Toxicity je napisao/la:Mi smo na vrhu hranidbenog lancabparena je napisao/la: A gdje ste tu vi ???

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Toxicity je napisao/la:Mi smo na vrhu hranidbenog lancabparena je napisao/la: A gdje ste tu vi ???
Ovih dana? Loše im ide već izvjesno vrijeme.GunnerS je napisao/la:Koji je k... Realu ovih dana ?! Šta se to dešava ?!
Ma sigurno i sljedeća destinacija će mu biti Bayern jer ipak Bayern ovih godina osvaja sve redomSaurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Što se mene tiče može završiti i u Radničkom iz Niša.Ipak Ronaldo je došao u Real da osvaja trofeje a ne da skuplja taksene marke.LBJ MVP je napisao/la:Ma sigurno i sljedeća destinacija će mu biti Bayern jer ipak Bayern ovih godina osvaja sve redomSaurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Ja koliko sam čuo, on je izjavio da do kraja karijere želi ostati u MadriduSaurman je napisao/la:Što se mene tiče može završiti i u Radničkom iz Niša.Ipak Ronaldo je došao u Real da osvaja trofeje a ne da skuplja taksene marke.LBJ MVP je napisao/la:Ma sigurno i sljedeća destinacija će mu biti Bayern jer ipak Bayern ovih godina osvaja sve redomSaurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Ja koliko sam čuo, on je rekao da postoji mogućnost i da se vrati u Man. Utdhamlet je napisao/la: Ja koliko sam čuo, on je izjavio da do kraja karijere želi ostati u Madridu
Sreća pa se ti pitaš.majestic24 je napisao/la:Nek on ostane u Madridu ili neka ide za Anzi,u Manchester Unitedu nema mjesta za njega vise.
uff,ne znam šta na ovo napisati,imal ovdje ljudi koji ne vole Madrid a da prate fudbal duže od 5 godina,kakve amaterske ocjene i izjave,ako je cilj ovakvih natpisa isprovocirat uspio si jaraneSaurman je napisao/la:Ukoliko Ronaldo ove sezone ne osvoji neki trofej vrijedan spomena CL ili Primeru pokupiće stvari i razguliti iz Reala , jer ovo mu je već treća sezona gdje ostaje praznih ruku (izuzev famoznog kupa).
Zar nije na klupiMARCELO je napisao/la:Ocekujem veceras povratak Ozila u formu,a samim tim i laganu pobjedu Reala![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.