ofside, ovako ne.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 sep 2011, 11:28

Rizah je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ako vec objasnjavash sudjenje, onda je valjda fer reci i priznati neregularni prvi gol protiv Arsenala :roll:
Već sam o tome pisao, u pitanju je sudijska kompenzacija, jer je u prethodnom napadu Arsenala napravljen faul kojeg sudija nije svirao i umalo pogodak. Razlika između sudijske greške u korist Arsenala i sudijske greške u korist Liverpoola, jeste u tome da je Liverpool dao go a Arsenal ne.
Ipak, da je Suarez dotakao loptu sudija bi svirao ofside, ovako ne.
ja masonskih teorija zavjere, pa ovo ni interpol ne bi skontao :roll: kod napada arsenala glavni sudac je trebao da odluci sta i kako, a kod napada liverpoola valjda je pomocni sudac bio zaduzen da digne zastavicu, a taj isti pomocni sudac je bio skroz na suprotnoj strani od strane na kojoj je napadao arsenal
nema potpisa

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 23 sep 2011, 12:32

Sutra po pobjedu da se prekine ovaj crni niz u ligi nakon dva teska gostovanja i konacno da igramo na Anfieldu.
Mislim da cemo pobjedit bez vecih problema al opet treba biti oprezan jer su prosle sezone sve vece klubove znali iznenaditi(i nas na Anfieldu) tako da opreza nikad dosta.
Out su im:Fletcher i Ebans-Blake tako da su ovo dobre vjesti za nasu oslabljenu zadnju liniju.
Prenos ima na BHT-u valjda ce nam ovaj put biti sretniji.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 23 sep 2011, 13:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljubimac Cavani mora biti prvi izbor! 8-)
jel' se to priznaje da je Carrol promasaj i da smo bezveze bacili pare?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2011, 15:01

Carroll u Newcastleu i Liverpoolu su 2 različita igrača. U Liverpoolu se od svakog igrača traži da bude najbolji, a to je nemoguće. Liverpool u ovom trenutku ima 2 odlična igrača (wc igrača/Gerrard + Suarez), a ostalo je sve samo radna snaga. Gerrard ne igra zbog povrede, Suareza ne ide u posljednje vrijeme. Od koga bi se trebalo nešto očekivati?

Barton + Nolan + Carroll = odlično uštimani orkestar u osrednjem timu
Suarez + Carroll + bilo ko = raštimani okrestar u pretendentu za ligu prvaka.

Liverpoolova uprava i navijači imaju previsoka očekivanja. S jedne strane razumljivo, s druge i nije. Kako? Ok, jedan od dvaju najvećih engleskih klubova BI TREBAO SVAKE GODINE igrati važnu ulogu u CL. No, realnost je drugačija. Ime, tradicija i titule ne ganjaju loptu po zelenim terenima. :mrgreen: Da bi se ispoštovalo to nepostojeće pravilo o veličini kluba i igranju u Evropi, mora se malo poraditi i na igri.

U Liverpoolu puno škripi. Gerrardov povratak bi treb'o biti ta igla kojom bi se probudio ostatak ekipe. Sada ima Suazera, prije je im'o Torresa. Iako je Luis pokaz'o svu svoju snagu, moraće biti puno bolji kako bi se Liverpool podig'o. Carroll bi bio odličan u Tottenhamu. Zašto? Igraju previše po krilima (Lennon, Kranjčar, Bale, Pienar), te oni mnogo češće ubacuju loptu u protivnički šesnaesterac. To je Carrollovo najjače oružje. Skok igra. Liverpool? Kombinovanje kroz sredinu i prizemne lopte na napadače - tu Andy ne može pokazati ono što zna i umije. Jednostavno, on je klasični centarfor i to je to. Ona stara škola, pomalo zaboravljena. Može on zabiti van šesnaesterca, al' za to je potrebno puno toga. Prvo, potrebno je raširiti protivničku odbranu, te tako dozvoliti Carrollu više prostora za manevar. On nije brz igrač (razumljivo s obzirom na konstituciju), al' je razornog i preciznog šuta. Kada bi u tom trenutku Downing + Suarez + Gerrard (ok, do ovog trenutka ga i nije bilo) razvlačili ostatak odbrane, Carroll bi bio opasan. No...

