Uraditi 2 preostale tribine na Gradskom u Banja Luci i "povezati" ih sa ove dvije tribine (što nekim klupskim prostorijama, što nekim prostorima između tribina) i stadion bi bio ubjedljivo najbolji u državi. Ja imam neko mišljenje da se prave velike greške kad se "rekonstruišu" stadioni u BiH, uvijek su tribine razdvojene, susjedne (ne mislim na stadione ovalnog oblika, nego na onaj kao kockasti fazon), U Evropi su davno skontali da taj prostor za male pore može odlično da se iskoristi za neke prostore, a mi ..delko je napisao/la:nista od toga, ostalo sve na maketigruezi je napisao/la:Red blue army sha bi sa onim novim stadionom o kojem su pricali od 30tak hiljada ??a mozda za par godina vlada i izdvoji sredstva uglavnom na Banjaluckom polju gdje treba da se to gradi jos uvijek je prazna livada dakle cekaju se sredstva
mada prije mjesec dana sam citao da su stavili na tender ako neko hoce od sponzora da gradi npr kao sto ce biti nova Grbavica pa valjda jos uvijek tender nije gotov mada sumnjam da se ko i prijavio
no najvaznije je da nama naprave sad jos jednu tribinu ili sjever ili jug samo nek naprave
bolje jug jer na sjeveru ima ona pomocna pa eto moze sluziti a jug je strava i uzas, gledati one tipove sto se penju po zidu da gledaju utakmicu
sto se tice Otoke odlicna je
jos samo da urede i sa druge strane stave neke stolice i to malo ne mora da bude nesto ekstra ali da urade kao Police sto su BICE VRH
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
U mom svijetu važe moja pravila
tako je Dino i ja sam za to da se tim nekim klubskim prostorijama popune ti prostori moze i ono lafo kad je utakmica u TV prenosu pa kad oni nako u staklu budu reporteri i te fore to mi je skroz fino a i stadion je stvarno fin, samo kad nam to jos zavrse
a nadam se da ce 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ma biti ce, kad osvoje ligu prvakadelko je napisao/la:tako je Dino i ja sam za to da se tim nekim klubskim prostorijama popune ti prostori moze i ono lafo kad je utakmica u TV prenosu pa kad oni nako u staklu budu reporteri i te fore to mi je skroz fino a i stadion je stvarno fin, samo kad nam to jos zavrsea nadam se da ce
dodjete obidjete bilino polje pogledate uslove malo loze svlacionice parking mjesta press salu salone wc i onda komentarisite najjaci stadion u drzavi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Eh upravo o tome govorim, stvarno ne treba mnogo novca za to, a to je super.delko je napisao/la:tako je Dino i ja sam za to da se tim nekim klubskim prostorijama popune ti prostori moze i ono lafo kad je utakmica u TV prenosu pa kad oni nako u staklu budu reporteri i te fore to mi je skroz fino a i stadion je stvarno fin, samo kad nam to jos zavrsea nadam se da ce
@avenija jeste vam najljepši stadion, ali imam mnogo sitnog posla da se uradi. Naprimjer, za početak treba zid izmalterisati, raspada se. Pozdrav.
U mom svijetu važe moja pravila
avenija bio sam ja na Bilinom crnom i crvenom
stadion je stvarno bombonica i tu nema price jedino sta mi je bilo uzas sto reflektori na onoj velikoj tribini vecina ne radi ili slabo radi kao sto je na nasem gradskom bilo prije a sad svi rade na opste zacudjenje
Bilino nakon rekonstrukcije je super eh jos da se sredi nas gradski,Tusanj i Vrapcici ostali su prikoliko dobri (kod vecih klubova u BiH)i da se osnuje regionalna liga i bice vrh
tad bi i posjeta bila odlicna na tim finim stadionima 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Sve i da se osnuje regionalna liga, čisto sumnjam da bi više od jednog kluba iz Bih u istoj učestvovalo. Ako bi to bila Balkanska liga od 16-18 klubova, nju bi vjerovatno popunili: Fener, Galata, Bešiktaš, Olimpijakos, Panatinaikos, AEK, Steaua, Dinamo B., Levski, Liteks, Dinamo Tirana, Vardar, Budućnost, Vojvodina, Partizan, Zvezda, Hajduk, Dinamo Z., Maribor, Olimpija...pa možda i Željo, Sarajevo, Velež ....delko je napisao/la:avenija bio sam ja na Bilinom crnom i crvenomstadion je stvarno bombonica i tu nema price jedino sta mi je bilo uzas sto reflektori na onoj velikoj tribini vecina ne radi ili slabo radi kao sto je na nasem gradskom bilo prije a sad svi rade na opste zacudjenje
Bilino nakon rekonstrukcije je super eh jos da se sredi nas gradski,Tusanj i Vrapcici ostali su prikoliko dobri (kod vecih klubova u BiH)i da se osnuje regionalna liga i bice vrh
tad bi i posjeta bila odlicna na tim finim stadionima
Tako da nam ovo što imamo stadiona malo boljih, bi bilo dovoljno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
o je.bo ti sebe kakvi turci i grci, ex yu liga 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
De ba ne bulazni kakvi crni turci grci ? 

-
- Kontakt:
Jooooj,daj malo pozurite s ovom tribinom. Jednostavno me ufati neka euforija kad vidim da neko gradi novu tribinu...
P.S. Banjalucani,imal vijesti kad bi bageri mogli na stadion?
P.S. Banjalucani,imal vijesti kad bi bageri mogli na stadion?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Eto dobro je... Odsad su na "svom" terenu, prva u Kupu...

Malo po malo i u Travniku će biti baš lijep stadiončić. Jedan od rijetkih koji će biti u skladu s potrebama grada, ni prevelik ili premal. Samo im fale reflektori da bude jedan od boljih u ligi.
U Vrapčićima se uskoro počinje sa upotrebom pomoćnog terena. Osim toga pod centralnom tribinom počinje se graditi svlačionica i teretana za omladiski pogon. A nezvanično sam čuo i reflektori su ugovoreni/osigurani !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ovo na Pirotu lijevo zuto sto se nazire el to nice dio tribine ? mada sta god da grade EXTRA
kao sto neko rece jos samo reflektori i jedan od najboljih ako nista bar funkiconalan
sto se tice bagera prestalo se pisati o tome a dok se ne pise znaci nema nist od toga
OPET
i moze li neko baciti slike otoke ali sa druge strane tribine ? ili slike komplet stadiona
i VOTE za Vrapcice 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
velez bi trebao pravit stadion u sjevernom logoru lokacija da nemoze biti bolja
dok ne dignu jug i sjever na BP u visinu zapada necu imati mira .
Neznam kako ne skontaju da ce se nakon 3 utakmice reprezentacije vec isplatiti.
kapacitet 20 000 , moramo zagovarati ovu pricu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
malo je problem zgrada "zenica-stana", al' evo i oni proglasiše bankrot. sad im zgradu oduzet i porušit i onda napravit proširenje sjevera i juga. mada sigurno to više neće biti to...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Eh pusti snovi... To bi bilo prejako, al' ipak...avenija je napisao/la:dok ne dignu jug i sjever na BP u visinu zapada necu imati mira .

4 "zapada" i imali bi najmanje 25 hiljada mjesta!
ljudima dom da oduzimasPasha je napisao/la:malo je problem zgrada "zenica-stana", al' evo i oni proglasiše bankrot. sad im zgradu oduzet i porušit i onda napravit proširenje sjevera i juga. mada sigurno to više neće biti to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.