Druga Liga - grupa Jug

slogauskoplje
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la slogauskoplje » 22 sep 2011, 22:46

Pasha je napisao/la:jeste off, a koliko čujem i Sloga bi mogla da zaigra u 2. ligi Zapad. dojadilo da vas stalno kradu na jugu...
trebali smo ove igrati umjesto SAŠK-a prvu ligu - pa kako je to propalo, onda se nismo valjda stigli prebacit. no, sve jedno nemamo kadar za prve lige...
Sloga Uskoplje

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 sep 2011, 22:51

pa procedura je jednostavna samo za nju treba vremena. morat ćete se isključiti iz Saveza HBŽ i priključiti se Savezu SBK, pa tek onda možete u 2. ligu Zapad.
ma naći će Vukadin pare, ako baš bude htio i imao interesa...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 23 sep 2011, 00:09

Pasha je napisao/la:jeste off, a koliko čujem i Sloga bi mogla da zaigra u 2. ligi Zapad. dojadilo da vas stalno kradu na jugu...
i nije im mjesto u jugu

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 sep 2011, 00:15

HNKBrotnjo je napisao/la:
i nije im mjesto u jugu
Nije ni Troglavu,Kupresu,Kamešnici,Tomislavu.Neka igraju ligu kojoj geografski pripadaju.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 23 sep 2011, 03:17

Pa tko bi onda po vama igrao u ovoj ligi? Ne bi nitko ostao. :mrgreen:
www.facebook.com/hnkvisici

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 sep 2011, 08:06

Točno je šta ovaj piše da mi ne pripadamo ovoj ligi,pa tako i je jer mi smo i igrali nekada ligu kojoj zemljopisno pripadamo al sad zbog granice igramo sa Vama gdje očito ni kulturno ni mentalno ne pripadamo.Što se tiče mog zadnjeg posta to je pila naopako,jer u ovom gradu nekako je derbi bio sa barcelonom iz Duvna i privlačio je veći broj gledatelja.Mi jedva čekamo da vidimo ovaj drim tim iz Brotbja, pa ako budu bolji da ih pljeskom nagradimo.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 sep 2011, 08:46

plavobijeli je napisao/la:Točno je šta ovaj piše da mi ne pripadamo ovoj ligi,pa tako i je jer mi smo i igrali nekada ligu kojoj zemljopisno pripadamo al sad zbog granice igramo sa Vama gdje očito ni kulturno ni mentalno ne pripadamo.Što se tiče mog zadnjeg posta to je pila naopako,jer u ovom gradu nekako je derbi bio sa barcelonom iz Duvna i privlačio je veći broj gledatelja.Mi jedva čekamo da vidimo ovaj drim tim iz Brotnja, pa ako budu bolji da ih pljeskom nagradimo.
Nama je ovo obična utakmica,vi ste pod pritiskom,ako želite učiniti prvenstvo zanimljivijim morate pobjediti :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 sep 2011, 09:23

ma bitno da Grude neće izgubit u od Sloge, a drugo me i ne zanima 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 sep 2011, 09:58

Koje gluposti pisete.Mislite da bi vam bolje bilo gore u onoj ligi???A i vi čitlučani se malo smirite,idemo sutra na utakmicu i vidjet cemo sta ce i kako biti.Sto je najgore ovu svađu djeca pocnu,nitko od navijača sto prate ove klubove se nece svađati na razini,mi smo bolji,nasi su najjaci i slicne gluposti!!!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 sep 2011, 13:59

Mi se zadnjih 12-13 godina natječemo sa istim klubovima. uz to što je ova liga jača od zapada, čak nam je bliže igrati sa Mostarom, Širokim i Livnom. Da smo se natjecali od prije tri godine u zapadnoj skupini mogli smo sada komotno igrati prvu ligu. Nažalost se nismo prebacili pa sad moramo i sa grudama igrat :mrgreen:
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 sep 2011, 16:47

Je lipo Vi pišete,al kad treba nešto napravit,Hercegovina se na Vas popiša, ma svi odreda izuzev ovih Višića koji poslijerta ispravljaju nepravdu koju su napravili njihovi predhodnici gdje su bili najgrublja ekipa u državi,a sad pokušavaju igrati lopte a i drugi im idu kao na normalnu tekmu i dobrim nogometnim prijateljima.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 sep 2011, 18:20

Pobjeda Troglava u derbiju protiv Brotnja od 2-0. Strijelci Alen Milak i Danko Krivić. Realan rezultat, po prikazanom, 4-1 za Troglav. Ali neću se buniti. :D
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 24 sep 2011, 19:27