Ne znam, ja bih se odlučio za izostavljanje Carrolla ili za mijenjanje načina igre. Jer, ovako on ne može pokazati zašto je doveden. Igrati sa jednim veznim igračem više, s tim da Gerrarda staviti iza napadača (kao u Benitezovo vrijeme). Tu je opasan, a godine mu više ne idu u prilog, pa nema smisla da se ubija vraćajući u odbranu. Sada je tu Adam koji može i mora vratiti se do svojih 30-ak metara i povući loptu, te istu proslijediti naprijed (kao prije Xabi Alonso). To je recept za Liverpool.

Ni Manchester ne igra sa teškašem naprijed. Pa ne igra ni Chelsea sada (Mata - Sturridge - Torres). Brzi igrači, brži protok lopte, veća mogućnost pogreške protivničke odbrane.

Glen - Carragher - Škrtel - Enrique
____________Lucas___________
Kuyt________Adam_______Downing
___________Gerrard_______
__________Suarez____________

Poznavajući Kuyta, on će špartati gore dolje i tako pokrivati tu desnu stranu na najbolji mogući način. Također, i Suarez učestvuje u razbijanju protivničkih napada na protivničkoj polovici. Gerrard i Adam su majstori u postavljanju, jedino mi je Downing nepoznanica (nisam nešto pretjerano gled'o ovaj segment njegove igre). Dovoljno brza ekipa i u odbrani i u napadu, a to je najbitnije. Hendu povremeno koristiti umjesto Kuyta ili nekog veznjaka, Carrolla kada se baš ganja rezultat i to je to. Barem po meni, ovo je najbolja postava Liverpoola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 sep 2011, 15:15

Bellamy oduševljen pogotkom

Craig Bellamy progovorio je o svom oduševljenju nakon prvog pogotka od povratka na Anfield postignutom u utakmici u kojoj je Liverpool rezervirao mjesto u četvrtoj rundi Liga kupa pobjedom kod Brightona od 2:1.

Velšanin je zabio svoj prvi pogodak za Liverpool nakon poznatog gola Barceloni, a odigrao je i veliku ulogu u drugom pogotku kojim je Dirk Kuyt osigurao pobjedu.

"Bio je to lijep gol i zadovoljan sam njime."

"Uspio sam se povezati sa Luisom Suarezom, koji je fantastičan igrač i to je bio odličan osjećaj."

"U prvom smo ih poluvremenu pregazili. Naše kretanje i sve ostalo bilo je fantastično, no to samo pokazuje da morate zabiti drugi i treći gol kad igrate dobro da bi sve prošlo kako treba."

"Posustali smo u drugom dijelu, a oni su igrali dobro. Dali smo im inicijativu i znali smo da će biti teško."

"Pomalo nam je laknulo nakon drugog gola, no i dalje smo sretni zbog prolaska dalje."

"Imali smo dosta igrača kao što sam ja kojima je trebalo tih 90 minuta i uživao sam."

Na pitanje koliko daleko Liverpool može doći u Carling Cupu ove sezone, Liverpoolov broj 39 preferira ići korak po korak.

"Pred nama je mnogo posla. no potrudit ćemo se. Veselimo se ždrijebu u subotu."

Bellers se osvrnuo i na njegov trenutak magije koji je mu umalo donio šansu za pogodak mjeseca nakon sjajnog slobodnjaka sa 40 metara kojim je pogodio gredu.

"Na sekundu sam mislio da će ući."

"Pokušao sam to par puta i to je izgledalo dobro. Ove nove lopte se kreću na specifičan način, te ako je dobro udarite možete zabiti."

"Možda ću idući put imati više sreće, no najvažnije je da je smo pobijedili."
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 sep 2011, 15:20

Monolog je napisao/la:Carroll u Newcastleu i Liverpoolu su 2 različita igrača. U Liverpoolu se od svakog igrača traži da bude najbolji, a to je nemoguće. Liverpool u ovom trenutku ima 2 odlična igrača (wc igrača/Gerrard + Suarez), a ostalo je sve samo radna snaga. Gerrard ne igra zbog povrede, Suareza ne ide u posljednje vrijeme. Od koga bi se trebalo nešto očekivati?

Barton + Nolan + Carroll = odlično uštimani orkestar u osrednjem timu
Suarez + Carroll + bilo ko = raštimani okrestar u pretendentu za ligu prvaka.

Liverpoolova uprava i navijači imaju previsoka očekivanja. S jedne strane razumljivo, s druge i nije. Kako? Ok, jedan od dvaju najvećih engleskih klubova BI TREBAO SVAKE GODINE igrati važnu ulogu u CL. No, realnost je drugačija. Ime, tradicija i titule ne ganjaju loptu po zelenim terenima. :mrgreen: Da bi se ispoštovalo to nepostojeće pravilo o veličini kluba i igranju u Evropi, mora se malo poraditi i na igri.

U Liverpoolu puno škripi. Gerrardov povratak bi treb'o biti ta igla kojom bi se probudio ostatak ekipe. Sada ima Suazera, prije je im'o Torresa. Iako je Luis pokaz'o svu svoju snagu, moraće biti puno bolji kako bi se Liverpool podig'o. Carroll bi bio odličan u Tottenhamu. Zašto? Igraju previše po krilima (Lennon, Kranjčar, Bale, Pienar), te oni mnogo češće ubacuju loptu u protivnički šesnaesterac. To je Carrollovo najjače oružje. Skok igra. Liverpool? Kombinovanje kroz sredinu i prizemne lopte na napadače - tu Andy ne može pokazati ono što zna i umije. Jednostavno, on je klasični centarfor i to je to. Ona stara škola, pomalo zaboravljena. Može on zabiti van šesnaesterca, al' za to je potrebno puno toga. Prvo, potrebno je raširiti protivničku odbranu, te tako dozvoliti Carrollu više prostora za manevar. On nije brz igrač (razumljivo s obzirom na konstituciju), al' je razornog i preciznog šuta. Kada bi u tom trenutku Downing + Suarez + Gerrard (ok, do ovog trenutka ga i nije bilo) razvlačili ostatak odbrane, Carroll bi bio opasan. No...

Ne znam, ja bih se odlučio za izostavljanje Carrolla ili za mijenjanje načina igre. Jer, ovako on ne može pokazati zašto je doveden. Igrati sa jednim veznim igračem više, s tim da Gerrarda staviti iza napadača (kao u Benitezovo vrijeme). Tu je opasan, a godine mu više ne idu u prilog, pa nema smisla da se ubija vraćajući u odbranu. Sada je tu Adam koji može i mora vratiti se do svojih 30-ak metara i povući loptu, te istu proslijediti naprijed (kao prije Xabi Alonso). To je recept za Liverpool.

Ni Manchester ne igra sa teškašem naprijed. Pa ne igra ni Chelsea sada (Mata - Sturridge - Torres). Brzi igrači, brži protok lopte, veća mogućnost pogreške protivničke odbrane.

Glen - Carragher - Škrtel - Enrique
____________Lucas___________
Kuyt________Adam_______Downing
___________Gerrard_______
__________Suarez____________

Poznavajući Kuyta, on će špartati gore dolje i tako pokrivati tu desnu stranu na najbolji mogući način. Također, i Suarez učestvuje u razbijanju protivničkih napada na protivničkoj polovici. Gerrard i Adam su majstori u postavljanju, jedino mi je Downing nepoznanica (nisam nešto pretjerano gled'o ovaj segment njegove igre). Dovoljno brza ekipa i u odbrani i u napadu, a to je najbitnije. Hendu povremeno koristiti umjesto Kuyta ili nekog veznjaka, Carrolla kada se baš ganja rezultat i to je to. Barem po meni, ovo je najbolja postava Liverpoola.
Sve odlicno napisano,ko' da sam i ja napisao.Dalglis ukoliko misli ozbiljno u vezi LP u januaru ce morati dovesti kvalitetnog stopera(Cahilla) i kvalitetno krilo/napadac u zavisnosti od toga zeli li da mu Suarez igra napad ili krilo i tada bi to licilo na nesto,a ovako ce biti tesko.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 sep 2011, 18:01

Treba sao biti realan, ne treba se zanositi da ce LFC sa prosjecnim igracima doci do velki ciljeva. Previse je tu izivikani ljubimaca tipa lavovi i slicno, a na tereu ucinak ravan katastrofi. Samo se vi zanosite proci ce jos godine do tog treutka kada ce Liverpool biti konkurentan.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 sep 2011, 18:10

Povratak Gerrard-a sigurno nece natjerati pojedine igrace da pocnu igrati iznad svojih mogucnosti,niti ce im popraviti psihologiju.....problem je opet u timu i medju igracima,lopta se previse valja po sredini terena i konstantno se vraca Reini svako 20 sec....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 sep 2011, 21:00

Sutra očekujem laganu pobjedu (kao i uvjek :mrgreen: ) 2:0/3:1, volio bih vidjeti Gerrarda od početka i da odigra negdje do 60/70minute. Prijenos je na BHT1 mada nam oni nisu sretni kada nas prenose. Evo kakav bi sastav volio vidjeti sutra...