Realan rezultat je trebao biti po prikazanom jeno 8-1,ali da su gosti dali taj jedan kada su tribali pitanje je kako bi utakmica završila.Brotnjo solidna ekipa,nije kao mi al dečki igraju i bore se,trener katastrof svađa se sa publikom mislim ispod svakog nivoa i u višim ligama mi malo vremena proveo na klupi.Vasilj svaka čast vidi se da je gospodin i veliko ime,a onaj kapetan pa taj nije ni za grožđe brat a kamoli nositi traku.Onaj Čilić donjega katastrof igrač,rupa nema što.U sredini onaj 8 broj gospodski igrač i veliki znalac,solidan je i onaj momak broj 6 Cvitković il nešto tako,samo nisam vidio te zvjezde o kojima vi pišete ako to nisu ova 2.Suđenje dosta korektno a i publike je bilo oko 400,sve u svemu zaslužena pobjeda Troglava koja je morala biti sa većom gol razlikom.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 sep 2011, 19:38

Plavobijeli, mislim da je bilo dosta više ljudi od 400. Bar 700. Dosta ih je i ušlo 10-15 minuta po početku utakmice. Odavno toga nije bilo na nekoj prvenstvenoj utakmici. Baš sam zadovoljan atmosferom, i onom vuvuzelom. :lol:

Da, seljačina na klupi gostiju, dobro pa nije bilo još ljudi, sklonijih zaj'ebanciji, s te strane stadiona :lol:

I da, da je ono ušlo, kod 1-0, bilo bi svašta - mada mislim da opet gosti ne bi došli do bodova. Ali mislim da je Troglav pokazao da je dosta kvalitetniji, igrački, od Brotnja, samim time i ostatka lige. Šteta što Perajica ne pogodi onog mrtvaca negdje oko 80. minute.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 sep 2011, 19:42

badblueboylivno je napisao/la:Plavobijeli, mislim da je bilo dosta više ljudi od 400. Bar 700. Dosta ih je i ušlo 10-15 minuta po početku utakmice. Odavno toga nije bilo na nekoj prvenstvenoj utakmici. Baš sam zadovoljan atmosferom, i onom vuvuzelom. :lol:

Da, seljačina na klupi gostiju, dobro pa nije bilo još ljudi, sklonijih zaj'ebanciji, s te strane stadiona :lol:

I da, da je ono ušlo, kod 1-0, bilo bi svašta - mada mislim da opet gosti ne bi došli do bodova. Ali mislim da je Troglav pokazao da je dosta kvalitetniji, igrački, od Brotnja, samim time i ostatka lige. Šteta što Perajica ne pogodi onog mrtvaca negdje oko 80. minute.
Vi ste kvalitetniji,ali neće odlučiti međusobni dvoboji,nego ostalih 28 utakmica :D .Napunili smo vam stadion :D ,dobra posjeta za ovaj rang :D .

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 24 sep 2011, 22:32

badblueboylivno je napisao/la:Plavobijeli, mislim da je bilo dosta više ljudi od 400. Bar 700. Dosta ih je i ušlo 10-15 minuta po početku utakmice. Odavno toga nije bilo na nekoj prvenstvenoj utakmici. Baš sam zadovoljan atmosferom, i onom vuvuzelom. :lol:

majke mi kod vas ima svakakvih :lol:

Vjerujem da je bilo i par Uskopljana :roll:
Sloga Uskoplje

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 sep 2011, 00:50

Turbina-Kamešnica 4-0

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 25 sep 2011, 17:05

HNK Višići - HNK Tomislav 1:1

Tomislav se pokazao kao jako dobra ekipa, ali prvo poluvrijeme su bili u dosta podređenom položaju i nisu stvorili niti jednu izglednu šansu, dok Višići neku terensku inicijativu nisu pretvorili u nešto konkretno. Par prilika iz kornera i prekida ali do pogotka se čekalo do polovine drugog poluvremena kada Višići iz ubačaja iz kuta dolaze do prednosti. Odgovor Tomislava je stigao odmah u idućih pet minuta, nakon jedne kontre izjednačuju rezultat na 1:1.
Utakmicu je više obilježilo suđenje i događanja poslije utakmice nego nogomet. Glavni sudac je bio naš "prijatelj" iz Kamešnice Romeo Primorac, tamo nas je bezobrazno oštetio, to slobodno mogu reći. Ali sudbina je kučka, odmah evo iduće kolo delegiran je u Višiće. I opet se pokazao kao vrlo arogantna i bezobrazna osoba. Kao da nas je namjerno provocirao svojim sitnim "greškama" na našu štetu. Igrači na terenu su to donekle trpili, dodoše dobili smo samo jedan žuti radi prigovora ali dio publike je jednostavno izgubio živce. Kao što svi znate, i što ja opetovano ponavljam - u Višićima nije bilo ni manjeg ni većeg incidenta od ponovnog oživljavanja kluba, dakle u zadnjih 6 godina.
Ali danas je prekinuta da pozitivna tradicija, jer sudac je tijekom utakmice komunicirao sa gledateljima i na njihovo vrijeđanje odgovarao istom mjerom (!?). I desetak minuta prije kraja kod jedne situacije je nešto dobacio 60-ogodišnjem gledatelju koji mu može biti otac. Ovaj je izgubio živce i utrčao u teren sa namjerom da se obračuna sa sucem, pritom je za njim utrčalo još par gledatelja u namjeri da ga spriječe, a ne da napadnu suca koji je ipak i poslije ovog kratkog prekida nastavio sa svojim lošim suđenjem i provokacijom do kraja, očito da je to namjerno činio. Utakmica je nekako privedena kraju u velikoj nervozi i po završetku par gledatelja je ponovno ušlo u teren da riješe neke stvari sa sucem. Pošto mi naravno nemamo ni redare, a policija nije reagirala jedan postariji gledatelj je "iz zasjede" udario glavnog suca nogom u stražnjicu što je više bila komična situacija nego neki napad. U gužvi pred svlačionicom koliko sam uspio vidjeti, jedan gledatelj je i pljunuo glavnog suca što je naravno za svaku osudu ali može se reći da je sudac dobro prošao i bez ikakvih fizičkih ozljeda, a nije da ih nije zaslužio. Dovoljno je reći da su naši gledatelji ovako reagirali samo zbog njegove današnje "predstave", većina njih i ne zna za događanja u Kamešnici, a to dovoljno govori o tome kakav je danas gospodin Primorac bio.
To je kratki rezime današnjih događaja, a da se dotaknem i igrača obje momčadi, oni su bili korektni i što se tiče igre i ponašanja na terenu sve je prošlo u najboljem redu. Uskoro video (valjda).
www.facebook.com/hnkvisici