------------Reina------------
Kelly--Carra--Coates--Enrique
------------Lucas------------
-----Gerrard-----Adam-----
--Kuyt-------------Bellamy--
------------Carroll-----------

Volio bih da vidim kako bi to izgledalo naprijed, Gerrard-Carroll, stim da bi želio vidjeti u drugom poluvremenu i Suareza.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 sep 2011, 21:28

Znači sutra mogu nastupiti Skrtel i Adam ?!

Volio bih da Doni upiše sutra nastup ali očigledno da je Reina i dalje neprikosnoven tako da očekujem njega na golu.Što se tiče odbrane mislim da će na teren izaći:Kelly/Glen (oporavio se),Carra,Skrtel i Enrique.Poprilično sam siguran da sutra neće Skrtel na beka već neko ko je bolji u ofanzivi.

Vezni red:Lucas,Adam i nadam se Gerrard,iako vjerovatno još uvijek nije spreman za 90 minuta (odigraće koliko toliko).Ukoliko on ne bude spreman onda će sigurno Henderson igrati.

Ja bih volio da u napadu igraju Suarez,Bellamy i Downing mada sumnjam da će igrati u ovom sastavu.Prije bih rekao da će u napad Suarez,Downing i Carroll jer su odmarani tokom meča Carling kupa (izuzev Suareza ali on je i sam rekao da želi da igra u svakom mogućem meču,ala Ronaldo). 8-)

Što se tiče prognoze,očekujem neku pobjedu od 3:0 ali sigurno da neće biti lahko.Wolvesi igraju dosta dobro,a treba napomenuti da su prošle sezone i slavili na Anfiledu (doduše LFC pod vodstvom Roya) pogotkom Milijaša.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... great-pics" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 sep 2011, 22:52

Cudi me sto ga nismo bar pokusali dovesti...kad smo za Carrolla spucali 35M...jos uvijek zamisljam taj napad...SUAREZ I CAVANI !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 23 sep 2011, 22:54

Jel ovo Carroll dao gol na treningu? :D :D :mrgreen: aBd sutra da ga dadne više..moja prognoza
preoptimistično:
Liverppol- Wolves (1:0) 4:0
Suarez 19'
Gerrard 63'
Suarez 68'
Carroll 81'

8-)
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 sep 2011, 23:29

ILoveLFC je napisao/la:
Cudi me sto ga nismo bar pokusali dovesti...kad smo za Carrolla spucali 35M...jos uvijek zamisljam taj napad...SUAREZ I CAVANI !
pa gledaj reprezentaciju urugvaja cesce :P
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 sep 2011, 23:56

Liverpool8 je napisao/la:
Mora biti prvi izbor, ukoliko bude potrebe za izborom.
I dalje stojim iza toga da će Carroll dokazati da vrijedi.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 24 sep 2011, 00:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Liverpool8 je napisao/la:
Mora biti prvi izbor, ukoliko bude potrebe za izborom.
I dalje stojim iza toga da će Carroll dokazati da vrijedi.
Ne moze se Carroll dokazati zato sto ne igramo igru koja njemu odgovara.Nemamo brzonoga krila koja imaju ubitacan centarsut Liverpool ove sezone igra kroz sredinu i Carroll je tu neupotrebljiv jer nema niti brzine da pobjegne stoperima niti tehnike da ih se tako oslobodi.Liverpool mora ili mijenjati stil igre ili dovesti drugog napadaca,ne preostaje im nista drugo.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 sep 2011, 00:27

Vidjećemo kako će ići sa Gerrardom.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 sep 2011, 00:28

Cuj sad Carroll ne valja i on je krivac za sve, ono sto je Lucas bio 2008 i 2009 (krivac za sve) ove godine je Carroll.
Najslabija karika :D Neko je dao dobar primjer za Gomeza i situaciju u Bajernu kad su ga svi nazivali klocom, nesposobnim, invalidom a sada covjek po 4 gola zabija i igra na vrhunskom nivou. Kad nije igrao kod nas slinili smo za njim kao i cijela Engleska, kad je dosao i kad treba da ga podrzimo da se prilagodi i dodje na onaj nivo, mi ga podcjenjujemo i ne vjerujemo u njega. Sad se zele neki Cavaniji, Laveciji.. Ko garantuje da bi se oni bolje snasli od Carrolla? Dosena je iz italije dosao, i Aquilani pa nisu meda mogli.. Suplja prica, neka meni mog Carrolla, proradit ce on kad tad ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.