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 sep 2011, 18:19

hnkvisici je napisao/la:HNK Višići - HNK Tomislav 1:1

Tomislav se pokazao kao jako dobra ekipa, ali prvo poluvrijeme su bili u dosta podređenom položaju i nisu stvorili niti jednu izglednu šansu, dok Višići neku terensku inicijativu nisu pretvorili u nešto konkretno. Par prilika iz kornera i prekida ali do pogotka se čekalo do polovine drugog poluvremena kada Višići iz ubačaja iz kuta dolaze do prednosti. Odgovor Tomislava je stigao odmah u idućih pet minuta, nakon jedne kontre izjednačuju rezultat na 1:1.
Utakmicu je više obilježilo suđenje i događanja poslije utakmice nego nogomet. Glavni sudac je bio naš "prijatelj" iz Kamešnice Romeo Primorac, tamo nas je bezobrazno oštetio, to slobodno mogu reći. Ali sudbina je kučka, odmah evo iduće kolo delegiran je u Višiće. I opet se pokazao kao vrlo arogantna i bezobrazna osoba. Kao da nas je namjerno provocirao svojim sitnim "greškama" na našu štetu. Igrači na terenu su to donekle trpili, dodoše dobili smo samo jedan žuti radi prigovora ali dio publike je jednostavno izgubio živce. Kao što svi znate, i što ja opetovano ponavljam - u Višićima nije bilo ni manjeg ni većeg incidenta od ponovnog oživljavanja kluba, dakle u zadnjih 6 godina.
Ali danas je prekinuta da pozitivna tradicija, jer sudac je tijekom utakmice komunicirao sa gledateljima i na njihovo vrijeđanje odgovarao istom mjerom (!?). I desetak minuta prije kraja kod jedne situacije je nešto dobacio 60-ogodišnjem gledatelju koji mu može biti otac. Ovaj je izgubio živce i utrčao u teren sa namjerom da se obračuna sa sucem, pritom je za njim utrčalo još par gledatelja u namjeri da ga spriječe, a ne da napadnu suca koji je ipak i poslije ovog kratkog prekida nastavio sa svojim lošim suđenjem i provokacijom do kraja, očito da je to namjerno činio. Utakmica je nekako privedena kraju u velikoj nervozi i po završetku par gledatelja je ponovno ušlo u teren da riješe neke stvari sa sucem. Pošto mi naravno nemamo ni redare, a policija nije reagirala jedan postariji gledatelj je "iz zasjede" udario glavnog suca nogom u stražnjicu što je više bila komična situacija nego neki napad. U gužvi pred svlačionicom koliko sam uspio vidjeti, jedan gledatelj je i pljunuo glavnog suca što je naravno za svaku osudu ali može se reći da je sudac dobro prošao i bez ikakvih fizičkih ozljeda, a nije da ih nije zaslužio. Dovoljno je reći da su naši gledatelji ovako reagirali samo zbog njegove današnje "predstave", većina njih i ne zna za događanja u Kamešnici, a to dovoljno govori o tome kakav je danas gospodin Primorac bio.
To je kratki rezime današnjih događaja, a da se dotaknem i igrača obje momčadi, oni su bili korektni i što se tiče igre i ponašanja na terenu sve je prošlo u najboljem redu. Uskoro video (valjda).
Svaka cast na danasnjem izvjestaju al opet me kopka ova Kamesnica,gdje vas nitko nije udarao.Par gresaka na jednu i drugu stranu i to je sve.Kartoni podjeljeni vecinom na nabijanje lopte i slično.Penala i crvenih nije bilo,ne vidim onda gdje je krađa???

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 25 sep 2011, 18:21

Lokomotiva:Sloga Ljubuski 1.1 (1:0)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.